yos כתב:
אני במידה מסוימת חבר של רוטברט, למרות ההבדלים הידועים, כך שאני מבקש להציג גם את הצד השני של הדברים.
א. רוטברט הוא אוהד מכבי מן הזן האינטלקטואל-ציני, בערך כמונו. הוא אוהב כדורגל ושונא הפועל, כמעט כמו שאני שונא מכבי ואוהב הפועל.
ב. חלק מן הציטוטים שהביא ראצ'ו מן הפייסבוק של רוטברט הם התכסחויות שגרתיות שלו מול חבריו האדומים, ואני ביניהם. אני משוכנע (באופן לא אובייקטיבי) שלא יצאנו עם ידינו על התחתונה בעימותים הללו, ולמיטב זכרוני, אני לפחות כתבתי לו דברים חריפים הרבה יותר.
ג. רוטברט הוא איש מקצוע. בעבר אפילו יצא לי להשתמש בשירותיו במקום עבודתי הקודם, ואני יכול להעיד שהוא איש מקצוע מצויין. אגב, אם זה משנה למישהו משהו, הוא גם היה דובר מפלגת העבודה לפני כמה שנים...
ד. מוני שכר את רוטברט כאיש יח"צ לכל עסקיו, לא רק לענייני הפועל תל אביב.
ה. דיברתי הבוקר עם רוטברט. הוא מאמין שמוני בהפועל זה טוב להפועל וטוב לספורט הישראלי. לתחושתו, מוני ואחיו הם אוהדים אמיתיים, אוהבי הפועל, וחשוב שאנשים כאלה ינהלו את הקבוצות. אני יכול להתווכח איתו, אבל כך הוא מאמין.
ו. אני חושב שרוטברט הוא אדם מספיק בוגר, ומספיק מקצועי, כדי שיעשה את העבודה למוני כדי לעזור למוני ולא כדי לפגוע בהפועל.
את הדברים שרוטברט כתב הוא לא כתב כתגובה לא משהו, אלא כסטטוס שלו עצמו. לא כתגובה לשום דבר. זה שהגבתם לא לא ממש קשור לדיון פה.
חוץ מזה רוטברט אומר שמוני טוב להפועל? וואלה, שמח לשמוע את זה ממכביסט שונא הפועל...
ואני לא חולק על זה שמדובר באיש מקצוע רציני, אבל בעיניי זה נראה כאילו מוני הבין שהוא כבר לא יהיה בהפועל ומנסה להשיג דברים אחרים לעתיד. שיעזוב אותנו בשקט כבר.