ProfessorChaos כתב:
האדס כתב:
לאבוקסיס יש 0 תארים משמעותיים בהפועל, או יותר נכון מעולם לא הביא אליפות.
כל 11, יהיו אשר יהיו-חייבים להחזיק בתואר הזה.
למה?
אם אני צודק, ומדובר פה על רמה של שחקן (עד כמה הוא טוב) אז אליפות היא לא המדד.
אני די בטוח שאפשר למצוא קבוצת הפועל שסיני לא היה לוקח איתה אליפות. האם זה אומר שסיני לא ראוי להיות בהרכב כל הזמנים (לא שראיתי את סיני אבל לקחתי את השחקן שלדעת רוב הפורום הוא בונקר בהרכב)?
מזכיר לי את האנשים שאומרים שעד שמסי לא יקח מונדיאל הוא לא יהיה ברמה של מראדונה.
אגב, גם אני לא בטוח שיוסי צריך להיות ב"הרכב הזהב".
1. סיני הלך לבני יהודה בשנת 1990 ולקח איתה אליפות. היחידה שלה אי פעם. זה סוגר לך שאלה אחת.
2. מסי לא יהיה מראדונה כל עוד הוא לא מוביל נבחרת ארגנטינאית מוכשרת וחזקה לזכיה במונדיאל. דייגו הוביל נבחרת של נגרים ברובם לזכיה ולגמר. כמו כן מסי נהנה לשחק באימפריה עשירה כמו ברצלונה שמציגה בשנים האחרונות את הקבוצה החזקה בהיסטוריה, לצד שחקנים כמו צ'אבי, אינייסטה וכו'. דייגו הלך לקושש לו תארים עם קבוצה קטנה ועניה מדרום איטליה, נאפולי, שלא היתה שם דבר לפניו ולא אחריו (למרות שהיתה לה עונה טובה העונה, לראשונה מאז עזיבתו לפני כעשרים שנה).
כל עוד מסי נעלם בנבחרת ומתחבא מאחורי צ'אבי, הוא לא יהיה דייגו מראדונה. דייגו היה רק אחד. הוא בן האלהים האמיתי. או כמו שהוא פעם אמר בראיון על הגול המדהים ההוא נגד אנגליה ברבע הגמר של מכסיקו 86': "אלהים בכבודו ובעצמו ליווה אותי לאורך הסלאלום ההוא".
3. יוסי היה שחקן מצויין. ואולם בלי קשר לאליפויות שלא לקח עם הפועל - גם לו ספק אם יש מקום ב-11 של כל הזמנים. בסופו של דבר, שיא הקריירה שלו היתה בבית'ר. את ההבלחות השאיר להפועל.
1. אני בטוח שקיימת קבוצת הפועל בה סיני לא היה יכול לקחת אליפות (וגם אם לא, וסיני באמת עילוי כל כך גדול, הוא היה רק דוגמה)
2. מסי ממש לא משחק בנבחרת מוכשרת וחזקה כמו שעושים ממנה. היא חזקה התקפית אבל ההגנה שלה חלשה מאוד. בטח מול ספרד או גרמניה. בנוסף, מסי משחק מול שחקנים הרבה יותר טובים ומאומנים מאשר השחקנים שמראדונה שיחק מולם.
3.