תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 23/5
הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 04:37 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום :

מאמנים ככלי משחק
אלי טביב רוצה להחזיר את דרור קשטן להפועל ת"א • מוני הראל מעדיף כמובן לראות את אלי גוטמן ממשיך • רגע לפני שהם עוברים לבית המשפט, מצאו הבעלים עוד סיבה לוויכוח

בזמן שתמונת הבעלות על הפועל ת"א אינה ברורה ממשיכים גם מוני הראל וגם אלי טביב לעבוד על העונה הבאה בקווים מקבילים תוך כדי התעלמות מתוכניות הצד השני.
בגזרת המאמן נראה כי טביב החליט שלא להמשיך עם אלי גוטמן וכעת הכוונה היא להחזיר את דרור קשטן ששוחח עם אנשיו של טביב.
אצל הראל דווקא היו רוצים לראות את גוטמן ממשיך במועדון ובנוסף יש הסכמות עם דלה ימפולסקי ופיראס מוגרבי ממכמבי נתניה שאמורה לקבל שחקנים בעיסקת טרייד עם הפועל. הבעיה הגדולה היא שלשני הצדדים יהיה קשה להחתים שחקנים ובעלי תפקידים כל עוד מתנהל הקרב המאסף על הבעלות. אתמול הגיש הראל תביעה לבית המשפט המחוזי בת"א נגד אלי טביב וחברת האחזקות שלו. לטענתו טביב לא עמד בהסכם הבמבי זאת מכיוון שלא נתן צ'ק "נקי" וללא התניות כלשהן על סך 6 מיליון שקלים שבו נקב הראל עצמו.
"מוני ניסה לדחות כמה שיותר את העניין הזה אבל הוא מבין שכדי להגיע לפתרון צריך לפעול עכשיו לפני שטביב ימשיך לעשות נזק למועדון שהוא אוהב" אמר אתמול ליאור רוטברט יועצו של הראל "מוני ואנשיו ממשיכים את התהליכים הדרושים לצורך הכנת העונה הבאה והמטרה היא לא לפגוע בקבוצה עצמה כפי שמנסה לעשות טביב." הראל לא רציני
בצד של טביב ממשיכים לשדר עסקים כרגיל ודוחים מכל וכל את ביטול העיסקה. "הריצה המבוהלת של הראל לבית המשפט לא עשתה את הטענות שלו ליותר רציניות. טביב משוכנע שכל שופט יאשר שדרישותיו אינן לגיטימיות וכל שנותר לקוות הוא שההכרעה תינתן במהירות האפשרית" אמר אתמול נציגו של טביב דורון אוסידון והוסיף: "בהקשר הזה מקווה טביב שהראל ייעתר להצעה שהועברה אליו עוד קודם למסירת התביעה לברר את חילוקי הדעות בנוגע לעיסקת הבמבי במסגרת של בוררות מהירה בפני שופט בית המשפט העליון תיאודור אור או בפני נשיא בית המשפט המחוזי אורי גורן."
לסיכום אמר אוסידון: "טביב יתבע את הראל על הנזק שהוא גורם לו ולמועדון בכך שהכשיל את השלמת העיסקה והביא את הקבוצה למבוי סתם מהבחינה הניהולית בלא יכולת לקבל החלטות בתקופה שהיא קריטית."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 23/5
הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 05:36 
לאור המחלוקות ובלי שיש לנו כלים לבחון באמת מי צודק בהן, אני חושב שהמסלול של בוררות מהירה הוא המסלול היחיד שיכול למזער כמה שניתן את הנזק למועדון. השאלה אם הצדדים יהיו מוכנים להשקיע את הכסף שעולה בוררות כזו.

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 05:46 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות ראיון עם ערן זהבי ורפאלוב.
בגזרת הבמבי:
מוני הראל הגיש אתמול לבית המשפט המחוזי בת"א תובענה לקיים דיון דחוף, בבקשה לקבוע כי הוא הרוכש של מניות אלי טביב בהפועל ת"א בתמורה לתשלום בסך שישה מיליוני שקלים. הנימוק: טביב לא עמד בהסכם והצעתו בטלה.
בתביעה נטען כי התשלום שאמור היה להעביר טביב להראל היה אמור להיות מיידי כפי שהוא הבטיח שיעשה, אולם בפועל טביב לא שילם והחליט להתחכם ולשנות באופן חד צדדי את הוראות ההסכם. "הסכום הועבר שלא לפקודת הראל, תוך שהוא מתנה תנאים לפרעון התשלום, ובכך הפך טביב את הרכישה למותנית בתנאים בלתי מוגבלים בזמן", נכתב בכתב התביעה. "על טביב להעביר להראל לאלתר את מניותיו".
מחנה טביב בתגובה: "לאחר לימוד ראשוני של הדברים, ברור שהריצה המבוהלת של הראל לבית המשפט לא עשתה את הטענות שלו ליותר רציניות. טביב משוכנע שכל שופט יאשר שדרישתו לקבל מניות נקיות מעיקולים כתנאי לשיחרור הכסף לידי הראל, היתה דרישה לגיטימית ובסיסית. כל שנותר הוא לעשות ולקוות שההכרעה תינתן במהירות האפשרית. אם הראל יסרב ללכת לבוררות ויעדיף להתנהל בבית המשפט, הרי שאת המענה לתביעה ימסור טביב לבית המשפט".
אתמול כבר החל העימות הראשון: דורון אוסידון, נציגו של טביב, ניגש למשרדי ההתאחדות ולקח את כל ההזמנות שניתנו למשחק הגמר עבור הפועל ת"א. אנשי ההתאחדות ההמומים פנו מיד לאוסידון בבקשה לחלוק את הכרטיסים וייתכן כי תהיה הבוקר פגישה בעניין. (נדב צנציפר)
ולידיעת המזוכיסטים:
פקחי משרד התמ"ת אישרו אתמול כ-4,000 מתוך כ-5,000 מקומות ביציעים 17-18 באיצטדיון רמת גן. זאת לאחר שעובדי האצטדיון עמלו ותיקנו את הליקויים הבטיחותיים עליהם הצביעו הפקחים. הבוקר יוחלט על כמות הכרטיסים שתופץ למכירה לשערים אלה. (משה שיינמן)

נערך לאחרונה על ידי yos בתאריך 23 מאי 2011, 05:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 05:47 
הארווי כתב:
לאור המחלוקות ובלי שיש לנו כלים לבחון באמת מי צודק בהן, אני חושב שהמסלול של בוררות מהירה הוא המסלול היחיד שיכול למזער כמה שניתן את הנזק למועדון. השאלה אם הצדדים יהיו מוכנים להשקיע את הכסף שעולה בוררות כזו.

גם הליך רגיל עולה כסף. בית המשפט רשאי להציע הליך גישור אך לא יכול לכפות אותו. אם יש רצון טוב או אולי תווך חיצוני, ניתן לגשר בלי התערבות של בית המשפט כלל.
עצם העובדה שמוני פנה לבית המשפט כבר עולה לו כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 05:59 
סמל אישי של המשתמש
שער 17-18 :SHOCK:
פעם אחרונה בחצי גמר היה שם עשבייה בגובה מטר וחצי וזבל
חחח איך סידרו ואישרו את זה
כסף !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 06:09 
גרזן אדום כתב:
שער 17-18 :SHOCK:
פעם אחרונה בחצי גמר היה שם עשבייה בגובה מטר וחצי וזבל
חחח איך סידרו ואישרו את זה
כסף !!!!

בפעם האחרונה שהייתי שם זה היה ב-1983 ,ואז גילי לנדאו שם במחצית השנייה (בשער המרוחק) את שער הניצחון בגמר מול הנבלות ,
אולי רק בשביל הסמליות,שווה לפתוח את השער.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 06:16 
סמל אישי של המשתמש
איזה בזיון.
אולי ההתאחדות תחלק את אלפי ההזמנות שלה לשערים 17-18?
כרגיל משתינים על אוהדי הכדורגל בארץ (ועל אוהדי הפועל בפרט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 06:27 
סמל אישי של המשתמש
קשטן? זה אומר שאבוקסיס מתפטר? הוא אמר לא פעם שהוא לא מוכן להיות עוזר מאמן יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 06:31 
moshiko כתב:
הארווי כתב:

גם הליך רגיל עולה כסף. בית המשפט רשאי להציע הליך גישור אך לא יכול לכפות אותו. אם יש רצון טוב או אולי תווך חיצוני, ניתן לגשר בלי התערבות של בית המשפט כלל.
עצם העובדה שמוני פנה לבית המשפט כבר עולה לו כסף.

הליך רגיל עולה כסף, אבל בוררות שתחומה בזמן מאוד קצר עולה הרבה יותר מאגרת בית משפט ושכר טרחה של עורכי דין שנפרש על שנים ארוכות. לא יודע איפה ראית שכתבתי משהו על כפיה של הליך כלשהו, או על גישור (להבדיל מבוררות), שבמצב הצדדים לא נראה לי שיעבוד.
האלטרנטיבה היחידה האפשרית כמו שזה נראה לי, היא מינוי של בורר בעל שיעור קומה, כשבכתב המינוי מוגדר מראש שהוא חייב להכריע בתוך שבוע או שבועיים. בנתונים האלה, זה יעלה להם המון כסף אבל זה יותר טוב עבור המועדון מכל אפשרות אחרת. אני פשוט לא חושב שטובת המועדון מספיק חשובה להם כדי שישקיעו סכומים כאלה.

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 06:43 
IdanTheLittle כתב:
קשטן? זה אומר שאבוקסיס מתפטר? הוא אמר לא פעם שהוא לא מוכן להיות עוזר מאמן יותר...

לא שמת לב שמאז שאוסידון נכנס לתמונה טביב עושה את כל הדברים שהקהל רוצה לשמוע ?
הסר דאגה מלבך אם טביב יהיה הבעלים אבוקסיס או אוחנה יהיו המאמנים הרי בשביל זה יש חברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
כמה שרציתי שהבמבי המחורבן הזה יסתיים, רק המחשבה על קשטן
בתור מאמן עושה לי בחילה.
בהצלחה מוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
את האמת,המחשבה על קשטן באמת מעוררת בי בחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
ואבוקסיס לא מעורר בכם בחילה? עדיף את קשטן.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אבוקסיס מעורר יותר בחילה כמובן.
אם מישהו משניהם ייאמן אותנו - זאת מכה אנושה למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
קשטן כנראה מאמן מהטובים בארץ, רק שלא ברור לי במה הוא עדיף על גוטמן.

אם מחליפים מאמן אז זה רק לאחד מח"ל או לאחד מהשלושה: אבוקסיס, עטר רב"ש,
כאשר העדיפות זה לראשון ואחרי זה לשני האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 06:56 
לא לא, זו לא אותה בחילה
אני מעדיף את זאת של יוסי

אבל אני לא רואה אפשרות גוטמן לא ממשיך ואני לא רוצה להתעסק בשמות בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

קשטן? אתה רציני?
בונקר, בונקר, בונקר, ריב עם שחקן, בונקר, בונקר, בונקר, ריב עם עיתונאים
בונקר, בונקר, הבט, בונקר, ריב עם הבעלים.
תודה, אבל לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
קשטן, עם כל ההצלחה וההערכה שיש אליו
הוא ממציא האנטי-כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
מדהים איך כל אחד מהצדדדים עושה הכנות לעונה הבאה כשהוא לא יכול למעשה לעשות שום דבר
הרי אף אדם (מאמן / שחקן ) שפוי בדעתו לא יחתום אצל אף אחד עד שהבלאגן הזה לא יסתיים

בחילה, כבר אמרנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
אגב,
כמובן מי שיפסיד בבורורות,
יילך לבית משפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שזו הצרה הכי קטנה שלנו ( בהנחה שגוטמן לא ימשיך) מי יהיה המאמן,אבל אם כבר עוסקים בזה אז לדעתי קשטן למרות החצי עונה המרשים עם בני יהודה,כבר הרבה מעבר לשיא כמאמן ולא מספיק טוב בשביל השאיפות שלנו (בהנחה שיהיה תקציב סביר וחומר שחקנים טוב) ובנוסף יחסי האנוש שלו מתחת לכל ביקורת,ואני לא בטוח שהקשיחות והמשמעת שהוא מפורסם בהם ואנו כ״כ זקוקים להם היום,אני כבר לא בטוח שזה עדיין עובד.
מבחינתי קשטן הוא כמעט סוס מת.
אולי אני טועה,אני לא גאון גדול בכדורגל אבל זו דעתי.
לגבי אבוקסיס? חידה גדולה.אם אופציית אבוקסיס תרד ארצה את רן בן שמעון על הקווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:15 
עזרא כתב:
כמובן שזו הצרה הכי קטנה שלנו ( בהנחה שגוטמן לא ימשיך) מי יהיה המאמן,אבל אם כבר עוסקים בזה אז לדעתי קשטן למרות החצי עונה המרשים עם בני יהודה,כבר הרבה מעבר לשיא כמאמן ולא מספיק טוב בשביל השאיפות שלנו (בהנחה שיהיה תקציב סביר וחומר שחקנים טוב) ובנוסף יחסי האנוש שלו מתחת לכל ביקורת,ואני לא בטוח שהקשיחות והמשמעת שהוא מפורסם בהם ואנו כ״כ זקוקים להם היום,אני כבר לא בטוח שזה עדיין עובד.
מבחינתי קשטן הוא כמעט סוס מת.
אולי אני טועה,אני לא גאון גדול בכדורגל אבל זו דעתי.
לגבי אבוקסיס? חידה גדולה.אם אופציית אבוקסיס תרד ארצה את רן בן שמעון על הקווים.

תשדרג את תעודת המדריך שלך לתעודת מאמן ויהיה לנו מועמד שהוא אוהד הפועל, הרפתקני, חדשני, נועז שגם ישיר שירי נאצה עם הקומץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
הוא ממציא האנטי-כדורגל.

כן, הא?!
באמת הדאבל ב-2000 הושג באמצעות כדורגל משמים.
באמת, לא ברור מדוע אוהדי בית'ר טוענים שהקבוצה הכי מלהיבה שלהם היתה ב-1998 עם קשטן, ואחריה זו של האליפויות של 87' ו-93' (היי! גם אז קשטן הבונקריסט אימן אותם).
באמת, אוהדי מכבי הדפקטים שטוענים שהדאבל ב-96' האפיל על האליפויות של גרנט לפניו, לא מבינים כלום. איך אפשר להשוות בין דאבל בונקריסטי ומגעיל לאליפות מלהיבה עם הברומרים הטכניים ב-95' או עם פולוקארוב ובאל המלהיבים ב-92'

מדהים שמה שאומרים היום על קשטן אמרו על גוטמן רק לפני 4 שנים: "גמר את הסוס" "בונקריסט" "אנטי כדורגל" וכו'.
ועוד יותר מדהים הזיכרון הקצר של האנשים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
הפועל במומנטום נהדר, גם אם פיספסה העונה את האליפות, ובמיוחד אם תזכה בגביע.
3 שנים בצמרת הליגה, ליגה אירופית, ליגת האלופות, גביע המדינה, שחקנים מתקדמים לאירופה, קהל הולך וגדל.
להפועל יישאר שלד טוב (פרנסמן, מריו, דדי, שיש, קנדה, ידין, שי, גורדנה, סלים, טוטו, לאלה - גם אם אחד או שניים בסוף ייחתך) שעליו ניתן "להרכיב" עוד 3 זרים איכותיים ועוד כמה ישראלים טובים ולבנות קבוצת צמרת חזקה. הפועל היא (עדיין) אבן שואבת של כדורגלנים מקומיים (ישראלים וזרים) נוכח הצלחותיה והבאזז סביבה.

כל זה עומד בסכנה אם בסופו של דבר, לא בגלל בעיות כספיות (כמו שהיה בעבר למשל) ולא בגלל כשל ניהולי (גם היה בעבר) תקרוס חלילה הקבוצה, אלא רק בגלל גחמותיו של שותף שהאגו שלו מעביר אותו על דעתו ונקמנותו הפרטית חשובה לו מעתיד הקבוצה שהוא לכאורה אוהד.

הפיתרון - החלטה על תקציב של 40 מיליון ש"ח (מחצית מהסכום יתקבל ממנויים, טוטו, התאחדות, פרסום, ספונסר וכו') ומחציתו ממכירת הכוכבים לאירופה. מינוי אדם מוסכם לתפקיד יו"ר (קצרה נראה המתאים ביותר - גם מכיר את המערכת וגם מקובל על שניהם) אשר הוא לבדו ימנה את המאמן והמאמן הזה יבחר מי יישאר ואת מי להביא, כאשר הבעלים יידרשו להציב ערבויות בלבד, כל אחד על חצי מסכום התקציב, ויתכתשו בבית המשפט מבלי שזה יפגע בהכנות ובתפקוד הקבוצה, זה משהו "מעל" הקבוצה וממילא לא צריך לפגוע בה ביום-יום. אגב, במקרה כזה מאמנים "חזקים" כמו גוטמן או קשטן הם היחידים שיכולים לאמן וזה בוודאי שלא הזמן להמר על צעירים דוגמת יוסי או רב"ש.

כל אפשרות אחרת תוביל חלילה לאיבוד המומנטום ותביא למכה קשה למועדון דווקא באחת התקופות הטובות שלו, וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
כיפה אדומה כתב:
הוא ממציא האנטי-כדורגל.

כן, הא?!
באמת, לא ברור מדוע אוהדי בית'ר טוענים שהקבוצה הכי מלהיבה שלהם היתה ב-1998 עם קשטן, ואחריה זו של האליפויות של 87' ו-93' (היי! גם אז קשטן הבונקריסט אימן אותם).
באמת, אוהדי מכבי הדפקטים שטוענים שהדאבל ב-96' האפיל על האליפויות של גרנט לפניו, לא מבינים כלום. איך אפשר להשוות בין דאבל בונקריסטי ומגעיל לאליפות מלהיבה עם הברומרים הטכניים ב-95' או עם פולוקארוב ובאל המלהיבים ב-92'

מדהים שמה שאומרים היום על קשטן אמרו על גוטמן רק לפני 4 שנים: "גמר את הסוס" "בונקריסט" "אנטי כדורגל" וכו'.

את כל הקבוצות שציינת, בנו מאמנים שהיו שם לפני קשטן (עם הסתייגות לבית"ר של 87),
כשקשטן בנה קבוצה, היא היתה האמא של האנטי כדורגל
קשטן סולד מכוכבים באופן גורף, אם זה לא חבורה של סוסים
שרצים בלי לחשוב, הוא לא מביא אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
כיפה אדומה כתב:
הוא ממציא האנטי-כדורגל.

כן, הא?!

הדאבל ב2000, אכן לא היה שופע בכדורגל נהדר או משהו יפה לעין. זה היה כדורגל יעיל, די בסגנון של חיפה של היום.
חוץ מאותה קבוצה אטרקטיבית של ביט"ר, קשטן לא הצטיין אף פעם בכדורגל התקפי, מרגש ונועז.
הפועל ת"א של קשטן, בעיקר של אחריי הדאבל, שיחקה כדורגל מרדים ביותר ומאוד שקוף.

ובנימה אישית: קשטן(אם אתה קורא פה...),לא אשכח לך את היבוש של סימרוטיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:49 
Charlie כתב:
כיפה אדומה כתב:
הוא ממציא האנטי-כדורגל.

כן, הא?!

זוכרים לקשטן את העונות האחרונות, אבל אם יהיה לו סגל טוב לפחות כמו שגוטמן קיבל, אני מאמין שהוא יכול להיות מתאים מאוד להפועל, זה במידה וגוטמן עוזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
שאולין כתב:
Charlie כתב:
כיפה אדומה כתב:
הוא ממציא האנטי-כדורגל.

כן, הא?!

את כל הקבוצות שציינת, בנו מאמנים שהיו שם לפני קשטן (עם הסתייגות לבית"ר של 87),
כשקשטן בנה קבוצה, היא היתה האמא של האנטי כדורגל
קשטן סולד מכוכבים באופן גורף, אם זה לא חבורה של סוסים
שרצים בלי לחשוב, הוא לא מביא אותם.

אולי אתה צודק, אבל זה מחזק את דעתי לגביו בעונה הקרובה, אם גוטמן לא ממשיך וצפוי שזה מה שיקרה.
גם פה הוא לוקח קבוצה שלא הוא בנה את השלד, הוא רק אמור לחזק את הקישור ההתקפי ולהחתים חלוץ אחד ואז להביא את ה"קשטניות" הידועה שלו.
כך עשה ב-93' לבית'ר של לופא, ב-96' למכבי של גרנט, ב-98' לבית'ר של אלי כהן, ב-2000 להפועל של אלי כהן.
האם זה יקרה ב-2012 להפועל של גוטמן? (נכון שכמה כוכבים יעזבו, אבל חצי הרכב אמור להישאר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
Charlie כתב:
כיפה אדומה כתב:
הוא ממציא האנטי-כדורגל.

כן, הא?!

הדאבל ב2000, אכן לא היה שופע בכדורגל נהדר או משהו יפה לעין. זה היה כדורגל יעיל, די בסגנון של חיפה של היום.
חוץ מאותה קבוצה אטרקטיבית של ביט"ר, קשטן לא הצטיין אף פעם בכדורגל התקפי, מרגש ונועז.
הפועל ת"א של קשטן, בעיקר של אחריי הדאבל, שיחקה כדורגל מרדים ביותר ומאוד שקוף.

ובנימה אישית: קשטן(אם אתה קורא פה...),לא אשכח לך את היבוש של סימרוטיץ'.

וגם לא את "סדרת החינוך" המיותרת שהעביר למילאן אוסטרץ אחרי שהוא צבע את שיערו הבלונדיני לסוג אחר של בלונדיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:14 
צ'רלי, הפטיש שלך לקשטן הוא אחד התמוהים.
להחזיר את השריף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: