לא תתפוס אותי כתב:
נועם שחם כתב:
לאבוטבול היו העונה כמה משחקים אדירים, וגם משחקים חלשים. הבעיה אצלנו בקישור היא לא שי או ידין, אלא שאין שום רוטציה בעמדה הזו בימים שהם פחות טובים.
כששי ישב על הספסל והיה צריך להוכיח את עצמו, הוא ניפק את התצוגות הכי טובות שלו (להזכיר לכם איך הוא הציל אותנו פה מול זלצבורג?). כשהוא עולה כל משחק ל-80-90 דקות ואין לו מחליף, אין סיכוי שהוא יוכל לנפק רמה כזו לכל אורך הדרך.
למעט בעמדת השוער, כל עמדה במגרש זקוקה לרוטציה סבירה שתתן לשחקנים זמן התאוששות בין משחקים ושתתן אופצייה בימים החלשים. שי הוכיח את עצמו כשחקן חיוני בסגל, וצריך להשאר בקבוצה.
להוריד לספסל? בהפועל?
למחרת גם אם יחתם הסכם שלום בין ישראל לפלסטין זה יופיע על השער ויהפוך לריב מתוקשר.
בכל אופן לדעתי שי אבוטבול לא טוב מספיק ע"מ לפתוח בהרכב של מי שרוצה להיות אלופת המדינה, והעמדה הזו אצלנו יותר בעייתית מעמדת המגן הימני. החרבתי את הדיון ואני מצטער על כך כי כרגע אין שום קשר בין הפועל לאלופת המדינה.
ואתה צודק ב100%. לא רוצה להגיד "אמרתי" אבל אמרתי (

) שאם לא יהיה חיזוק בעמדה הזאת, לא ניקח אליפות. אני גם חושב שאם בעמדה של ה"50/50" (או איך שלא נקרא לזה) היה לנו השנהשחקן בקליבר רציני, היינו לוקחים אליפות לפני 3 מחזורים.
אחד המחדלים הגדולים של הרכש העונה. מביאים את אלרואי בסכומים מטורפיםולא מביאים חיזוק לעמדה הכי חשובה במערך שלנו (ואלרואי הוא סבבה והכל. אין לי שום טענה אליו, רק יש על העמדה שלו עוד 2 מחליפים).
חבל