תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דימה בונדרב
הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:07 
למישהו מהאוהדים היה ספק שההתנהלות היא לא בזיונית ושכונתית מצד ההנהלה - לא

אני באמת לא מצליח להבין למה השחקנים האלה יוצאים עכשיו אם כל הרפש הזה החוצה, בסופו של דבר הם פוגעים במועדון ובנו האוהדים שקולנו לא נשמע, וזאת על אף גיבוי מלא שאנו נותנים לכל אחד ואחד מהם, מעולם שחקן לא קיבל בוז צורם מהאוהדים או קללות בזמן המשחק לעברו או זריקת חפצים בסוף המשחק, יסלחו לי השחקנים האלה שאני באמת מעריך על תקופתם בהפועל אבל הם היו יוצאים גדולים אם הם היו שומרים את זה לעצמם ומודים על האופציה שניתנה להם לצאת לחו"ל ולהתקדם גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה כלכלית דרך הקבוצה.

הם יצאו קטנים כמו אותם בעלים שיצאו איתם לטענתם קטנים.

ולגבי בן סהר, יסלח לי הבחור החביב הזה, אני חושב שבסה"כ יכול להיות שהיו לאוהדים טענות כאלה ואחרות לגביו, שום דבר מזה לא קרה במגרש, אולי פה בפורום, על מה ולמה לעלות בראיון שלו את אלרואי כהן ולציין שהוא עובר בתחילת דרכו המועדון את מה שהוא עבר בתחילה, לפי דעתי לגבי אלרואי מצד רוב האוהדים לא היו ציפיות באמצע השנה שהוא יסחוף את הפועל קדימה, למה בחר בן לשרבב את שמו של אלרואי ולהשוות אותו אליו.

הפועל היוצא מכל הראיוניות האלה זה עיווט של המציאות שגם אם היא נכונה עדיין היא לא ברמה של התלהמות של אוהדים המזוהים עם קבוצות צמרת אחרות בליגה והדבר היותר נורא זה חבלה באופציה להביא שחקנים שיתיחסו לאותם ראיונות ויחשבו פעמים עם להגיע לקבוצה, שכולנו יודעים שגם אם ההתנהלות השנה הייתה רעה זה בעיקר בגלל שהיתה לנו מפלצת בעלת שני ראשים.

גועל נפש של ראיונות, גם אם נאמרו דברים נכונים, מספיק שאחד יאמר אותם, לא צריך לחגוג על זה, סלחו לי שאני מקצין אבל כל הח'ברה האלה שפכו את דם המועדון בראיונות האלה והמועדון הזה הוא לא רק אלי טביב ומוני הראל, גועל נפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
צמח כאן דור של שחקנים מפוקנים חסרי בושה.
ומי מדבר? זהבי-בן שהר-בונדר.
שלשה שחקני בית שבלי הפועל ת"א היו משחקים שש בש קבוצה מליגה לאומית.
אז היו חריקות ולא הכל דפק כמו שצריך. אבל הכל בכי מר? האוהדים מקללים, מקורבים מסתובבים בין הרגליים, לא הציעו לי חוזה מכובד ועוד.
אז יוצא שרק בהפועל ת"א האוהדים מקללים. רק בהפועל ת"א יש מקורבים. רק בהפועל ת"א יש שחקנים ממורמרים כי לא קבלו שכר יותר גבוה.
דני בונדר קיים כשחקן גם בגלל שקיבל צ'אנס בהפועל ת"א ולא פעם אחת איש זולת גוטמן, לא הבין למה בכלל משחק במקום קנדה. לא זכורה לי פריצת דרך מדהימה כאשר היה בק"ש.
לא היה מגיע לרוסיה בלי החשיפה שקיבל בהפועל ת"א.
למרות הקהל המקלל, למרות אלי טביב (מוני הראל כידוע הוא מלאך במשרה מלאה), למרות המקורבים .
יש כאן שחקנים שלא מבינים השגלגל מסתובב. פעם אתה למעלה ופעם למטה. אם לא תזכור מאיפה באת, לא תדע לאן אתה הולך.
גם לעזוב בצורה מכובדת צריך לדעת.
אחרי שיחליף כמה פעמים טיטולים (שלו) בקור של רוסיה, יידע להודות למשפחת הפועל ת"א.

עם הכסף שהוא יעשה שם יהיה לו מספיק כסף להתכסות אל תדאג לו.
אוקיי בוא נגיד שגדל דור של שחקנים מפונקים ואין בעיה עם ההנהלה, נלך איתך. איך הגענו למצב כזה ששחקנים מהמועדון וגדלו במועדון מדברים בלי לזרוק זין כאילו הפועל קבוצה ללא אמא ואבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
למען האמת, דני בונדר סבל מאוד גם מהמיקס שלו עם עומרי קנדה
לא זכור לי שני שחקנים באותה רמת משחק שמשחקים בדיוק באותה משבצת
ושהמאמן מעדיף את הקולגה שלו (את עומרי) ברוב המשחקים

בפרט שבונדר יותר הגנתי, תפקיד יותר אפור
וקנדה יותר פורה בקישור ההגנתי

במשך כל העונה צילו של קנדה ריחף מעל בונדר. וזה לא קל מנטלית ופסיכולוגית שאתה "האשה השניה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:08 
גביזון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
אם כל כך הרבה שחקנים אומרים לך שזה נראה כמו סרטן מריח כמו סרטן והאפקט שלו סרטני, אתה יכול להיות בטוח שיש לך סרטן במועדון.
הוא לא שכח מי גידל אותו, הוא הביע ביקרות מאוד מאופקת על ההתנהלות, חבל שהוא לא פתח עד הסוף.

ובשביל זה אתה צריך את בונדר, אניימה ובן סהר? אתה לא יכול להבין את זה לבד?
מזל שבונדר פתח את הפה, אחרת היינו שהפועל מנוהלת כמו מנצ'סטר יונייטד. כמובן שכל השחקנים האלה מביאים רק את הצד המאוד אגואיסטי כפי שהם רואים אותו ובמיוחד מרשים לעצמם לעשות את זה שהם עוזבים את המועדון. גיבורים גדולים הם לא ועוד יותר לא חכמים. חלק מהם מן הסתם לא ילקקו דבש באירופה ואז הפועל לא תיראה אופציה כל כך גרועה. אני מאחל לבונדר שנה אחת, לא יותר, במכבי ת"א. זה יהיה שיעור מעניין. ושוב, אני האחרון שיסנגר על הניהול בהפועל ועל האדונים טביב והראל, אבל המועדון הזה גדול מכולם וכרגע כל מי שיכול עושה לו נזק.

אשכרה התעללות בגוויה. גועל נפש.
להבדיל מהראיונות עם זהבי וידין

עדיף שנעצום עיניים או נתייחס לזה כחלק מניהול תקין של מועדון.
טוב מאד שדני זרק את הרפש החוצה, לשמור דברים כאלה בפנים זה בדיוק מה שיאריך גסיסה אם תהיה כזו.
אני רוצה לדעת מה קורה במועדון שלי, ועם החוסר שקיפות הכלכלית ההזויה של נגמר הכסף איכשהו לפחות אני מקבל את האמת בפנים.

ושוב אני שואל, בשביל זה אתה צריך את דני בונדר? מישהו חושב שהניהול פה תקין? מישהו חשב את זה לפני 10 חודשים שהתחיל כל הבלאגן? למה דני בונדר מדבר רק עכשיו? הוא סובל הרי כבר כל כך הרבה זמן, לא?
עדר כמו עדר. זורקים לאוויר כל כך הרבה דברים. חלק קשור, חלק לא, העיקר שכל יום יש עוד כותרת שעושה נזק למועדון, העיקר שעוד שחקן מקבל כותרת באחד מאתרי הספורט או באחד העיתונים היומיים. אולי הם חושבים שככה יעריכו אותם יותר. השחקנים האלה לויאלים רק כלפי עצמם. ואני חוזר, הם ביקרו אותך ואותי ואת כל הקהל. לא תמכו בהם, שרקו להם בוז, קיללו אותם. בכיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Officer Barbrady כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
אם כל כך הרבה שחקנים אומרים לך שזה נראה כמו סרטן מריח כמו סרטן והאפקט שלו סרטני, אתה יכול להיות בטוח שיש לך סרטן במועדון.
הוא לא שכח מי גידל אותו, הוא הביע ביקרות מאוד מאופקת על ההתנהלות, חבל שהוא לא פתח עד הסוף.

מזל שבונדר פתח את הפה, אחרת היינו שהפועל מנוהלת כמו מנצ'סטר יונייטד. כמובן שכל השחקנים האלה מביאים רק את הצד המאוד אגואיסטי כפי שהם רואים אותו ובמיוחד מרשים לעצמם לעשות את זה שהם עוזבים את המועדון. גיבורים גדולים הם לא ועוד יותר לא חכמים. חלק מהם מן הסתם לא ילקקו דבש באירופה ואז הפועל לא תיראה אופציה כל כך גרועה. אני מאחל לבונדר שנה אחת, לא יותר, במכבי ת"א. זה יהיה שיעור מעניין. ושוב, אני האחרון שיסנגר על הניהול בהפועל ועל האדונים טביב והראל, אבל המועדון הזה גדול מכולם וכרגע כל מי שיכול עושה לו נזק.
אתה מתעסק יותר מידי בסימפטומים במקום להתעסק בבעיה. תעיף את טביב מהפועל וכל השאר יתרפא כבר בדרך. אלף ראיונות של בונדר ובן שהר לא יעשו נזק כמו דקה של טביב בהפועל.

ברור, כי מוני הראל סוכר. ומושיק תאומים וחבורתו לא גרמו לחצי קבוצה לפתוח פה אחרי שעזבו. ושוב אני אדגיש, אני לא בעד טביב, הראל או יוסי שפרלינג. אני בעד הפועל. בלבולי המח האלה לא יעיפו את טביב ובטח לא יביאו מישהו אחר שיהיה מוכן להשקיע במקומו. הדיבורים האלה כרגע רק יכולים לגרום לשחקנים לא להגיע לקבוצה. מצד שני, כסף טוב והעובדה שהקבוצה הזו מוציאה כל כך הרבה שחקנים לאירופה, אמורים לפתור את הבעיה הזו, כי שחקנים, כולם כולל כולם, חושבים קודם כל ובעיקר על עצמם. לרובם אין את השכל להבין מה הם קיבלו ועסוקים בלפתוח את הפה ולבעוט במועדון הזה שהוא על הריצפה (אם אפשר לקרוא לזה ככה).

אני אומר טביב כי הוא כרגע הבעלים. מוני גרוע באותה מידה.
והדבר האחרון שהמועדון הזה צריך להיות זאת תחנת מעבר. צריך להשכיח את התקופה האחרונה, הפועל צריכה להיות המועדון האחרון שמוציא שחקנים לאירופה. שלא יבואו, מעדיף סגל שמורכב מאבוטבולים מאשר דאגלאסים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
לא זכור לי שני שחקנים באותה רמת משחק שמשחקים בדיוק באותה משבצת
ושהמאמן מעדיף את הקולגה שלו (את עומרי) ברוב המשחקים

בפרט שבונדר יותר הגנתי, תפקיד יותר אפור
וקנדה יותר פורה בקישור ההגנתי

במשך כל העונה צילו של קנדה ריחף מעל בונדר. וזה לא קל מנטלית ופסיכולוגית שאתה "האשה השניה"

כנראה ההודעה הכי מנותקת שנכתבה אי פעם בפורום.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:10 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
לא זכור לי שני שחקנים באותה רמת משחק

אחרי הציטוט הזה השאר לא ממש משנה, ברור לכולם שאלו אינם דברי טעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
גביזון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

אשכרה התעללות בגוויה. גועל נפש.
להבדיל מהראיונות עם זהבי וידין

עדיף שנעצום עיניים או נתייחס לזה כחלק מניהול תקין של מועדון.
טוב מאד שדני זרק את הרפש החוצה, לשמור דברים כאלה בפנים זה בדיוק מה שיאריך גסיסה אם תהיה כזו.
אני רוצה לדעת מה קורה במועדון שלי, ועם החוסר שקיפות הכלכלית ההזויה של נגמר הכסף איכשהו לפחות אני מקבל את האמת בפנים.

ושוב אני שואל, בשביל זה אתה צריך את דני בונדר? מישהו חושב שהניהול פה תקין? מישהו חשב את זה לפני 10 חודשים שהתחיל כל הבלאגן? למה דני בונדר מדבר רק עכשיו? הוא סובל הרי כבר כל כך הרבה זמן, לא?
עדר כמו עדר. זורקים לאוויר כל כך הרבה דברים. חלק קשור, חלק לא, העיקר שכל יום יש עוד כותרת שעושה נזק למועדון, העיקר שעוד שחקן מקבל כותרת באחד מאתרי הספורט או באחד העיתונים היומיים. אולי הם חושבים שככה יעריכו אותם יותר. השחקנים האלה לויאלים רק כלפי עצמם. ואני חוזר, הם ביקרו אותך ואותי ואת כל הקהל. לא תמכו בהם, שרקו להם בוז, קיללו אותם. בכיינים.

אין ספק שבקטע של הקהל הם סופר בכיינים, אבל אני לא מדבר על זה בכלל.
וכן, יש פה אנשים עם איזושהי מחשבה הזוייה שטביב יתהפך 180 מעלות למרות כל מה שקרה.
אגב, את ה6 מליון או 4 או כמה שהוא לא חייב למוני על העסקה המזויינת הזאת הוא החזיר כבר מזמן עם עסקת ורמוט+שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
ציטוט:
לא זכור לי שני שחקנים באותה רמת משחק

אחרי הציטוט הזה השאר לא ממש משנה, ברור לכולם שאלו אינם דברי טעם.

כל אחד מהם ויתרונו הוא
לא סתם באלופות שגוטמן רצה הגנת ברזל הוא לא היעז לשחק עם קנדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:14 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

מזל שבונדר פתח את הפה, אחרת היינו בטוחים שהפועל מנוהלת כמו מנצ'סטר יונייטד. כמובן שכל השחקנים האלה מביאים רק את הצד המאוד אגואיסטי כפי שהם רואים אותו ובמיוחד מרשים לעצמם לעשות את זה שהם עוזבים את המועדון. גיבורים גדולים הם לא ועוד יותר לא חכמים. חלק מהם מן הסתם לא ילקקו דבש באירופה ואז הפועל לא תיראה אופציה כל כך גרועה. אני מאחל לבונדר שנה אחת, לא יותר, במכבי ת"א. זה יהיה שיעור מעניין. ושוב, אני האחרון שיסנגר על הניהול בהפועל ועל האדונים טביב והראל, אבל המועדון הזה גדול מכולם וכרגע כל מי שיכול עושה לו נזק.

האמת שכן, אני צריך שחקנים שיגידו מה קורה בתוך המועדון, יש לזה יותר אמינות מכל עתונאי או מקורב. ברור שלפי ההתנהלות השנה אפשר להבין מצוין עם מה אנחנו מתמודדים, אבל ששחקנים מדברים על השכונה זה מחזק ההכרה. נכון השחקנים דואגים רק לעצמם וכנראה השתן עלה למוח, אבל אני לא רואה בדיוק מתי הם יכולים לפתוח את הפה, אם לא כשהם עוזבים, ואני לא מדבר על הגועל נפש שהם פותחים על הקהל, זו סוגיה אחרת ומעצבנת. אבל איך זה קשור למצב הקבוצה? אני מבין שאתה לא מחביא את הראש בחול, אבל לא ברור לי מה הנקודה שלך? שהפועל יותר גדולה מכל שחקן או הנהלה?יופי חבל שאין הנהלה שתתאים לסטטוס, לא היית רוצה מועדון שגם מנוהל ברמה אחת מעל לשכונת ערסים? אני הייתי מאוד מקווה ומייחל ליום הזה.

הייתי רוצה מאוד, אם אתה חושב שללכלך על המועדון מצד השחקנים יעזור לזה, אתה תמים. אם הייתי חושב שזה מה שיעזור תאמין לי שלא הייתי מגיב ככה.
שחקנים מביאים קודם כל את הגירסה הסובייקטיבית שלהם שהולכת עם האג'נדה שלהם. לבן סהר יש טענות מכאן ועד הודעה חדשה. לקהל, לגוטמן, להנהלה. לא שילמו לי, שרקו לי בוז, המאמן לא נתן לי בטחון. אדון בן סהר מסתכל גם על עצמו מדי פעם? יש לו ביקורת כלפי עצמו? יכול להיות, אני לא שמעתי את זה. דני בונדר שאל את עצמו פעם אם המשכורת שמציעים לו זה אולי מה שהוא שווה? לכל מטבע יש שני צדדים. יש פה התנגחות ברוטאלית של שחקנים ששתו מהבאר של המועדון הזה כנגדו. יכול להיות שחלק מהביקורות מוצדקות, אבל יש דרך וצורה. השחקנים האלה הם כרגע לא חלק מהמועדון וככאלה, עדיף שיסתמו את הפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
מאחר וטביב היה חלק מההתנהלות הבזיונית לבונדר (עיקול הרכב, המקורבים באוטובוס וכו') -
וטביב עדיין איתנו
אני לא רואה התנהלות בריאה בהמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:17 
גביזון כתב:
moshiko כתב:
צמח כאן דור של שחקנים מפוקנים חסרי בושה.
ומי מדבר? זהבי-בן שהר-בונדר.
שלשה שחקני בית שבלי הפועל ת"א היו משחקים שש בש קבוצה מליגה לאומית.
אז היו חריקות ולא הכל דפק כמו שצריך. אבל הכל בכי מר? האוהדים מקללים, מקורבים מסתובבים בין הרגליים, לא הציעו לי חוזה מכובד ועוד.
אז יוצא שרק בהפועל ת"א האוהדים מקללים. רק בהפועל ת"א יש מקורבים. רק בהפועל ת"א יש שחקנים ממורמרים כי לא קבלו שכר יותר גבוה.
דני בונדר קיים כשחקן גם בגלל שקיבל צ'אנס בהפועל ת"א ולא פעם אחת איש זולת גוטמן, לא הבין למה בכלל משחק במקום קנדה. לא זכורה לי פריצת דרך מדהימה כאשר היה בק"ש.
לא היה מגיע לרוסיה בלי החשיפה שקיבל בהפועל ת"א.
למרות הקהל המקלל, למרות אלי טביב (מוני הראל כידוע הוא מלאך במשרה מלאה), למרות המקורבים .
יש כאן שחקנים שלא מבינים השגלגל מסתובב. פעם אתה למעלה ופעם למטה. אם לא תזכור מאיפה באת, לא תדע לאן אתה הולך.
גם לעזוב בצורה מכובדת צריך לדעת.
אחרי שיחליף כמה פעמים טיטולים (שלו) בקור של רוסיה, יידע להודות למשפחת הפועל ת"א.

עם הכסף שהוא יעשה שם יהיה לו מספיק כסף להתכסות אל תדאג לו.
אוקיי בוא נגיד שגדל דור של שחקנים מפונקים ואין בעיה עם ההנהלה, נלך איתך. איך הגענו למצב כזה ששחקנים מהמועדון וגדלו במועדון מדברים בלי לזרוק זין כאילו הפועל קבוצה ללא אמא ואבא?

ברור שיש כאן ניהול מבורדק אבל יש כאן שחקנים חסרי בושה. שחקן בינוני כמו בונדר שחותם על חוזה חלומי, משתין לכוון המועדון בלעדיו לא היה כלום בעולם הכדורגל. הוא יורק לבאר שממנה שתה ואולי יצטרך לשתות בעתיד. אין קשר בין בעיות אמיתיות בהנהלה לבין צוציקים שפותחים את ג'ורה נגד המעסיקים שלהם עד עכשיו. עם גישה כזו הוא רוצה להצליח ברוסיה? אני מסכים שחוסר משמעת אצלנו יצר את הצוציקים המפונקים . פאשלה של גוטמן והנהלת המועדון. כתבתי על כך פעמים מספר. מישהו חושב שאצל קשטן בונדר היה רץ לספר לחברה' באמצע הליגה על חילוקי דעות עם המאמן? בונדר זה אחד שלכלך בלי סוף על קנדה ודאג להדליף לתקשורת על כל דבר שזז בקבוצה. קשה להיות בן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:21 
גביזון כתב:

אין ספק שבקטע של הקהל הם סופר בכיינים, אבל אני לא מדבר על זה בכלל.
וכן, יש פה אנשים עם איזושהי מחשבה הזוייה שטביב יתהפך 180 מעלות למרות כל מה שקרה.
אגב, את ה6 מליון או 4 או כמה שהוא לא חייב למוני על העסקה המזויינת הזאת הוא החזיר כבר מזמן עם עסקת ורמוט+שכטר.

לא יודע איזה מחשבות יש פה לאנשים. יש רצוי ויש מצוי. כרגע טביב זה המצוי. כל עוד הבן אדם יעמיד לי קבוצה עם יכולות שתואמות את שאיפות המועדון, הרבה יותר מזה, יהיה לי קשה לבקש. בתוך עמינו אנו חיים ויענקל'ה שחר יש רק אחד. טביב הזוי. אני צועק את זה מהשייה שהוא התראיין בטדי ואמר שהוא רוצה לפרוש אחרי האליפות, שבאופן רשמי הוא אפילו לא היה הבעלים של הקבוצה. מוני הראל שילם לאנשים שיעודדו את משה סיני. זה לא שיש רשימה של אנשים שעומדים בתור בשביל להשקיע בקבוצה הזו.
אז נכון, טביב רחוק מלהיות כוס התה שלי, אפילו לא כוס עארק. רק הזמן יגיד וזה לא שיש אלטרנטיבה. בטח לא משפחת הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:22 
redrony כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

מזל שבונדר פתח את הפה, אחרת היינו בטוחים שהפועל מנוהלת כמו מנצ'סטר יונייטד. כמובן שכל השחקנים האלה מביאים רק את הצד המאוד אגואיסטי כפי שהם רואים אותו ובמיוחד מרשים לעצמם לעשות את זה שהם עוזבים את המועדון. גיבורים גדולים הם לא ועוד יותר לא חכמים. חלק מהם מן הסתם לא ילקקו דבש באירופה ואז הפועל לא תיראה אופציה כל כך גרועה. אני מאחל לבונדר שנה אחת, לא יותר, במכבי ת"א. זה יהיה שיעור מעניין. ושוב, אני האחרון שיסנגר על הניהול בהפועל ועל האדונים טביב והראל, אבל המועדון הזה גדול מכולם וכרגע כל מי שיכול עושה לו נזק.

האמת שכן, אני צריך שחקנים שיגידו מה קורה בתוך המועדון, יש לזה יותר אמינות מכל עתונאי או מקורב. ברור שלפי ההתנהלות השנה אפשר להבין מצוין עם מה אנחנו מתמודדים, אבל ששחקנים מדברים על השכונה זה מחזק ההכרה. נכון השחקנים דואגים רק לעצמם וכנראה השתן עלה למוח, אבל אני לא רואה בדיוק מתי הם יכולים לפתוח את הפה, אם לא כשהם עוזבים, ואני לא מדבר על הגועל נפש שהם פותחים על הקהל, זו סוגיה אחרת ומעצבנת. אבל איך זה קשור למצב הקבוצה? אני מבין שאתה לא מחביא את הראש בחול, אבל לא ברור לי מה הנקודה שלך? שהפועל יותר גדולה מכל שחקן או הנהלה?יופי חבל שאין הנהלה שתתאים לסטטוס, לא היית רוצה מועדון שגם מנוהל ברמה אחת מעל לשכונת ערסים? אני הייתי מאוד מקווה ומייחל ליום הזה.

הייתי רוצה מאוד, אם אתה חושב שללכלך על המועדון מצד השחקנים יעזור לזה, אתה תמים. אם הייתי חושב שזה מה שיעזור תאמין לי שלא הייתי מגיב ככה.
שחקנים מביאים קודם כל את הגירסה הסובייקטיבית שלהם שהולכת עם האג'נדה שלהם. לבן סהר יש טענות מכאן ועד הודעה חדשה. לקהל, לגוטמן, להנהלה. לא שילמו לי, שרקו לי בוז, המאמן לא נתן לי בטחון. אדון בן סהר מסתכל גם על עצמו מדי פעם? יש לו ביקורת כלפי עצמו? יכול להיות, אני לא שמעתי את זה. דני בונדר שאל את עצמו פעם אם המשכורת שמציעים לו זה אולי מה שהוא שווה? לכל מטבע יש שני צדדים. יש פה התנגחות ברוטאלית של שחקנים ששתו מהבאר של המועדון הזה כנגדו. יכול להיות שחלק מהביקורות מוצדקות, אבל יש דרך וצורה. השחקנים האלה הם כרגע לא חלק מהמועדון וככאלה, עדיף שיסתמו את הפה.

אני מעדיף לשמוע את הדברים שנאמרים וחוזרים, עזוב בצד את הביקורת העצמית שלא קיימת, הטענה החוזרת היא על בעלים שלא רק שהם לא שמים כסף, וקיבלו את הקבוצה בחינם, המלאכה העיקרית שלהם היא גרימת נזקים. אז אתה יכול לשים פוקוס ולקבל עצבים על פינוק של השחקנים (שאני מסכים, בעצם האמירה שהם חשבו רק על עצמם ולא איכפת לי איך ההנהלה התייחסה אליהם, הם שחקנים מקצועניים שמקבלים מאות אלפי דולרים, אולי חוץ מבונדר, ורק על זה הם יחרטו כחבורה של כפויי טובה שאין לי שום הערכה אליהם) אבל אי אפשר להתעלם מהנזק ההרסני של צמד הבאסטיונרים. אולי זה לא יעשה שום דבר ולא ישנה כלום, אבל אני חושב שזו המציאות ולא כדאי להחביא אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:24 
איזה ייאוש...
איך כל הזמן יש לנו הנהלות הזויות שכאלה.
למה זה מגיע לנו? מה אנחנו עשינו לא בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא כמובן לא במי שמנהל את הקבוצה כמו שכונה. "הנהלה של ערסים זה טוב", מגדיל אחד מהגאונים.
הבעיה היא במי שאומר את האמת. שחקן בית שהוא אוהד שרוף של הקבוצה הוא הבעיה.

שאול שמח לכולכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:29 
chimpfive כתב:
אני מעדיף לשמוע את הדברים שנאמרים וחוזרים, עזוב בצד את הביקורת העצמית שלא קיימת, הטענה החוזרת היא על בעלים שלא רק שהם לא שמים כסף, וקיבלו את הקבוצה בחינם, המלאכה העיקרית שלהם היא גרימת נזקים. אז אתה יכול לשים פוקוס ולקבל עצבים על פינוק של השחקנים (שאני מסכים, בעצם האמירה שהם חשבו רק על עצמם ולא איכפת לי איך ההנהלה התייחסה אליהם, הם שחקנים מקצועניים שמקבלים מאות אלפי דולרים, אולי חוץ מבונדר, ורק על זה הם יחרטו כחבורה של כפויי טובה שאין לי שום הערכה אליהם) אבל אי אפשר להתעלם מהנזק ההרסני של צמד הבאסטיונרים. אולי זה לא יעשה שום דבר ולא ישנה כלום, אבל אני חושב שזו המציאות ולא כדאי להחביא אותה.

גם הודיני לא היה יכול להחביא אותה, תאמין לי. דני בונדר לא מראה לך מציאות. דני בונדר מראה לך כמה "הוא נדפק". דני בונדר בשנת 2007, אחרי שניר לוין לא הרכיב אותו בנתניה (או במשחק אחר) עשה פרצופים שבוע באימונים. יכול להיות שאם היית שואל אותו על המאמן, הוא היה אומר שהוא מאמן גרוע. דני בונדר "מסכם את התקופה שלו בהפועל".שמעת מילה טובה על הקבוצה? על הקהל? על המאמן? לי זה טיפה ברח החלק הזה. מצד שני הוא כבר הצהיר לפני כמה חודשים שהוא עושה מה שהוא רוצה. שאומרים לו ללכת שמאלה, הוא הולך ימינה. זו מחויבות, סחתיין עליו. הדבר האחרון שהייתי מקשיב לו זה מה ששחקנים אומרים. אני הרבה יותר סומך על מה שאני רואה בפועל ותאמין לי שעיוור אני לא. לא אני, וכנראה שגם לא אתה וכל מי שהמועדון הזה חשוב לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:35 
קלדרון כתב:
הבעיה היא כמובן לא במי שמנהל את הקבוצה כמו שכונה. "הנהלה של ערסים זה טוב", מגדיל אחד מהגאונים.

שאול שמח לכולכם.

ה"אמת" היא מושג סובייקטיבי במקרים האלו. במי שמנהל את המועדון צריכים להילחם אלה שרוצים את טובתו של המועדון וזה האינטרס הראשון במעלה מבחינתם. לא אלה שהרגישו שמקפחים אותם ורק חיכו ליום שהם עוזבים בשביל לפתוח את הפה. אם דני בונדר אוהד כזה שרוף והביקורת שלו כל כך קריטית, למה הוא חיכה עד עכשיו? אולי בגלל שהוא היה צריך את המועדון, את הקהל, את המאמן. עכשיו הוא חושב שהוא כבר לא צריך אותם.
אני שוב אדגיש, השחקנים האלה מדברים גם על הקהל. כולם. אניימה, בונדר, סהר, זהבי. כנראה שגם הקהל סרטן. השחקן ה-12 שמח לכולכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:36 
שורה תחתונה - הפועל תל אביב במקום לשים את עצמה במקום אחר, נקי יותר, מקצועני יות אנחנו כבולים בידיים של עבריינים. פנינו כפני הכדורגל הישראלי, שכונה של ערסים. חבל, יש לנו פוטנציאל להרבה יותר, זו אשמתנו הבלעדית כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:38 
chimpfive כתב:
שורה תחתונה - הפועל תל אביב במקום לשים את עצמה במקום אחר, נקי יותר, מקצועני יות אנחנו כבולים בידיים של עבריינים. פנינו כפני הכדורגל הישראלי, שכונה של ערסים. חבל, יש לנו פוטנציאל להרבה יותר, זו אשמתנו הבלעדית כנראה.

עבריינים זה אתה אומר, אבל ברור שהמצב רחוק מלהיות אידאלי. אבל זה באמת נושא לדיון אחר ובדיון הזה, לא יהיו ביננו מן הסתם הרבה חילוקי דיעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:39 
קלדרון כתב:

שאול שמח לכולכם.

דני בודנר פתח את הג'ורה שלו נגד המאמן באמצע העונה. בקבוצה רצינית עם מאמן רציני והנהלה רצינית, היה עף לכל הרוחות באותו רגע. בחש כל הזמן נגד עמרי קנדה (אם שי עתונאים שמסתובבים פה הם יודעים מי הדליף). יש לו היסטוריה של תחושות קיפוח מאז הימים העליזים של ניר לוין.
לא לדאוג, תמשיך בכיף עם האג'נדה. מי בתור?
אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
קלדרון כתב:

שאול שמח לכולכם.

ה"אמת" היא מושג סובייקטיבי במקרים האלו. במי שמנהל את המועדון צריכים להילחם אלה שרוצים את טובתו של המועדון וזה האינטרס הראשון במעלה מבחינתם. לא אלה שהרגישו שמקפחים אותם ורק חיכו ליום שהם עוזבים בשביל לפתוח את הפה. אם דני בונדר אוהד כזה שרוף והביקורת שלו כל כך קריטית, למה הוא חיכה עד עכשיו? אולי בגלל שהוא היה צריך את המועדון, את הקהל, את המאמן. עכשיו הוא חושב שהוא כבר לא צריך אותם.
אני שוב אדגיש, השחקנים האלה מדברים גם על הקהל. כולם. אניימה, בונדר, סהר, זהבי. כנראה שגם הקהל סרטן. השחקן ה-12 שמח לכולכם?

מה לעשות , עם ההצלחה הצטרפו אלינו מ*ביסטים באדום. אני רואה אותם סביבי ביציע, ברחוב, בפורום. הם עדין למזלנו לא גורם משפיע באמת בעשיה היום יומית אבל הם כן נשמעים לעיתים בבלופילד ובטח שבפורום.

תדגיש עד מאה. אם דני היה מדבר במהלך העונה הוא היה מחבל במבנה החבוט גם ככה של הפועל.
במקום להעריך את זה שהוא לא עשה נזק בזמן אמת , הרי היה לו כבר חוזה בינואר ולא היתה לו סיבה "לפחד", אתה מאשים אותו שהוא מראה לך מי המלך שרפי שכל רוצים לתת לו הזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
קלדרון כתב:

שאול שמח לכולכם.

דני בודנר פתח את הג'ורה שלו נגד המאמן באמצע העונה. בקבוצה רצינית עם מאמן רציני והנהלה רצינית, היה עף לכל הרוחות באותו רגע. בחש כל הזמן נגד עמרי קנדה (אם שי עתונאים שמסתובבים פה הם יודעים מי הדליף). יש לו היסטוריה של תחושות קיפוח מאז הימים העליזים של ניר לוין.
אה?

רפה שכל ומוצץ כיפודים זול.
לא יעזור לך, אפילו התמימים שבתמימים כבר קלטו שאין קשר בינך ובין המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:45 
moshiko כתב:
קלדרון כתב:

שאול שמח לכולכם.

אה?

כן, בטח, דני בונדר הדליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:45 
קלדרון כתב:
redrony כתב:
קלדרון כתב:

שאול שמח לכולכם.

מה לעשות , עם ההצלחה הצטרפו אלינו מ*ביסטים באדום. אני רואה אותם סביבי ביציע, ברחוב, בפורום. הם עדין למזלנו לא גורם משפיע באמת בעשיה היום יומית אבל הם כן נשמעים לעיתים בבלופילד ובטח שבפורום.

תדגיש עד מאה. אם דני היה מדבר במהלך העונה הוא היה מחבל במבנה החבוט גם ככה של הפועל.
במקום להעריך את זה שהוא לא עשה נזק בזמן אמת , הרי היה לו כבר חוזה בינואר ולא היתה לו סיבה "לפחד", אתה מאשים אותו שהוא מראה לך מי המלך שרפי שכל רוצים לתת לו הזדמנות.

הוא מראה לי? אתה כנראה מעריך את עצמך ואת הקהל שלך מאוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
אני מעריך את מי ששווה הערכה.
מי שרוצה לתת הזדמנות לטביבי לא נכלל בקבוצה הזו.

ושחר, דני מדליף ממש כמו שעשה באליפות אפריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:48 
קלדרון כתב:
אני מעריך את מי ששווה הערכה.
מי שרוצה לתת הזדמנות לטביבי לא נכלל בקבוצה הזו.

ושחר, דני מדליף ממש כמו שעשה באליפות אפריקה.

אני אחיה עם זה. שתביא לי מישהו אחר שישקיע בקבוצה, אני אעריך אותך הרבה יותר. עד אז, אני איאלץ לסתום את האף ולחיות עם טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
שאול שמח גם לך.
(גם הוא לא מצא משקיע המסכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:56 
קלדרון כתב:
שאול שמח גם לך.
(גם הוא לא מצא משקיע המסכן).

מה אני אגיד לך, אני רק יכול לקוות שאתה טועה. יש לי המון ביקורות על טביב, אני חושב שלהשוות אותו לשאול זה מוקדם מדי. אבל אם אתה לא רוצה ומוכן להשקיע בקבוצה, או תוכל למצוא מישהו שיעשה את זה, זה מה יש. רחוק מלהיות מושלם, אבל זו המציאות. נקווה שלא יהיה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 00:56 
אחלה שאתה מייחל לאנשים שאול שמח, אני לא מבין איפה זה שם אותך? במקום יותר נעלה וצודק מאנשים שמקבלים את הדין ולא עושים כלום? זה לא מספיק לזהות את הבעיה, צריך גם לעשות משהו אקטיבי ולא רק להראות שאתה מבין שטביב הוא שאול, לא חידשת הרבה, שאלה מה עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: