קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
בתור אחד מכם כל שנשאר לי הוא לקוות שתמימותכם מביאה אותכם להתבטאויות אלה ולא תכונות אחרות.
גם בהנחה שמוני הראל אולי עושה טעות במאבקו (ולדעתי הוא לא עושה כי טביב כיוון הכל שכך יקרה) צריך להיות לכם ברור שרק איתו אולי יהיה לנו סיכוי להתאושש תוך כשנה שנתיים . עם טביב אין למועדון הפועל תא שום (אבל שום) סיכוי.
טביב לא שם עלינו קצה. סיפור הכדורסל יחזור בוודאות מוחלטת כאשר טביב ימצוץ את כל נכסי הפועל.
תחשבו טוב טביב מעוניין בלעשות כסף. אם הבעלים של הנזלת מודה שהפסיד כסף עד היום על הקבוצה נראה לכם שלטביב יהיה את הסבלנות לחכות כמו לשחר. כמו אחרון הסרסורים הוא פשוט ימצוץ את כספי הקבוצה ויעזוב אותנו לאנחות.
נכון הראל אינו מלאך אך אין מה לעשות טעויות עושים - גם הוריכם עשו עמכם טעויות (כמו לתת לכם לאהוד את הפועל) וגם אתם עושים זהו חלק מתהליך למידה.
כפי שאמרתי בעבר אני מאמין שהראל ואחיו אוהדי הפועל והם גם עטופים באוהדי הפועל. הגשת ההצעה עכשו של מוני הראל נעשתה בלחץ אוהדי הפועל בהבנה שאם המצב יימשך הקבוצה לא תוכל להערך לשנה הבאה. מה טביב עשה - פשוט ישב והמתין על הגדר , על הזין שלו מצב הפועל. באופן דומה התנהג באמצע העונה כשנעלם לו במיאמי כשהקבוצה במצב קריטי (שלא לדבר על עיכוב המשכורות לשי ולאלא).
אז כן הראל הגיש הצעה אולי נמוכה ואם טביב נראה כממולח אז תבינו שזה ממולח על חשבון הקבוצה.
אחד התנאים על הצ'ק (ואני מצטט את אמיר לובין) היה שהקבוצה תעבור בהתאחדות על שמו של טביב. במצב היום רישומו של טביב עלול להתעכב חודשים (למשל עקב עברו הפלילי המפואר שנחשף השנה וההתאחדות לא תוכל להתעלם ממנו עכשיו).
דבר אלרון ראו היום מה קורה בהפועל פ"ת. זיכרו מה קרה בכ"ס (ואני מתכוון למעורבות שחקני הקבוצה בהימורים) ותבינו את המכנה המשותף. תבינו שעם בעלים מסוגו של טביב גם המועדון המפואר שלנו עשוי למצוא עצמו במצב דומה לאגודת הפאר בעבר של פ"ת. גם טביב כמו תומר סיני ראה עצמו כאחראי לאופן שבו שיחקה הפועל (כן הוא תדרך את גוטמן).
כן זה היה קצת ארוך אבל אני מקווה שתבינו ותדעו להפנות את החיצים לכתובת הנכונה.
תימצות - שניהם בבעיטה הביתה.
הלוואי וזה היה אפשרי אבל צריך להיות ריאליים. אף אחד כאן לא יוכל לקחת את הקבוצה או להשתלט עליה. כל שנוכל הוא לדחוף לאופציה הפחות גרועה (אין כאן אופציות טובות הם אולי יגיעו בעתיד). הבעתי את דעתי מי אני מעדיף שימכור אותנו בעתיד ועל זה בהחלט נוכל להשפיע. כל מי שיורה לכיוון של הראל באמת מסתכל על הטווח הקצר ואין טעם. הפועל בטווח הקצר יוצאת להפסקה.