סימרוטיץ כתב:
בן סהר הולך, אין אופציה אחרת. אמנם אספניול לא רוצה אותו, אבל יהיו מספיק קבוצות בינוניות באירופה שישמחו לקלוט אותו. חוץ מזה, אמא שלו גם ככה עושה לנו את המוות כל השנה, ככה שזה לטובה. וויצ'יצ'ביץ' הרבה הרבה אחרי השיא, והוא לא נותן עונה גדולה ביוון לפי מה ששמעתי, לא סתם שחררו אותו בשנה שעברה. מדה רידר אף פעם לא באמת החזקתי, הוא היה פשוט לא מספיק טוב ובטח לא מצדיק את התג מחיר שלו, וסרנס זה סוג של חתול בשק, אין לך יכולת לדעת מה הוא יתן וניסיון העבר ברוב המקרים זה שזר יקר זה דבר לא משתלם (מכבי ת"א יכולה להעביר לך שיעור על זה).
אני חושב שהתג מחיר ישתנה בהמשך, בסך הכל מדובר במו"מ מעל דפי הרשת, ברור שהוא שווה פחות מזה. ובכל מקרה הייתי שמח לראות את דמארי הרבה לפני כל אחד מהשמות שהזכרת, ואני בטוח גם שכל מאמן בליגה היה שמח לקבל כזה שחקן לקבוצה שלו. בסכום שלא עולה על מיליון וחצי יורו זאת תהיה קנייה נהדרת.
[/quote] [/quote]
את וויציצביץ הייתי לוקח גם עם רגל אחת ! מה זה מעבר לשיא??? רק לפני שנה היה פה !
דה רידר זה השחקן הכי אנדרייטד של הפועל שנה שעברה ! לטעמי אחת המשפיעים בסיום העונה שחקן כנף שפותח את המשחק ונותן אופציה מצוינת בהתקפה
אני מזכיר לך שסרנס נבחן הרבה זמן בהפועל וגוטמן עד היום מצטער על זה שהוא לא הגיע ![/quote]
בגיל שלו, אחרי חצי שנה ויותר שלא נגע בכדור ולא התאמן, זה אומר הרבה. עובדה שהפועל הייתה יכולה להשאיר אותו כאן ובחרה שלא לעשות את זה. דה רידר זאת שאלה שכל אחד יגיד עליה משהו אחר, אני לא מחזיק ממנו שחקן גדול, בטח לא בהתבסס על מה שהוא עשה בהפועל (לא מבחינת המשחק עצמו ובטח לא מבחינת סטטיסטיקה). לגבי סראנס, גוטמן בחר שלא להחתים אותו בקיץ, אחרי זה הוא רצה אותו בהתבסס על אלוהים יודע מה (אולי הגול מול נבחרת ספרד או הסטטיסטיקה היבשה שלו בליגה). חוץ מזה, חצי מהזרים שגוטמן הנחית פה כשלו ונרשמה גם הרבה חוסר החלטיות מצידו בנושא (הויוס ואלבראז) ככה שקשה מאוד לבסס דיעה על שחקן זר בכך שגוטמן רצה בו.