תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דוביד שוויצר
הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:17 
דני גולפיטק כתב:
יש רק לציין ולהוסיף שהתקשורת הירוקה לא רק גרמה לעולם לחשוב שאכן היה נבדל, למרות שכל סימוכין של חוקי פיפ"א מראה אחרת,
היא גם גרמה לעולם לחשוב שבאותה עונה חיפה היתה קבוצה יותר התקפית ואטרקטיבית, למרות שהפועל ת"א כבשה יותר שערים ממנה באותה עונה...

אולי הפועל כבשה יותר, אבל אין ספק שחיפה של אותה עונה היתה יותר אטרקטיבית ושחקה כדורגל יפה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:22 
דוביד ואליפות 1986, זכרונות שלוקחים עד לקבר.
הדמות היחידה בהיסטוריה האדומה, שהרוויח פסל בכניסה לבלומפילד.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
דוביד ואליפות 1986, זכרונות שלוקחים עד לקבר.
הדמות היחידה בהיסטוריה האדומה, שהרוויח פסל בכניסה לבלומפילד.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

הכריש :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
רון עמיקם,
אם בכל זאת תועיל בטובך לעשות כתבה, תעתיק את ההתחלה של העמוד השביעי מהדף הבא:
http://www.corshamref.org.uk/files/offsidehistory.pdf

ותציין שכבר בראיון זמן מסוים אחרי המשחק צבי שריר ידע להשתמש במונח נבדל פאסיבי, אלא אם כן התקשורת המגעילה חושבת שהוא המציא את המונח הזה שהפך לאחד החוקים החשובים בכדורגל, איך אפשר להסביר את זה?

וגולפיטק, נהיית סוג של סלב אצל אוהדי חיפה.
מאז שהכתבה הזאת פורסמה כבר 2 אוהדי חיפה הספיקו להראות לי אותה, ושניהם הזכירו את השם שלך.
אתה כנראה באותה שורה עם ערן זהבי ואבי נימני.

ציטוט:
ותעביר את זה הלאה לדני גולפיטק והשאר שחושבים שממציאים שהחוקה בארץ הייתה שונה ממה שהיא הייתה באמת באותם ימים..

ציטוט:
מה יש לגולפיטק להגיד על זה?

שניהם גם כנראה קוראים את הנושא הזה בשקידות כי הם קיבלו לינק אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:41 
מרגש,
דרישת שלום חמה :ROSE:

אני רק לא מבין למה זה שאלי יאני הוא חתיכת בן אדם עם שכל של ציפור (שחר, יכול להיות שהוא נחמד, אבל כנראה באמת יש לו שכל של ציפור) ורגשות קנאה מפה ועד להודעה חדשה, גורם להם להסתכל על חוקת פיפ"א הכתובה ולפקפק בה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:58 
אם אלי יאני לא היה דביל ברמות ( כל מי ששמע אותו מפרשן אי פעם מבין שמדובר בטיפש ) וכנראה גם מלא בקנאה, הוא היה יכול להיזכר בטענות של שחקני מכבי חיפה כלפי הקוון, והם היו כי הם חשבו שלנדאו היה בנבדל. עד השידורים החוזרים בערב אף אחד לא דיבר על יאני, כי אף אחד בכלל לא שם לב שהגמל הזה היה בקצה הרחבה והלך אחורה כי הוא לא היה מעורב במהלך בכלל.
ואכן, גם אני לא זוכר שהנבדל הפאסיבי היה מוכר באותה תקופה יותר מדי ורק בעקבות המקרה הזה התחילו להזכיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
היה כבר אז דיבור על נבדל פאסיבי אלא שאז היה על שופט להפעיל אתחוק ההגיון
אם אלי יאני היה עומד במרכז הרחבה,נניח בקו ישיר לנק' ה-11 היו פוסלים את השער
העובדה שהוא עמד די בקצה ולא היה חלק מהמשחק עזרה לשיקול הדעת של שריר

בכל מקרה התקשורת "האדומה" צרבה גם את דעתו של יאני. הנה אנחנו מביאים את החוק כלשונו ועדיין אנשים יטענו אחרת

אגב,עד היום רוב אוהדי מכבי חיפה הצעירים חושבים שגילי בכלל היה בנבדל

אגב 2,מדוע את האליפות שהם לקחו מפ"ת של גרנט לאחר שפסלו לאותה פ"ת 2 שערים חוקיים לחלוטין שאין לגביהן אפילו עוררין במשחק העונה מול חיפה התקשורת "האדומה" לא מזכירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 15:07 
עפר דגמי לעולם כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
המונח נבדל פאסיבי היה קיים הרבה לפני הגול, אבל אי אפשר להתעלם מכך שבתקופה ההיא כולם היו חושבים שמדובר בנבדל.

כולם גם חושבים שמי שקורא לשמעון מזרחי להתאבד חייב להיכנס לכלא,אז?
יש עובדות,יש חוקים ורק הם רלוונטים
למה שלא תרים את הכפפה?מחר כבר יהיה מאוחר מדי
נעזור לך עם הלינקים הרלוונטים וניתן לך תמיכה נפשית כשעשרות אזרחי טוקבקיסטן יכנו אותך אדום ר"ל

יש מחר גמר גביע ומחרתיים גמר המונדיאל. אני עסוק פיזית ונפשית יותר מדי בימים האלה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סטופר סטופר סטופר, 35 שניות, סטופר, פנתאון.
לדברים כאלה יש לך זמן.
חחחחחחחחחחחחחחחח

חחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
המונח נבדל פאסיבי היה קיים הרבה לפני הגול, אבל אי אפשר להתעלם מכך שבתקופה ההיא כולם היו חושבים שמדובר בנבדל.

כולם גם חושבים שמי שקורא לשמעון מזרחי להתאבד חייב להיכנס לכלא,אז?
יש עובדות,יש חוקים ורק הם רלוונטים
למה שלא תרים את הכפפה?מחר כבר יהיה מאוחר מדי
נעזור לך עם הלינקים הרלוונטים וניתן לך תמיכה נפשית כשעשרות אזרחי טוקבקיסטן יכנו אותך אדום ר"ל

בלי שום קשר אישי לעמיקם, עיתונאי ספורט כבר הפך מזמן להיות מקצוע נלוז, היום כבר אין שום הפרדה בין טור אישי של זין כלשהו לכתבה של עיתונאי, ואותו זין לפעמים נהיה בעצמו גם עיתונאי. עצם זה שהציעו לי להיות כתב ספורט מראה כבר הכל. אל תצפה מ"עיתונאי ספורט" לעשות משהו בשביל אותנטיות, חייך יהיו יותר קלים. עיוות היסטוריה קיים לא רק במחוזות הספורט. תראה בעצמך מה קרה עם חכמון מול מנשה המכור משיח ותבין לבד.
התקשורת מקיימת מציאות ומוחקת אותה.
רוצה לשנות משהו? לך תהייה כתב ספורט בכל אתר שתרצה, גם תעשה מזה כסף וגם תוכל לעצב את המציאות כמו שאתה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 15:18 
על "שוד הדאבל" של 1991 של חיפה והשערים של יוסי שושני אף אחד בתקשורת לא מדבר.
אבל מה, כשהקוזק הנגזל (אפילו שהוא לא נגזל בכלל מבחינה חוקתית) היא מכבי חיפה, כולם פתאום ממהרים להכתיר את האליפות "גנובה" והתקשורת הירוקה לצידם.
שחם, תגיד לחברים שלך שלפחות יהייו הוגנים ויודו שהם "גנבו" דאבל ב1991. משום מה, על זה אוהדי חיפה מסרבים לדבר... (מי מהם שיש לו מושג על מה מדובר כמובן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
גביזון,אני כמעט מסכים איתך

הבעיה שאתם מדגישים את העניין הזה של חוסר מקצועיות או "טמבליות" כפי שנוהגים לכנות את נוימן

כמובן שזה נכון אלא שזו הבעיה הפחות חריפה.
אין לי בעיה עם פרשן טמבל לכל הכיוונים
אין לי בעיה עם חוסר מקצועיות אובייקטיבית

הצרה הגדולה ועל זה חייבים להילחם היא שהעיתונות היא נגד הפועל בצורה שאינה משתמעת לשני פנים,דוגמאות יש לי למכביר ובקרוב אביא ומה שבאמת מבהיל שהסטיגמה של "תקשורת אדומה ממשיכה להתקיים"

מי שחשב שאין השפעה ואין צריבת תודעה של התקשורת (כתבתי על זה כבר לפני שנה וחצי בפורום פועלים באדום) ראה השנה שוב כמה הוא טעה. ראה מה קורה כשהתקשורת עושה סלט מטעות שיפוט (האנם?) לטובת הפועל ומה קורה לשופט שטועה נגד הפועל

מי שחושב שהשופטים ובית הדין לא יושפעו מזה לא מבין כלום

אנחנו חייבים לצאת למלחמה בעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
הכתבה היא מלפני ה 0-0 בסיבוב השני של שנה שעברה (אם אני זוכר נכון היינו במינוס 10 (5 אחרי קיזוז), ולכן, משפט ענק מהכתבה לפנתיאון (1:13):
"דוביד לוקח אליפות שנייה עם סיני והחברים, הפועל תל אביב של היום היתה מתה להגיע למצב הזה ב 2010" :LOL2: :LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
גביזון,אני כמעט מסכים איתך

הבעיה שאתם מדגישים את העניין הזה של חוסר מקצועיות או "טמבליות" כפי שנוהגים לכנות את נוימן

כמובן שזה נכון אלא שזו הבעיה הפחות חריפה.
אין לי בעיה עם פרשן טמבל לכל הכיוונים
אין לי בעיה עם חוסר מקצועיות אובייקטיבית

הצרה הגדולה ועל זה חייבים להילחם היא שהעיתונות היא נגד הפועל בצורה שאינה משתמעת לשני פנים,דוגמאות יש לי למכביר ובקרוב אביא ומה שבאמת מבהיל שהסטיגמה של "תקשורת אדומה ממשיכה להתקיים"

מי שחשב שאין השפעה ואין צריבת תודעה של התקשורת (כתבתי על זה כבר לפני שנה וחצי בפורום פועלים באדום) ראה השנה שוב כמה הוא טעה. ראה מה קורה כשהתקשורת עושה סלט מטעות שיפוט (האנם?) לטובת הפועל ומה קורה לשופט שטועה נגד הפועל

מי שחושב שהשופטים ובית הדין לא יושפעו מזה לא מבין כלום

אנחנו חייבים לצאת למלחמה בעניין

נגד מי ? מה זה יעזור ?
הרי כל מי שעוסק בתקשורת ספורט נכנס לזה בגלל זיקה לספורט וספציפית לקבוצה מסויימת, לא בגלל האהבה שבטוהר הספורט או משהו כזה
מכיוון שכל מי שלא אוהב אותנו שונא אותנו , והאדם היחיד שנשמע היום באתרי הספורט ומזוהה כאוהד הפועל הוא טמבל לא קטן (עמנואל רוזן) - כל שאר העיתונאים שונאים אותנו . אין עם מי לדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
נגד מי ? מה זה יעזור ?

מהות הפאסיביות של אוהדי הפועל

פאסיביות בגללה רק אלינו יגיעו כאלה בעלים שיגלו בקבוצה קרדום לחפור בו,בכדורגל ובכדורסל
פאסיביות שתוביל שופטים לזמבר אותנו,בית דין לקרוע אותנו ואת המדינה לומר שההתאחדות והשופטים אדומים
פאסיביות בה תקשורת תתעלל בנו ותכונה "אדומה"

למה בכלל ללכת לעודד? מה זה עוזר?
למה לשרוק בוז? נגד מי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
יש לי בטוקבקים התדיינות עם אוהד חיפה שעושה רושם של אינטיליגנט
אם אדם אחד באמת יקשיב לטוקבקים שאני כותב - ויסתכל על העובדות ולא על ה"עובדות" של התקשורת ואוהדי חיפה - דיינו

התגובה האחרונה שלי עד כה:
ציטוט:

קודם כל טוב לראות אדם שמסתכל בעיניים ביקורתיות על מה שהתקשורת אומרת לו. לטמבלים כמו the paint שלא באמת קוראים את התגובות אין מה להגיב (האמת שמכר שלי , אוהד חיפה , שנכח באותו יום בבלומפילד , היה בטוח שלנדאו הוא השחקן שהיה בנבדל עד שראה את הוידאו שוב . מנפלאות התקשורת)

בכל מקרה לענייננו:
שנת ההמצאה שלו חשובה מאוד , שכן כשפיפא מכריזה על חוק הוא מוחל אוטומטית בכל ליגה שכפופה אליה. בשנת 1986 הליגה הישראלית כמובן הייתה כפופה לפיפא
החוק הוחל רשמית (לפי תקנוני פיפא - לא לפי דמיון של אדם כזה או אחר) לפני המשחק המדובר , ולכן חוק הנבדל הפסיבי היה קיים . שריר לא הקדים את זמנו אלא מילא את דרישות החוקה , בין אם ידע עליהן ובין אם לא (ואני מאמין שלא ידע)
המשמעות היא שהשער הוא חוקי לא רק בהסתכלות בדיעבד , אלא גם באותו ערב של מאי 1986

כדי להראות שההכרזות שלי הן לא ספקולטיביות , הנה תיעוד של התפתחות חוק הנבדל:
דפדף לתחילת העמוד השביעי
שורה תחתונה ? ב- 86 חוק הנבדל הפסיבי היה בתוקף . לאף אחד אין כמובן ספק שלנדאו לא היה בנבדל. יאני עמד בפינת המגרש ולא השפיע על המהלך ולכן השער הוא חוקי למהדרין
לגבי הקיזוז - אני מסכים שהשיטה מטופשת ולא ספורטיבית , על אף שאני אוהד קבוצה שנהנתה ממנה
עם זאת מרתיחה אותי ההיתממות של אוהדי חיפה על שיטה שבתחילה הייתה אמורה לשרת אותם, מה גם שהפועל פעלה לפי השיטה ולא "לקחה אליפות עם פחות נקודות מחיפה" אלא לקחה אליפות עם אותו מס' נקודות כמו חיפה , בהפרש שערים. כמו שיום אחד הוחלט לתת לניצחון 3 נקודות - הוחלט על קיזוז . אלה החוקים
ולגלות לך סוד ? שב עם מחשבון ותגלה שאם הייתה מוחלת השיטה של 2 נקודות לניצחון , בלי קיזוז - הפועל אלופה בשנה שעברה . אבל החוקים שונו ל- 3 נקודות לניצחון - כמו שהחוקים שונו לקיזוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 16:53 
joshsoos כתב:
אם אלי יאני לא היה דביל ברמות ( כל מי ששמע אותו מפרשן אי פעם מבין שמדובר בטיפש ) וכנראה גם מלא בקנאה, הוא היה יכול להיזכר בטענות של שחקני מכבי חיפה כלפי הקוון, והם היו כי הם חשבו שלנדאו היה בנבדל. עד השידורים החוזרים בערב אף אחד לא דיבר על יאני, כי אף אחד בכלל לא שם לב שהגמל הזה היה בקצה הרחבה והלך אחורה כי הוא לא היה מעורב במהלך בכלל.
ואכן, גם אני לא זוכר שהנבדל הפאסיבי היה מוכר באותה תקופה יותר מדי ורק בעקבות המקרה הזה התחילו להזכיר אותו.

בגמר ב83 בערך בדקה ה4 קיוותי אמר ששחקן של מכבי בנבדל פאסיבי.

:HEART2: הכריש :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 16:57 
אורנה אוסטפלד כתב:
היה כבר אז דיבור על נבדל פאסיבי אלא שאז היה על שופט להפעיל אתחוק ההגיון
אם אלי יאני היה עומד במרכז הרחבה,נניח בקו ישיר לנק' ה-11 היו פוסלים את השער
העובדה שהוא עמד די בקצה ולא היה חלק מהמשחק עזרה לשיקול הדעת של שריר

בכל מקרה התקשורת "האדומה" צרבה גם את דעתו של יאני. הנה אנחנו מביאים את החוק כלשונו ועדיין אנשים יטענו אחרת

אגב,עד היום רוב אוהדי מכבי חיפה הצעירים חושבים שגילי בכלל היה בנבדל

אגב 2,מדוע את האליפות שהם לקחו מפ"ת של גרנט לאחר שפסלו לאותה פ"ת 2 שערים חוקיים לחלוטין שאין לגביהן אפילו עוררין במשחק העונה מול חיפה התקשורת "האדומה" לא מזכירה?

כמו שג`וש כבר אמר,בזמן המשחק הדבילים התלוננו ש9 :HEART2: היה בנבדל.הם בכלל לא שמו לב ליאני.

נערך לאחרונה על ידי nati בתאריך 24 מאי 2011, 21:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 17:06 
רועי כתב:
יש לי בטוקבקים התדיינות עם אוהד חיפה שעושה רושם של אינטיליגנט
אם אדם אחד באמת יקשיב לטוקבקים שאני כותב - ויסתכל על העובדות ולא על ה"עובדות" של התקשורת ואוהדי חיפה - דיינו

התגובה האחרונה שלי עד כה:
ציטוט:

קודם כל טוב לראות אדם שמסתכל בעיניים ביקורתיות על מה שהתקשורת אומרת לו. לטמבלים כמו the paint שלא באמת קוראים את התגובות אין מה להגיב (האמת שמכר שלי , אוהד חיפה , שנכח באותו יום בבלומפילד , היה בטוח שלנדאו הוא השחקן שהיה בנבדל עד שראה את הוידאו שוב . מנפלאות התקשורת)

בכל מקרה לענייננו:
שנת ההמצאה שלו חשובה מאוד , שכן כשפיפא מכריזה על חוק הוא מוחל אוטומטית בכל ליגה שכפופה אליה. בשנת 1986 הליגה הישראלית כמובן הייתה כפופה לפיפא
החוק הוחל רשמית (לפי תקנוני פיפא - לא לפי דמיון של אדם כזה או אחר) לפני המשחק המדובר , ולכן חוק הנבדל הפסיבי היה קיים . שריר לא הקדים את זמנו אלא מילא את דרישות החוקה , בין אם ידע עליהן ובין אם לא (ואני מאמין שלא ידע)
המשמעות היא שהשער הוא חוקי לא רק בהסתכלות בדיעבד , אלא גם באותו ערב של מאי 1986

כדי להראות שההכרזות שלי הן לא ספקולטיביות , הנה תיעוד של התפתחות חוק הנבדל:
דפדף לתחילת העמוד השביעי
שורה תחתונה ? ב- 86 חוק הנבדל הפסיבי היה בתוקף . לאף אחד אין כמובן ספק שלנדאו לא היה בנבדל. יאני עמד בפינת המגרש ולא השפיע על המהלך ולכן השער הוא חוקי למהדרין
לגבי הקיזוז - אני מסכים שהשיטה מטופשת ולא ספורטיבית , על אף שאני אוהד קבוצה שנהנתה ממנה
עם זאת מרתיחה אותי ההיתממות של אוהדי חיפה על שיטה שבתחילה הייתה אמורה לשרת אותם, מה גם שהפועל פעלה לפי השיטה ולא "לקחה אליפות עם פחות נקודות מחיפה" אלא לקחה אליפות עם אותו מס' נקודות כמו חיפה , בהפרש שערים. כמו שיום אחד הוחלט לתת לניצחון 3 נקודות - הוחלט על קיזוז . אלה החוקים
ולגלות לך סוד ? שב עם מחשבון ותגלה שאם הייתה מוחלת השיטה של 2 נקודות לניצחון , בלי קיזוז - הפועל אלופה בשנה שעברה . אבל החוקים שונו ל- 3 נקודות לניצחון - כמו שהחוקים שונו לקיזוז

מה אתה מאמין?אין כמעט מישהו בארץ שחי בארץ בתחילת שנות ה80 והתעניין בכדורגל שלא שמע וידע על חוק הנבדל הפאסיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להגיד
שקראתי ברצף את התגובות שלי ואת התגובות של אוהדי הפועל
וזה פשוט מדהים איזו תמונה העובדות יוצרות
ואיזו תמונה התקשורת מציירת
איפה העיתונאי שיחשוף את כל זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 18:59 
רועי כתב:
אני חייב להגיד

הוא עייף.
יש לו גמר גביע על הראש.
אל תפריע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
רועי כתב:
אני חייב להגיד

הוא עייף.
יש לו גמר גביע על הראש.
אל תפריע לו.

לא סתם
גמר מונדיאל
נגד האמפריה מר"ג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 20:36 
גולפיטק וכל האחרים,

הטיעון הכי חשוב שאתם צריכים לתת בכל פעם שמישהו מתווכח איתכם
על נושא "כמה מוכר מונח הנבדל הפסיבי היה באותם ימים" הוא מאוד פשוט!

שבועיים אחרי אותו משחק אליפות של גילי לנדאו
התחיל מונדיאל. מקסיקו 86

באחד ממשחקי שלב הבתים (אם אני לא טועה)-
נבחרת ברזיל כבשה שער שהיה דומה מאוד במהות שלו לשער של גילי. התקפה מהירה, שחקן אחד של ברזיל עומד בצד בנבדל (פסיבי), והכדור נמסר לחלוץ, קארקה, שלא היה בנבדל, עמד חופשי מול השער וכבש

כבר באותו משחק, בהילוכים החוזרים, בפרשנות, דובר על כך שנכון- היה שחקן של ברזיל בעמדת נבדל, אבל בגלל שהוא לא היה שותף למהלך הוא נחשב כנבדל פסיבי ולכן השער חוקי לגמרי

שוב אני מזכיר- זה היה שבועיים אחרי הגול של לנדאו! (אתה קורא את זה , עמיקם???)

ושאף אחד לא יבלבל לכם את המוח. המונח היה קיים ועוד איך, ובשימוש בפועל במגרשי הכדורגל בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 20:44 
יוחנן כתב:
גולפיטק וכל האחרים,

הטיעון הכי חשוב שאתם צריכים לתת בכל פעם שמישהו מתווכח איתכם
על נושא "כמה מוכר מונח הנבדל הפסיבי היה באותם ימים" הוא מאוד פשוט!

שבועיים אחרי אותו משחק אליפות של גילי לנדאו
התחיל מונדיאל. מקסיקו 86

באחד ממשחקי שלב הבתים (אם אני לא טועה)-
נבחרת ברזיל כבשה שער שהיה דומה מאוד במהות שלו לשער של גילי. התקפה מהירה, שחקן אחד של ברזיל עומד בצד בנבדל (פסיבי), והכדור נמסר לחלוץ, קארקה, שלא היה בנבדל, עמד חופשי מול השער וכבש

כבר באותו משחק, בהילוכים החוזרים, בפרשנות, דובר על כך שנכון- היה שחקן של ברזיל בעמדת נבדל, אבל בגלל שהוא לא היה שותף למהלך הוא נחשב כ נבדל פסיבי ולכן השער חוקי לגמרי

שוב אני מזכיר- זה היה שבועיים אחרי הגול של לנדאו! (אתה קורא את זה , עמיקם???)

ושאף אחד לא יבלבל לכם את המוח. המונח היה קיים ועוד איך, ובשימוש בפועל במגרשי הכדורגל בעולם

00:40 שניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה שחר!!!
המשימה הבאה, להביא את השידור הישראלי לאותו משחק של ברזיל, וכן את שידור המשחק בגמר 83 אותו ציין נתי
יאללה קדימה, הגיע הזמן להלחם בשטות הזאת.

אגב התקשורת "האדומה" או שלא...הדרך להלחם בזה היא דרך התקשורת...אממה, ברגע שכתבים יתחילו לדבר על כמה שהתקשורת היא לא כל כך אדומה, או אז כולם יגידו הנה, התקשורת אדומה..
זה מאוד דומה לקטע עם השופטים. אנחנו אומרים לא פעם ששופטים נוטים לטעות לחיפה יותר מבדר"כ. אממה, גם לנו שופטים טועים, ואז מה נגיד?

כל הדברים האלה נובעים מהתקשורת, זה נכון, אבל יש שנאה כללים להפועל בקרב אוהדי חיפה ביתר ומכבי...את זה לא נצליח כבר לשנות (ולמה שנרצה בכלל?).
כל עוד זהו המצב, כך תראה המציאות...כל שנותר לנו הוא פשוט לשחק טוב יותר מהם...את זה אנחנו עושים בצורה יפה מאוד כבר 3 שנים (וחבל שזה נגמר?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 21:08 
אדום נחמד כתב:
תודה רבה שחר!!!
המשימה הבאה, להביא את השידור הישראלי לאותו משחק של ברזיל, וכן את שידור המשחק בגמר 83 אותו ציין נתי
יאללה קדימה, הגיע הזמן להלחם בשטות הזאת.

אגב התקשורת "האדומה" או שלא...הדרך להלחם בזה היא דרך התקשורת...אממה, ברגע שכתבים יתחילו לדבר על כמה שהתקשורת היא לא כל כך אדומה, או אז כולם יגידו הנה, התקשורת אדומה..
זה מאוד דומה לקטע עם השופטים. אנחנו אומרים לא פעם ששופטים נוטים לטעות לחיפה יותר מבדר"כ. אממה, גם לנו שופטים טועים, ואז מה נגיד?

כל הדברים האלה נובעים מהתקשורת, זה נכון, אבל יש שנאה כללים להפועל בקרב אוהדי חיפה ביתר ומכבי...את זה לא נצליח כבר לשנות (ולמה שנרצה בכלל?).
כל עוד זהו המצב, כך תראה המציאות...כל שנותר לנו הוא פשוט לשחק טוב יותר מהם...את זה אנחנו עושים בצורה יפה מאוד כבר 3 שנים (וחבל שזה נגמר?)

האמת היא שעכשיו שאני חושב על זה... ומנסה לפשפש בזכרוני הדהוי (בכל זאת, הייתי בן 12..)-
אני לא ממש סגור על זה שבשידור הישראלי עצמו של המשחק הזה (ניסים קיוויתי)
הם ממש דיברו על עניין הנבדל הפסיבי שהיה בגול.. אולי כן, אולי לא

הנקודה הזאת הוזכרה רק באיזה טור באחד העיתונים, יום יומיים אחרי אותו משחק, כדוגמה לשער שנחשב חוקי ושלאף אחד לא היה עוררין עליו- ושנכבש תוך כדי נבדל פסיבי של שחקן אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:

האמת היא שעכשיו שאני חושב על זה... ומנסה לפשפש בזכרוני הדהוי (בכל זאת, הייתי בן 12..)-
אני לא ממש סגור על זה שבשידור הישראלי עצמו של המשחק הזה (ניסים קיוויתי)
הם ממש דיברו על עניין הנבדל הפסיבי שהיה בגול.. אולי כן, אולי לא

הנקודה הזאת הוזכרה רק באיזה טור באחד העיתונים, יום יומיים אחרי אותו משחק, כדוגמה לשער שנחשב חוקי ושלאף אחד לא היה עוררין עליו- ושנכבש תוך כדי נבדל פסיבי של שחקן אחר

יאללה, תביא תעיתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 21:54 
moshiko כתב:
נועם שחם כתב:
זה ידוע שדוביד היה אשף בפסיכולוגיה של שחקנים. יש את הסיפור המפורסם של יאנקה על התדריך שבו דוביד הציב על הלוח רק עשרה שחקנים, ואז כשהשחקנים אמרו לו שחסר שחקן, הוא סימן עוד אחד על הלוח ואמר "הנה, זה אלי כהן השחקן שיביא לנו את הניצחון. הוא יבקיע שני שערים ואנחנו ננצח" וזה באמת מה שקרה.

יום טוב טליאס "עשה במכנסיים" לפני המשחק נגד חיפה. דוביד נתן לו כדור ואמר לו :" קח כדור הרגעה, זה יעזור לך".
אחרי המשחק, טליאס רץ לדוביד ושאל אותו מה זה היה הכדור שהשפיע מאד ונתן לו רוגע. דוביד השיב לו :"סוכרזית".

באותן השנים, השוער היה יכול להחזיק את הכדור זמן ממשוך וניתן היה לקח אותו בידיים ממסירה של שחקן הגנה. דוביד נתן הוראה שבראשית המשחק, כל כדור בחצי המגרש ימסר לטליאס כדי שיקח בטחון עצמי.

הכריש היה יחיד במינו.

למען הדיוק כשזה פורסם בעיתונות אז הכתבה נסבה סביב אליאור ברנס ושם סופר שדוביד(הכריש) הכניס את שלושת הצעירים(טליאס, הרשליקוביץ ואליאור) ונתן להם כדורי הרגעה שהתבררו כסוכרזית.
טריקים כאלו ואחרים הובאו על ידו מנסיונו כאיש מוסד, שם שירת תקופה בחייו.
מאמן הכי גדול של הפועל, ללא תחרות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: