תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 25/5
הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

רק על הקווים
חולצת המגן הימני של הפועל ת"א התחלקה בין בונדר הלא מוערך לקנדה הפרובלמטי • משומר נכנס לדיכאון כשעותמאן הועדף על פניו במכבי חיפה • תפקיד המגן מעולם לא היה נוצץ, אבל ביום טוב הוא יכול לסדר לך גביע

רותם גרוסמן ליאב נחמני
תפקיד המגן הוא אחד מהתפקידים האפורים בכדורגל. בזמן שהילדים מתחרים ביניהם על המקומות הספורים בעמדות החלוצים והקשרים אצל המגינים אף פעם אין מבחר. רבים מהמגינים הנוכחים הוסטו לאגף בשלב מאוחר של הקריירה בדרך כלל מעמדה קדמית.
ולא מדובר בתפקיד פשוט. כוח מתפרץ כושר גופני יכולת בלימה והגבהת כדורים מדויקת למרכז הרחבה - אלו הדרישות הבסיסיות. אלי גוטמן התלבט השנה לא פעם בין שני המגינים שלו. עמרי קנדה פתח העונה 18 משחקי ליגה בהרכב ואילו בונדר עלה באגף 17 פעמים. בליגת האלופות התמונה מתהפכת ובונדר שנחשב לשחקן בעל אוריינטציה הגנתית שיחק כמעט בכל המשחקים בזמן שקנדה ההרפתקן עלה בהרכב רק נגד שאלקה. הערב בגמר הגביע מול מכבי חיפה קנדה שוב צפוי לקבל את הקרדיט מהמאמן.
אין ספק שהשינויים התכופים הפכו לעקב אכילס של גוטמן. בהפסד האחרון של האדומים בקריית אליעזר סיחרר ליאור רפאלוב את בונדר לא פעם באגף בדיוק כמו שקרה בהפסדים לקריית שמונה אשדוד ובני יהודה. קנדה עבר עונה לא פשוטה כששמו נקשר להימורים בלתי חוקיים ולאיומים מצד גורמים עברייניים.
"הצד הימני היווה בעיה אמיתית בכמה מקרים העונה" מנתח גורם במועדון האדום. "בונדר נפצע קנדה הסתבך בפרשה גדולה אחר כך קנדה היה פצוע ובונדר נכנס לתקופה רעה וקיבלנו אגף בעייתי במשחקים מאוד מכריעים. בעונה הבאה יש כוונה להביא שני מגינים אחד לימין ואחד לשמאל - גם שם המצב לא מזהיר אצלנו."
בונדר צפוי לעזוב בקרוב מאוד לליגה הרוסית שם ישתכר מאות אחוזים יותר מ50- אלף הדולר שקיבל לעונה במדים האדומים. "הבנתי שבארץ לא אקבל את ההערכה שמגיעה לי. אף פעם לא העריכו אותי פה - לא כשהייתי בן 18 ולא היום כשאני שחקן נבחרת" אמר לפני כחודשיים בראיון לוואלה! ספורט.

ספורט 5

פרסום ראשון: ורמוט מבוקש על ידי סמפדוריה האיטלקית

סמפדוריה האיטלקית מעוניינת בקשרה של הפועל תל אביב, גילי ורמוט. אנשי הקבוצה שירדה לליגה השניה בסיום העונה הנוכחית שואפים לבנות סגל חזק ולשוב במהרה לסרייה A ובהקשר הזה עלה שמו של הקשר.
אחרי שקלטת ובה מיטב ביצועיו הותירה רושם חיובי הוחלט לשגר נציג ארצה על מנת לגייסו כבר בשבוע הבא. את תגובת ורמוט לא ניתן היה להשיג אולם ההערכות הן שהוא יעדיף לחכות להצעה יותר רצינית מקבוצה שנמצאת בליגה ראשונה, היות שגם מאיורקה רוצה אותו וסוכניו, רונן וגלעד קצב, בודקים אופציות נוספות בגרמניה ואנגליה.

כאמור, סמפדוריה סיימה את העונה במקום ה-18 עם 36 נקודות ונשרה עקב כך לליגה השניה, לצד ברשיה ובארי. היא השיגה שמונה ניצחונות בלבד לעומת 18 הפסדים וכבשה רק 33 שערי זכות. בנוסף לוורמוט, ידוע כבר כי וינסנט אניימה, דני בונדר וערן זהבי יעזבו את הפועל ת"א, כאשר גם איתי שכטר, שכבר סיכם עקרונית בקייזרסלאוטרן לא צפוי להמשיך.

אם ורמוט אכן יעבור, תהיה זו קדנציה שניה עבורו בחו"ל אחרי שהשלים עונה בגנט הבלגית ממנה חזר להפועל ב-2008.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 25/5
הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 02:54 
העונה נגמרה ולא הודיעו לנו? אז כנראה שהפועל ת"א לא מופיעה בגמר הגביע.

http://one.co.il/Article/180305.html

מתוך כתבה אחרת ב-ONE :

בתוך כך, הפועל נקנסה ב-7,000 שקלים על-ידי בית המשפט בתל-אביב. האדומים נקנסו מאחר ולא היו מוכנים לדיון הוכחות בתביעה שהגישה ספונסרית לשעבר, "OPTIONS", וזאת משום שלאחר הודעתו של טביב על לקיחת הבעלות על המועדון, עו״ד ישראל עזיאל שמונה על-ידי מוני הראל התפטר, בין היתר משום שלא קיבל שכר תקופה ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 05:42 
היו לו 6 מליון ש״ח ביד
חבל בשבילו שלא הפריש לעצמו את שכרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 05:55 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות
כתבה לקראת הגמר, המתמקדת בווינסנט אניימה
ציטוטים נבחרים:
"אם לא יהיו הפתעות של הרגע האחרון מצד טוטנהאם או ולנסיה, החתול הניגרי יצטרף באחד ביולי לפתיחת האימונים של הדאבליסטית הצרפתית ליל".
"בהפועל בחרו לחגוג כבר אמש את ערב סיום העונה, בשל נסיעה סיטונאית של שחקנים לחופשות כבר מחר. במרכז האירוע עמד אניימה, שקיבל גביע הוקרה, מחיאות כפיים ודמעות שהציפו את המסעדה בת"א."

בוקסה - גמר לפני הלא נודע
החל מהלילה תצא הפועל תל אביב לדרך של אי-ודאות ניהולית ומקצועית. ניהולית, בשל הגעת עתיד הבעלות לערכאות משפטיות, ומקצועית מאחר שטרם מונה מאמן מחליף לאלי גוטמן.
מוני הראל הבהיר למקורביו כי המאבק המשפטי מול טביב לא נובע מרצונו להשתלט על הקבוצה: "ברגע שטביב ייתן לי שישה מיליוני שקלים אמיתיים, בלי התניות והפקדות לעו"ד שלי, וברגע שאדע שמקופת המועדון לא ייצא כסף מלבד לטובת הפועל בלבד, אני באותה שנייה בחוץ".
המנהל המקצועי של קייזרסלאוטרן, סטפן קונץ, יגיע היום לארץ על מנת לסגור את עיסקת איתי שכטר. החלוץ הצהיר בפאנל ספורט שנערך במכללה בצפון: "הלב שלי בקייזרסלאוטרן, זו הקבוצה שאני רוצה לשחק בה".
דני בונדר ומריו פצ'אלקה לא יוכלו לשחק הערב בגלל פציעות. במסיבת העיתונאים שנערכה אתמול, הקפטן וואליד באדיר נשמר לא להתקרב לגביע מטעמי מנחוס. באדיר: "זה משחק העונה. יהיה הרבה קהל ואנחנו מוכנים לעשות הכל בשביל שהקהל שלנו ישמח בסוף".
הרכב משוער: אניימה, קנדה, פרנסמן, באדיר, בן-דיין, ידין, אבוטבול, זהבי, טועמה, שהר, תמוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 06:04 
סמל אישי של המשתמש
אני במקום שכטר הייתי מאווווד נזהר.
שום דבר טוב לא יכול לצאת מבנאדם שהשם משפחה שלו הוא "קונץ".
("הא הא! חתמת על החוזה עם דיו נעלם! איזה קונץ!" וכו'...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 06:07 
סמפדוריה מתענינית בגילי וורמוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
במעריב לא חידשו שום דבר. המאבק בין הראל לטביב, הודעת האולטראס, אירוע סיום העונה, בונדר פצוע וייעדר היום.
חוץ מזה יש כתבה של שני עמודים מאת מר סטופר על השוער הטוב בעולם שלא מחדשת הרבה, שוב אותם סיפורים של איך הוא הגיע לבני יהודה, פרגונים מצד קולגות וניסיון לברר למה הוא עדיין בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
סמפדוריה זה בערך הידיעה הכי לא אמינה ששמעתי בזמן האחרון. הולך להיות להם גל עזיבות בכל עמדה כמעט חוץ מהווינגרים, גובראטי המצוין, מאניני וסמיולי.
נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 07:43 
גילי ורמוט לסמםדוריה?פחחח
אחרי עונה כזאת בקושי גנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 07:46 
צור ש. כתב:

ולאן הייתה שולח את שכטר אחרי העונה הענקית שהוא נתן השנה?
כנראה שיש קבוצות שמוכנות לקחת "סיכון" ולסכן שקל וחצי במונחי התקציב שלהם על שחקנים שהם חושבים שיכולים להיות טובים..

בכל מקרה גילי ורמוט עם כל האהבה בחיים לא יכול להצליח בליגה פיזית כמו הליגה האיטלקית.
האמת שאני לא כולכך יודע איפה הוא כן יכול להצליח, הפועל ת"א זאת הקבוצה היחידה באירופה שיש לו אפשרות לשחק בה כשחקן חופשי לגמרי שלא באמת צריך לרדת להגנה.
אף מאמן נורמלי של קובצה אירופאית לא יתן לו כזה חופש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 07:49 
באירופה לא יקחו שחקן שגם כשהוא משחק טוב, הוא מופיע גג לעשרים דקות.
לטוב ולרע, כל עוד זה ככה - גילי ורמוט ישאר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 07:51 
צור ש. כתב:
באירופה לא יקחו שחקן שגם כשהוא משחק טוב, הוא מופיע גג לעשרים דקות.
לטוב ולרע, כל עוד זה ככה - גילי ורמוט ישאר בהפועל.

גם אני חושב כמוך אבל...

כבר הבאנו אבל שזה לא הכול שחור לבן , סוכנים ובעלי אינטרסים נכנסים לתמונה ומשנים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4073630,00.html

דמארי בדרך להפועל, המחיר המבוקש הוא 2 מיליון יורו עבור 70% מהכרטיס. הלוזונים מאמינים שמדובר במחיר ריאלי, למרות שכוונתם המקורית הייתה לא לשחרר את השחקן העונה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
פחחח מחיר ריאלי

עומר דמארי לא הוכיח עשירית ממה שהוא צריך כדי להמכר במחיר יותר גבוה משכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
שחקן שגם כשהיה פצוע היה השחקן היחיד העונה שאי אפשר בלעדיו.
של נעליך מעל רגליך כי קדוש הוא.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:17 
mbracha כתב:

דמארי בדרך להפועל, המחיר המבוקש הוא 2 מיליון יורו עבור 70% מהכרטיס. הלוזונים מאמינים שמדובר במחיר ריאלי, למרות שכוונתם המקורית הייתה לא לשחרר את השחקן העונה.

לא הבנתי איך מכל זה אתה כתבת או שהיה כתוב בכתבה "דמארי בדרך להפועל".
הוא בחיים לא יגיע בכזה מחיר ובצדק.
דרך אגב עד מתי יש לו חוזה שם ? שפעם אחת הלוזונים האלה ידפקו ושחקן יברח להם בחינם!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:

דמארי ב2 מיליון יורו(ועוד רק 70%), דווידס למכבי...מי אמר שאין תעשיית סרטים מפותחת בישראל?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:22 
תשמעו בסה"כ השתמשו בYNET בחוק ההגיון.
התקציב של הפועל עונה הבאה נגיד יעמוד +- על 40 מיליון שקל
לגיטמי מאוד שרבע תקציב יוקדש להבאת הכוכב הבינלאומי ניצן דמארי הישר מFC לוזון..
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
מדהים איך דמארי ובן-חיים לא מוציאים ציוץ לתקשורת על זה שהם תקועים אצל לוזון כבר שנים, אצלנו ממזמן היו עשרות ראיונות כמו שכטר לדגומא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
mbracha כתב:

לא הבנתי איך מכל זה אתה כתבת או שהיה כתוב בכתבה "דמארי בדרך להפועל".
הוא בחיים לא יגיע בכזה מחיר ובצדק.
דרך אגב עד מתי יש לו חוזה שם ? שפעם אחת הלוזונים האלה ידפקו ושחקן יברח להם בחינם!!!!!

תיבלתי את דברי במעט ציניות.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:28 
MaRtIn kay כתב:
מדהים איך דמארי ובן-חיים לא מוציאים ציוץ לתקשורת על זה שהם תקועים אצל לוזון כבר שנים, אצלנו ממזמן היו עשרות ראיונות כמו שכטר לדגומא

לא רק זה, התקשורת בראשות הגברת -רע מעודדת את הדברים האלה..
אצלנו כבר הייתה שביתה איטלקית אם היינו דורשים על שחקן כזה סכום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
החוזה של דמארי מסתיים בקיץ הבא, אין סרט שהוא לא נמכר בקיץ הזה ואני מניח שכולם יודעים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
החוזה של דמארי מסתיים בקיץ הבא, אין סרט שהוא לא נמכר בקיץ הזה ואני מניח שכולם יודעים את זה.

לא פקטור, סמוך על הלוזונים שיאלצו אותו לחתום על חוזה חדש במידה ואף קבוצה לא תקנה אותו או לחילופין טל בן חיים ימכר. הלוזוניה החליטו שרק אחד מהם יעזוב, מה שגם מכניס את כל העניין לאיזשהו לחץ של זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:56 
יובל כתב:

אני כמעט ומוכן לוותר על להביא אותו רק בתנאי שהוא יברח להם שנה הבאה בחינם..
שפעם אחת הם ידפקו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 09:58 
תמיר כהן שוחרר מבולטון
להביא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 10:00 
סוג של 50 /50, רק אין מצב שהוא מגיע להפועל, נראה שהוא יהיה במחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 10:07 
Meitar כתב:
תמיר כהן שוחרר מבולטון
להביא!

בבקשה תגיד לי שאתה צוחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

מתוך כתבה אחרת ב-ONE :

בתוך כך, הפועל נקנסה ב-7,000 שקלים על-ידי בית המשפט בתל-אביב. האדומים נקנסו מאחר ולא היו מוכנים לדיון הוכחות בתביעה שהגישה ספונסרית לשעבר, "OPTIONS", וזאת משום שלאחר הודעתו של טביב על לקיחת הבעלות על המועדון, עו״ד ישראל עזיאל שמונה על-ידי מוני הראל התפטר, בין היתר משום שלא קיבל שכר תקופה ארוכה.

משום מה סיפור התביעה הזה קצת נאבד בין שאר הכותרות.
מישהו שסופר מקורב לתיק סיפר לי שציטרון יצא למלחמת חורמה במועדון,ומדובר פה על תביעת ענק.
משום מה נראה לי שלא מייחסים לזה חשיבות,אבל במקרה וציטרון זוכה פה בתביעה שלו נגד הפועל,הפועל הולכת לשלם פה חבילת ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
תמיר כהן שוחרר מבולטון
להביא!

קלאסי למכבי. גם בן של, גם יקר, גם לא שווה.
דומה לקולאוטי (כמוהו ישים לנו שניים בדרבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
moshiko כתב:

מתוך כתבה אחרת ב-ONE :

משום מה סיפור התביעה הזה קצת נאבד בין שאר הכותרות.
מישהו שסופר מקורב לתיק סיפר לי שציטרון יצא למלחמת חורמה במועדון,ומדובר פה על תביעת ענק.
משום מה נראה לי שלא מייחסים לזה חשיבות,אבל במקרה וציטרון זוכה פה בתביעה שלו נגד הפועל,הפועל הולכת לשלם פה חבילת ענק.
הנה עוד דרך להוציא כסף מהפועל מתחת לעיני הבקרה- יפרו חוזה עם חבר של טביב ויפסידו בכוונה בתביעה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: