אורנה אוסטפלד כתב:
מה ז"א גורמים נזק למועדון? ההנהלה היא אף פעם לא המועדון,אף פעם
אם כבר הקהל הוא המועדון וביקורת לא מוצדקת עליו היא בעייתית
אני לא מחסידי דני בונדר בלשון המעטה אבל אפילו לו אסור לקחת את המכונית כך. אפילו לו אסור להגיש הצעה מעליבה,שיבואו ויגידו את האמת: איננו רוצים אותך
ביטחון הוא עניין אמורפי,של תודעה. לקחו או לא לקחו את הרכב זו עובדה מוגמרת
העניין הוא,ואתם ממשיכים להתעקש ולא להבין,שיש לנו פה שור מועד ואני כבר לא מדבר על מה שהיה בכפ"ס
תראו איך הם מנהלים את הפועל בשנה ומשהו האחרונות. תראו את היחס המשפיל לשחקנים (שי ולאלה לדוגמא). תראו את חוסר המדיניות בכל תחום שגורמת לאנרכיה כללית במועדון
אבל הכי חשוב זה לא להיכנס לפאניקה כמובן
יחס משפיל לשחקנים הא לא נחלתו של טביב, תאמין לי. לא לשלוח שחקן למחנה אימון כי הוא לא מוכן לחתום על כל חוזה שמציעים לו, זה ממשנתם של הראל את בן עמי.
אני לא יודע מה היה הסיפור עם הרכב. זו אמנם עובדה, אבל אין לך מושג מה היה הרקע ואני מראש אומר, יכול להיות שהתנהגו אליו לא יפה. לא רוצה שייצא שאני מגן על האנשים האלה, כי אין דבר רחוק יותר מהאמת.
אני רוצה להגן על המועדון הזה. משום מה אתה ממשיך להתעלם מהעובדה שביקורת על הקהל נשמעה פה מכמה שחקנים. סהר, בונדר, זהבי ואפילו אניימה. זה חלק מהאופנה הזו של לבעוט במועדון הזה שהוא על הריצפה. לשכוח שהוא בכל זאת גם נתן לך משהו. אתה ממשיך ומייחס את הדברים האלה למלחמה של השחקנים האלה נגד טביב וההנהלה ואתה לא מבין שזו השתנה בקשת שלהם על הקבוצה שהיא הרבה יותר מטביב והראל.
ומה זאת אומרת גורמים נזק למועדון? בקטע הכי ישיר ומפורש. הפועל במצב שהמון שחקנים עזבו. צריכים להביא אחרים במקומם. זה לא הדברים ששחקן שמגיע רוצה לשמוע. מי שקצת מקורב לכדורגל פה, יודע בדיוק מה המצב בהפועל, הוא גם יודע איזה תועלת תצא לו מלהגיע למועדון הזה. לא צריך את דני בונדר שיפתח לו את העיניים.
בסופו של יום, לא אני וכנראה גם לא אתה, יודעים בדיוק מה קורה בתוך הקבוצה, מה הגורמים ליחס של בעלים לשחקן הזה או אחר. לכל אחד יש גירסה משלו ואני בטוח שאם טביב או מוני הראל יגיבו לדברים, מן הסתם תהיה להם גירסה קצת אחרת. אז מטומטם אני לא. אני יודע בדיוק מול איזה אנשים אני עומד פה ואף אחד מהם לא מל"ו צדיקים. איך מכל הרפש הזה יוצא משהו שהוא לטובת המועדון, זה עוד לא ממש הבנתי.