תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אז מה מוני? גם אתה( מינוי איש יח"צ חדש)?
הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:03 
ידענו לבקר את טביב על המינוי ההזוי של דורון ג'מצ'י לא מזמן לדובר, מסתבר שמוני הראל, "האוהד השרוף", גם עושה צעדים דומים.
השבוע הוא מינה את ליאור רוטברט, בחור מוכשר מאוד, לעשות את יחסי הציבור שלו בגלל כל התקופה האחרונה.
אמממה, ליאור רוטברט הוא מכביסט, אבל מהזן המגעיל ביותר. בשבוע שמוני מינה אותו לעשות לו את יחסי הציבור בחר רוטברט לכתוב
דווקא את הדבר הבא:
Lior Rotbart
רגשות מעורבים כלפי האדומים. אמפטיה כי עלולים להשאר עם אדם גרוטסקי ומנותק עד כדי כך שהתלבט בינם לבין בית״ר.
שמחה לאיד כלפי אוהדי הכדורסל הלוזרים המקללים את סמל הווינריות שמעון מזרחי, למרות שאינם מסוגלים לזכות אפילו באליפות הליגה השנייה.
ובעבר הלא רחוק גם דברים כאלה:
Lior Rotbart
השופטים צריכים להעניק למגישי הבג"ץ נגד שמעון מזרחי עונש קל כדוגמת נקיון המשטח בנוקיה במהלך משחק האליפות ואיסוף הקונפטי עם תום החגיגות. כדי שהעונש יהיה חינוכי מומלץ שיבצעו זאת גם באליפויות הנוער והילדים.

מוני עשה המון טעויות בהפועל במשך כל השנים, אבל בחודש האחרון נראה שגם את החלק שבו הוא היה חזק בו- התדמית התקשורתית וההעדפה מצד האוהדים, גם את זה הוא כבר איבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אז מה מוני? גם אתה( מינוי איש יח"צ חדש)?
הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
יצא מהרצע מן השק.
זה אותו מוני הראל שזיין אותנו עם ההעברה של רביבו לפני 17 שנים.
עוד ביום שהוא לקח 200 ש"ח לטוטנהאם,וניסה לכסות על כך בהסדר מגוחך עם האולטראס,כבר אז היו צריכים להבין מול מי יש לנו עסק.
הייתי מקצין ואומר שהקומבינה שבה הוא שלח מפה את רביבו גם די פירקה אותנו אחרי שהוא היה בערך השחקן היחיד שעוד עשה פה משהו,אבל זה עדיין סוג של זילות למילה פירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:31 
הבדלים קטנים בין עניין ג'מצ'י ועניין רוטברט:
1. ג'מצ'י הוא סמל של מכבי, היה כוכב וקפטן של הקבוצה. רוטברט הוא לכל היותר אוהד מעצבן.
2. ג'מצ'י לא קשור לתחום בכל צורה שהיא, לעומת רוטברט שהוא איש מקצוע בתחום יחסי הציבור והתקשורת.
אגב, אני מניח (הנחה בלבד, לא על בסיס ידיעה) שמי שהביא את רוטברט הוא אמיר לובין.

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:32 
כמו שבלאד היה אומר - מוני בשלב הזה מונע משנאה, בעיקר לאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:34 
chimpfive כתב:
כמו שבלאד היה אומר - מוני בשלב הזה מונע משנאה, בעיקר לאוהדים.

כנראה שהוא היה גם מוסיף שדורון ג'מצ'י הוא איש גדול.

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:02 
הארווי כתב:
הבדלים קטנים בין עניין ג'מצ'י ועניין רוטברט:
1. ג'מצ'י הוא סמל של מכבי, היה כוכב וקפטן של הקבוצה. רוטברט הוא לכל היותר אוהד מעצבן.
2. ג'מצ'י לא קשור לתחום בכל צורה שהיא, לעומת רוטברט שהוא איש מקצוע בתחום יחסי הציבור והתקשורת.
אגב, אני מניח (הנחה בלבד, לא על בסיס ידיעה) שמי שהביא את רוטברט הוא אמיר לובין.

אין מה להשוות בין ג'מצ'י לרוטברט.
ההבדל הוא שכשטביב הביא את ג'מצ'י זה היה יותר מטיפשות או מחוסר הבנה.
מוני כביכול אמור להיות מודע קצת לקהל ולמחשבותיו, אם מינית יחצן מכביסט, לפחות
שיסתום את הפה באותו השבוע שהוא מונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:04 
גועל נפש.

קשה לי להאמין שתמצא איש יח"צ מהזן הזה שהוא לא מכביסט.
המקצוע הזה תפור עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
אני במידה מסוימת חבר של רוטברט, למרות ההבדלים הידועים, כך שאני מבקש להציג גם את הצד השני של הדברים.
א. רוטברט הוא אוהד מכבי מן הזן האינטלקטואל-ציני, בערך כמונו. הוא אוהב כדורגל ושונא הפועל, כמעט כמו שאני שונא מכבי ואוהב הפועל.
ב. חלק מן הציטוטים שהביא ראצ'ו מן הפייסבוק של רוטברט הם התכסחויות שגרתיות שלו מול חבריו האדומים, ואני ביניהם. אני משוכנע (באופן לא אובייקטיבי) שלא יצאנו עם ידינו על התחתונה בעימותים הללו, ולמיטב זכרוני, אני לפחות כתבתי לו דברים חריפים הרבה יותר.
ג. רוטברט הוא איש מקצוע. בעבר אפילו יצא לי להשתמש בשירותיו במקום עבודתי הקודם, ואני יכול להעיד שהוא איש מקצוע מצויין. אגב, אם זה משנה למישהו משהו, הוא גם היה דובר מפלגת העבודה לפני כמה שנים...
ד. מוני שכר את רוטברט כאיש יח"צ לכל עסקיו, לא רק לענייני הפועל תל אביב.
ה. דיברתי הבוקר עם רוטברט. הוא מאמין שמוני בהפועל זה טוב להפועל וטוב לספורט הישראלי. לתחושתו, מוני ואחיו הם אוהדים אמיתיים, אוהבי הפועל, וחשוב שאנשים כאלה ינהלו את הקבוצות. אני יכול להתווכח איתו, אבל כך הוא מאמין.
ו. אני חושב שרוטברט הוא אדם מספיק בוגר, ומספיק מקצועי, כדי שיעשה את העבודה למוני כדי לעזור למוני ולא כדי לפגוע בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:10 
ציטוט:
ה. דיברתי הבוקר עם רוטברט. הוא מאמין שמוני בהפועל זה טוב להפועל וטוב לספורט הישראלי. לתחושתו, מוני ואחיו הם אוהדים אמיתיים, אוהבי הפועל, וחשוב שאנשים כאלה ינהלו את הקבוצות. אני יכול להתווכח איתו, אבל כך הוא מאמין.

דובר או לא דובר? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:22 
כמה עצוב שיש כאן כאלו שמוכנים לסלוח להראל על כל חטא ופשע ויוצאים להגנתו לא משנה
מה יעשה
אתם אוהדי מוני או אוהדי הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
ד"א,רק בדיעבד אני מתחיל לחשוב שטביב הביא את ג'מצי בכוונה תחילה ולא בטיפשות.
זה נראה לי היה עוד מהלך שלו כדי להראות כמה הוא לא סופר את המועדון,ולתת למוני הראל את הרושם שהוא רק מחכה לברוח מפה,ולגרום לו להציע מחיר נמוך בדיוק כמו שמוני הראל עשה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מה יעשה
כמה עצוב שיש כאן כאלו שמוכנים לסלוח לטביבון על כל חטא ופשע ויוצאים להגנתו לא משנה מה יעשה
אתם אוהדי טביב או אוהדי הפועל?

וברצינות- הכל יחסי. בודדים פה חושבים שמוני בעלים טוב להפועל. אבל כשהאלטרנטיבה כל כך גרועה, ברור שעדיף הרע במיעוטו.
עם יד על הלב- ג'מצי לא היה יותר גרוע? פשוט, בכל דבר בו מוני רע, טביב רע פי אלף.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:28 
yos כתב:
אני במידה מסוימת חבר של רוטברט, למרות ההבדלים הידועים, כך שאני מבקש להציג גם את הצד השני של הדברים.
א. רוטברט הוא אוהד מכבי מן הזן האינטלקטואל-ציני, בערך כמונו. הוא אוהב כדורגל ושונא הפועל, כמעט כמו שאני שונא מכבי ואוהב הפועל.
ב. חלק מן הציטוטים שהביא ראצ'ו מן הפייסבוק של רוטברט הם התכסחויות שגרתיות שלו מול חבריו האדומים, ואני ביניהם. אני משוכנע (באופן לא אובייקטיבי) שלא יצאנו עם ידינו על התחתונה בעימותים הללו, ולמיטב זכרוני, אני לפחות כתבתי לו דברים חריפים הרבה יותר.
ג. רוטברט הוא איש מקצוע. בעבר אפילו יצא לי להשתמש בשירותיו במקום עבודתי הקודם, ואני יכול להעיד שהוא איש מקצוע מצויין. אגב, אם זה משנה למישהו משהו, הוא גם היה דובר מפלגת העבודה לפני כמה שנים...
ד. מוני שכר את רוטברט כאיש יח"צ לכל עסקיו, לא רק לענייני הפועל תל אביב.
ו. אני חושב שרוטברט הוא אדם מספיק בוגר, ומספיק מקצועי, כדי שיעשה את העבודה למוני כדי לעזור למוני ולא כדי לפגוע בהפועל.

את הדברים שרוטברט כתב הוא לא כתב כתגובה לא משהו, אלא כסטטוס שלו עצמו. לא כתגובה לשום דבר. זה שהגבתם לא לא ממש קשור לדיון פה.
חוץ מזה רוטברט אומר שמוני טוב להפועל? וואלה, שמח לשמוע את זה ממכביסט שונא הפועל...
ואני לא חולק על זה שמדובר באיש מקצוע רציני, אבל בעיניי זה נראה כאילו מוני הבין שהוא כבר לא יהיה בהפועל ומנסה להשיג דברים אחרים לעתיד. שיעזוב אותנו בשקט כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:31 
its-sick כתב:
mkorman1 כתב:
מה יעשה
כמה עצוב שיש כאן כאלו שמוכנים לסלוח לטביבון על כל חטא ופשע ויוצאים להגנתו לא משנה מה יעשה
אתם אוהדי טביב או אוהדי הפועל?

וברצינות- הכל יחסי. בודדים פה חושבים שמוני בעלים טוב להפועל. אבל כשהאלטרנטיבה כל כך גרועה, ברור שעדיף הרע במיעוטו.
עם יד על הלב- ג'מצי לא היה יותר גרוע? פשוט, בכל דבר בו מוני רע, טביב רע פי אלף.

ג'מצ'י פוטר אחרי יום, נראה כמה הרעל החדש יחזיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה גר בבית מזכוכית, אל תזרוק אבנים.
מוני מסובך, ע"פ התקשורת, בעיקולים ובמאבקים משפטיים. למה לו להיכנס לעוד אחד כזה?
הרי ברור לו שברגע שהעניין הופך למשפטי בינו לבין טביב, מי שניזוקה זו הקבוצה.
זה באמת מצטייר כמו ילד קטן שלא יודע להפסיד ושובר את הכלים, ובאותו זמן ממאיס את עצמו על האוהדים שבאמת תמכו בו יותר מטביב.
חלאס, תשחרר. בלי דוברים ובלי תביעות. תסיר את העיקולים שיש לך (הרי אמור להיות לו לפחות 6 מיליון נזילים...) , תפדה את הצ'ק ותעזוב אותנו בשקט.
פשוט לא יאומן כמה נזק בן אדם אחד יכול לגרום לקבוצה, ועוד אחד שמתיימר להיות אוהד שרוף שלה. בושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:14 
שער 7 הוא אדום כתב:
ד"א,רק בדיעבד אני מתחיל לחשוב שטביב הביא את ג'מצי בכוונה תחילה ולא בטיפשות.
זה נראה לי היה עוד מהלך שלו כדי להראות כמה הוא לא סופר את המועדון,ולתת למוני הראל את הרושם שהוא רק מחכה לברוח מפה,ולגרום לו להציע מחיר נמוך בדיוק כמו שמוני הראל עשה....

אז ממש לא זאת היתה טעות של טביב.
מהידוע שלי טביב אחרי שמינה את ג'מצ'י התקשר לאוסידון שלא ידע על זה, שאוסידון שמע על זה הוא אמר לו למה עשית את זה? גמצ'י הוא סמל של מכבי הקהל לא יראה את זה בעין יפה. וטביב אמר לו מה הם(הקהל) עדיין זוכרים את זה?
הוא כנראה לא הבין שהקהל של הפועל שונא את מכבי לעולם. שהבין את זה הוא עזב את ג'מצ'י.
זאת היתה טעות של טביב שלא הבין את מעשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:04 
לא מתלהב ולא מרגיש נוח לתמוך במוני מדי.

אבל ההבדל הוא שג'מצ'י הובא בגלל הצטיינות בספורט ולא בדוברות.
אם היו מביאים את ג'מצ'י / ברקוביץ כשחקנים זה היה לענין.

את ההבדל מחדדת העובדה שג'מצ'י סמל וליאור אוהד.
גם שחר לא אהד את חיפה.
גם פנסטיל, דדי ושביט הגיעו ממכבי. אבל, בתחום מומחיותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
מוני אוהד גדול
לא להתווכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
טביב מינה את ג'מצ'י לא בגלל כישורי התקשורת שלו, לא בגלל שהוא רצה לעשות תרגיל למוני וממש לא בגלל שג'מצ'י הוא סמל צהוב ומטונף. לדעתי, וזאת רק הפרשנות האישית שלי, היה מדובר פשוט בטובה קטנה לאופירע שהייתה נותנת לטביב המון שקט בגזרת One וקונה לו הרבה כותרות בהזמנה (או משתיקה כותרות אחרות). כל מי שראה איך One כמעט הצליח למנות מאמן לנבחרת, במקרה אחד מחבריו, וגרם לחצי מדינה להשתכנע שזה בדיוק מה שכולם רוצים, יכול להבין לבד שלא מדובר בתיאוריית קשר מופרכת. בדיעבד, אחרי שטביב העיף את ג'מצ'י, אין לי שום טענות כלפיו בנושא, לדעתי זאת טעות תם שרבים וטובים ממנו נפלו בטעויות דומות שנזדמנו להם ע"י אותה מכשפה ממש.

גם מוני לא מינה את המשרד היח"צ הספציפי הזה בגלל שמדובר במשרד שבראשו עומד באוהד מכבי. בנושא הזה אין לי עליו ביקורת. מה שכן, הוא נאחז בקרנות המזבח ולא מרפה, מתוך ידיעה ברורה שהוא מחריב לנו את הקבוצה במו ידיו ולוקח אותנו לזמנים מאוד אפלים. לפני שהוא הגיש את התביעה טביב הציע לו להכנס להליך בוררות מהיר אצל שופט בימ"ש עליון לשעבר, ונתן שני שמות אפשריים לבחירתו. מוני כמובן עדיין לא השיב, כי גם הוא יודע שהטענות שלו מגוחכות ולא יתפסו באף הליך בוררות, אז הוא פשוט עושה את כל מה שהוא עושה כדי להחריב, להשמיד ולאבד כל זכר להפועל שאנחנו מכירים.

מעטים תומכיו של הראל ששרדו את מאורעות השבועות האחרונים, ואני מקווה שגם הנותרים יפנו את מקומם, או לכל הפחות יפתחו את הראש.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

מדובר בהימלר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
Guri כתב:
תמונה

מדובר בהימלר

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
Guri כתב:
תמונה

מדובר בהימלר

אתם חולי נפש. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:04 
ניר תרכיז כתב:
מוני אוהד גדול
לא להתווכח

מוני ביקש שתשמור לו מקום לידך עונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
Guri כתב:
תמונה

מדובר בהימלר

אתם חולי נפש. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
מתבבר שמוני והיחצן החדש ישבו וראו שידור חוזר של הדרבי
בסיום התחילה קטטה בה מוני מהאולטראס פתח ליחצן מהזונה ה12 את הצורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
נראה אותו מיחצ"ן את זה :
http://one.co.il/Article/180219.html

צו עיקול על סך 1,560,000 שקל הוגש היום (שני) לאחד מבעלי הפועל ת"א, אלי טביב, על כספים המיועדים לשותפו בקבוצה, מוני הראל, כך נודע לראשונה ל-ONE. במשרד עורך הדין של טביב אישרו את הידיעה.

מדובר בצו עיקול שהוצא ע"י פרודתו של הראל, נטלי, בבית המשפט לענייני משפחה בת"א. העיקול החדש מצטרף לעיקול בגובה כ-600 אלף שקלים שהוציאה בעבר פרודתו של הראל דרך ההוצאה לפועל. העיקול מוטל למעשה על כל סכום כסף המיועד למוני הראל ואשר נמצא בחברת האחזקות של טביב

כך למשל, אם הראל יתחרט ויחליט לקבל את השיק שהעביר לו טביב על סך 6 מיליון שקלים תמורת מניותיו בקבוצה, הוא יקבל רק כ-4 מיליון שקלים בשל העיקולים שהוציאה פרודתו.

כמו כן, אם אוהדי ואנשי הפועל ת"א קיוו כי מעבר הסכסוך לערכאות משפטיות יסתיים במהרה, נכונה להם אכזבה גדולה. עוד נודע כי הדיון המוקדם בנושא בבית המשפט בעקבות העתירה שהגיש הראל נקבע לעוד כחודש, ב-28 ביוני.

חלאות שניהם, נמאס מכל הסאגה המטומטמת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 19:46 
ראצ'ו... הוא קורא בפורום וסגר את הפייסבוק לקהל?

או שהבאת את זה ממקום אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 22:48 
cheabuksis כתב:
ראצ'ו... הוא קורא בפורום וסגר את הפייסבוק לקהל?

או שהבאת את זה ממקום אחר?

אכן סגר את הפייסבוק לאחר הפרסום של היום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 02:36 
ראצ'ו, בתור מי שכבר חווה על בשרו לינצ'ים ציבוריים כאלה, מהסיבות הכי מכוערות ונטולות קונטקסט, הייתי מצפה ממך לשיקול דעת אחר מאשר לפזר את המזון לנבלות הזה ועוד בשני הפורומים, כדי שאיש לא יפספס את החשיפה המדהימה שלך.
ליאור רוטברט הוא בעל משרד יחסי ציבור, זה המקצוע שלו, וככזה מוני הראל שכר את שירותיו
למה הוא שכר אותו? כנראה כי הוא מכיר אותו אישית והוא סומך על שירותיו וכישוריו
להציג את זה כשווה ערך למינוי של ג'מצ'י זה עלבון לאינטילגנציה
ועוד לפרסם את השם המדויק שלו בפייסבוק כדי שייכנסו בו שם (לא, בטח כתבת אותו בתמימות) כאילו מדובר בשותף העסקי של שימון מזרחי
לפני כמה שנים, יצא לי במסגרת העבודה לעבוד מול רוטברט, כמעט כמו כל איש יחסי ציבור מלוול מסוים ומעלה
הוא אכן אוהד *כבי ופה ושם היינו זורקים אחד לשני עקיצות
מהיתקלות יומיומית עם עמוד הפייסבוק שלך, שנינו יודעים בכמה *כביסטים אתה מוקף, מכל מיני מקצועות.
בקיצור, גועל נפש מרוכז

וכל העכברים מוזמנים לחזור לחורים - מוני מוזמן להזדיין מהפועל לא מחר, אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 02:50 
נו באמת. ראצ'ו פרסם את השם של איש יחסי ציבור שהשם שלו מופיע בכל מקום.
וכן, אם הוא ידע על זה אז זאת איוולת מצד מוני הראל (שעדיין, אחד הנכסים הגדולים שלו, ולא בציניות, במאבק הזה היא העובדה שהוא אוהד) למנות מישהו שמתבטא כך וזאת איוולת מצד איש יחסי הציבור הדגול להתבטא כך ובטח ובטח להתבטא כך בפייסבוק.
ועדיין, אני מניח שמוני לא ידע על כך ואני לא מאשים אותו בכך שהוא לא בודק את הדברים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: