Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל, אתה גמל שלא רואה את הדבשה של עצמו. אתה מדבר על האדרה של גוטמן והתייחסות רק להצלחות, כשבעצם אתה זה שמנפח את עניין הכשלונות.
גוטמן הפסיד את משחק העונה, נכון. גוטמן טעה כשהעלה את שבחון ובונדר, נכון. אתה כנראה שוכח שהמשחק נערך ק"א, איצטדיון שניצחנו בו רק ארבע פעמים(אם אני לא טועה. אם כן, תקן אותי) בעשור האחרון. גוטמן ניצח שם העונה ב10 שחקנים, בהפרש של 2 שערים(אם אני לא טועה, אמרו שזה לא קרה לפחות 40 שנה). הוא גם ניצח 4-1 בבלומפילד(שוב, אם אני לא טועה, פעם אחרונה שנתנו לחיפה רבעייה הייתה אי שם בשנות ה60/70). גוטמן ניצח בעונה שעברה, בק"א, במשחק עונה- אליפות. גוטמן היה זה שהרים את השחקנים אחרי הדרבי תיקו, שלמרות שהיה אמור להסתיים לפחות 4-0, הסתיים בתיקו אחרי אינספור מצבים והחמצות(גם זה קורה בכדורגל) וגמר כמעט את הסיכוי לאליפות. השחקנים שוכבים על הדשא, ידיים על הראש, ברקע שירת "אין אליפות להפועל", כשחיפה כובשת נגד בית"ר בדקה ה87. מי יכול להמשיך משם? איזה מאמן יכול להרים קבוצה כזאת שתיקח במשך השבוע שאחרי גביע ואליפות?
הלאה. אלופות. מוקדמות, מפסידים בחוץ לאקטובה, כל התקשורת מדברת על העובדה שבפעם האחרונה שקבוצה במוקדמות אלופות חזרה מ1-0 ועלתה שלב הייתה לפני 5 שנים. עלה. קיבל את ההגרלה הכי קשה, לא ממש נתנו סיכוי, עלה. שלב בתים, סיבוב ראשון, שלושה הפסדים. לא בושה, כל קבוצה ישראלית שעלתה לשלב הבתים באלופות הפסידה לפחות שלוש פעמים. הוא לקח קבוצה ישראלית, עם כושר ישראלי, והפך אותה לקבוצת אלופות לגיטימית, כזאת שמביסה את בנפיקה, גורמת לשאלקה(קבוצה שהגיעה לחצי גמר) לשמוח בתיקו, וגם מוציאה אחלה תיקו באחד המגרשים הקשים באירופה.
גוטמן המאמן הטוב בארץ, בפער. לא רוצה לראות אף אחד אחר במקומו.
אתה יכול להמשיך לתת עוד דוגמאות. אני מניח שיש. אם היית קורא את כל האשכול היית מוצא שאני לא מתנער לרגע מהקרדיט שמגיע לגוטמן. אני גם לא אומר שהוא מאמן רע.
כל מה שאני מנסה לעשות זה לפתוח לשיח את האמת האבסולוטית שגוטמן גאון כדוגרל.
לגוטמן יש הרבה מגבלות כאדם וכמאמן (בעיני אין הפרדה). המרכזית שבהן היא שהוא מקובע ומתקשה לשנות דפוסים וללמוד מטעויות.
לבם אדם מותר לטעות. זה בסדר, אבל בעיני לא מעט אוהדים גוטמן חסין מביקורת בגלל שני דברים- התקופות הטובות וההצלחות הגדולות מצד אחד, ושני מחרבי הקבוצה מצד שני. רוצה לומר, הוא כבר הוכיח את עצמו ולכן הוא מאמן ענק והכשלון של השנה הוא בעיקר בגלל שני הפושעים.
אז אני לא בא לעשות תחרות, אלא בא לבחון את התפקוד של גוטמן ואת החלק שלו.
גוטמן אחראי ל 4-1 על חיפה כמן שהוא אחראי להפסד ותיקו לאשדוד. אחראי לנצחונות בדרבי כשם שהוא אחראי למשחקים נגד קרית שנונה, בית"ר ונתניה.
זה נכון שגוטמן סוחב כל העונה קבוצה כששני פושעים מייצרים נזקים ומנסים לחרב אותה.
אין שאלה בכלל שהם האחראים המרכזיים לאובדן האליפות.
זה עדיין לא אומר שאי אפשר לבחן בביקורתיות רבה את ההתנהלות של גוטמן.
הדבר שכאן דיברתי עליו והוא מטריף אותי, זה מה שקרה במחזורים האחרונים ואיך גוטמן יוצא מזה חלק..
שוב, לפני 3 מחזורים היית בנקודה הפרש על חיפה.
מאז עשינו 2 מ 9!! כן 2 נקודות מ 9 אפשריות. מאזן מזעזע בכל פרמטר.
גוטמן תפקד רע בכל 3 המשחקים.
אז נכון שיש לו הרבה קרדיט. נכון שהוא עשה דברים גדולים בהפועל, אני גם לא יודע אם יש אלטרנטיבה עדיפה.
רק מרגיז שכל ביקורת על גוטמן הופכת אותך יש לכפוי טובה, שונא גוטמן, לא רוואה את ההצלחות שלו וכו'.
לא הכל שחור לבן.