תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד'-דיונים
הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:16 
סימרוטיץ כתב:
שוהם יפת כתב:
הבושה הגדולה מבחינתי זה שהרוב המכריע בקהל אשכרה בחר בצד של טביב .
מגיע לנו .

ועוד מאוהדים שהם בוגרי שאול ! פשוט לא יאמן, נראה כאילו הביטוי כצאן לטבח מעולם לא היה נכון יותר .1

מאיפה שזה הרוב ? הנתמכים והמחוברים עושים רעש גדול בפורום ובטוקבקים.
חוץ מזה הכל קשקוש. מה שהשופט יקבע זה יקרה בלי קשר לרצונות אנשים שמורגלים במשחקי כוח ירודים שתוחלת חייהם קצרה.
מדובר בנושא משפטי הדורש ידע ספציפי שכרוך, כנראה, בפרשנות השופט ובשיקול דעת השופט. כאשר יתכן ששופטים שונים יפסקו בצורה שונה.

חישוב הקופה של 50M בערך (הנטו מהאלופות כאשר השאר די מקזזים את עצמם ובכל מקרה בסדר גודל נמוך יותר) קיבל חיזוק.
נראה שהשימוש שלהם לא יהיה יעיל. אבל, יפה שלפחות נושא זה מסודר ויספיק לא רק לחודש-חודשים הקרובים אלא גם לגל השני שכנראה יבוא.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 01 יוני 2011, 13:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:17 
chimpfive כתב:

אגב רדנקו, הייתי מקבל את הטיעון שלך אם ירידת ליגה הייתה מעיפה את שני הליצנים, אבל אתה מוכן לקבל פירוק כדי שמוני הראל ימשיך לנהל אותך?

זה לא רק זה. למה זה חייב להיות פירוק או ירידת ליגה?
אנשים פה חייבים להראות שהם קיצוניים. שאול אייזנברג הוא חוויה כואבת, אבל הוא באמת תופעה מיוחדת. אני לא מת על טביב, אבל עוד לא ראיתי את שאול אייזנברג בו. סה"כ עברנו כבר כמה משברים ניהוליים בשנים האחרונות ויצאנו מהם בלי להתפרק ובלי לרדת ליגה.
תמיד יש מצב ביניים. כל עוד הקבוצה תצליח, הקולות נגד טביב יילכו ויתמעטו. אם היא לא תצליח, לא ייתנו לו להישאר פה יותר מדי. אוהדי הפועל כבר הוכיחו שהם יכולים להשפיע מבחינה פרסונלית על הקבוצה.
מוני הראל הוא אולי אוהד, אבל אדם מאוד בעייתי ומאוד לא אמין. עדיין לא ירדתי לעומקו ולא ממש הבנתי מה האינטרס העיקרי שלו בכל הסיפור הזה. טביב הוא כרגע מבחינתי כמו שחקן רכש. יעשה את העבודה, שיישאר. יהיה לא טוב, צריך ללכת. אולי אני תמים, אבל אני באמת לא רואה מצב שהוא יוכל להישאר במטרה לעשות נזק לקבוצה או בשביל לשדוד אותה כל עוד הוא לא יביא תוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:25 
מה אתם כ"כ מטומטמים?
עלאק ירידת ליגה חחח.
רדנקו, קודם כל נתחיל בזה שלא משנה מה, הפועל כדורגל זה לא הפועל כדורסל. זה מועדון הרבה יותר גדול.
הפועל כדורסל הגיע למצב שהיא הגיע כשהיא "חייבת" לרדת ליגה אחרי 35 שנה בלי אליפות.
הפועל כדורגל היתה במשברים ניהוליים הרבה יותר גדולים מאשר עכשיו בשנות ה90 וקמה מהם.
הפועל כדורסל, עם כל הכבוד, מעולם לא היתה ממלאת אפילו את אוסישקין באופן קבוע.
הקבוצות לא דומות, ואי אפשר להסיק מזה שהכדורסל נפל שגם הכדורגל יכול ליפול.
מעבר לזה, עלאק ירידה ופירוק, אתם לא נורמליים.
הנכס הכי גדול של הפועל זה הניקוד שלה באירופה (תצחקו, תצחקו, אבל זה פשוט נכון), ואם היא תשקע כמה שנים, כל הנכס הזה ילך לאיבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
הצרה היא שהקהל הוא אותו קהל והפאסיביות היא אותה פאסיביות
גם להפגנות הגדולות נגד תאומים באו 150 איש גג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:27 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

אגב רדנקו, הייתי מקבל את הטיעון שלך אם ירידת ליגה הייתה מעיפה את שני הליצנים, אבל אתה מוכן לקבל פירוק כדי שמוני הראל ימשיך לנהל אותך?

אנשים פה חייבים להראות שהם קיצוניים. שאול אייזנברג הוא חוויה כואבת, אבל הוא באמת תופעה מיוחדת. אני לא מת על טביב, אבל עוד לא ראיתי את שאול אייזנברג בו. סה"כ עברנו כבר כמה משברים ניהוליים בשנים האחרונות ויצאנו מהם בלי להתפרק ובלי לרדת ליגה.
תמיד יש מצב ביניים. כל עוד הקבוצה תצליח, הקולות נגד טביב יילכו ויתמעטו. אם היא לא תצליח, לא ייתנו לו להישאר פה יותר מדי. אוהדי הפועל כבר הוכיחו שהם יכולים להשפיע מבחינה פרסונלית על הקבוצה.
מוני הראל הוא אולי אוהד, אבל אדם מאוד בעייתי ומאוד לא אמין. עדיין לא ירדתי לעומקו ולא ממש הבנתי מה האינטרס העיקרי שלו בכל הסיפור הזה. טביב הוא כרגע מבחינתי כמו שחקן רכש. יעשה את העבודה, שיישאר. יהיה לא טוב, צריך ללכת. אולי אני תמים, אבל אני באמת לא רואה מצב שהוא יוכל להישאר במטרה לעשות נזק לקבוצה או בשביל לשדוד אותה כל עוד הוא לא יביא תוצאות.

מוני אוהד ואחד ממנהלי הקבוצה הטובים בארץ.
יתכן שאחרי הטראומה שעבר ואחרי שיותר אוהדים יפנימו שיש אפשרות להכניס בעלים אחרים וילחצו (כשמוני נשאר עם אחוזים מופחתים) יש סיכוי טוב לחזור להסדר כמו בימי סגול עם בעלים FIRST CLASS.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:28 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:29 
דני גולפיטק כתב:
מה אתם כ"כ מטומטמים?
עלאק ירידת ליגה חחח.
רדנקו, קודם כל נתחיל בזה שלא משנה מה, הפועל כדורגל זה לא הפועל כדורסל. זה מועדון הרבה יותר גדול.
הפועל כדורסל הגיע למצב שהיא הגיע כשהיא "חייבת" לרדת ליגה אחרי 35 שנה בלי אליפות.
הפועל כדורגל היתה במשברים ניהוליים הרבה יותר גדולים מאשר עכשיו בשנות ה90 וקמה מהם.
הנכס הכי גדול של הפועל זה הניקוד שלה באירופה (תצחקו, תצחקו, אבל זה פשוט נכון), ואם היא תשקע כמה שנים, כל הנכס הזה ילך לאיבוד

זה כ"כ נכון ולכן מזה אני הכי פוחד. הלוואי והמנהלים היו יודעים להעריך ולכמת את הניקוד הזה, אבל אני מוכן להתערב שזה בכלל לא מעניין אף אחד ואין להם מושג מה המשמעות של הניקוד.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 01 יוני 2011, 13:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
אוהד אמיתי אף פעם לא מוותר על הקבוצה שלו.
כל הכבוד מוני!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:32 
במבי עכ...שיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:32 
שחר כתב:
דני גולפיטק כתב:
מה אתם כ"כ מטומטמים?
עלאק ירידת ליגה חחח.

זה כ"כ נכון ולכן מזה אני הכי פוחד. הלוואי והמנהלים היו יודעים להעריך ולכמת את הניקוד הזה, אבל אני מוכן להתערב שזה בכלל לא מעניין אף אחד ואין להם מושג מה המשמעות של הניקוד.

זה נכון לצערי.
לאנשים פשוט אין מושג בענף הזה.
זה גם נכס שאמור להיות מגנט למשקיעים. אבל המשקיעים האלה הולכים לקבוצות נטולות ניקוד. זה רק בגלל חוסר הבנה של כמה הדבר הזה חשוב.
בעל הון נטול רגשות לאיזשהי קבוצה רוצה קבוצה, למה לו לא לקחת את הקבוצה עם נקודת הפתיחה הכי טובה להצלחה באירופה ולשגשוג כלכלי?
אין הרי מצב שאיזה גולדהאר או דייויד מסר או או אנערף בודקים את הדברים האלה, פשוט כי אין להם מושג מה זה ואין להם מושג כמה זה חשוב.
אחרי זה שיבכו האומללים האלה כשהם ישבו בהגרלה עם כל הקבוצות הקטנות בזמן שאנחנו נהייה בחברת הגדולות והרציניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:43 
אם זה נכון שאנשי טביב בקשו ארכה של 7 ימים לביצוע התשלום, אז
מוני יהיה הבעלים.

אני לא חושב שזה נבע ממחסור במזומנים אצל טביב, אני מניח שהגאון
הפיננסי פשוט התחכם וזמם מהלך שבסופו יקטן סכום התשלום בזכות
העיקולים.

מאוד מעודד וראוי להערכה שמוני נלחם על הקבוצה.

והניקוד באירופה זה באמת הנכס הכי גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:45 
hasini כתב:
מוני יהיה הבעלים.

העיקולים.

מאוד מעודד וראוי להערכה שמוני נלחם על הקבוצה. והניקוד באירופה זה באמת הנכס הכי גדול.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 13:51 
hasini כתב:
מוני יהיה הבעלים.
העיקולים.

הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 14:48 
דני גולפיטק כתב:
שחר כתב:
דני גולפיטק כתב:
מה אתם כ"כ מטומטמים?
עלאק ירידת ליגה חחח.

זה נכון לצערי.
לאנשים פשוט אין מושג בענף הזה.
זה גם נכס שאמור להיות מגנט למשקיעים. אבל המשקיעים האלה הולכים לקבוצות נטולות ניקוד. זה רק בגלל חוסר הבנה של כמה הדבר הזה חשוב.
בעל הון נטול רגשות לאיזשהי קבוצה רוצה קבוצה, למה לו לא לקחת את הקבוצה עם נקודת הפתיחה הכי טובה להצלחה באירופה ולשגשוג כלכלי?
אין הרי מצב שאיזה גולדהאר או דייויד מסר או או אנערף בודקים את הדברים האלה, פשוט כי אין להם מושג מה זה ואין להם מושג כמה זה חשוב.
אחרי זה שיבכו האומללים האלה כשהם ישבו בהגרלה עם כל הקבוצות הקטנות בזמן שאנחנו נהייה בחברת הגדולות והרציניות

אנשים פה פשוט עוורים ברמות שקשה להאמין ואני באמת מנסה להיות עדין.

כמה צריך להסביר לכם כדי שתקלטו?

יש פה חבורה של עוורים שמתעקשים להתייחס לטביב כאל איש עסקים לגיטימי, להתעלם ממה שעשה בעבר בכ"ס (וגם אצלנו) שמחפש לייצר עסק מצליח.

הגיע הזמן שתכניסו למוח שלכם שהמושג שלכם לעסק מצליח (הצלחות באירופה, תארים וכו') הוא לא מה שאדם כמו טביב מחפש. בשבילו הצלחה זה להרוויח כמה שיותר, וזה אם לא קלטתם, ממש לא חופף להצלחה של הקבוצה.

איש עסקים לגיטימי כמו שחר, מוכן להוציא כסף ולהביא שחקנים נוספים באמצע העונה ולהלחם עם שחקנים שרוצים לעזוב (כמו גולסה) כדי להגיע לליגת האלופות, כי הוא חושב לטווח ארוך.

"איש עסקים" כמו טביב, יעשה כל מה שאפשר כדי להוציא כמה שפחות, ישחרר שחקנים מהספסל וישחרר שחקנים באמצע העונה כדי להביא שחקנים זולים יותר, כדי להוציא כמה שפחות כסף, גם אם זה יעלה לו באליפות, כי הוא לא חושב לטווח הארוך, אלא רק מחכה לרגע שיוכל למכור כמה שיותר שחקנים ולהוציא כמה שיותר כסף לכיסו כמה שיותר מהר.

ולמה הוא מחכה? לעונה הבאה, שבה התקציב יהיה הרבה יותר נמוך (כמובן שהוא ימכור לתקשורת תקציב כפול מזה שיהיה בפועל וכולם פה יצטטטו את מה שנכתב בעיתונות כדברי אלהים חיים) ואז כשיחס ההון העצמי לעומת ההוצאות יהיה מספיק גדול, הוא יוכל בלי בעיה למשוך רווחים מהפועל תל אביב ולרוקן את הקופה.

אז אתם שבו בשקט ותתנו לטביב הזדמנות להוכיח את עצמו ואני זה ששונא את הפועל תל אביב ורוצה שהיא תרד.

לערן אני אפילו לא אנסה להסביר את מה שכתבתי בהודעה הקודמת. בכל מקרה זה לא יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
לך הביתה כבר!!!!!!!!!!
הוא כזה זבל מסריח.
עלק אוהד הפועל,יותר קרוב לשונא הפועל...
אתה והאח המפגר שלך תפסידו ותלכו עם הרבה פחות כבוד ממה שיש לכם עכשיו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:00 
רדנקו כתב:

אנשים פה פשוט עוורים ברמות שקשה להאמין ואני באמת מנסה להיות עדין.

כמה צריך להסביר לכם כדי שתקלטו?

יש פה חבורה של עוורים שמתעקשים להתייחס לטביב כאל איש עסקים לגיטימי, להתעלם ממה שעשה בעבר בכ"ס (וגם אצלנו) שמחפש לייצר עסק מצליח.

הגיע הזמן שתכניסו למוח שלכם שהמושג שלכם לעסק מצליח (הצלחות באירופה, תארים וכו') הוא לא מה שאדם כמו טביב מחפש. בשבילו הצלחה זה להרוויח כמה שיותר, וזה אם לא קלטתם, ממש לא חופף להצלחה של הקבוצה.

איש עסקים לגיטימי כמו שחר, מוכן להוציא כסף ולהביא שחקנים נוספים באמצע העונה ולהלחם עם שחקנים שרוצים לעזוב (כמו גולסה) כדי להגיע לליגת האלופות, כי הוא חושב לטווח ארוך.

"איש עסקים" כמו טביב, יעשה כל מה שאפשר כדי להוציא כמה שפחות, ישחרר שחקנים מהספסל וישחרר שחקנים באמצע העונה כדי להביא שחקנים זולים יותר, כדי להוציא כמה שפחות כסף, גם אם זה יעלה לו באליפות, כי הוא לא חושב לטווח הארוך, אלא רק מחכה לרגע שיוכל למכור כמה שיותר שחקנים ולהוציא כמה שיותר כסף לכיסו כמה שיותר מהר.

ולמה הוא מחכה? לעונה הבאה, שבה התקציב יהיה הרבה יותר נמוך (כמובן שהוא ימכור לתקשורת תקציב כפול מזה שיהיה בפועל וכולם פה יצטטטו את מה שנכתב בעיתונות כדברי אלהים חיים) ואז כשיחס ההון העצמי לעומת ההוצאות יהיה מספיק גדול, הוא יוכל בלי בעיה למשוך רווחים מהפועל תל אביב ולרוקן את הקופה.

אז אתם שבו בשקט ותתנו לטביב הזדמנות להוכיח את עצמו ואני זה ששונא את הפועל תל אביב ורוצה שהיא תרד.

לערן אני אפילו לא אנסה להסביר את מה שכתבתי בהודעה הקודמת. בכל מקרה זה לא יעזור.

אתה אומר פה דברים מאוד חמורים ומאשים האשמות קשות. יכול להיות שיתברר בסוף שמה שאתה אומר זה נכון וזה יהיה מאוד עצוב. כרגע, אין לך שום הוכחות שזו הכוונה שלו. עד אז, אין ממש אלטרנטיבה. מוני הראל לא יכול להחזיק את הקבוצה כנראה (אחרת הוא מן הסתם לא היה מפסיד את הבמבי או מלכתחילה לא היה מכניס את הראל) וקונה אחר שעומד בתור, אני גם לא רואה. מה שנשאר לקוות זה שהספקולציה שלך תישאר בגדר ספקולציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
hasini כתב:
מוני יהיה הבעלים.

העיקולים.

ממה אתה מתעודד בדיוק?
לבנאדם אין גרוש על הנשמה והוא מתכוון לנהל את המועדון ממה שיש בקופה.
הוא בעצמו אמר שהוא בונה על הכסף הזה.
עם מוני בעלים אנחנו הולכים לתקופה הקשה בתולדות הפועל תל-אביב כדורגל שתיגמר בירידת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:04 
יש הוכחות שהוא לא שם שקל,
יש הוכחה שהוא ברח מפה בחודש היחיד שדרש השקעה,
יש הוכחה שהוא רצה לקחת את הבית של הפועל כדי להגדיל הכנסה,
ויש גם את ההוכחה שהוא פירק קבוצה מכל נכסיה כשנמאס לו ממנה.

ובנתיים הוא מבזה סמלים של המועדון ומתייחס לכולם כמו זבל.
אבל הוכחות שאם הוא בעלים בלעדי אנחנו בדרך לאבידון, זה אין.
זה כל כך הדיונים שהיו על שאול מלפני כמה שנים. אוי שאלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:06 
עומרי קנדה כתב:
hasini כתב:
מוני יהיה הבעלים.

העיקולים.

ממה אתה מתעודד בדיוק?
עם מוני בעלים אנחנו הולכים לתקופה הקשה בתולדות הפועל תל-אביב כדורגל שתיגמר בירידת ליגה.

ילד חוצפן
מוני הראל כבר ניהל את הפועל תל אביב אך ורק מהכנסות, גם כשהם הסכתמו ב25 מליון שקל, והביא אותה למקום השני ולגביע אופ"א. אל תזיין לנו במוח. מי שירד ליגה מהכנסות קבוצה בלבד זה דווקא החבר שלך טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:07 
הופעה מכובדת של מוני הראל - סידי - ליובין והעו"ד.
שאילה אחת קטנה : מוני טוען שביום הבמבי לא היו עיקולים תקפים עליו.
יום לפני, כן היו עיקולים?
יום אחרי, כן היו עיקולים?
אם התנאי הדרקוני של אלי טביב, צ'ק לעו"ד של הראל מותנה לפרעון בהסרת עיקולים לא היה לו על מה להסתמך: למה מוני הראל לא ביקש מעורך דינו שיפקיד את הצ'ק ושלום על ישראל?
ועוד: אם מונ י הראל השקיע בקבוצה 20 מיליון ש"ח והיה מסוגל למשוך הלוואת בעלים מהקופה ההיא, למה הביא את אלי טביב לקבוצה?

ועוד דבר קטנצ'יק: אם גרושתו לא חלק מהחגיגה, כל הפרסומים על צווי עיקול נגד נכסיו של מוני עד לגובה העיקול אינם נכונים? הכל בלוף? אין שום עיקול שחל על מניותיו של מוני הראל בהפועל ת"א?

ועכשיו כן דבר אחרון : מוני הראל מוכן לטובת הקבוצה, למשוך את התיק שהוא יזם בבית המשפט ולמנות מגשר מוסכם כדי לפסוק לגבי בעלות המועדון?

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 01 יוני 2011, 15:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:08 
טביב מוכן לעשות את זה לטובת הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:09 
NARKOTIKA כתב:
טביב מוכן לעשות את זה לטובת הקבוצה?

טביב כידוע איננו אוהד של הפועל ת"א. מוני הראל כן אוהד וותיק ומסור של הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:10 
בדיוק בגלל זה הוא צריך לעשות הכל כדי שטביב לא יהיה בקבוצה. גם אני הייתי עושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:14 
moshiko כתב:
הופעה מכובדת של מוני הראל - סידי - ליובין והעו"ד.
שאילה אחת קטנה : מוני טוען שביום הבמבי לא היו עיקולים תקפים עליו.
יום לפני, כן היו עיקולים?
יום אחרי, כן היו עיקולים?
אם התנאי הדרקוני של אלי טביב, צ'ק לעו"ד של הראל מותנה לפרעון בהסרת עיקולים לא היה לו על מה להסתמך: למה מוני הראל לא ביקש מעורך דינו שיפקיד את הצ'ק ושלום על ישראל?
ועוד: אם מונ י הראל השקיע בקבוצה 20 מיליון ש"ח והיה מסוגל למשוך הלוואת בעלים מהקופה ההיא, למה הביא את אלי טביב לקבוצה?

ועוד דבר קטנצ'יק: אם גרושתו לא חלק מהחגיגה, כל הפרסומים על צווי עיקול נגד נכסיו של מוני עד לגובה העיקול אינם נכונים? הכל בלוף? אין שום עיקול שחל על מניותיו של מוני הראל בהפועל ת"א?

ועכשיו כן דבר אחרון : מוני הראל מוכן לטובת הקבוצה, למשוך את התיק שהוא יזם בבית המשפט ולמנות מגשר מוסכם כדי לפסוק לגבי בעלות המועדון?

דברים נכוחים ונכונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
עומרי קנדה כתב:
hasini כתב:
מוני יהיה הבעלים.

העיקולים.

ממה אתה מתעודד בדיוק?

ילד חוצפן
מוני הראל כבר ניהל את הפועל תל אביב אך ורק מהכנסות, גם כשהם הסכתמו ב25 מליון שקל, והביא אותה למקום השני ולגביע אופ"א. אל תזיין לנו במוח. מי שירד ליגה מהכנסות קבוצה בלבד זה דווקא החבר שלך טביב.

מוני כבר שש שנים בקבוצה ואין שום התקדמות,שנים טובות ומיד אחריהן מתפרקים מהנכסים.
למוני אין כסף כדי להחזיק את הפועל,עובדה שהוא הביא את טביב לקבוצה ואם וכאשר חס וחלילה הוא יקבל את הקבוצה הוא יביא משקיע חדש,כנראה בבו קובו.
שיפסיק לזיין במוח כי הוא נלחם על הכבוד שלו,לבנאדם אין נכסים,אין אישה כי הכל מעוקל.
שיעוף כבר הביתה וייתן לכולנו שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
מכלן מציעה ללירוי צעירי, המועמד להפועל, חוזה של 180 אלף יורו בעונה.
מקווה מאוד שיגיע להפועל בסופו של דבר.
http://one.co.il/Article/180739.html

אף אחד בהפועל לא יציע לו 180 אלף יורו ככה שהוא יכול לחתום בכיף במכלן וכמו כל הישראלים לחזור תוך שנה-שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:15 
איזה תשובה לעניין. יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
נו עבר הגמר גביע,לקחנו,שמחנו.
מה עכשיו?כל אחד מכריז על עצמו כבעלים,כל אחד ממנה ממלא מקום.
בנתיים אפילו לירוי צעירי הצליח לברוח לנו מהידיים,מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:22 
NARKOTIKA כתב:
בדיוק בגלל זה הוא צריך לעשות הכל כדי שטביב לא יהיה בקבוצה. גם אני הייתי עושה את זה.

שאבין: קודם מביא אותו וכעת מחריב את המועדון כדי לסלקו?
תם עידן "איפה הכסף".
התחיל עידן : "תמות נפשי עם פלישתים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
פורסמו הקלישאות הרישמיות של צוות טביב ומעריציו לעונת 2011

* "למוני אין כסף"
* "טביב איש עסקים לעומת מוני שהוא אוהד"
* "מוני מעוקל טביב מפוצץ בכסף"
* "מוני יחלק את ירושלים!"
* "טביב זה סדר, ביטחון, ניהול תקין, לעומת מוני שהוא אוהד"
* "לטביב יש זין גדול, לעומת מוני שהוא אוהד"
* "טביב הביא לנו דאבל, שלום ואחווה והעלה אותנו לצ'מפיונס כמובן!"
* "טביב הוציא כסף על הפועל ת"א"
* "טביב הוציא לאוהדים את הגביע לעומת מוני שהוא מעוקל ואוהד"

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 01 יוני 2011, 15:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: