תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ג (מידע)
הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 03:45 
ישראל היום

מוני הראל עדיין הבעלים של הפועל ת"א

רותם גרוסמן, יורי ילון ועמית
מוני הראל ואנשיו שמתכוננים לדיון בביהמ"ש בעניין עיסקת הבמבי הלא נגמרת משוכנעים כי הקבוצה לא תעבור לידי אלי טביב. "מוני הוא עדיין הבעלים של הפועל ת"א והוא יישאר כזה לפחות עד שהעניין ייפתר" אמרו בסביבת הראל.
חישובים שערכו ההראלים מראים כי קופת המועדון אמורה להתמלא בקיץ ביותר מ50- מיליון שקלים. "יש תקציב לרכש ב25- מיליון שקלים פחות או יותר ויש הרגשה שטביב יעדיף לקחת כסף הביתה מה שמוני לא יעשה בחיים." מקורבי טביב הגיבו: "טביב ישקיע בהפועל הרבה יותר ממוני. עומר דמארי זה שחקן שטביב ישקיע עליו מיליונים ויש עוד כמה שחקנים כאלה. הספינים של חבורת הראל פתטיים."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג (מידע)
הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 06:46 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

הפועל ת"א : נסגר מחנה האימון באוסטריה

- גורמים המעורבים בסכסוך המשפטי בין מוני הראל לאלי טביב בשאלת חוקיות הליך הבמבי, מעריכים כי גורמים בכירים בהתאחדות ינסו להביא לפשרה בין בצדדים עוד לפני הדיון המקדמי בסוף החודש הבא.זאת על-מנת למנוע בעיות בהעברת הפועל ת"א את הליכי הרישום לעונה הבאה.

- סגן יו"ר ההתאחדות, שטרן חלובה, והיועץ המשפטי, עו"ד משה אביבי, כבר התערבו בחודש שעבר כדי להסדיר את רישומה של הקבוצה לגביע אירופה.במחנה הראל טענו אתמול כי לנוכח המחלוקת המשפטית המאוד ברורה, לא תיתכן פשרה.במחנה טביב מקבלים בסיפוק את רצונו של הראל להעביר את הקבוצה לטביב, ולקבל את הסכום בשתי המחאות, אבל דוחים את בקשת הראל לגנוז את שטרי ההון שעומדים לזכותו בבקרה.

- בתוך כך נסגר אתמול מחנה האימונים במהלך יולי, שיהיה שוב, זו השנה הרביעית, בלויפסדורף שבאוסטריה.טביב שב אמש לארץ והיום יחל בסדרת פגישות.החשובה שבהן היא עם יוסי אבוקסיס, כשעל הפרק מינויו למאמן.גם נציגו של הראל, קובי סידי, צפוי להשתתף בפגישה.היום צפויות כם פגישות עם סוכנים כדי לקבל קלטות ולהתחיל לחפש זרים.

- טוטו תמוז מחזיק בשתי הצעות מחו"ל, מגרמניה והולנד, למרות התנגדות הפועל ת"א לשחררו.לשחקן אין סעיף שחרור.בקבוצה הביעו סקפטיות כי מאור בוזגלו יהיה רלוונטי עבורם נוכח תג המחיר שלו, 4 מיליון יורו, והעובדה כי יעדיף לסיים את חוזהו במכבי ת"א ולהיות שחקן חופשי.

נספחים

- חיפה מחכה להחלטתו של תומר חמד האם לחתום על חוזה חדש על מנת להתחיל לפעול בעניין החתמת עדן בן בסט וויאם עמאשה.גם רמי גרשון מועמד.

- גולדהאר לא מתכוון להוציא כסף הקיץ הקרוב על רכש.הוא הבהיר כי לא יובא זר עד שמכבי לא תשתחרר מג'יבריל סידיבה.

- ניצן דמארי חתם לשלוש עונות נוספות במכבי פ"ת.עומר דמארי מיועד בשלב הזה לחו"ל.במכבי פ"ת ינסו למצוא לו קבוצה בשבועות הקרובים.

- מאור מליקסון ממשיך להעלות את ערכו, לאחר שנקנה ב700 אלף יורו והיום שווה כ2 מיליון יורו.לשחקן הצעות מאיטליה.

- גומא אגייאר עדיין באטרף לגבי רכישת בית"ר."אני מוכן לקחת את הדברים בדיוק כמו שהם.אני סגור לגמרי עם עצמי על העסקה.רק שארקדי יחתום ותראו אותי בפייסבוק, בטוויטר ואיפה שרק תרצו, חותם על העסקה".

וקצת מהמכתש (מדור סאטירי)...

- "עסקת שכטר וורמוט לקייזרסלאוטרן התפוצצה בשל בעיות ביטוח חיים"
החלוץ: "איזה משוגע שולח אנשים לגרמניה דווקא בעונת המלפפונים?"

- "אלי טביב רוצה לצדו בהנהלה את סמי עופר"
טביב: "הוא גם במבי, גם מיליארדר וגם אף אחד לא יודע מה קורה בעסקים שלו"

- "יוסי שבחון התחתן, שותף באירוע כ-32 דקות"
הקשר גם החל המהלך שהביא לשבירת הכוס על-ידי סלים טועמה

- קרא מחר ראיון בלעדי עם שחקן שעוזב את הפועל ת"א ולא מותח ביקורת על ההנהלה

נערך לאחרונה על ידי לוסיאנו דה ברונו בתאריך 31 מאי 2011, 07:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

לא אהב את הקונץ
יו"ר קייזרסלאוטרן מבהיר כי העסקה עם איתי שכטר, ובעיקר עם גילי ורמוט, עדיין רחוקה מלהיסגר. "נתנו להם את החולצות במתנה"
נדב צנציפר
מסיבת העיתונאים המאולתרת שיזם סוכן השחקנים רונן קצב באולם הטיסות הנכנסות בנתב"ג בשבת האחרונה, שכללה שליפה של חולצות קייזרסלאוטרן מאחד התיקים והצגתן בפני התקשורת, הובילה לתגובה מפתיעה של יו"ר המועדון הגרמני.
היו"ר סטפן קונץ החליט כבר להחתים את שכטר, שביקר במתקנים בקייזרסלאוטרן ותנאיו סוכמו לפני כחודש, אבל הכנסתו של גילי ורמוט לעסקה הפתיעה אותו. "נתנו לאיתי שכטר וגילי ורמוט את החולצות כמתנה", אמר קונץ בראיון לעיתון "די ריינפלץ".
בסביבת השחקנים נטען כי הם לא לבשו את החולצות על גופם, מכיוון שהם עדיין מצויים תחת חוזה בהפועל ואסור להם על פי חוקי אופ"א ללבוש חולצות של קבוצות אחרות. עוד נטען, כי קצב עידכן מראש את קונץ כי הוא מתכוון לכנס מסיבת עיתונאים מאולתרת בנושא. קונץ המשיך ואמר: "המטרה העיקרית שלנו היא להגיע לסיכום עם הפועל ת"א על מנת להשלים את ההעברה, אבל זה עדיין לא הושג. ישנו מו"מ קשה ולא פשוט. עדיין לא ברור אם ורמוט ישחק אצלנו". יחד עם זאת, ההערכה בהפועל כי שני השחקנים ייצאו לשחק בגרמניה בכל זאת.
אלי טביב חזר אמש מלונדון, שם צפה בגמר ליגת האלופות, והוא אמור להיפגש עם קצב בנוגע למעבר של השניים. מאוחר יותר ייפגש גם עם הראל. במחנה הראל הבהירו כי הסכום המינימלי שאמור להתקבל בעבור השניים ינוע בין 3.25 ל-3.45 מיליון יורו. עבור ורמוט הסכום ברור (750 אלף יורו), בעוד לגבי שכטר סוכם עם הראל על סכום של 2.7 מיליון יורו. טביב, וכנראה גם הראל, צפויים להיפגש היום עם המאמן המיועד יוסי אבוקסיס. הראל אמר למקורביו כי יבהיר לאבוקסיס כי תקציב הקבוצה יעמוד על 50 מיליון שקל, בניגוד להתבטאויות המאמן כי התקציב יהיה כ-35 מיליון שקל. "יש לך עשרים מיליון שקל לרכש", יבהיר הראל לאבוקסיס. הפועל תסיים את העונה הנוכחית ברווח של 7 מיליון שקל, עוד לפני המכירות של השחקנים לחו"ל.
השוער הסרבי של אופ"ק בלגרד, בויאן שאראנוב, קיבל בימים האחרונים הצעה רשמית מהפועל והוא יבקש כנראה שכר של 300 אלף יורו.
היום ייכנס לעניינים נציגו של הראל קובי סידי. אחד המהלכים האפשריים הוא טרייד בין מאור בוזגלו לאלרואי כהן, וניסיון למצות מו"מ עם מכבי פ"ת בנוגע לעומר דמארי או טל בן-חיים. בסביבתו של טביב שוחחו עם מחמוד עבאס.
דני בונדר חתם אתמול ל-3 שנים בוולגה ניז'ני, והוא עשוי לקבל אזרחות רוסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:37 
אניימה גם פותח את הפה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00831.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/180673.html
אבוקסיס וטביב מתחילים לחשוב על לבנות סגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/180673.html

טביב נפגש עם אבוקסיס, לא הוכרז עדיין שום דבר רשמי לגבי זהות המאמן. קצב כעת נפגש עם טביב כדי לסכם מחירי יציאה לשחקנים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 99,00.html
קצת סדר בבלאגן השורר בהפועל תל אביב
אלי טביב ומוני הראל רחוקים מאוד מפשרה. הפועל תל אביב מנוהלת כרגע על ידי שני הצדדים וההכנות המקצועיות כבר נפגעות

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
לפי אתר ONE:
גם קנדה הגיע לפגישה במתחם חודרוב כדי לדון בעתידו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
עוד עדכון :
טביב, אוסידון ואבוקסיס נפגשו עם סוכנו של דמארי, שוערה של ואסלוי, דושאן קוציאק (26) מועמד

נערך לאחרונה על ידי לוסיאנו דה ברונו בתאריך 31 מאי 2011, 15:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 15:35 
לפי ספורט 5: קנדה ביקש לצאת להתרשמות באוקריאנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
השוער קוציאק הסלובקי מועמד להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
העדכון בחם ביותר:
סוכן השחקנים המפורסם אביהו נמני הגיע למתחם חודרוב לפגישה עם טביב.
מתוך ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
לפי ספורט 5:
היום מסיבת עיתונאים של מוני הראל (לא ידוע שעה או מיקום או שידור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
לפי ספורט 5:
היום מסיבת עיתונאים של מוני הראל (לא ידוע שעה או מיקום או שידור)

מחר בבוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 16:44 
עתון הארץ. משה אביבי - היועץ המשפטי של התאחדות לכדורגל. ארוך אבל נותן מבט מעמיק על הבעלים של קבוצות הכדרוגל. לא כדי להרגע.

w w w . h a a r e t z . c o . i l

--------------------------------------------------------------------------------

עודכן ב- 08:47 31/05/2011
"אנשים ישרים עומדים בחזית, אבל מאחוריהם יש אנשים לא ישרים""נלחמתי ואני נלחם נגד כניסת גורמים שליליים לכדורגל הישראלי", טוען משה אביבי, היועץ המשפטי של ההתאחדות, "זה אבסורד שאנחנו לא יכולים לקבל פרטים על עברו של אדם שהופך להיות שופט: האם הימר בעבר, האם היו לו עבירות פליליות, מה אופיו"
מאת משה בוקר

בהתאחדות לכדורגל סולדים מהתנהגות והתנהלות חלק מבעלי קבוצות ליגת העל והלאומית, דוגמת פרוספר אזגי, בעלי הפועל אשקלון, או תומר סיני ודני לוי מהפועל פתח תקוה. במחלקה המשפטית מנסים למצוא מודל שימנע כניסת אנשים מפוקפקים לכדורגל הישראלי, אבל נתקלים בתנאים קשים שמעמיד מולם משרד המשפטים. מי שמוביל את המאבק לשינוי תנאי הסף לכניסת אותם אנשים לכדורגל הישראלי הוא עו"ד משה אביבי, היועץ המשפטי של ההתאחדות ב-12 השנים האחרונות.

"ההתאחדות עושה מעל ומעבר כדי למנוע כניסת גורמים שליליים, נלחמתי ואני נלחם נגד כניסתם. בחלק מהמקרים, כשהחוק איפשר זאת, הצלחנו, אבל כשהחוק לא עזר לנו, נכשלנו. במשך שנים ניסיתי למנוע את כניסתו של פרוספר אזגי להפועל אשקלון. מנעתי ממנו להיות הבעלים של הקבוצה, אבל עברו שבע שנים מאז הורשע בעבירה שיש עמה קלון ובית המשפט האזרחי איפשר לו לרכוש את הקבוצה. אני וההתאחדות כפופים לחוקי המדינה. כיום, כל אדם שעבר עבירה פלילית עם קלון, יכול אחרי שבע שנים להיות שר בממשלת ישראל. הנורמות הרלוונטיות לשר או לבעלי קבוצת כדורגל הן זהות".

מה בכל זאת ניתן לעשות?

"יש לנו תקנון מסודר, בו נקבע כי אדם בעל עבר פלילי בשבע השנים האחרונות לא יכול להיות בעלים של קבוצה או חבר הנהלה בהתאחדות ובקבוצת כדורגל. על פי תקנון ההתאחדות, כל אדם מחויב להמציא לנו אישור מהמשטרה המצביע כי אין לו תיקים פליליים. אנחנו גם דורשים לקבל תצהיר ותעודת יושר מהמשטרה. בפועל, מה לעשות, אנחנו לא יכולים לאכוף את התקנון. חוקי המדינה אינם מאפשרים זאת".

מה זאת אומרת?

"עד כמה שזה נשמע לא הגיוני, החוק מונע ממני לדרוש מאדם שרוצה לרכוש קבוצה להביא תעודת יושר או תצהיר מהמשטרה בנוגע לשבע השנים האחרונות. אם אני דורש תצהיר כזה, עברתי עבירה פלילית. אסור לי, על פי חוק, לדרוש מחברת החקירות שעובדת עם ההתאחדות לבדוק את עברו של איש עסקים שרוצה להיות בעלים, או של אדם המתמודד על תפקיד חבר הנהלת ההתאחדות. הדבר היחיד שאפשרי על פי החוק זה לדרוש מאותו אדם לחתום אצל עורך דין על תצהיר שאין לו עבר פלילי בשבע השנים האחרונות. מדובר בפתק שהם בעצם מעבירים לידינו, ואין לנו מה לעשות מעבר לזה. החוק במדינת ישראל לא מאפשר לי למנוע כניסת גורמים מפוקפקים לכדורגל. הידיים שלי כבולות".

מה אתה עושה כדי לשנות את כללי המשחק?

"ישבנו בשבוע שעבר עם אנשי משרד המשפטים והם אמרו לנו שבקרוב גם תצהיר מעורך דין לא יהיה חוקי, ולא תהיה לנו אפשרות לדרוש דבר כזה כתנאי מוקדם. הטענה של משרד המשפטים היא שאסור לנו לפגוע בצנעת הפרט. הם טוענים שקיום בדיקות או בקשה לתצהיר עלולים למנוע מאותם אנשים להשתלב בשוק העבודה. שטויות. הרי לא ייתכן שגוף כמו ההתאחדות לא יכול לקבל תצהיר רציני אודות אנשים שנכנסים לכדורגל. זה אבסורד שאנחנו לא יכולים לקבל פרטים על עברו של אדם שהופך להיות שופט כדורגל: האם הימר בעבר, האם היו לו עבירות פליליות, מה אופיו. אנחנו לא יכולים לבקש מחברת החקירות לברר זאת. בקשה כזו היא עבירה על החוק. כדי לשמור על הפרטיות, הצענו שנבצע את הפעולות הבסיסיות הללו, נקבל חומר מהמשטרה והחומר יסווג כמידע פנימי שרק דייני בית הדין העליון של ההתאחדות יורשו לראות. גם לזה התנגדו במשרד המשפטים".

אז מה שהיה הוא שיהיה?

"אנחנו מנהלים שיחות עם משרד הספורט כדי למצוא פתרון. הבעיה היא שעל פי החוקים של אופ"א ופיפ"א, הרגולטור, משרד הספורט, לא יכול לקבל החלטות בעניין כניסה ואי כניסה של גורמים שונים לענף. אנחנו מנסים לשמור על האינטרסים של ההתאחדות ולא רוצים שהרגולטור יהיה מעורב, אבל מעוניינים שמשרד הספורט יסייע לנו לגרום למשרד המשפטים לשנות את החוקים. אנחנו כנראה הגוף היחיד שמפעיל שתי חברות חקירה, אבל על פי חוק ניתן להפעיל אותן רק אחרי קבלת תלונה או ממצאים ומידעים על דברים לא חוקיים. אין לי אפשרות חוקית להורות לחברות החקירות לבצע בדיקה מוקדמת על אדם. היו מקרים שאנשים התמודדו לתפקיד חבר הנהלת ההתאחדות ונאלצתי להוציא אותם כי לא עמדו בקריטריונים רק אחרי שנבחרו".

אז המחוקק בעצם מסייע לגורמים מפוקפקים, אולי אף עברייניים, להיכנס לכדורגל.

"אנחנו מנסים לבדוק את כולם בתנאים העומדים לרשותנו, אבל אין הצלחה של 100%. יש אנשים שעומדים בקריטריונים, אנשים ישרים שעומדים בחזית, אבל מאחוריהם יש אנשים לא ישרים שמושכים בחוטים. אין לנו דרך לעקוב אחרי תרומה של עבריין שנכנסת לחשבון הבנק של הקבוצה. אנחנו ערים לזה, אבל על פי חוק אני והרשות לבקרת תקציבים לא יכולים לבדוק מאיפה הביא הבעלים כל תרומה שניתנה. בהחלט יכול להיווצר מצב בו גורמים מפוקפקים תופסים עמדות בעלות השפעה מבלי שיהיה להם תפקיד רשמי".

אז נגזר עליכם ועלינו לסבול את ההתנהגות המבזה של אזגי, דני לוי ותומר סיני?

"בענייני סגנון אני חסר אונים לחלוטין. אם אני פוסל בגלל התנהגות, זה לא עומד בשום מבחן משפטי. יש אנשים עם תואר אקדמי שמדברים בסגנון שאנחנו לא אוהבים, יש הרבה אינטליגנטים שמדברים מהבטן. אם יש להם כסף, החוק לא מאפשר לי לפסול אותם. גם בכנסת וגם בין שרי הממשלה אפשר למצוא אנשים כמו יעקב שחר מצד אחד ואנשים כמו דני לוי ופרוספר אזגי מצד שני. הייתי רוצה שיהיו לנו 16 יעקב שחר, אבל אין לנו. החתך של הנהלת ההתאחדות, או זה של בעלי הקבוצות, הוא החתך של החברה הישראלית. יש אנשים טובים, ויש כאלה שעדיף היה שלא יהיו. בסך הכל, האנשים שיש היום בכדורגל הישראלי הם מספיק טובים. לא כולם גאונים, אבל הם משקיעים זמן וכסף. אני לא רואה אנשי עסקים עומדים בתור כדי להיכנס. נקווה שהקיימים לא יעזבו".

כל הזכויות שמורות ,"הארץ" ©

--------------------------------------------------------------------------------

סגור חלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 16:46 
אל באנדי כתב:
העדכון בחם ביותר:
סוכן השחקנים המפורסם אביהו נמני הגיע למתחם חודרוב לפגישה עם טביב.
מתוך ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
ע"פ פשטצקי תמוז ביקשה לעזוב אך נענה בשלילה.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00848.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 18:02 
לפי ספורט 5: תמוז ביקש לעזוב.
טביב לאבוקסיס: אתה המאמן שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
לפי חדשות הספורט:
קנדה רוצה לצאת להתרשמות באוקראינה
אניימה פותח את הפה ודורש כסף שכביכול חייבים לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
שכטר חושש: סכסוך הבעלים ימנע המעבר לגרמניה

מקורבי השחקן חוששים כי סאגת טביב-הראל תמנע את מעברו לבונדסליגה, הסוכן רונן קצב אופטימי: "הכל יהיה בסדר". אורח בוולפסון: סוכן השחקנים אבי נמני
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4076606,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
מעניין:
הפועל תל אביב וטוטו תמוז עשוים להגיע לבוררות

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1828542

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
טביב לקצב: "יש לי הצעה טובה מרוסיה על שכטר"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00875.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
walla:
ציטוט:
כל הפגישות הללו הסתיימו ללא תוצאות, זאת מכיוון ש"העסק התנהל כמו שוק", לדברי אנשים שנכחו במתחם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: