תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 יולי 2025, 21:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 258 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חוק העישון
הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:37 
אורנה אוסטפלד כתב:
סוס,בתחנה המרכזית אין לחץ היסטרי. אתה עומד שם רועד כולך ומחכה שקו 785 יגיע ולא חלילה קו 409?

גם את זה צריך לעשות בהדרגה ובהגיון

עשו את זה בהדרגה. התחילו במקומות ציבוריים סגורים, ועכשיו עוברים לפתוחים. השאלה היא רק מה ההגדרה לפתוח. אם תחנת אוטובוס היא כזו, ברור שגם אצטדיון, אבל זו כבר שאלה של הפוליטיקה הישראלית והלוביסטים למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:39 
red in blood כתב:
לירון האדום כתב:

באולם אכן יש חוק שאסור לעשן, אבל בנוקיה עישנתי ועובדה שלא העירו לי.

אז אתה חלאה שפוגע באנשים במודע.

אני ביקשתי מהכמה הראשונים שעישנו לידי לכבות את הסיגריה, והם פשוט שמו עלי זין.
מהאחרים כבר לא ביקשתי והתרחקתי בעצמי.

לא, אני לא פוגע באנשים במודע, וכפי שאמרתי שמבקשים ממני אני משתדל לזוז ולנסות לא להפריע לאותו אדם.

ג'וש- אתה יוצא למסיבות? אתה הולך לבארים שמלאים בעשן?
נכון בחול לא מעשנים בדאנס בארים וגם לא בפאבים, בישראל זה פשוט לא הצליח.
המנטליות שלנו כנראה שונה..

ו-
סומך כתב:
לי יותר מפריע שיש אנשים שעומדים על הכיסאות במשחקים.
אני כבר לא ילד ונשבר לי מזה הגב,
זה לא נחשב פגיעה פיזית ישירה כתוצאה ממעשה של מישהו אחר?!
שלא לדבר על ילדים שלא רואים ומבוגרים ממני שלא יכולים לעמוד ועשו טעות כשקנו כרטיס לשער 7 במקום לשער 2...

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
המנטליות שלנו כנראה שונה..

הגיע הזמן לשנות את המנטליות.

זה לעולם לא מאוחר להודות בחסרונות.

לירון האדום כתב:
ו-
סומך כתב:
לי יותר מפריע שיש אנשים שעומדים על הכיסאות במשחקים.
אני כבר לא ילד ונשבר לי מזה הגב,
זה לא נחשב פגיעה פיזית ישירה כתוצאה ממעשה של מישהו אחר?!
שלא לדבר על ילדים שלא רואים ומבוגרים ממני שלא יכולים לעמוד ועשו טעות כשקנו כרטיס לשער 7 במקום לשער 2...

!!!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
red in blood כתב:
לירון האדום כתב:

לא, אני לא פוגע באנשים במודע, וכפי שאמרתי שמבקשים ממני אני משתדל לזוז ולנסות לא להפריע לאותו אדם.

למה הם חייבים לבקש ממך בשביל שתתחשב בהם?
לא עלה על דעתך שאתה מוקף באנשים שזה יכול להפריע להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:48 
red in blood כתב:
לירון האדום כתב:
red in blood כתב:
לירון האדום כתב:

תראה, שאני הולך במדרחוב ומעשן, יכול להיות שזה מפריע להרבה אנשים לידי, אז מה לעשות לא לעשן גם ברחוב?
שאני מעשן בדשא במכללה שלי, העשן גם מגיע לאנשים אחרים שיושבים על הדשא, אז מה לעשות לא לעשן?
לכן אם זה עד כדי כך מפריע למישהו, והוא בא ומבקש ממני אז אם אני יכול אני אזוז על מנת לא להפריע לו.
פרנק- נכון יש לנו חסרונות לא אמרתי שלא, אני מעשן אבל היתי מעדיף להיות אדן שלא מעשן(מה לעשות שאין לי כח רצון מספיק גדול להפסיק לעשן), ועדיין אני חושב שכל החוקים האלו לא יגרמו לי לעשן פחות.
אני יכול להבין על איסור לעשן במקום סגור, אבל במקום פתוח?! ראבק לא הגזמנו?
לעלות עוד את מחירי הסיגריות לבטל את המע"מ בדיוטי? זאת כבר הגזמה פראית.
ולעניות דעתי במגרש כדורגל החלל הוא פתוח והוא לא מקום סגור.
וכמו שסומך כתב- אנשים עומדים על הכסאות ושמים זין שיש ילדים קטנים שלא יכולים לראות את המשחק ..
נו ועושים עם זה משהו?
אני משתדל להתחשב באחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
שוב, למה אנשים חייבים לבקש ממך כדי שתתחשב בהם?

אם אתה שואל אותי, הייתי אומר לא לעשן בכלל,
אבל בהנחה שזה לא חלק מהאפשרויות אצלך, אז אומר לך פשוט לחשוב לפני שאתה מעשן.

תעשן ברחוב או על הדשא כמה שבא לך, אבל תחשוב קודם.
אם המקום הומה אדם באופן מיוחד, גם אם זה על הדשא או ברחוב, תתאפק.
אם המקום סגור, תתאפק.
אם זו סיטואציה שבא אנשים יצטרכו לבוא לבקש ממך לזוז, תתאפק.

הבנת את העיקרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
תראה, שאני הולך במדרחוב ומעשן, יכול להיות שזה מפריע להרבה אנשים לידי, אז מה לעשות לא לעשן גם ברחוב?
שאני מעשן בדשא במכללה שלי, העשן גם מגיע לאנשים אחרים שיושבים על הדשא, אז מה לעשות לא לעשן?

אתה משווה הלך חולף ברחוב, שחולף על פניך שתי שניות ועובר, או אפילו מדשאה רחבת ידיים של קמפוס שאפשר לבחור איפה להתרווח, ליציע צפוף של בלומפילד, שבו בא מישהו ומתיישב לידי ומתחיל לעשן לי ישר לתוך הפרצוף משך שעתיים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:56 
לירון האדום כתב:
red in blood כתב:
לירון האדום כתב:
red in blood כתב:
לירון האדום כתב:

אם אתה יושב קרוב למישהו- אז לא. לא לעשן (או לחלופין להתיישב קצת יותר רחוק). יש תרבויות שזה כל כך ברור מאליו שלא צריך חוקים.
ברור שאם אתה ישבת קודם ועישנת ובאו לשבת לידך - זו בעיה שלהם.
אם אני יושב על הדשא באוניברסיטה ובאים כמה חבר'ה מתיישבים מטר וחצי ממני ומדליקים סיגריה, אני קם והולך, כי באמת אין לי כח לוויוכחים וגם לא בא לי "לצאת נודניק".
הזכות הבסיסית שלי היא לאוויר נקי (עד כמה שניתן) וזה קודם לזכות שלך או של מישהו אחר לזהם את הגוף שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 13:58 
[quoteאני ביקשתי מהכמה הראשונים שעישנו לידי לכבות את הסיגריה, והם פשוט שמו עלי זין.
מהאחרים כבר לא ביקשתי והתרחקתי בעצמי.[/quote]
לא, אני לא פוגע באנשים במודע, וכפי שאמרתי שמבקשים ממני אני משתדל לזוז ולנסות לא להפריע לאותו אדם.[/quote]
לא עלה על דעתך שאתה מוקף באנשים שזה יכול להפריע להם?[/quote]

[/quote]
אם אתה יושב קרוב למישהו- אז לא. לא לעשן (או לחלופין להתיישב קצת יותר רחוק). יש תרבויות שזה כל כך ברור מאליו שלא צריך חוקים.
ברור שאם אתה ישבת קודם ועישנת ובאו לשבת לידך - זו בעיה שלהם .
אם אני יושב על הדשא באוניברסיטה ובאים כמה חבר'ה מתיישבים מטר וחצי ממני ומדליקים סיגריה, אני קם והולך, כי באמת אין לי כח לוויוכחים וגם לא בא לי "לצאת נודניק".
הזכות הבסיסית שלי היא לאוויר נקי (עד כמה שניתן) וזה קודם לזכות שלך או של מישהו אחר לזהם את הגוף שלו.[/quote]
כנ"ל במשחקי כדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אגב, סתם לידיעה, במקרה שתזדמן לניו יורק (חור נידח ופרובינציאלי) - שם העישון אסור גם ברחובות, בכיכרות ובפארקים הפתוחים. אפילו לא בחופי הים.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1189448.html

חמש שנים גג, וזה גם אצלנו.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 30 מאי 2011, 14:02, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:00 
Frank Serpico כתב:
לירון האדום כתב:

אתה משווה הלך חולף ברחוב, שחולף על פניך שתי שניות ועובר, או אפילו מדשאה רחבת ידיים של קמפוס שאפשר לבחור איפה להתרווח, ליציע צפוף של בלומפילד, שבו בא מישהו ומתיישב לידי ומתחיל לעשן לי ישר לתוך הפרצוף משך שעתיים ?

ושוב אני מסביר לך, אני אישית מנסה שלא לעשן לאנשים לתוך הפנים(ואפשר להעיף את העשן לשמיים או לצד השני).
ושוב אני אישית מנסה להתחשב כמה שאפשר באנשים שזה ממש מפריע להם והם ממש אבל ממש לא מסוגלים להריח סיגריות.

רד אין בלאד- אני מבין אותך, אני מבין גם את הנק' שלך, אבל אתה לא מבין את הנק' שלנו(של ציבור המעשנים), אני גם לא מצפה שתבין כי אתה לא יודע מזה להיות מכור לסיגריות).
בשביל ההסבר- כמו שאתה מכור להפועל(כך אני מקווה לפחות)- זה כמו שיגידו לך אל תראה עכשיו משחק של הפועל, או אל תעודד תסתום את הפה שלך עכשיו 90 דק', אל תוציא מילה! בידיוק כמו שאתה לא מדבר באמצע סרט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:01 
אני יכול רק להעיד על עצמי כשהייתי מהמעשנים. לא הייתי מדליק סיגריה ליד אף אחד ולא משנה איפה זה (אלא אם כן מדובר במקום בו כולם מעשנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:01 
Frank Serpico כתב:
לירון האדום כתב:

אגב, סתם לידיעה, במקרה שתזדמן לניו יורק (חור נידח ופרובינציאלי) - שם העישון אסור גם ברחובות, בכיכרות ובפארקים הפתוחים.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1189448.html

חמש שנים גג, וזה גם אצלנו.

אני מודע לשזה שזה אסור, נו ומה זה אומר? שזה חוק חיובי? שזה דבר טוב?
לא טענתי שאין חוקים כאלו באירופה, כפי שכתבתי בחול גם אסור לעשן במשחקי כדורגל(ועדיין במשחקים של הפועל בחול ביציע מותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

אחד אדום, הטיעון של הדלק עולה בכל פעם שעולה הנושא הזה, והתשובה שניתנת בכל פעם היא שהטיעון הזה לא קשור לכלום, כי בדלק יש תועלת לאלף ואחד שימושים מתחבורה ועד מוצרי בר קיימא, מוטל עליו מס גבוה, ונעשים מאמצים בלתי נלאים להחליף אותו באנרגיות פחות מזהמות. בעישון אין כל תועלת לכלל, רק נזק למעשן וסביבתו.

בעישון יש הנאה למעשן, הרווח למדינה לפי החישובים שהם פירסמו גדול מהנזק והבאתי את החישובים קודם. אז בא ונחזור לנושא של הדלק במטוטא ממך. רכבים פרטיים מסריחים, מזהמים (גם אלה שברמת זיהום אוויר נמוך), תקבע מחיר שונה לתחבורה ציבורית, לדלק לתעשיה ולתובלה ומחיר שונה לאזרח הפשוט שגורם לחיי להיות בלתי נסבלים. ניסת פעם לנסוע עם אופניים ליד כביש ראשי? ושלא נדבר על הרעש. אני מזיק רק לעצמי ואנשים פה מתלהבים שדופקים אותי המעשן, אותם אנשים שמזיקים לסביבה שלהם. מחירי הדלק צריכים להיות ביחס ישר למחירי הסיגריות כ35 ש"ח. כי לי יש אופניים אז ממש מעניין לי הביצה שאתם תפגעו. אבל מפריע לי שאתם פוגעים בי בצורה בוטה עם המכוניות שלכם ואתם אפילו לא מוכנים להודות בנזק שאתם גורמים ככה שאתם תאכלס הרבה יותר גרועים ממעשנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:11 
תגידו תודה
בניו יורק אסור לעשן בפארקים
ובניו זילנד בעוד 14 שנים יאסר העישון כליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

רד אין בלאד- אני מבין אותך, אני מבין גם את הנק' שלך, אבל אתה לא מבין את הנק' שלנו(של ציבור המעשנים), אני גם לא מצפה שתבין כי אתה לא יודע מזה להיות מכור לסיגריות).
בשביל ההסבר- כמו שאתה מכור להפועל(כך אני מקווה לפחות)- זה כמו שיגידו לך אל תראה עכשיו משחק של הפועל, או אל תעודד תסתום את הפה שלך עכשיו 90 דק', אל תוציא מילה! בידיוק כמו שאתה לא מדבר באמצע סרט..

זה לא מקביל, כי בבלומפילד כולם מכורים להפועל כמוני.

לעומת זאת, אם אני נמצא באירוע אחר, אני לא אתחיל לשיר בצעקות שירים של הפועל פשוט כי נזכרתי בגול בטדי שנה שעברה.
למה? כי אני בחברה שזה לא נעים להם.
אם אני ארצה, אני פשוט אזמזם לעצמי בשקט את השירים, כמו שאתה יכול לזוז הצידה ולעשן עם עצמך.

מדהים אותי הגישה של המון מעשנים, של "במילא קשה לי להתמודד עם זה, אז אני לא צריך לעמוד בהשלכות החברתיות של זה".
גם מי שמכור, יכול וצריך לשלוט במעשים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

זה לא נכון. (גם ברמה התיאורטית, אבל התכוונתי מבחינה עובדתית)
הם הכריזו שיש למדינה מטרה להגיע תוך 14 שנים למצב שבו אחוז המעשנים שואף לאפס.
לא שזה יאסר.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1220540.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:18 
הויכוח שלי איתך הוא על הנקודה שאני צריך להיות מבודד כאשר אני מעשן גם אם אין אנשים שזה מפריע להם לידי.
אני לא חושב שכל אחד לא מעשן העישון הפסיבי מפריע לו.
אני גם לא חושב שאני צריך להיות מבודד כאשר אני מעשן וללכת לפינה לעשן(ושוב זה מבלי שביקשו ממני).
אוקיי בבלומפילד כולם מכורים כמוך- ויש אלפים שגם מעשנים אז מה נעשה?
לי זה מפריע שעומדים במגרש על הכסאות, אני אוהב לשבת ולצפות במשחק(לכן אני יושב בשער 2 בבלומפילד) אבל הבעיה היא במשחקי החוץ?
אז מה נעשה? אם נוציא חוק שאוסר על עמידה במגרשים!(כמו שיש בחול) האם זה יהיה בסדר מבחינתך?
זה יתנגש אם הרצון שלך לעמוד והרצון שלי לשבת, כנ"ל הרצון שלי לעשן ושלך לא להיות לידי שאני מעשן.
אני מבקש לפעמים מאנשים לשבת מן הסתם שזה לא עוזר..
ואין לי שום בעיה שיהיה יציע עמידה ויציע עישון. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:22 
red in blood כתב:
mkorman1 כתב:

זה לא נכון. (גם ברמה התיאורטית, אבל התכוונתי מבחינה עובדתית)
הם הכריזו שיש למדינה מטרה להגיע תוך 14 שנים למצב שבו אחוז המעשנים שואף לאפס.
לא שזה יאסר.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1220540.html

אני שואף לזה גם כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
מקורמן "אין להם זכויות!" לראשות הממשלה!

או שאולי תחתיך יקראו לזה "נשיאות"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:27 
אחד אדום כתב:
joshsoos כתב:

אחד אדום, הטיעון של הדלק עולה בכל פעם שעולה הנושא הזה, והתשובה שניתנת בכל פעם היא שהטיעון הזה לא קשור לכלום, כי בדלק יש תועלת לאלף ואחד שימושים מתחבורה ועד מוצרי בר קיימא, מוטל עליו מס גבוה, ונעשים מאמצים בלתי נלאים להחליף אותו באנרגיות פחות מזהמות. בעישון אין כל תועלת לכלל, רק נזק למעשן וסביבתו.

בעישון יש הנאה למעשן, הרווח למדינה לפי החישובים שהם פירסמו גדול מהנזק והבאתי את החישובים קודם. אז בא ונחזור לנושא של הדלק במטוטא ממך. רכבים פרטיים מסריחים, מזהמים (גם אלה שברמת זיהום אוויר נמוך), תקבע מחיר שונה לתחבורה ציבורית, לדלק לתעשיה ולתובלה ומחיר שונה לאזרח הפשוט שגורם לחיי להיות בלתי נסבלים. ניסת פעם לנסוע עם אופניים ליד כביש ראשי? ושלא נדבר על הרעש. אני מזיק רק לעצמי ואנשים פה מתלהבים שדופקים אותי המעשן, אותם אנשים שמזיקים לסביבה שלהם. מחירי הדלק צריכים להיות ביחס ישר למחירי הסיגריות כ35 ש"ח. כי לי יש אופניים אז ממש מעניין לי הביצה שאתם תפגעו. אבל מפריע לי שאתם פוגעים בי בצורה בוטה עם המכוניות שלכם ואתם אפילו לא מוכנים להודות בנזק שאתם גורמים ככה שאתם תאכלס הרבה יותר גרועים ממעשנים.

מה אתה מציע, שנחזור לכרכרות וסוסים? תחבורה היא כורח המציאות, ובדלק משתמשים להרבה מאוד צרכים אחרים, כולנו זקוקים לו. סיגריה אינה כורח המציאות, אף אחד לא זקוק לה, היא שימוש לצורך הנאה אישית בלבד. בכך זה מסתכם ( אף שעניתי לך שמוטל עליו מס גדול, שרק גדל כמו שכולנו יודעים, שנעשים מאמצים למצוא אנרגיות חלופיות ונקיות יותר, ואני האחרון שנגד שימוש גובר בתחבורה ציבורית, אבל כל אלה אינם רלוונטיים לדיון שלנו ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
הויכוח שלי איתך הוא על הנקודה שאני צריך להיות מבודד כאשר אני מעשן גם אם אין אנשים שזה מפריע להם לידי.
אני גם לא חושב שאני צריך להיות מבודד כאשר אני מעשן וללכת לפינה לעשן(ושוב זה מבלי שביקשו ממני).
לי זה מפריע שעומדים במגרש על הכסאות, אני אוהב לשבת ולצפות במשחק(לכן אני יושב בשער 2 בבלומפילד) אבל הבעיה היא במשחקי החוץ?
אז מה נעשה? אם נוציא חוק שאוסר על עמידה במגרשים!(כמו שיש בחול) האם זה יהיה בסדר מבחינתך?
זה יתנגש אם הרצון שלך לעמוד והרצון שלי לשבת, כנ"ל הרצון שלי לעשן ושלך לא להיות לידי שאני מעשן.

אני לא חושב שחייב להיות לכל חוק חברתי חוק ממשי.
עדיף לקיים את אותם חוקים חברתיים ללא חוקים אמיתיים.
לא צריך חוק לשבת במגרשים, כי יש כמו שאמרת, יש יציעים שבהם יושבים.
לגבי מגרשי חוץ- מודה, בחיים לא חשבתי על זה. בהחלט אפשר "להקצות" שטח ביציע שבו יושבים.

ממש אין לי בעיה עם אזורי עישון.
לגבי יציע עישון יהיה לי בעיה רק כי יהיה קשה להתייחס ליציע רק בתור יציע עישון, ואנשים יקנו לשם כרטיסים ללא שום קשר לעובדה הזאת.
לעומת זאת אם היה בכל יציע אזור עישון (אין לי מושג אם זה אפשרי מבחינה לוגיסטית, בשביל הוויכוח נניח שכן) זה היה מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:36 
red in blood כתב:
לירון האדום כתב:

אני לא חושב שחייב להיות לכל חוק חברתי חוק ממשי.
עדיף לקיים את אותם חוקים חברתיים ללא חוקים אמיתיים.
לא צריך חוק לשבת במגרשים, כי יש כמו שאמרת, יש יציעים שבהם יושבים.
לגבי מגרשי חוץ- מודה, בחיים לא חשבתי על זה. בהחלט אפשר "להקצות" שטח ביציע שבו יושבים.

ממש אין לי בעיה עם אזורי עישון.
לגבי יציע עישון יהיה לי בעיה רק כי יהיה קשה להתייחס ליציע רק בתור יציע עישון, ואנשים יקנו לשם כרטיסים ללא שום קשר לעובדה הזאת.
לעומת זאת אם היה בכל יציע אזור עישון (אין לי מושג אם זה אפשרי מבחינה לוגיסטית, בשביל הוויכוח נניח שכן) זה היה מצויין

הכל מוקבל עליי, שיהיה איזור עישון אני אלך לשם ואעשן(אני מקווה שמאזור העישון יהיה אפשר לראות את המשחק), בידיוק כמו שבבארים אני מעשן באיזורי העישון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:46 
בתור לא מעשן אני מאוד מקווה שהחוק בכל מה שנוגע למגרשי הכדורגל לא יעבוד, ולמען האמת אני גם בטוח שהוא לא יעבוד וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
BLIzZaRd כתב:
teknoboy כתב:
דובראש כתב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4075091,00.html

ציטוט:

יוטלו החמרות נוספות על עישון במקומות בילוי והחוק ישונה כך שלא יהיה צורך "לתפוס על חם" את המעשנים. די יהיה בכך שאיכות האוויר במקום חורגת מהתקן, כדי להטיל קנסות.

אז הפקחים (או האזרחים המתנדבים שקורמן הציע) יסתובבו עם המכשיר הזה, ויבחרו באקראי אנשים שנמצאים באותו אזור ויקנסו אותם?
או שאולי יתנו לכל מי שבאזור?
זה כאילו שאם המצלמה ברמזור לא הצליחה לתפוס את המספר של זה שעבר באדום, יתנו קנס לכל מי שמגיע לרמזור הבא.

צודק, לתפוס על חם זה די והותר...

לא הבנתם,
החלוקת קנסות שלא בתפיסה על חם תהיה לבעל המקום, לא לאורחים.

לגבי עוברי אורח,
זה יהיה רק בתפיסה על חם.

זה יותר מתקבל על הדעת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
סוס,בתחנה המרכזית אין לחץ היסטרי. אתה עומד שם רועד כולך ומחכה שקו 785 יגיע ולא חלילה קו 409?

עשו את זה בהדרגה. התחילו במקומות ציבוריים סגורים, ועכשיו עוברים לפתוחים. השאלה היא רק מה ההגדרה לפתוח. אם תחנת אוטובוס היא כזו, ברור שגם אצטדיון, אבל זו כבר שאלה של הפוליטיקה הישראלית והלוביסטים למיניהם.

מדובר בתחנות מקורות בלבד...
ולי אין אוטו כבר כמעט חמש שנים ואני חי יפה מאוד. אני מצפה שגם אתה ושאר חבריך שמתלוננים עלי ינהגו בהתאם ויעברו לאופניים/תחבורה ציבורית, כי בהשלכה למה שאמר כאן מר מקורמן למזהמים אין זכויות פרט לזכות להפסיק לזהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
אגב , מחר יום ללא עישון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:15 
אחד אדום כתב:
joshsoos כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

ולי אין אוטו כבר כמעט חמש שנים ואני חי יפה מאוד. אני מצפה שגם אתה ושאר חבריך שמתלוננים עלי ינהגו בהתאם ויעברו לאופניים/תחבורה ציבורית, כי בהשלכה למה שאמר כאן מר מקורמן למזהמים אין זכויות פרט לזכות להפסיק לזהם.

גם אני חי לרוב מתחבורה ציבורית, עכשיו מסיימנו את הטיעון הלא רלוונטי הזה, אתה רוצה לחזור לנושא המקורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:33 
מעניין מה כל נושאי הצלב נגד העישון הולכים לאכול היום בערב
תנו לי לנחש שבשר, נכון?
התעשיה המזהמת והאכזרית ביותר על פני כדור הארץ, ששמה בכיס הקטן את כל הסקטורים המזהמים והמזיקים האחרים
באותה נשימה בה הם ישאפו קמצוץ עשן שמישהו פלט לידם בבלומפילד רחמנא ליצלן, הם בוודאי לא יוותרו על הסטייק שלהם, שהוא הגורם המשמעותי ביותר שגורם לשינויים אקלים בימינו (18% מפליטות גזי החממה וזו הערכה שמרנית), לצריכת מים ואנרגיה (זיהום אוויר, תחלואה, תמותה) לזיהומי קרקע ומים, לשימוש בשטחים נרחבים והרס המגוון האקולוגי והביולוגי.

מדינות יטבעו בים וחלקים שלמים מהעולם יהפכו למדבר - אבל אני בטוח שהם לא יוותרו על הסטייק שלהם.

רגע, אין לכם אלטרנטיבה? תהפכו לצמחונים. הנה - יש אלטרנטיבה לא? אני אצטט את מקורמן בשינוי קטן: "הזכות היחידה שיש למכורים לבשר היא להיגמל". אגב, עוד לא דיברנו על האכזריות והסבל שכרוכים בהריגה השיטתית של מיליארדי יצורים חיים ומרגישים מדי שנה למען קיבתכם.

ושיהיה ברור - אני לא מאמין בכפיה ולא מציע לכפות הפחתה בצריכת בשר על העולם, כי כנראה שאני פשוט טיפה סובלני מדי. לא כמו האיסטניסטים פה שרוצים שכל העולם יתיישר לפי הטעם האסתטי שלהם.

הכה במעשנים והצל את ישראל! המעשנים הם אסוננו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אחד אדום כתב:
joshsoos כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

גם אני חי לרוב מתחבורה ציבורית, עכשיו מסיימנו את הטיעון הלא רלוונטי הזה, אתה רוצה לחזור לנושא המקורי?

הנושא המקורי הוא לא אנשים שמפריעים לאנשים אחרים בחיי היום יום שלהם באמצעות פליטת חומרים רעילים ומסריחים שמזיקים להם לנשימה וגורמים לילדים שלהם אסטמה (או שזה בעצם רק זיהום אוויר ולא עישון פסיבי בחלל פתוח)?

בכלל המדינה הזאת שאוסרת עלינו את ההנאות הקטנות, אפילו לרדת עם בירה לחוף נהפך להיות בעייתי פה. פעם התלוננו שאנחנו לא יכולים לעשן גראס וזה לא הגיוני, היום אפילו בירה תמימה (שכמו סיגריות גם היא לא מועילה לאף אחד) אתה לא יכול לשתות בלי להסתכן. הפאשיזם הליברלי החדש, לשלוט באנשים דרך ההנאות שלהם, בסוף כשלא ישאר לנו ממה להנות אולי יהיו פה מספיק אנשים שיצאו על כל הסחים המעצבנים שם במגדל השן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 258 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: