דני גולפיטק כתב:
שחר כתב:
דני גולפיטק כתב:
מה אתם כ"כ מטומטמים?
עלאק ירידת ליגה חחח.
רדנקו, קודם כל נתחיל בזה שלא משנה מה, הפועל כדורגל זה לא הפועל כדורסל. זה מועדון הרבה יותר גדול.
הפועל כדורסל הגיע למצב שהיא הגיע כשהיא "חייבת" לרדת ליגה אחרי 35 שנה בלי אליפות.
הפועל כדורגל היתה במשברים ניהוליים הרבה יותר גדולים מאשר עכשיו בשנות ה90 וקמה מהם.
הפועל כדורסל, עם כל הכבוד, מעולם לא היתה ממלאת אפילו את אוסישקין באופן קבוע.
הקבוצות לא דומות, ואי אפשר להסיק מזה שהכדורסל נפל שגם הכדורגל יכול ליפול.
מעבר לזה, עלאק ירידה ופירוק, אתם לא נורמליים.
הנכס הכי גדול של הפועל זה הניקוד שלה באירופה (תצחקו, תצחקו, אבל זה פשוט נכון), ואם היא תשקע כמה שנים, כל הנכס הזה ילך לאיבוד
זה כ"כ נכון ולכן מזה אני הכי פוחד. הלוואי והמנהלים היו יודעים להעריך ולכמת את הניקוד הזה, אבל אני מוכן להתערב שזה בכלל לא מעניין אף אחד ואין להם מושג מה המשמעות של הניקוד.
זה נכון לצערי.
לאנשים פשוט אין מושג בענף הזה.
זה גם נכס שאמור להיות מגנט למשקיעים. אבל המשקיעים האלה הולכים לקבוצות נטולות ניקוד. זה רק בגלל חוסר הבנה של כמה הדבר הזה חשוב.
בעל הון נטול רגשות לאיזשהי קבוצה רוצה קבוצה, למה לו לא לקחת את הקבוצה עם נקודת הפתיחה הכי טובה להצלחה באירופה ולשגשוג כלכלי?
אין הרי מצב שאיזה גולדהאר או דייויד מסר או או אנערף בודקים את הדברים האלה, פשוט כי אין להם מושג מה זה ואין להם מושג כמה זה חשוב.
אחרי זה שיבכו האומללים האלה כשהם ישבו בהגרלה עם כל הקבוצות הקטנות בזמן שאנחנו נהייה בחברת הגדולות והרציניות
אנשים פה פשוט עוורים ברמות שקשה להאמין ואני באמת מנסה להיות עדין.
כמה צריך להסביר לכם כדי שתקלטו?
יש פה חבורה של עוורים שמתעקשים להתייחס לטביב כאל איש עסקים לגיטימי, להתעלם ממה שעשה בעבר בכ"ס (וגם אצלנו) שמחפש לייצר עסק מצליח.
הגיע הזמן שתכניסו למוח שלכם שהמושג שלכם לעסק מצליח (הצלחות באירופה, תארים וכו') הוא לא מה שאדם כמו טביב מחפש. בשבילו הצלחה זה להרוויח כמה שיותר, וזה אם לא קלטתם, ממש לא חופף להצלחה של הקבוצה.
איש עסקים לגיטימי כמו שחר, מוכן להוציא כסף ולהביא שחקנים נוספים באמצע העונה ולהלחם עם שחקנים שרוצים לעזוב (כמו גולסה) כדי להגיע לליגת האלופות, כי הוא חושב לטווח ארוך.
"איש עסקים" כמו טביב, יעשה כל מה שאפשר כדי להוציא כמה שפחות, ישחרר שחקנים מהספסל וישחרר שחקנים באמצע העונה כדי להביא שחקנים זולים יותר, כדי להוציא כמה שפחות כסף, גם אם זה יעלה לו באליפות, כי הוא לא חושב לטווח הארוך, אלא רק מחכה לרגע שיוכל למכור כמה שיותר שחקנים ולהוציא כמה שיותר כסף לכיסו כמה שיותר מהר.
ולמה הוא מחכה? לעונה הבאה, שבה התקציב יהיה הרבה יותר נמוך (כמובן שהוא ימכור לתקשורת תקציב כפול מזה שיהיה בפועל וכולם פה יצטטטו את מה שנכתב בעיתונות כדברי אלהים חיים) ואז כשיחס ההון העצמי לעומת ההוצאות יהיה מספיק גדול, הוא יוכל בלי בעיה למשוך רווחים מהפועל תל אביב ולרוקן את הקופה.
אז אתם שבו בשקט ותתנו לטביב הזדמנות להוכיח את עצמו ואני זה ששונא את הפועל תל אביב ורוצה שהיא תרד.
לערן אני אפילו לא אנסה להסביר את מה שכתבתי בהודעה הקודמת. בכל מקרה זה לא יעזור.