המועדון המקסיקני קרוז אזול תגיש תוך 48 שעות הצעה רשמית עבור השוער סלומון ליבמן (פרו).
המקור :
http://www.elbocon.pe01 de Junio del 2011
Cruz Azul enviará en 48 horas oferta formal por Salomón Libman
El club Deportivo Cruz Azul de México enviará en las próximas 48 horas una oferta formal por el arquero peruano Salomón Libman, informó el presidente de Alianza Lima, Guillermo Alarcón.
En la víspera, los dirigentes del cuadro mexicano que dirige Enrique Meza se reuniò con Paul Valderrama, empresario del portero peruano para hacerles saber de su interés de ficharlo.
"Lo que nos ha contado Valderrama es que en 48 horas llegará al club una oferta formal por Salomón y de ser así estaría viajando el gerente Carlos Carpio hacia México para ver las negociaciones", sostuvo Alarcón.
El titular aliancista adelantó que de darse la partida de Libman hacia el futbol mexicano estarían entrando a negociar la llegada de Joel Pinto que tiene el visto bueno del técnico Gustavo Costas.
"El interés de Pinto no es de ahora sino de hace unos meses, además es un jugador de la casa y tiene el aval del técnico Costas", declaró.
Alarcón espera que la situación del golero de la selección peruana se resuelva antes de que el primer equipo inicie la pretemporada la próxima semana.
"A nosotros también nos preocupa esta situación, el profesor Costas me dijo que si la oferta es beneficiosa para el jugador que lo dejemos ir pero que inmediatamente contratemos a otro en su puesto", manifestó.
ישראל היום
"לא אתן שיפגעו במועדון"
מוני הראל, עדיין הבעלים של הפועל ת"א מבחינתו, מבקש שיפסיקו להשמיצו • אלי טביב: "לא מוצא לנכון להגיב על דבריו"
רותם גרוסמן
אחרי חודשים שבהם שמר על
פרופיל נמוך החליט אתמול אחד מבעלי הפועל ת"א מוני הראל לספר את הצד שלו בסיפור הפתלתל של עיסקת הבמבי התקועה.
"אני מתמודד עם דברים קשים כמו גניבת כרטיסים לגמר הגביע. לא הלכתי למשטרה רק כדי לא לפגוע בקבוצה ובהכנות שלה. מחליפים לנו מנעולים ועוד כל מיני דברים שאני סופג במטרה לא להפריע להתנהלות הסדירה של המועדון" אמר הראל שנראה כמי שבא להילחם על כבודו ולהוכיח את חפותו.
"כואב לי שיש כאלו שאומרים שאני פוגע בקבוצה ומפריע לה להתכונן לעונה הבאה. אני אומר שוב כל שחקן שטביב ירצה להחתים נאשר זאת אם הסכומים יהיו ריאליים והוא יהיה מקובל על המאמן הבא יוסי אבוקסיס. אני לא אהיה זה שיפריע לקבוצה להיבנות להפך" הדגיש הראל.
עורך דינו של הראל ישראל עזיאל הציג את עמדתו המשפטית של מוני ביחס לעיסקת הבמבי שאמורה להגיע לבית המשפט ב28- ביוני והראל הסביר: "טביב אמר שהוא מוכן להעביר 6 מיליון שקלים ואמרתי לו וולקאם אלא שאז הוא גם ביקש שבוע לארגן את הכסף ואח"כ הוא העביר צ'ק על שמו של עורך דיני עם כל מיני התניות שלמעשה נוגדות את ההסכם המקורי. לכן הודעתי לו שיעביר את המניות אלי כפי שכתוב בבמבי ושאני ארכוש את חלקו. חשוב לי להבהיר שבינתיים לא אתן לעניין לפגוע במועדון ובמחלקת הנוער המתמוטטת שחייבת שיפוץ מיידי."
בהמשך הציג הראל את קובי סידי האיש שאמור לייצגו מול טביב בהליך בניית הסגל: "אמרתי לו שהוא מגיע במטרה לבנות את הקבוצה ושלא יכפיש אף אחד. קובי יודע שאני רוצה רק שיתחילו לבנות קבוצה לעונה הבאה כי כבר אין זמן." סידי עצמו הוסיף: "מבחינתי היה הכי טוב אם אלי ומוני היו ממשיכים כרגיל. כל אחד בנפרד אמר לי שהוא לא שונא את הצד השני. אני בטוח שלא אלי ולא מוני ייתנו לקבוצה להתפורר בגלל המריבה שלהם." חתימה בהמתנה
במקביל במתחם וולפסון נפגש טביב עם אבוקסיס אך השניים לא הסכימו על גובה השכר שאמור לקבל המאמן המיועד והחוזה טרם נחתם.
עם זאת טביב מצא זמן להתייחס בביטול לדברי הראל: "החל מיום שני 16 במאי עת העברתי את הקבוצה לבעלותי כל מעייניי זמני ומרצי מושקעים בהכנות של מועדון הכדורגל הפועל ת"א לעונה הבאה. מעבר לכך איני מוצא לנכון להגיב על דבריו של שותפי לשעבר מר מוני הראל."
גם הקשר שי אבוטבול שמסיים את חוזהו במועדון טרם חתם על חוזה חדש למרות ההבטחות מצד טביב והראל כי העניין ייפתר עוד השבוע.
מקורביו של הקשר לא נשמעו אופטימיים במיוחד: "שלא ימשכו אותו. זה לא מגיע לשחקן הבית הכי מובהק שיש בהפועל."
הראל. "אני לא אהיה זה שאפריע לקבוצה להיבנות, להפך"