תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ד'-דיונים
הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
עוד אין נושא חדשות אבל יש סוגייה שאני מעוניין לפתוח עליה דיון ואני חושב שזה המקום.
כולם פה אומרים שטביב פירק במו ידיו את הפועל כפר סבא.
בואו נחזור 4 שנים אחורה לעונת הירידה של הפועל כ"ס...
סגל השחקנים שלה כלל באותה העת שחקנים מאוד מוכשרים שבלי ספק עלה לטביב המון כסף על מנת להרכיב סגל כזה,שחקנים כמו בן לוז שהיה שחקן מאוד מוכשר בכל מהלך הקריירה שלו ובלי ספק הוא אחד הכישרונות הכי מבוזבזים בשנים האחרונות,גיז'רמו ישראלביץ' שחצי ליגה רצתה אותו,סמואל יבואה שהיה מלך השערים שנתיים ברציפות ,דאגלס דה סילבה שהיה אומנם יותר אנונימי ממה שהוא היום אבל גם אז נחשב לבלם מאוד מוכשר עם עתיד מבטיח ואביחי ידין שהיה קשר אחורי מאוד מבוקש בליגת העל,תוסיפו לזה שחקנים כמו שלו מנשה,אושרי לוי,אוהד לויטה וחברו של דאגלאס לירון זרקו שגם הוא נחשב לבלם לגטימי בליגת העל באותה תקופה ואף יצא לשחק בחו"ל עונה לאחר מכן.
יש לציין כי במהלך השנים 2002-2008 הפועל כ"ס הספיקה לעלות ליגה,לרדת ליגה,לעלות שוב ליגה ולרדת שוב לפני 4 שנים.
אם תחזרו לאותה תקופה תוכלו להיזכר כי קבוצות כמו סכנין ונתניה עם סגל הרבה פחות טוב משל כפר סבא מצאו את עצמם הצמרת רק קצת מאחורי האלופה בית"ר,בעוד שקבוצות כמו חיפה,מכבי ואנחנו דישדשו במרכז הטבלה ונחלו עונה מאוד מאכזבת.כשהסתכלתי בלוח המשחקים של כפר סבא באותה עונה ראיתי ששני הסיבובים הראשונים של כ"ס היו טובים מאוד ביחס לקבוצה בינונית בליגת העל והם ללא ספק העניקו לה מקום של כבוד בין המרכז לצמרת הטבלה,בעוד שלפחות מהזיכרון שלי אף אחד לא העז אפילו להזכיר אותה כמועמדת לירידה,מפני שהיא הציגה כדורגל נפלא בראשותם של ג'יזרמו ישראלביץ' ובן לוז.
לאחר שני סיבובים מצויינים בהם כ"ס הציגה כדורגל שראוי לקבוצה בליגת העל הגיע הסיבוב השלישי ובו התוצאות היו מפתיעות ואולי אפילו מעוררות חשד להטיית תוצאות ע"י שחקנים(ע"ע פרשת דה סילבה-זרקו ופרשת אושרי לוי),כ"ס השיגה ב11 המחזורים האחרונים 5 נקודות מתוך 33.
כבר אז אמרו המאמן אלי אוחנה והבעלים אלי טביב כי משהו מסריח מה גם שפרשת אושרי לוי התפוצצה עוד במהלך העונה מה שעוד יותר עורר חשד.
לאחר שהקבוצה ירדה לליגה הלאומית בפעם השנייה בתקופתו ,החליט אלי טביב לעזוב את המועדון ולהחזירו לאגודת הפועל כ"ס כאשר עוד לפני זה הוא מנסה למכור אותה למשפחת ספיר(בעלי הפועל ראשל"צ כיום) אבל לא מקבל אישורים לכך.
באותו קיץ עזבו את כ"ס כל השחקנים בכירים שלה ורובם יצטרפו להפועל ת"א.
זה הסיפור של אלי טביב וכ"ס בעונת 2008,אלי טביב לא פירק את הקבוצה אלא להיפך הוא השקיע כספים רבים בעוד שבסוף העונה הוא קיבל יריקה בפרצוף מהשחקנים במה שלמראית עין נראה כחוסר הצלחה או ביש מזל גדול אבל ככל הנראה היה שם משהו לא כשר שבו היו מעורבים השחקנים וכבר 2 פרשות נחקרו בחשד להטיות משחקים מצד השחקנים של כ"ס באותה עונה.
בסוף העונה אלי טביב החליט לעזוב ולקח עימו את השחקנים שהביא במיטב כספו כאשר הוא משלם לעמותת הפועל כ"ס 7 מיליון שקלים לאחר שזאת התעקשה לקבל תמורה.
הפועל כ"ס מאז שנות ה-80 איבדה את גדולתה והיא לאורך כל אותו עשור הייתה קבוצה לא יציבה שמצאה את עצמה במאבקים תמידיים על עליות וירידות מליגת העל ואליה.
כמו כן עמותת הפועל כ"ס היא גוף די מושחט ותמיד הייתה כזאת גם בתקופה שלפני טביב וגם אחריו.

בשורה תחתונה אתם יכולים לאהוב אותו ואתם יכולים שלא לאהוב אותו אבל להאשים אותו בירידה של כ"ס באותה עונה או בעזיבה ההמונית שלה ע"י שחקניה בתום העונה אתם לא יכולים.
עכשיו כשאתם מגיבים על מה שכתבתי תנסו להיות אוביקטיבים ולהתעלם מכל מה שקרה עם טביב מהיום שהצטרף להפועל.
האם טביב עדיין אשם לדעתכם בירידת של הפועל כ"ס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד'-דיונים
הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:36 
בירידה אולי לא , אבל עסקת ההעברה של יבואה , דה סילבה וידין ככל הנראה הייתה קומבינה. כבר דובר על כך שהפועל כפר סבא לא באמת קיבלה עליהם כסף. זה די ברור שטביב "נתן אותם" בתמורה ל50% מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:36 
אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
אלוהים ישמור.

תגיד מה אלוהים ישמור?
תפרט מה לא בסדר.
לא חוכמה להגיד שאני טועה ולא להגיד למה.
תפרט אולי תשכנע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
בירידה אולי לא , אבל עסקת ההעברה של יבואה , דה סילבה וידין ככל הנראה הייתה קומבינה. כבר דובר על כך שהפועל כפר סבא לא באמת קיבלה עליהם כסף. זה די ברור שטביב "נתן אותם" בתמורה ל50% מהפועל.

השחקנים האלה הם נכסים שהוא קנה במיטב כספו והוא לא הוציא מחשבון הקבוצה שקל.
להבדיל היום הוא יקנה שחקנים בכסף שקיים בקופת המועדון ולכן השחקנים לא יהיו רכוש שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
לטביב יש במקרה ילד בן 18?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

אתם ממשיכים לספר בדיחות במקום להתייחס ברצינות.
כנראה שאני צודק ואתם מבינים את זה.
הכי קל ללכת עם הרוב...
תוכיחו שאני טועה ואז נראה אם אתם צודקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
לא ידוע למה אני פשוט לא מאמין לשום מילה שיוצאת לו מהפה . תימנים :LAGUH!: :LAGUH!: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:57 
למרות שרציתי להגיד

סו אלן כתב:
אלוהים ישמור.

אני אנסה לענות לך בקצרה וברצינות.
אני לא ממבקריו הגדולים של טביב בפורום (יותר באסכולת האשראי המוגבל בזמן ובמעשים), אבל גם מעריציו הגדולים לא יכולים לספר את סיפור הירידה של כפ"ס בצורה יותר מוטה מאשר זו שבה בחרת לתאר אותה. מדבריך נשמע כאילו טביב, בשם האכזבה מהפועל (נגיד מיחס הקהל או מאבדן האליפות), יכול מבחינתך בכל רגע לקום ולקחת את כל שחקן שהוא ירצה, במה שהוא יחליט כשווה ערך ל"השקעתו" (אתה החלטת שזה היה 7 מיליון בכפ"ס. אולי זה היה פחות?) ופשוט לרוקן את המועדון מנכסיו?
אני מזכיר לך שהבנאדם השאיר אחריו אדמה חרוכה. אולי זה לא היה מועדון פאר לפני שהוא הגיע, אבל אחרי שהוא עזב נשארה שם קבוצה ואגודה מפורקת.

מבלי להיכנס לדיון על מעשיו בהפועל - זה סיפורו. אסור לשכוח ואסור לרכך.
אם הוא יהיה טוב להפועל - אשמח. אבל צריך תמיד לזכור שזה האדם ולשם הוא מסוגל לחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
IdanTheLittle כתב:

הכי קל ללכת עם הרוב...

Gili כתב:
עסקת ההעברה של יבואה, לוז, דה סילבה וידין ככל הנראה הייתה קומבינה. כבר דובר על כך שהפועל כפר סבא לא באמת קיבלה עליהם כסף. זה די ברור שטביב "נתן אותם" בתמורה ל50% מהפועל.

+
למה לעזאזל להתעלם ממה שהולך בתקופתו בהפועל?
ההעלמות שלו בחלון ההעברות, זה שהוא לא שם שקל בקבוצה, זה שהוא חייב כספים לשחקנים, הסיפור עם אבוטבול ולאלא, עם המכונית של בונדר, העפת מאמן מצליח הביתה (לא לפני שהוא עשה לו את המוות והביא אותו למצב של התקף לב).
וזה ככה בקטנה.

אבל קודם תסביר לי בבקשה איך בנאדם כמוך מתהפך מ"לשרוף את המועדון" לטביבי-ג'וניור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
עומרי קנדה כתב:
IdanTheLittle כתב:

הכי קל ללכת עם הרוב...

Gili כתב:
עסקת ההעברה של יבואה, לוז, דה סילבה וידין ככל הנראה הייתה קומבינה. כבר דובר על כך שהפועל כפר סבא לא באמת קיבלה עליהם כסף. זה די ברור שטביב "נתן אותם" בתמורה ל50% מהפועל.

+
למה לעזאזל להתעלם ממה שהולך בתקופתו בהפועל?
ההעלמות שלו בחלון ההעברות, זה שהוא לא שם שקל בקבוצה, זה שהוא חייב כספים לשחקנים, הסיפור עם אבוטבול ולאלא, עם המכונית של בונדר, העפת מאמן מצליח הביתה (לא לפני שהוא עשה לו את המוות והביא אותו למצב של התקף לב).
וזה ככה בקטנה.

אבל קודם תסביר לי בבקשה איך בנאדם כמוך מתהפך מ"לשרוף את המועדון" לטביבי-ג'וניור?

תפתחו את העניים שלכם.
מוני הפסיד,וטוב שכך.
טביב מנסה לעבוד או בשבילכם מנסה לעשות הצגות שהוא עובד ומוני פשוט מפריע.
אם מוני כל כך בטוח בצדקת דרכו למה הוא לא עובד במקביל לטביב?
מה יהיה אם הוא ינצח?
תפתחו את העניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 01:14 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
ואני חשבתי לתומי שאשכול דיונים על חדשות צריך חדשות להתבסס עליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 02:35 
ציטוט:
מהפגישה שהתקיימה עם אבי נמני, סוכנם
של לירוי צעירי ואיציק עזוז שמועמדים למועדון, עולה כי הפערים בין האדומים לבין צעירי גדולים מאוד בשלב הזה. השחקן אמנם סיים חוזה בבני יהודה
והפך לשחקן חופשי, אך טביב ביקש מנמני להחתים את צעירי לחוזה ארוך טווח של 5 שנים, ואילו צעירי מתעקש על שנה או שנתיים עם סעיף יציאה לאירופה.

מי זה הלירוי צעירי הזה ולמה שחקן ספסל בבני יהודה נתפס פה כשם לגיטימי?

חוץ מגול נגד חיפה, לא ראו ממנו כלום.
נמני מייצג שחקנים כמו רוצ'ט וגלבאן, ואנחנו מדברים על הצעירי הזה. לא ייאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 02:43 
היום יום רביעי, נזכה לשמוע את מוני הראל שיכנס מסיבת עתונאים. קרוב לוודאי שיספר כמה המועדון חשוב לו. לכן הוא פותח במלחמת כוללת נגד אלי טביב באמצעות מאבק משפטי ארוך ומר. הוא יספר איך גרושתו לא אמורה להפריע לבנות סגל בעונה הקרובה ואיך אלי טביב משך לו את השטיח מתחת לרגליו. מוני הראל יוצא לקרב חיו כדי לטהר את שמו. דרך אגב, גם אם זה על חשבונו של המועדון. אני מעריך שברקע של מסיבת העתונאים יהיה תלוי שלט :
"תמות נפשי עם פלישתים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 02:43 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ציטוט:
מהפגישה שהתקיימה עם אבי נמני, סוכנם
של לירוי צעירי ואיציק עזוז שמועמדים למועדון, עולה כי הפערים בין האדומים לבין צעירי גדולים מאוד בשלב הזה. השחקן אמנם סיים חוזה בבני יהודה
והפך לשחקן חופשי, אך טביב ביקש מנמני להחתים את צעירי לחוזה ארוך טווח של 5 שנים, ואילו צעירי מתעקש על שנה או שנתיים עם סעיף יציאה לאירופה.

מי זה הלירוי צעירי הזה ולמה שחקן ספסל בבני יהודה נתפס פה כשם לגיטימי?

חוץ מגול נגד חיפה, לא ראו ממנו כלום.
נמני מייצג שחקנים כמו רוצ'ט וגלבאן, ואנחנו מדברים על הצעירי הזה. לא ייאמן.

פשוט לא ייאמן, כל שחקן עושה עלינו סיבוב.
כהמשך למחולל חדשות של הפועל פ"ת, אני רוצה להוסיף ידיעות על הפועל:
שמו של אושר סוויסה, שחקן הפועל בני ירוחם מליגת ב' מחוז דרום, עלה כמועמד להפועל. בין הצדדים קיימים פערים כאשר השחקן דורש סעיף יציאה לאירופה שלא יעלה על 5.99 שקל. סוויסה עצמו מסר: "הפועל מועדון גדול, אך לא אוכל לחתום על חוזה ללא ידיעה שאוכל להתקדם לאירופה אם וכאשר אחפוץ בכך. החוזה שלי מסתיים בעונה הבאה, אם הדברים לא יסתדרו עם הפועל, אני אחכה לסיומו, אז אהיה שחקן חופשי". עד כאן מליאורה חושן.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 03:28 
סמל אישי של המשתמש
מפליא אותי שיש שיתוף פעולה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
אני קורא תעיתונים
ובא לי לבכות :cry:

ולא לא בגלל שכטר
ולא בגלל ורמוט
ולא בגלל שחקן זה או אחר
אלה בגלל ההתנהלות של הפועל , לקרוא את ידיעות היום ולראות שלכל אחד יש דעה והם אף פעם לא מסכימים רק אומר לאיזה עונה שחורה אנחנו הולכים

חייבים בעלים אחד עכשיו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 06:36 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אני קורא תעיתונים
ובא לי לבכות :cry:

ולא לא בגלל שכטר
ולא בגלל ורמוט
ולא בגלל שחקן זה או אחר
אלה בגלל ההתנהלות של הפועל , לקרוא את ידיעות היום ולראות שלכל אחד יש דעה והם אף פעם לא מסכימים רק אומר לאיזה עונה שחורה אנחנו הולכים

חייבים בעלים אחד שהוא לא טביב/מוני עכשיו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 06:59 
moshiko כתב:
היום יום רביעי, נזכה לשמוע את מוני הראל שיכנס מסיבת עתונאים. קרוב לוודאי שיספר כמה המועדון חשוב לו. לכן הוא פותח במלחמת כוללת נגד אלי טביב באמצעות מאבק משפטי ארוך ומר. הוא יספר איך גרושתו לא אמורה להפריע לבנות סגל בעונה הקרובה ואיך אלי טביב משך לו את השטיח מתחת לרגליו. מוני הראל יוצא לקרב חיו כדי לטהר את שמו. דרך אגב, גם אם זה על חשבונו של המועדון . אני מעריך שברקע של מסיבת העתונאים יהיה תלוי שלט :
"תמות נפשי עם פלישתים".

מי שלח אותך למסור את ההודעה הזו ,טביב ?
בו אתן לך תרחיש אחר למסיבת העיתונאים ,מבלי להיכנס לדברים הרגשיים של אהבת הקבוצה וכד':
-מוני למשל ימסור שהוא עדיין הבעלים של הקבוצה עד שהדבר יסתיים משפטית.
-כוון שהדיונים המשפטיים יהיו בשלב מאוחר ,והדבר עלול לפגוע בקבוצה ,הוא יאפשר לטביב לנהל את כל ההכנות של הקבוצה,החל מבחירת מאמן,שחקנים וכד'.
-על מנת שהפעילות תהיה במסגרת התקציב המיועד והכספים שקיימים במועדון,הוא מינה את נציגו קובי סידי שיהיה נציגו על מנת לשמור על המסגרת הזאת ומתוך כוונת שיתוף פעולה וחופש פעולה לטביב מבלי לסנדל אותו.
-אני מאמין שידבר גם על הבמבי ,טביב ,נטלי בהקשר של השותפות וכד'
כל זה כמובן השערה מראשי ואין לי מושג מה באמת יהיה ,אבל זו הערכתי.
בקיצר המסר לטביב ,קח תקים קבוצה לעונת 2011-2012 .אף אחד לא מפריע לך ולא יפריע לך .אם יוחלט סופית שאתה הבעלים אני עוזב,ואם יוחלט שאני הוא הבעלים אני אשאר עם כל התבשיל שהכנת ואסתדר איתו.

ולעומרי קנדה -פותח האשכול :טביב הביא 3 שחקנים (שפרט ליבואה שהיה שווה משהו), באותה תקופה במחיר לא ריאלי לחלוטין ב-7 מיליון ש"ח שהפועל שילמה להפועל כ"ס מקופתה(אגב המחיר המקורי היה 12 מיליון ש"ח ורקבגלל התערבות הבקרה התקציבית הורד הסכום ל7 מיליון).את הכסף שהביא מוני מקופת הפועל לכ"ס,משך טביב לכיסו הפרטי כהלוואת בעלים.אתה מבין את הקומבינה?
לא יודע מי ישאר הבעלים בסוף.אם ישאר טביב כמו שזה נראה ,אז כמובן שניתן לו צ'אנס,אבל אתה צריך להבין לבן אדם יש רקורד פלילי,זיוף דרכון,מס' מקרים של עבירות של חוזים כפולים,הניסיון לפרק לגורמים את הפועל כ"ס,ההתנהלות שלו בהפועל בעיקר בשנה האחרונה כולל העלמות במועד ההעברות בינואר.יש לנו את כל הסבות בעולם ,לחשוש מטביב -דווקא את זה הוא הרוויח ביושר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
צפירת הרגעה -
עם עינים פקוחות לרווחה ובלי להיכנס לשאננות, נראה לי שכל הפרסומים והכתבות השונות מכניסות את כל מי שקשור להפועל (ובראש ובראשנה את הפורום) להיסטריה ולברדק. זה התפקיד של התקשורת, לייצר כותרות ובלאגנים.
לדוגמא, באתר אחד רשום שטביב לא יעמוד בדרכו של שכטר ,באתר שני ששכטר בכה על זה שלא משחררים אותו (למרות שהוא באילת בכלל) ובאתר שלישי רשום שאם הפועל יקבלו 3.5 מיליון יורו על שכטר וורמוט אז הם ישחררו אותם .
חלאס חבר'ה, תרגעו. אנחנו לא מהיום בכדורגל וזה ידוע שכשמריחים קצת דם ואופציה לעשות בלאגן, אז התקשורת היא הראשונה ללבות את האש. אני לא אומר שאין סיבה להיות מודאגים,במיוחד בהתחשב בחומר האנושי שעומד בהנהגת הקבוצה, אבל גם שצריך לקחת דברים בפרופורציות.
נושא הבעלים לא הוכרע,המאמן עדיין לא הוכרז,העבודה על הרכש רק התחילה, שחקנים שחתומים על חוזים מנסים לנצל את הבלאגן. כל הדברים האלו הם עדיין דיבורים. ברגע שיתחילו להיסגר חוזים ושהמערכת תקבל יציבות (אני נוטה להאמין
שבקרוב מאוד) יתחילו לעוף פה לבבות והשתחוויות למינהן. קצת אורך רוח, קצת סבלנות ודברים יסתדרו.

שיר שמגדיר בדיוק את המצב היום :
http://www.youtube.com/watch?v=MXcpq4KFF1Q

שיהיה לנו עוד יום מוצלח עם 20 עמודים באשכול הדיונים... :ROSE:
יאללה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 07:12 
היי טוטו,מיצית את עצמך בארץ אה?
תביא הצעה על סך 2 מיליון יורו,אם לא,שב בשקט ותתחיל לשחק.
כל פלוץ דורש סעיף יציאה לאירופה,יענקלה היה מעיף להם 2 כאפות לפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
יא ראבי, תעירו אותי עוד חודש.

בתקווה שהבלאגן יגמר עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 07:19 
נכון המצרים פתחו את המלחמה אז למה באנו בטענות לממשלה עוד אפיחלו נצחנו במלחמה. אפשר לכסות העיניים אבל יש סיכוי שבעתיד ניפול בגלל העיניים המכוסות.

עוד נתון חשוב לפותח האשכול - במקרה אבל רק מקרה ארבעה שחקנים (דה סילבה, זרקו, בן לוז וחלפון) מכ"ס מצאו עצמם בפרשיות שככל הנראה קשורות להימורי כדורגל ומצד שני ה"איפול" על עסקי טביב - את כל הידוע זה רק אוהדים שמחפשים. אפילו העיתונות העסקית אינה מתייחסת אליו (לטוב ולרע כמו אצל מוני הראל).

בוקר טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 07:19 
פחחח...עוד חודש זה הראשון ליולי, את הסגל יסגרו איי שם באמצע ספטמבר, עד הראשון ליולי זה רק המנה הראשונה. הולך להיות לנו קיץ מהגהנום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 07:20 
עומרי קנדה כתב:
עוד אין נושא חדשות אבל יש סוגייה שאני מעוניין לפתוח עליה דיון ואני חושב שזה המקום.
כולם פה אומרים שטביב פירק במו ידיו את הפועל כפר סבא.
בואו נחזור 4 שנים אחורה לעונת הירידה של הפועל כ"ס...
סגל השחקנים שלה כלל באותה העת שחקנים מאוד מוכשרים שבלי ספק עלה לטביב המון כסף על מנת להרכיב סגל כזה,שחקנים כמו בן לוז שהיה שחקן מאוד מוכשר בכל מהלך הקריירה שלו ובלי ספק הוא אחד הכישרונות הכי מבוזבזים בשנים האחרונות,גיז'רמו ישראלביץ' שחצי ליגה רצתה אותו,סמואל יבואה שהיה מלך השערים שנתיים ברציפות ,דאגלס דה סילבה שהיה אומנם יותר אנונימי ממה שהוא היום אבל גם אז נחשב לבלם מאוד מוכשר עם עתיד מבטיח ואביחי ידין שהיה קשר אחורי מאוד מבוקש בליגת העל,תוסיפו לזה שחקנים כמו שלו מנשה,אושרי לוי,אוהד לויטה וחברו של דאגלאס לירון זרקו שגם הוא נחשב לבלם לגטימי בליגת העל באותה תקופה ואף יצא לשחק בחו"ל עונה לאחר מכן.
יש לציין כי במהלך השנים 2002-2008 הפועל כ"ס הספיקה לעלות ליגה,לרדת ליגה,לעלות שוב ליגה ולרדת שוב לפני 4 שנים.
אם תחזרו לאותה תקופה תוכלו להיזכר כי קבוצות כמו סכנין ונתניה עם סגל הרבה פחות טוב משל כפר סבא מצאו את עצמם הצמרת רק קצת מאחורי האלופה בית"ר,בעוד שקבוצות כמו חיפה,מכבי ואנחנו דישדשו במרכז הטבלה ונחלו עונה מאוד מאכזבת.כשהסתכלתי בלוח המשחקים של כפר סבא באותה עונה ראיתי ששני הסיבובים הראשונים של כ"ס היו טובים מאוד ביחס לקבוצה בינונית בליגת העל והם ללא ספק העניקו לה מקום של כבוד בין המרכז לצמרת הטבלה,בעוד שלפחות מהזיכרון שלי אף אחד לא העז אפילו להזכיר אותה כמועמדת לירידה,מפני שהיא הציגה כדורגל נפלא בראשותם של ג'יזרמו ישראלביץ' ובן לוז.
לאחר שני סיבובים מצויינים בהם כ"ס הציגה כדורגל שראוי לקבוצה בליגת העל הגיע הסיבוב השלישי ובו התוצאות היו מפתיעות ואולי אפילו מעוררות חשד להטיית תוצאות ע"י שחקנים(ע"ע פרשת דה סילבה-זרקו ופרשת אושרי לוי),כ"ס השיגה ב11 המחזורים האחרונים 5 נקודות מתוך 33.
כבר אז אמרו המאמן אלי אוחנה והבעלים אלי טביב כי משהו מסריח מה גם שפרשת אושרי לוי התפוצצה עוד במהלך העונה מה שעוד יותר עורר חשד.
לאחר שהקבוצה ירדה לליגה הלאומית בפעם השנייה בתקופתו ,החליט אלי טביב לעזוב את המועדון ולהחזירו לאגודת הפועל כ"ס כאשר עוד לפני זה הוא מנסה למכור אותה למשפחת ספיר(בעלי הפועל ראשל"צ כיום) אבל לא מקבל אישורים לכך.
באותו קיץ עזבו את כ"ס כל השחקנים בכירים שלה ורובם יצטרפו להפועל ת"א.
זה הסיפור של אלי טביב וכ"ס בעונת 2008,אלי טביב לא פירק את הקבוצה אלא להיפך הוא השקיע כספים רבים בעוד שבסוף העונה הוא קיבל יריקה בפרצוף מהשחקנים במה שלמראית עין נראה כחוסר הצלחה או ביש מזל גדול אבל ככל הנראה היה שם משהו לא כשר שבו היו מעורבים השחקנים וכבר 2 פרשות נחקרו בחשד להטיות משחקים מצד השחקנים של כ"ס באותה עונה.
בסוף העונה אלי טביב החליט לעזוב ולקח עימו את השחקנים שהביא במיטב כספו כאשר הוא משלם לעמותת הפועל כ"ס 7 מיליון שקלים לאחר שזאת התעקשה לקבל תמורה.
הפועל כ"ס מאז שנות ה-80 איבדה את גדולתה והיא לאורך כל אותו עשור הייתה קבוצה לא יציבה שמצאה את עצמה במאבקים תמידיים על עליות וירידות מליגת העל ואליה.
כמו כן עמותת הפועל כ"ס היא גוף די מושחט ותמיד הייתה כזאת גם בתקופה שלפני טביב וגם אחריו.

בשורה תחתונה אתם יכולים לאהוב אותו ואתם יכולים שלא לאהוב אותו אבל להאשים אותו בירידה של כ"ס באותה עונה או בעזיבה ההמונית שלה ע"י שחקניה בתום העונה אתם לא יכולים.
עכשיו כשאתם מגיבים על מה שכתבתי תנסו להיות אוביקטיבים ולהתעלם מכל מה שקרה עם טביב מהיום שהצטרף להפועל.
האם טביב עדיין אשם לדעתכם בירידת של הפועל כ"ס?

ניהול מקצועי כושל.
1 דבקות במאמן "שלו" (מזכיר משהו?) כושל כששאר קבוצות התחתית החליפו מאמנים. יתכן שהיתה מכירת משחקים, אבל לא מוכרים סדרת הפסדים. מה שזכור יותר שלאוחנה היה סגנון הרפתקני.
2 המאמן "שלו" והמנג'ר לא הבחינו, כשלשיטתך, שחקנים מכרו סידרת משחקים. ולא משחק אחד. בתשתית המקצוענית של הפועל עד לאחרונה זה לא היה קורה וזה מה שמפחיד. שוב, מכירת סדרת משחקים ולא משחקים מזדמנים.
3 למרות שראה מה גוטמן מפיק מאותם שחקני כ"ס לא טיפח אותו. מפחיד ברמות.

טוב עכשיו נפחד עוד יותר עד למסיבת העיתונאים של מוני ונעבור לנושא הבא.
בכלל, אני מציע שנפנה להתאחדות שתשריין להפועל מקום טוב באמצע, ונחזה ברגיעה במחזה העיוועים של ניהול הקבוצה והמאבק עליה שנראים כגולת הכותרת של העונה הבאה בכל ליגת העל ויכולים בלי בעיות ליצר לפחות 10 עמודי תגובות ליום בלי חדשות.
או במלים אחרות, בדומה למשפט שלמה שגם טביב ימנה במיידי דירקטור מקובל על מוני, יוחלט על תקציב וינתן חופש פעולה מוחלט ל-2 הדירקטורים במקביל למאבק השליטה. אבל איפה טביב ואיפה האמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 07:22 
1. כפר סבא ירדה בגלל מאמן גרוע. שהיה שם רק בגלל שהוא חבר של טביב. 2. לכפר סבא הייתה סבירה מינוס שלא השקיעו בה שקל. את המשכורת של ישראלביצ, אולי השחקן היחיד שהרוויח שם משהו חיפה שילמה עד אותה עונה. ולהגיד השקיעו שם כסף כי ידין ולויטה היום שם, זה טמטום. עדיף שתחזור לאונן בקנסו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
טביב הוא מנהל פנטסטיש! איש עסקים ממולח ומפולפל! אין לנו בכלל בקבוצה אווירה של ברית המועצות מהימים החשוכים.
אגב, יניב צ'יצ'יאן כבר חתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 07:38 
אתמול באחד מערוצי הספורט היתה התוכנית "היום לפני " והביאו חדשות הספורט מ96 או 7
הראו שם את טביב נכנס לחדר מעצר עם חולצה על הראש שלו כמו אחרון העבריינים ובאולפן אמרו שהוא נאשם בן השאר בזיוף 2000 כרטיסים למשחק של קבוצתו נגד מכבי תל אביב ובייתר ירושלים ומכירתם
איך החיקוי של המקביל שלו מפתח תקווה היה אומר ? " הזייה"
זה הסחורה שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
מתנקש על פיגום כתב:
הראו שם את טביב נכנס לחדר מעצר עם חולצה על הראש שלו כמו אחרון העבריינים ובאולפן אמרו שהוא נאשם בן השאר בזיוף 2000 כרטיסים למשחק של קבוצתו נגד מכבי תל אביב ובייתר ירושלים ומכירתם
זה הסחורה שלנו

זה בטח בגלל שמוני הראל וזה וזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 07:43 
מתנקש על פיגום כתב:
זה הסחורה שלנו

:SHOCK: אוי אלוהים, מאיפה זה נפל עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: