שיהיה בהצלחה לבונדר...
אני מקווה שעוד שבוע מהיום יהיה לנו מאמן(במקום גוטמן),שוער(במקום אניימה),קשר (במקום זהבי)ועוד חלוץ(במקום שכטר).
ואז יצטרכו להמשיך לעבוד על שאר הסגל.
אם אני מנסה ליצור איזשהו סגל מכל המלפפונים שמדובר עליהם בקיץ הזה ומהתוכניות של אבוקסיס אז זה הסגל האידאלי והוא גם די ריאלי למאבקים בצמרת ובנייה לטווח רחוק:
שוערים: איינוגבה,קליימן,ינקו.
מגנים: שמאל- שיש,אבו ריא(מאוד מוכשר,המלצה שלי)/דדי(אני לא חושב שכדאי בהתחשב העונה שהסתיימה אבל אולי בתור מחליף)/דוידזאדה(ראיתי אותו השנה פעמיים במשחק של הנוער שלהם וגם בבוגרים והוא אחלה מגן).
ימין-קנדה(

,במצב של היום גם שונאיו מסכימים שחייבים אותו ),דגני(דובר עליו בשנה שעברה)/זר.
בלמים: פאצ'אלקה,פרנסמן,אבי חדד(חופשי)/רואש(חופשי)/ניצן דמארי(אני כמעט בטוח שגם חופשי){שניים מהשלושה בהנחה שחוטה מושאל שוב}.
קישור אחורי: שי,אביחי,צעירי(חופשי)/עבאס(חופשי,יש מו"מ)/גלבאן(מלפפון חם בקיץ הזה)/רוצ'ט(לא מאמין שישחררו,אבל אפשר לנסות){שניים מהארבעה}.
אגפים:טועמה,אלרואי,גילי(ונאמר אמן),שבחון(לא מאמין שישחררו אותו),עזרא/זר.{במידה וגילי עוזב אז צריך עוד שחקן(בוזגלו?)}.
חלוצים:דמארי,טוטו,לאלה,עמאשה/בן חיים/זר(ורוצ'ינה?)[אחד מהשלושה],אקסברד(אחלה חלוץ חמישי על המשבצת של ויקטור)/שריקי(חופשי,אחלה אופציה לחלוץ מהספסל).
מאמנים:יוסי אבוקסיס ושביט אלימלך(יוסי רוצה אותו כעוזר).
הסגל עונה על מה שיוסי אמר,בין 8 ל10 שחקנים חדשים ומתוכם בין 2 ל3 זרים.
בסך הכל זה סגל שיכול להיות בצמרת ואפילו חזק מאוד.
אבל שוב זה סגל יחסית קצר ואם חס וחלילה יהיו הרבה פציעות כמו השנה הוא לא יחזיק מעמד במאבקים.
גם לא סגל יקר במיוחד בהתחשב בזה שיש כמה וכמה חופשיים.