תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דימה בונדרב
הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
נורא קל ונח כשיש טוב ורע, אשם וקורבן, חושך ואור.
העובדה שההתנהלות של הפועל בשנה האחרונה היא ביזיון לא הופכת את ההתנהלות של בונדר לראויה ואת דבריו לאורים ותומים.
אני פוחד פחד מוות ממה שהולך להיות. אין לי מושג מי זה טביב ומה הוא בא לעשות. ההתנהלות של טביב עד היום לא מעודדת בלשון המעטה. העבר שלו לא משהו וההווה לא ברור.
.

עם החלק הזה מסכים בכל מילה :ROSE:

זה שאני שונא את טביב לא אומר שהראל לא מתועב

זה שאני חושב שדני יצא מתועב בראיון ההוא לפני חודשיים לא אומר שהפעם אין אמת בדבריו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל שלי מה הם עשו לך :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:19 
IdanTheLittle כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
הפועל בצדק לא חידשו לו את החוזה, הוא פשוט לא שחקן לקבוצה כמו הפועל תל אביב, ואני בספק אם הוא בכלל מגן לליגת העל.
זה שהוא שחקן בית שחקן אדום שגדל ואהב את המועדון זה רומנטי מאד, זה מצויין ויפה, אבל מפה ולהיות שחקן של הפועל תל אביב הדרך רחוקה מאד.
שיהיה לו בהצלחה באיזה קבוצה מוזרה ברוסיה.
להכפיש זה הכי קל בעולם, לפרגן זה כבר קשה.

סיום גדול להודעה שלך...
אירוני משהו..

אין לי בעיה לפרגן למי שצריך, אבל לדני בונדר לפרגן? כמה בישולים יש לו בכל הקריירה בהפועל? כמה שערים יש לו?
אם לא הפועל דני בונדר משחק היום גג ברמה"ש, אין לו מקום בקום קבוצת צמרת, אם כל ההערכה שלי אליו בתור היותו שחקן בית שגדל במועדון אני עדיין לא חושב שיש לו את היכולת הדרושה להיות שחקן בהפועל(בטח שלא שחקן הרכב).
ומה שכתבתי בנוגע לפרגון היה לכל אותם שחקנים שעכשיו עוזבים והחליט להשמיץ את הפועל ואת הקהל שלה...
שלא ישכחו שהגלגל מסתובב.

לפי הנוסחה הזאת קנדה צריך לשחק בג'ת אל אהלי.

קנדה אם לא השטויות שלו בהימורים היה יכול להיות אחד המגנים הטובים בארץ..
ויש לו בסטטיסטיקה יותר בישולים מדני..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:38 
אורנה אוסטפלד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נורא קל ונח כשיש טוב ורע, אשם וקורבן, חושך ואור.
העובדה שההתנהלות של הפועל בשנה האחרונה היא ביזיון לא הופכת את ההתנהלות של בונדר לראויה ואת דבריו לאורים ותומים.
אני פוחד פחד מוות ממה שהולך להיות. אין לי מושג מי זה טביב ומה הוא בא לעשות. ההתנהלות של טביב עד היום לא מעודדת בלשון המעטה. העבר שלו לא משהו וההווה לא ברור.
.

עם החלק הזה מסכים בכל מילה :ROSE:

זה שאני שונא את טביב לא אומר שהראל לא מתועב

זה שאני חושב שדני יצא מתועב בראיון ההוא לפני חודשיים לא אומר שהפעם אין אמת בדבריו

העניין הוא לא רק אם יש אמת בדבריו. העניין הוא התזמון והנזק שנגרם למועדון. גם אם יש אמת (ואני בטוח שחלק מהדברים נכונים), יש גם עוד אמת שאותה הוא בחר שלא לציין. החלק שהמועדון תרם לו לדוגמא. גם זו אמת, לא?
מאחורי השחקן מסתתרת גם האג'נדה הפרטית שלו שמן הסתם נותנת גם אינרפטציה אחרת לאמת. גם זה שסהר לא קיבל בטחון מגוטמן זו אמת. האמת של בן סהר. אני חושב שיש משהו םחדני בזה שהוא אומר את זה יומיים אחרי שנגמרה העונה והמאמן עזב את הקבוצה. אם האג'נדה של דני בונדר היתה טובת המועדון ונסיון לשפר אותו, אולי הייתי בוחן את זה מנקודת מבט טיפה שונה. אבל מכיוון שאני יודע שזה לא מה שהביא את דני בונדר לומר את הדברים האלה, אני מרשה לעצמי לההסתכל על חלק מהדברים בחשדנות ובודאי שאני חושב שהדברים האלה לא מוסיים למצב שהקבוצה נמצאת בו כרגע. זה שיש לי ביקורת על טביב והראל (שגם נמתחה כאן לא פעם ובצורה קשה) וזה שאני יודע שהמועדון הזה לא תמיד מנוהל בצורה תקינה לא גורם לי להעריך עכשיו שחקן כמו דני בונדר שיום וחצי אחרי שהוא השתחרר מהעול הזה שנקרא הפועל ת"א, הולך ומלכלכך על כל מה שזז ושוב, כולל עליך ועליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
מה ז"א גורמים נזק למועדון? ההנהלה היא אף פעם לא המועדון,אף פעם
אם כבר הקהל הוא המועדון וביקורת לא מוצדקת עליו היא בעייתית

אני לא מחסידי דני בונדר בלשון המעטה אבל אפילו לו אסור לקחת את המכונית כך. אפילו לו אסור להגיש הצעה מעליבה,שיבואו ויגידו את האמת: איננו רוצים אותך
ביטחון הוא עניין אמורפי,של תודעה. לקחו או לא לקחו את הרכב זו עובדה מוגמרת

העניין הוא,ואתם ממשיכים להתעקש ולא להבין,שיש לנו פה שור מועד ואני כבר לא מדבר על מה שהיה בכפ"ס
תראו איך הם מנהלים את הפועל בשנה ומשהו האחרונות. תראו את היחס המשפיל לשחקנים (שי ולאלה לדוגמא). תראו את חוסר המדיניות בכל תחום שגורמת לאנרכיה כללית במועדון

אבל הכי חשוב זה לא להיכנס לפאניקה כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:00 
אורנה אוסטפלד כתב:
מה ז"א גורמים נזק למועדון? ההנהלה היא אף פעם לא המועדון,אף פעם
אם כבר הקהל הוא המועדון וביקורת לא מוצדקת עליו היא בעייתית

אני לא מחסידי דני בונדר בלשון המעטה אבל אפילו לו אסור לקחת את המכונית כך. אפילו לו אסור להגיש הצעה מעליבה,שיבואו ויגידו את האמת: איננו רוצים אותך
ביטחון הוא עניין אמורפי,של תודעה. לקחו או לא לקחו את הרכב זו עובדה מוגמרת

העניין הוא,ואתם ממשיכים להתעקש ולא להבין,שיש לנו פה שור מועד ואני כבר לא מדבר על מה שהיה בכפ"ס
תראו איך הם מנהלים את הפועל בשנה ומשהו האחרונות. תראו את היחס המשפיל לשחקנים (שי ולאלה לדוגמא). תראו את חוסר המדיניות בכל תחום שגורמת לאנרכיה כללית במועדון

אבל הכי חשוב זה לא להיכנס לפאניקה כמובן

יחס משפיל לשחקנים הא לא נחלתו של טביב, תאמין לי. לא לשלוח שחקן למחנה אימון כי הוא לא מוכן לחתום על כל חוזה שמציעים לו, זה ממשנתם של הראל את בן עמי.
אני לא יודע מה היה הסיפור עם הרכב. זו אמנם עובדה, אבל אין לך מושג מה היה הרקע ואני מראש אומר, יכול להיות שהתנהגו אליו לא יפה. לא רוצה שייצא שאני מגן על האנשים האלה, כי אין דבר רחוק יותר מהאמת.
אני רוצה להגן על המועדון הזה. משום מה אתה ממשיך להתעלם מהעובדה שביקורת על הקהל נשמעה פה מכמה שחקנים. סהר, בונדר, זהבי ואפילו אניימה. זה חלק מהאופנה הזו של לבעוט במועדון הזה שהוא על הריצפה. לשכוח שהוא בכל זאת גם נתן לך משהו. אתה ממשיך ומייחס את הדברים האלה למלחמה של השחקנים האלה נגד טביב וההנהלה ואתה לא מבין שזו השתנה בקשת שלהם על הקבוצה שהיא הרבה יותר מטביב והראל.

ומה זאת אומרת גורמים נזק למועדון? בקטע הכי ישיר ומפורש. הפועל במצב שהמון שחקנים עזבו. צריכים להביא אחרים במקומם. זה לא הדברים ששחקן שמגיע רוצה לשמוע. מי שקצת מקורב לכדורגל פה, יודע בדיוק מה המצב בהפועל, הוא גם יודע איזה תועלת תצא לו מלהגיע למועדון הזה. לא צריך את דני בונדר שיפתח לו את העיניים.

בסופו של יום, לא אני וכנראה גם לא אתה, יודעים בדיוק מה קורה בתוך הקבוצה, מה הגורמים ליחס של בעלים לשחקן הזה או אחר. לכל אחד יש גירסה משלו ואני בטוח שאם טביב או מוני הראל יגיבו לדברים, מן הסתם תהיה להם גירסה קצת אחרת. אז מטומטם אני לא. אני יודע בדיוק מול איזה אנשים אני עומד פה ואף אחד מהם לא מל"ו צדיקים. איך מכל הרפש הזה יוצא משהו שהוא לטובת המועדון, זה עוד לא ממש הבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
joshsoos כתב:
ערן כתב:
redrony :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין,אני פה זרקתי מילה טובה על הראל?
כל טחינת המים הזו לא רלוונטית כשבופעל אנחנו רואים מה הולך היום. אין מדיניות בשום תחום במועדון הזה. אני לא צריך לדעת מה הולך בתוך (ולצערי אני יודע לא מעט),אני פשוט יכול לראות מבחוץ מה הולך. עובדה שבמקומות אחרים זה לא קורה

הבעיה היא שהם הביאו מועדון ששחקנים רצו מאד לשחק בו לאחד שכולם רוצים לברוח ממנו
וזה הולך ומחריף כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
redrony, מה שלא הבנת זה שיש אנשים, אוהדים, שלא רוצים שיהיה כרגע שהמועדון ינסה לקום על הרגליים.
מבחינתם צריך שהכל ייחרב עד היסוד בשביל שנוכל לבנות ולהיבנות מחדש.
כמו נוצרים אוונגליסטיים שרוצים ארמגדון בשביל גאולה.
מבחינתם, למשל, עדיף שלא תהיה הפועל תל אביב מאשר הפועל תל אביב תחת הנהלה לא אופטימלית מבחינתם (ואכן, אין ספק שהיא לא אופטימלית).
זה הסאבטקסט, זו המוטיבציה שמפעפעת בתוכם כרגע, גם אם הם לא מודעים לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
צודק
אני מצטער על כך שלא המשכנו בשת"פ עם השאול גם אחרי שחרב אוסישקין,המשכנו ללכת איתו באש ובמים גם בליגה הארצית ונתנו לו את הצ'אנס
אלה היו שנים קשות וכמו דבילים לקחנו דבר נהדר וחרבנו אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
אגב ערן,על איזה רצון לחורבן אתה מדבר?
ראית מישהו שאומר שצריך להקים היום את הפועל בלומפילד ולזנוח את הקבוצה?
אתם באמת לא מבינים את ההבדל בין מאבק בהנהלה למאבק בקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:13 
מי שזורק את השם שאול לאויר כל הזמן הוא אידיוט , שאול יש רק אחד , דון מזרחי יש רק אחד ומכבי כדורסל יש רק אחת .
אין מקום להשוות בין הצוררים האלה לאף אחד , בטח שלא לטביב , לפחות לא בשלב הזה .
זילות השאול אייזנברג זה מה שקורה פה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
תיכף גם זה יתחיל, למרות שלא מעט שמענו גם פה על "בוא ניקח את הכוח לידיים" ו"היכונו להפועל בלומפילד".

מצטער לומר שוב, הפועל כדורגל זו לא הפועל כדורסל.
לא מבחינת השפעה, לא מבחינת הענף, לא מבחינת התקשורת, לא מבחינת הקהל ולא מבחינה של מרווח תמרון ניהולי.
זהו, אפשר לחזור לצעוק "שאול שאול". או "זאב זאב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
תודה רוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
תיכף גם זה יתחיל, למרות שלא מעט שמענו גם פה על "בוא ניקח את הכוח לידיים" ו"היכונו להפועל בלומפילד".

מצטער לומר שוב, הפועל כדורגל זו לא הפועל כדורסל.
לא מבחינת השפעה, לא מבחינת הענף, לא מבחינת התקשורת, לא מבחינת הקהל ולא מבחינה של מרווח תמרון ניהולי.
זהו, אפשר לחזור לצעוק "שאול שאול". או "זאב זאב".

חלילה ,זה מאד מאד רחוק ולא יקרה לעולם
יש פה מס' ילדים שכבר דיברו על הצורך לבנות את הפועל בלומפילד,אולי בציניות מסויימת, וברור שאין כוונה לזה
יחד עם זאת כמו שאול נראה שגם המנהלים האחרונים שלנו באו להפועל כי רואים בה קרדום לחפור בו. הם מעלימים כספים בצורות מתוחכמות ,מפיצים ספינים על תקציב של 80 מליון בעונה שעברה ,מנהלים בצורה כושלת את הפועל גם מהבחינה הלא כלכלית ובעיקר גורמים לגועל נפש אחד גדול ולחוסר רצון להגיע לקבוצה שהיתה עד לא מזמן זו שהכי רצו לשחק בה

גם מול חבורת תאומים (שלזכותה,לא הרוויחה שקל מהפועל,הפוך) היו מחאות וחרמות וקללות אז מול הבדיחות האלה לא נעשה כלום? נרגע? נהיה בלי פאניקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:19 
כולם פה רתחו מזעם שחשבו שמגן הפועל נמצא בנוקיה במשחק של מכבי תל אביב
אם אנשים היו יודעים דברים לגביי מר בונדר היקר שיודע ללכלך על הקבוצה שהיתה לו בית למרות הרמה הנמוכה שהוא הציג
היו כבר מזמן תולים אותו
תודה רבה על מה שנתת שלום וביי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:21 
ערן כתב:
redrony, מה שלא הבנת זה שיש אנשים, אוהדים, שלא רוצים שיהיה כרגע שהמועדון ינסה לקום על הרגליים.
מבחינתם, למשל, עדיף שלא תהיה הפועל תל אביב מאשר הפועל תל אביב תחת הנהלה לא אופטימלית מבחינתם (ואכן, אין ספק שהיא לא אופטימלית).

חבל שזה הופך להיות מעין קרב אג'נדות סטייל קנדה VS בונדר.
יש פה אמצע עמוק מאוד.
כאוהדים, יש לנו את כל הסיבות להיות מודאגים, יש את הצלקות שהשאיר שאול, העבר של טביב וגם ההווה שלו בהפועל בעייתי מאוד.
אני גם לא מקבל את זה שעד עכשיו לא קרה שום דבר שלא ידענו שזה יקרה, קיוויתי שטביב בכל זאת ינסה לשקם את היחסים עם גוטמן ויינסה להשאיר אותו וכל הראיונות עם השחקנים שכבר לא במועדון מאששים את העובדה שקיימת כבר עכשיו בעיה קשה בהתנהלות המועדון שלטביב והחברים שלו יש אשמה לא קטנה מזו של מוני.
בכל מקום אפשרי טוענים שכל הכסף שהיה במועדון נעלם ולא נראה גם שיש נסיון אמיתי להאיץ את הבעיות בין הבעלים. אל תשכח גם שבינואר האחרון טביב נעלם תוך יום ואח"ג נשאר לנו חודש שלם לדבר אל הלאמפה. בדר"כ טביב אוהב לבלות את הקיץ במיאמי ובקריביים ולהזכיר לך יש לנו לבנות קבוצה חדשה לגמרי כשהמאמן הוא סה"כ טירון.
אני חושב שלאור הרקורד הזה החובה שלנו כאוהדים היא להיות מודאגים מאוד, להיות עם אצבע על הדופק ולדרוש תשובות.
דוקא הגישה של "לכו לישון ולתחזרו בסוף יולי" תשאיר אותנו עם אבו לאבן, רוזן וקראבליו.
אפשר לתת צ'אנס לטביב, אבל הוא יהיה מוגבל מאוד, חובת ההוכחה היא עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:22 
אורנה- אתה כבר החלטת הריי שטביב זה שאול 2.
כל מה שנגיד לא יישנה אתה כבר החלטת טביב זה שאול 2.
לפחות הסכמת לקוות שתצטרך לאכול את הכובע שלך. היתי מעדיף שיבוא איזה קנדי להפועל אבל מה לעשות, לא כל מה שאני רוצה קורה.
הפועל כדרוגל בחיים לא יכולה להיות הפועל כדורסל וערן הסביר את זה יפה מאד.
אני לא חושב שכבר עכשיו צריך לצאת למלחמת חורמה נגד הבעלים, ספינים? בינתיים לפחות יש שקט בכל הקשור לרכש.
אני אישית מעדיף שיהיה שקט ולקרוא פתאום כך על החתמה של שחקן X מאשר לשמוע X מתקרב X מתרחק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ערן כתב:

חבל שזה הופך להיות מעין קרב אג'נדות סטייל קנדה VS בונדר.
יש פה אמצע עמוק מאוד.
כאוהדים, יש לנו את כל הסיבות להיות מודאגים, יש את הצלקות שהשאיר שאול, העבר של טביב וגם ההווה שלו בהפועל בעייתי מאוד.
אני גם לא מקבל את זה שעד עכשיו לא קרה שום דבר שלא ידענו שזה יקרה, קיוויתי שטביב בכל זאת ינסה לשקם את היחסים עם גוטמן ויינסה להשאיר אותו וכל הראיונות עם השחקנים שכבר לא במועדון מאששים את העובדה שקיימת כבר עכשיו בעיה קשה בהתנהלות המועדון שלטביב והחברים שלו יש אשמה לא קטנה מזו של מוני.
בכל מקום אפשרי טוענים שכל הכסף שהיה במועדון נעלם ולא נראה גם שיש נסיון אמיתי להאיץ את הבעיות בין הבעלים. אל תשכח גם שבינואר האחרון טביב נעלם תוך יום ואח"ג נשאר לנו חודש שלם לדבר אל הלאמפה. בדר"כ טביב אוהב לבלות את הקיץ במיאמי ובקריביים ולהזכיר לך יש לנו לבנות קבוצה חדשה לגמרי כשהמאמן הוא סה"כ טירון.
אני חושב שלאור הרקורד הזה החובה שלנו כאוהדים היא להיות מודאגים מאוד, להיות עם אצבע על הדופק ולדרוש תשובות.
דוקא הגישה של "לכו לישון ולתחזרו בסוף יולי" תשאיר אותנו עם אבו לאבן, רוזן וקראבליו.
אפשר לתת צ'אנס לטביב, אבל הוא יהיה מוגבל מאוד, חובת ההוכחה היא עליו.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אורנה- אתה כבר החלטת הריי שטביב זה שאול 2.
כל מה שנגיד לא יישנה אתה כבר החלטת טביב זה שאול 2.
לפחות הסכמת לקוות שתצטרך לאכול את הכובע שלך. היתי מעדיף שיבוא איזה קנדי להפועל אבל מה לעשות, לא כל מה שאני רוצה קורה.
הפועל כדרוגל בחיים לא יכולה להיות הפועל כדורסל וערן הסביר את זה יפה מאד.
אני לא חושב שכבר עכשיו צריך לצאת למלחמת חורמה נגד הבעלים, ספינים? בינתיים לפחות יש שקט בכל הקשור לרכש.
אני אישית מעדיף שיהיה שקט ולקרוא פתאום כך על החתמה של שחקן X מאשר לשמוע X מתקרב X מתרחק..

הוא עדיין לא שאול אם כי כמו שכתבתי בהחלט יש לו אלמנטיים "שאוליים"
הלוואי והוא יהיה מנהל מצוין ויהיה פה גם 20 שנה,אני אסכים לאכול כמה כובעים שאתה רוצה וללעוס איתו גת במזנון של שער 1

הבעיה שגישת השקט הזה תוביל אותנו,בדיוק כמו ששחר כתב,להתעורר ביולי עם אבו לאבנים ויוסי רוזנים למיניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
שחר, גם אני מודאג. זה מה שאני עושה רוב היום, נשבע לך.
אבל יש הבדל בין להיות מודאג ובין לבטל כל אפשרות למצב סביר - ניהולי ומקצועי - של המועדון בעונה הבאה.
מהרגע של הבמבי יש פה אנשים שמתנהגים כאילו המועדון כבר חרב.
ומי שלא מאמין שהוא חרב (או שהוא בדרך לחורבן), הוא פשוט "עיוור" או "נאיבי" או "מסוכן".
יש אמצע, אני מסכים איתך.
והאמצע הוא לדרוש רכש ישראלי וזר, שינוי התנהלות מול הקהל ובתוך המועדון ויציאה לדרך חדשה עד כמה שאפשר.
אני לא מוכן להשתטח על הרצפה, לשים מזרונים ולקרוע את החולצה, כאילו אני יושב שבעה על הפועל. בגלל מי? בגלל פאקינג אלי טביב? ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:27 
הראיון של דני, התלונות של זהבי על היחס, היחס הדוחה לשי ומאהרן, חבר'ה, עצוב, עצוב מה שקורה במועדון שלנו.
עצוב היחס לשחקני בית, לשחקנים שנותנים הכל בשביל הקבוצה, ראיתי אתמול את הראיון עם דני וכל כך כאב לי עליו.

דני :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אבל יש הבדל בין להיות מודאג ובין לבטל כל אפשרות למצב סביר - ניהולי ומקצועי - של המועדון בעונה הבאה.
ומי שלא מאמין שהוא חרב (או שהוא בדרך לחורבן), הוא פשוט "עיוור" או "נאיבי" או "מסוכן".
יש אמצע, אני מסכים איתך.
והאמצע הוא לדרוש רכש ישראלי וזר, שינוי התנהלות מול הקהל ובתוך המועדון ויציאה לדרך חדשה עד כמה שאפשר.
אני לא מוכן להשתטח על הרצפה, לשים מזרונים ולקרוע את החולצה, כאילו אני יושב שבעה על הפועל. בגלל מי? בגלל פאקינג אלי טביב? ממש לא.

כל מילה.
אסור להיות שאננים מצד אחד והיסטרים מצד שני.
יש הרבה על מה לדאוג אבל גם לא מעט סיבות לנסות ולהיות אופטימיים. בשבוע-שבועיים הקרובים הדברים יתחילו להתבהר, טביב יודע שהוא תחת זכוכית מגדלת מצד האוהדים. נראה מה הוא יעשה עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:33 
kobster כתב:
ערן כתב:
יש אמצע, אני מסכים איתך.

כל מילה.
יש הרבה על מה לדאוג אבל גם לא מעט סיבות לנסות ולהיות אופטימיים. בשבוע-שבועיים הקרובים הדברים יתחילו להתבהר, טביב יודע שהוא תחת זכוכית מגדלת מצד האוהדים. נראה מה הוא יעשה עם זה

איזו סיבה יש לך להיות אופטימי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום בשבע כתב:
שלום תקוה כתב:
מה רלוונטי בכלל היכולת שלו לזה שהוא חוזר לוולפסון בלילה ואין לו אוטו? גם אם המנקים בוולפסון היו מקבלים אוטו ואז פתאום היו לוקחים להם אותו בלי להגיד להם כלום אז זה היה בושה.

ולמה הוא מדבר רק עכשיו? אולי כי הוא לא רצה שייקחו לו שוב את האוטו או לא ישלמו לו כסף או יחבלו לו במעבר לחו"ל?

אפשר לאהוב את דני בונדר, אפשר פחות לאהוב אותו - אבל אנשים מחפשים את הדברים הלא רלוונטים בעניין הזה. ההנהלה של הפועל תל אביב זה בושה וביזיון, והאמת, זה היה גם לפני טביב.

מצד אחד זה נכון,
מצד שני גם זהבי, גם שהר וגם בונדר טענו קשות כנגד הקהל של הפועל.
אז הקהל של הפועל הוא "בושה וביזיון"?

לא. כי אפשר להסכים או לא להסכים עם טענות וקללות של קהל - זה חלק מהמקצוע. שחקן כדורגל מקבל הרבה כסף גם בשביל להתמודד עם לחץ מסוג זה. מהבחינה הזאתי אני לא מסכים עם השחקנים האלה, למרות שאני לא בעד קללות לשחקני הקבוצה שלי. אני גם לא חושב שמקצועית דני בונדר שחקן מספיק טוב, אבל שום דבר לא מצדיק התנהגות כזו של הנהלה.

אני רואה שיש כאן אנשים שאומרים דברים בסגנון של "צריך שניים לטנגו", ונכון שלא צריך לקבל כל דבר ששחקן אומר כמובן מאליו, במיוחד אם אתה לא יודע דברים מעבר למה שמפורסם בתקשורת.

מה שבטוח - לאורך שנים, יותר מדי שחקנים, שחקני עבר ועוד, מספרים על כל מיני דברים בלתי נתפסים ההנהלה של הפועל תל אביב עושה ועשתה. כל אחד יכול לבחור למי להאמין כאן. אני מאמין לדני בונדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
ערן כתב:
יש אמצע, אני מסכים איתך.

כל מילה.

איזו סיבה יש לך להיות אופטימי?

טביב כבר הוכיח במקרה אלרואי כהן וטוטו תמוז שכשהוא רוצה משהו והוא חושב שזה לטובת הקבוצה אז דברים קורים.
בראיון של איש הסטופר עם אוסידון הוא אמר משהו שהרבה פיספסו :
מה זה סטנדרטים אחרים?
"מניהול מו"מ דיסקרטי דרך טיפוח הנוער בעוד שלוש שנים, חצי הרכב יהיה שחקני בית".
יש הבנה ששחקני בית זה העתיד של המועדון. זו כבר התקדמות, מה יעשו עם זה זה כבר נושא אחר. הצעד הראשון בלפתור בעיה הוא להודות שיש בעיה.
אז כן, ב-25 שנה האחרונות עברנו הרבה חרא עם המועדון הזה. פאק, אני עוד זוכר את הנסיעה לטמרה והמכות שקיבלנו ביבנה בליגה הארצית אחרי שניצחנו שם. המועדון הזה יותר גדול מכל בעלים,מאמנים ושחקנים כאלו או אחרים (במיוחד שחקני בית שיורקים לבאר ממנה הם שתו).
נראה לי שמחובתנו כאוהדים טיפה יותר ותיקים להרגיע את ההיסטריה שמשתוללת פה מאז מסיבת העיתונאים של טביב.
ושוב, בלי טיפת אדישות, בוא נראה שדברים מתחילים לזוז בזמן הקרוב מאוד. אם לא, מסכים שצריך להפוך את המועדון עליו ועל כל מי שקשור אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:47 
הרכישות של תמוז ואלרואי היו מתבקשות ונסגרו בשנייה האחרונה של חלון ההעברות שכלפחות במקרה של של אלרואי לא בטוח שהיא היתה יוצאת לפועל אם הראל לא היה מכניס את טביב לפינה.

אם מה שגורם לך להיות אופטימי זה הראיון של אוסידון , אז באמת שאני מקנא בך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:50 
שחר אני אגיד לך מה גורם לי להיות אופטימי(ואולי זאת טעות שלי).
בדר"כ שמגיע אדם למקום עבודה חדש הוא עושה הכל על מנת להיות מצא חן בעיני הבוס שלו.
לעניות דעתי אני חושב שטביב ירצה לפחות השנה הזאת לגרום לכך שלהפועל תיהיה קבוצה טובה שתרוץ לכל התארים.
אם תיהיה אכן כזאת קבוצה טובה הוא יסתום פיות להרבה אנשים פה ובתקשורת בכלל.
אם תיהיה קבוצה טובה הוא ימצא חן בעיני רוב האוהדים(תמיד יהיו אלו שימצאו משהו פגום), למה שהוא לא ירצה להתחנף קצת לאוהדים?
למה שהוא לא ירצה שתיהיה קבוצה טובה להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
גדול,כדי למצוא חן בעיני הקהל של הפועל הוא קודם כל מעיף את המאמן האהוב ואת כל הסגל הבכיר

מזל שהוא לא באמת בא לדפוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
שחר אני אגיד לך מה גורם לי להיות אופטימי(ואולי זאת טעות שלי).
בדר"כ שמגיע אדם למקום עבודה חדש הוא עושה הכל על מנת להיות מצא חן בעיני הבוס שלו.
לעניות דעתי אני חושב שטביב ירצה לפחות השנה הזאת לגרום לכך שלהפועל תיהיה קבוצה טובה שתרוץ לכל התארים.
אם תיהיה אכן כזאת קבוצה טובה הוא יסתום פיות להרבה אנשים פה ובתקשורת בכלל.
אם תיהיה קבוצה טובה הוא ימצא חן בעיני רוב האוהדים(תמיד יהיו אלו שימצאו משהו פגום), למה שהוא לא ירצה להתחנף קצת לאוהדים?
למה שהוא לא ירצה שתיהיה קבוצה טובה להפועל?

כשטביב רכש את כפר סבא כבר בעונתו הראשונה שם (1995) היא ירדה ליגה.
אני לא אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: