תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניר צדוק: אלי גוטמן - המחנך הדגול
הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:05 
אתה הראשון ואני מקווה שגם האחרון שנאלצתי להעליב כאן אבל באמת שהגיעו מים עד נפש
וכל זה אחרי שניסיתי להגן עליך בכל כוחי ולמחות על הרחקתך בפועלים
אתה פשוט יורק בפרצוף בחזרה
יש לי דעה שונה משלך זו סיבה בעיניך להטיח עלבונות ?
שבת שלום לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:07 
כל מי שרוצה לפטר מאמנים על ימין ועל שמאל לא מבין את החשיבות של יציבות בקבוצה לאורך זמן.
סוף סוף יש לנו קבוצה שרצה כבר שלוש שנים בצמרת, מצליחה באירופה וגם אשכרה לוקחת תארים על הדרך.
תנו לי את היציבות הזאת בצמרת ולא את מה שקרה כאן עם כל חילופי המאמנים עד שגוטמן הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אתה הראשון ואני מקווה שגם האחרון שנאלצתי להעליב כאן אבל באמת שהגיעו מים עד נפש
וכל זה אחרי שניסיתי להגן עליך בכל כוחי ולמחות על הרחקתך בפועלים
אתה פשוט יורק בפרצוף בחזרה
יש לי דעה שונה משלך זו סיבה בעיניך להטיח עלבונות ?
שבת שלום לך

אתה צוחק עלי? אילו עלבונות בחייך
בעניין אלי גוטמן יש לך דיעות מצחיקות,זה הכל.כנראה שכתבתי את האמת המרה עם ההשוואה לסר אלכס שאתה שולח לו לבבות בכל סופ"ש והתחיל הרבה יותר גרוע מאלי גוטמן שאין לי ספק עדיין שיכול להיות הסר אלכס של הפועל

טוב בוא נחזור לנושא האשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:10 
אורנה אוסטפלד כתב:
אלי גוטמן טעה לא מעט פעמים. דווקא הפעם אני לא בטוח שזו טעות
בכלל,הרבה זמן אני מדבר על פרדוקס אלי גוטמן.מאמן הכדורגל (ואני מדגיש את המילה כדורגל) הטוב במדינה שמבחינות פסיכולוגיות עדיין לוקה בחסר. או שלא נותן חופש בכלל או שנותן יותר מדי
יחד עם זאת האיש חייב להישאר וזה ברור,הוא עבד השנה בתנאים מופרעים והיה בעצם ראש המערכת השקול,הצליח להחזיק את הקבוצה עד השלבים האחרונים (עכשיו אנחנו רואים את מה שהיא צריך לקרות בעצם בינואר) כשגם התקף הלב לא עזר כי מאז שוחרר מעט הרסן בקבוצה
זה בסדר גמור ואף מצוין לבקר את גוטמן (וכל אחד אחר כמובן,אף אדם אינו חף מביקורת עניינית) אבל גם אז יש דרך לעשות את זה לאדם שהביא לנו כ"כ הרבה שמחות בשלוש וחצי השנים הקרובות
כולי תקווה שאלי גוטמן לא ימשיך איתנו בשנה הבאה ובכך יסתום כ"כ הרבה פיות לכ"כ הרבה כפויי טובה שבשנה הבאה יבינו באיחור כמה גדול היה

איך מאמן הכדורגל הטוב במדינה עושה טעויות טקטיות די ברורות בכל משחקי המאני טיים?
מה צריך לקרות כדי שיחלחל סימן שאלה קטן לטענה הזאת?
העובדה שהוא עבד בסביבה פושעת לא יכולה להיות תעודת ביטוח לכל ביקורת.

ברמת המנהיגות ברור שיש לגוטמן בעיה. סגנון הפאסיב אגרסיב שלו הוא הרסני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה טעם לדון בנושא גוטמן.
כל עוד טביב הבעלים, העתיד של גוטמן בהפועל הוכרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:37 
נראה שממקום של מאמן המוביל צעירים גדושי טוסטסטרון, שחלקם פרחחים או לפחות בוסריים, רואים דברים אחרת.
גוטמן היה זכאי להוציא גם על חוסר הפרגון ובוודאי שחייב להוציא על תנועה מזלזלת. תנועה שהמשיכה מסכת זלזול שכוללת את המו"מ עם פאלרמו ומן הסתם גם הקשרים אחרים.

כדורגל הוא ספורט קבוצתי וראינו כבר איך מוציאים גם גדולים מזהבי.
לדוגמא, מכמבי התחילה את האליפות האחרונה שלה בהוצאתו של נמני לפני המשחק החוץ נגד מכבי חיפה.
ולכן, גם התאקל עם טוטו היה במקום ואנחנו מבורכים שמאמן שגם זמן קצר אחרי ארוע לב לא "איבד את זה".
להבדיל, אלי כהן גמר באחת את הקריירה שלו והפך מווינר ללוזר, אחרי שלא הצליח להשתלט על בניון ולהוציא אותו ממשחק.

ההתבטאות הנכונה היתה שהוא מוציא בגלל הקבוצתיות ובגלל הגביע ואין קשר לפאלרמו.
אבל, בואו נדלג על זה.

נ.ב. טביב אינו הבעלים היחיד. המניות אצל מוני. אולי בית משפט יעביר לטביב את המניות (ואלי ההפך) אבל חצי מהמניות אצל מוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:44 
גבעתיים כתב:
נראה שממקום של מאמן המוביל צעירים גדושי טוסטסטרון, שחלקם פרחחים או לפחות בוסריים, רואים דברים אחרת.
גוטמן היה זכאי להוציא גם על חוסר הפרגון ובוודאי שחייב להוציא על תנועה מזלזלת. תנועה שהמשיכה מסכת זלזול שכוללת את המו"מ עם פאלרמו ומן הסתם גם הקשרים אחרים.

כדורגל הוא ספורט מקצועי וראינו כבר איך מוציאים גם גדולים מזהבי.
לדוגמא, מכמבי התחילה את האליפות האחרונה שלה בהוצאתו של נמני לפני המשחק החוץ נגד מכבי חיפה.
ולכן, גם התאקל עם טוטו היה במקום ואנחנו מבורכים שמאמן שגם זמן קצר אחרי ארוע לב לא "איבד את זה".
להבדיל, אלי כהן גמר באחת את הקריירה שלו והפך מווינר ללוזר, אחרי שלא הצליח להשתלט על בניון ולהוציא אותו ממשחק.

ההתבטאות הנכונה היתה שהוא מוציא בגלל הקבוצתיות ובגלל הגביע ואין קשר לפאלרמו.
אבל, בואו נדלג על זה.

נ.ב. טביב אינו הבעלים היחיד. המניות אצל מוני. אולי בית משפט יעביר לטביב את המניות (ואלי ההפך) אבל חצי מהמניות אצל מוני.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7% ... 7%A7%D7%94)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
מילא אחרי שזהבי לא מוסר, גוטמן ביקש ממנו לרדת להגנה וזהבי עשה לו עם היד תנועה מזלזלת .

בדיוק
ההחמצה של זהבי כאבה , אבל כשראיתי אותו נשאר דקה וחצי למעלה עד שהוא בכלל התחיל ללכת (באיטיות) להגנה - זה הטריף אותי . זו הסיבה שיצא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן לדעתי הראשון שהראש שלו לא בהפועל. זה מה שזה לא היה בינו לבין קנדה, זה השיתוף של שבחון במשחק העונה ע"ח סלים, זה הספסל שהורכב מ4 קשרים התקפיים שני חלוצים ושוער נגד הפועל רמת גן, וגם זה שאין אצלו שום דבר באמצע בין "שחקנים שלו"(נאתכו, בונדר, שי, זהבי) בין "שחקני נוער שאולי ירשימו(איכשהו) ויקבלו הזדמנות בלית ברירה)".
אף פעם לא אהבתי מאמן כמוהו, ואני מאחל לו שיחזור לעוד קדנציה לא פחות מוצלחת, מאחל לנו שהיא לא תתחיל במקום האחרון, אבל בעונה הבאה חייבים להביא מאמן שיתעסק רק בטובת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
איש לא בא לגמד את השגיו של גוטמן גם לא אני
אלא מאי?
גוטמן נכשל ברגע האמת ולא נטל אחריות
כמו בכל מפעל או חברה (בעולם , לא במדינת הפח שלנו) מי שנכשל צריך לתת את הדין

מסכים.
גם לטעמי גוטמן אחד מהמאמנים הטובים בארץ , בוודאי שחתום על השארת הפועל בליגה, ובעל מניות בדאבל.
הבעיה של גוטמן היא אישיותית.
בזמנו כתבתי שאני מאוד לא אוהב אותו כאדם אבל כן מעריך אותו מקצועית. זה היה לקראת סוף העונה שעברה.
מאחר וגוטמן לא יודע להודות בטעויות, והמכסימום שהוא מוכן לאמר הוא "האחריות עלי". הוא כשל בהתנסחותו .

מה היה קורה אם בסוף הדרבי היה מודה שעשה טעות ?
הבעיה היא שגוטמן אף פען לא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 20:23 
mkorman1 כתב:
ואתה מלשן מוסר ומניאק באופן כללי
עם נטיה למחלת רוח

אדיוט!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי יקירי,
אני הראשון שאבוא ואטען שלגוטמן יש המון בעיות.בעיקר אישיותיות ומנטאליות (מבחינת כדורגל האיש גאון). מה שכתבת על לקיחת אחריות זה אחד מכל אלה ואני מסכים שעם הגיבוי הכללי של הקהל לא היה קורה אסון אם במס' פעמים היה לוקח על עצמו את האחריות ולא מפיל על כולם. אני חושב שדווקא האמת הזו היתה נותנת לו נק' זכות נוספות אצל כולם:מהקהל,דרך השחקנים והתקשורת ואפילו בצד הטביבי.
לכן לבקר אותו זה דבר ראוי ואף הכרחי
יחד עם זאת נשאלת השאלה מה עושים על כל זה. האם בגלל הבעיות הללו ,והרי ידוע שאין אדם מושלם,עליו ללכת?
האם בגללן נשכח לאן הביא אותנו האיש,לא פעם בתנאים קשים?
האם לתת לבעלי הבית להעיף אותו?
כל אדם בר דעת יודע לשקול את הטוב ואת הרע,לראות את התוצאה,לדעת מי המחליפים הפוטנציאלים ולהבין שדבר טוב לא משנים. מקווים שרק יילך וישתפר עם הזמן והנסיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
אופטימי יקירי,
אני הראשון שאבוא ואטען שלגוטמן יש המון בעיות.בעיקר אישיותיות ומנטאליות (מבחינת כדורגל האיש גאון). מה שכתבת על לקיחת אחריות זה אחד מכל אלה ואני מסכים שעם הגיבוי הכללי של הקהל לא היה קורה אסון אם במס' פעמים היה לוקח על עצמו את האחריות ולא מפיל על כולם. אני חושב שדווקא האמת הזו היתה נותנת לו נק' זכות נוספות אצל כולם:מהקהל,דרך השחקנים והתקשורת ואפילו בצד הטביבי.
יחד עם זאת נשאלת השאלה מה עושים על כל זה. האם בגלל הבעיות הללו ,והרי ידוע שאין אדם מושלם,עליו ללכת?
כל אדם בר דעת יודע לשקול את הטוב ואת הרע,לראות את התוצאה,לדעת מי המחליפים הפוטנציאלים ולהבין שדבר טוב לא משנים. מקווים שרק יילך וישתפר עם הזמן והנסיון

אורנל'ה יקירתי,
ראשית שמח ששבת לכתוב.
שנית, עניתי לך בשבוע שעבר בדיון אחר, אחרי שטענת שאני מתחמק וציפיתי שלפחות תחזור בך מטענתך זו גם אם אינך מסכים עם הטיעונים שלי, אלא מההצהרה שאני מתחמק.
שלישית, לגבי גוטמן.

אני טוען שלפני שאתה נגר, טבח, כדורגלן , מהנדס ....מצויין אתה צריך להיות בנדם.
כן אני יודע שתוכל לתת לי אלפי דוגמאות שזה לא הכרחי וליסתור את טענתי , ועדיין זו אמונתי כלפי כאלה שאני מעריך.
וגוטמן לא שייך מנקודת מבטי לאוכלוסיה זו.
באשר ליכולת המקצועית. לטעמי גוטמן יודע להכין קבוצה מצויין , ליייצר טקטיקה ושבלונה טובה. הוא מנהל משחק בינוני ומטה ובעיקר לא יודע להיסתגל ולהתאים עצמו לשינויים. בקיצור "מכונה גרמנית" קלאסית .( אפילו ה" מכונה הגרמנית" הקלאסית של פני כמה עשורים למדה שהיא צריכה להיות גמישה ולהתאים עצמה כי אחרת היא מאבדת מיכולותיה".
לגוטמן אין היכולת למשל לשבש ליריב א' את המשחק בשינוי קל א' בעוד שמול יריב ב' לשבש את היכולת באמצעות שינוי קל ב', יכולת שלפחות לגיא לוזון יש למכביר. וזה עדיין לא אומר שאני רוצה את גיא לוזון כמאמן.

בפאן המקצועי , לחובתו של גוטמן רשומות מנקודת מבטי איבוד של שתי אליפויות.
למרות יש לי ביקורת על גוטמן, אם בעל הבית יחליט להשאיר את גוטמן לא אבוא אליו בטענות, גם לא בפורום.
מצד שני לא אשתתף במחאה נגד בעל הבית אם יעיף את גוטמן.
אני מעדיף את גוטמן , עם כל מגרעותיו מאבוקסיס לדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אורנל'ה יקירתי,
ראשית שמח ששבת לכתוב.
שנית, עניתי לך בשבוע שעבר בדיון אחר, אחרי שטענת שאני מתחמק וציפיתי שלפחות תחזור בך מטענתך זו גם אם אינך מסכים עם הטיעונים שלי, אלא מההצהרה שאני מתחמק.
שלישית, לגבי גוטמן.

כן אני יודע שתוכל לתת לי אלפי דוגמאות שזה לא הכרחי וליסתור את טענתי , ועדיין זו אמונתי כלפי כאלה שאני מעריך.
באשר ליכולת המקצועית. לטעמי גוטמן יודע להכין קבוצה מצויין , ליייצר טקטיקה ושבלונה טובה. הוא מנהל משחק בינוני ומטה ובעיקר לא יודע להיסתגל ולהתאים עצמו לשינויים. בקיצור "מכונה גרמנית" קלאסית .( אפילו ה" מכונה הגרמנית" הקלאסית של פני כמה עשורים למדה שהיא צריכה להיות גמישה ולהתאים עצמה כי אחרת היא מאבדת מיכולותיה".
לגוטמן אין היכולת למשל לשבש ליריב א' את המשחק בשינוי קל א' בעוד שמול יריב ב' לשבש את היכולת באמצעות שינוי קל ב', יכולת שלפחות לגיא לוזון יש למכביר. וזה עדיין לא אומר שאני רוצה את גיא לוזון כמאמן.

למרות יש לי ביקורת על גוטמן, אם בעל הבית יחליט להשאיר את גוטמן לא אבוא אליו בטענות, גם לא בפורום.

בשבוע שעבר כתבתי הודעה אחת כך שלא יכולתי לענות בכל מקרה

לגבי גוטמן,
אני חושב שניהול משחק זה אולי התחום היחיד מבחינת כדורגל פרופר בו הוא לא ממש טוב. גם שם היו פעמים שחליופים שלו שינו משחקים והצליחו ולפעמים הם רק הרסו. בקשר למכונה הגרמנית,אם מדובר במכונה שהיתה נבחרת גרמניה במונדיאל האחרון-דיינו. אני חושב שהוא כבר הוכיח שהוא יכול לבנות את אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה של הכדורג ןאפשר לרדת מהטיעון הבונקריסטי-יעיל-גרמני שלו

לגבי "איבוד 2 אליפויות" אני חושב שזו בושה וחרפה במקרה הטוב לטעון כך כלפי מאמן שעונה קודם לכן הציל קבוצהמירידת ליגה,משהו שאותו מאמן שיודע לשבש משחק מהסעיף הקודם שלך הביא אליו
הבן אדם זה בכלל טיעון מוחץ. אני בטוח שאיפשהו באחת ההודעות שלך בנושא הפוליטי כתבת שלא בדיוק משנה לך אם ראש הממשלה אדם טוב. כלומר יכול להיות אדם טוב עם עמדות שלא לרוחך ולא תבחר בו (ובצדק). רוצה לומר אלי גוטמן יכול להיות מה שבא לו כל עוד זה לא פוגע בתיפקוד הקבוצה. אז כן,הוא לא פוליטיקאי ענק ולפעמים נכנס לעימותים מיותרים אבל האיש מביא קבלות באווירה לא קלה. וכן,הוא יכול וחייב להשתפר

אבל בקטנה,כשגוטמן יילך והכל יתפרק נדבר. עד אז תהנו מהמחשבה שפפ ומוריניו רדרך לפה כצוות האימון הבא שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 22:32 
א.ב כתב:
כל מי שרוצה לפטר מאמנים על ימין ועל שמאל לא מבין את החשיבות של יציבות בקבוצה לאורך זמן.
סוף סוף יש לנו קבוצה שרצה כבר שלוש שנים בצמרת, מצליחה באירופה וגם אשכרה לוקחת תארים על הדרך.
תנו לי את היציבות הזאת בצמרת ולא את מה שקרה כאן עם כל חילופי המאמנים עד שגוטמן הגיע.

מסכים !!!

סוף סוף תגובה לעניין...
לא אומר שגוטמן צודק בכל מה שהוא עושה אבל גוטמן בא אלינו שהיינו בתחתית הליגה ונראה ששום דבר לא יעזור ובסוף ניצלנו מירידה אחרי עונה סיימנו שניים ואז נתנו עונה ענקית באירופה{מקום ראשון בשלב הבתים באופא} ואז כאמור דאבל והגעה לליגת האלופות..
גוטמן באמת מאמן שצריך להישאר הרבה עונות ואז הקבוצה תהיה יציבה וסביר להניח שרוב הזמן גם נהיה בצמרת וניקח גם אליפויות. להחליף מאמן כל עונה ועל שטויות יגרום לחוסר יציבות בקבוצה ופעם הצלחה ופעם בתחתית וככה לא בונים קבוצה..
השנה גוטמן נאבק עם התקף לב למי ששכח , בעלים שרק מפריעים ולא רוצים אותך{לפחות טביב} , כל שני וחמישי שחקן אחר רוצה לעזוב לאירופה{שמראה כמה גוטמן מייצר שחקנים טובים}...

להשאיר את גוטמן יעשה רק טוב לקבוצה ואני בטוח במיליון אחוז. להחליף אותו זה לקחת סיכון שגם נהיה בתחתית עונה הבאה ואז להתחיל לבנות הכל מאפס.
לדעתי אם רוצים בהצלחת הקבוצה לעונות הבאות חייבים שגוטמן ישאר

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 22:33 
אדום אופטימי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אופטימי יקירי,

אורנל'ה יקירתי,
ראשית שמח ששבת לכתוב.
שלישית, לגבי גוטמן.

‏!‏!
ומעבר לכך, אי אפשר באמת להפריד בין הפן האנושי לפן המקצועי. זו הפרדה מלאכותית. ראינו את זה מצויין בשלושת המשחקים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
ועוד משהו
קראתי לא מעט טענות דמגוגיות גם אחרי הדאבל על כך שמי זה גוטמן ועם קבוצה כזו זו לא בעיה לקחת דאבל וגילי ושכטר ומה לא
להזכיר לאנשים פה מה עשה גילי עד אותה עונה? איך היה פוטנציאל בלתי ממומש ולא הצליח לעשות כלום גם אצל קשטן ואחרים?
להזכיר לכם את אשכול איתי שכטר וכמה רצו אותו כאן? כמה תפסו ממנו אנשי כדורגל כמו מתיאוס ואחרים?
להזכיר מה חשבנו על דאגלאס שהגיע? ואיך איתו ועם ידין האלמוני ויבואה אוחנה (לא שזו דוגמא ראויה) הצליח לרדת ליגה?
להזכיר לכולם מי הכיר את זהבי לפני גוטמן?

רבאק,האיש לקח ובנה לבד קבוצה משחקנים שלא הכירו או לא האמינו בהם. אז לאחר מכן יש את החוצפה לאנשים לבוא ולומר שעם השחקנים הענקיים האלה (כן,אחרי מגע הקסם שלו הם הפכו לכאלה ענקים) זו לא חוכמה לקחת אליפות?

הכי מצחיק אגב שדווקא חובבי סר אלכס הגדולים ביותר מלכלכים על גוטמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:

לגבי גוטמן,
אני חושב שניהול משחק זה אולי התחום היחיד מבחינת כדורגל פרופר בו הוא לא ממש טוב. גם שם היו פעמים שחליופים שלו שינו משחקים והצליחו ולפעמים הם רק הרסו. בקשר למכונה הגרמנית,אם מדובר במכונה שהיתה נבחרת גרמניה במונדיאל האחרון-דיינו. אני חושב שהוא כבר הוכיח שהוא יכול לבנות את אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה של הכדורג ןאפשר לרדת מהטיעון הבונקריסטי-יעיל-גרמני שלו

לגבי "איבוד 2 אליפויות" אני חושב שזו בושה וחרפה במקרה הטוב לטעון כך כלפי מאמן שעונה קודם לכן הציל קבוצהמירידת ליגה,משהו שאותו מאמן שיודע לשבש משחק מהסעיף הקודם שלך הביא אליו
הבן אדם זה בכלל טיעון מוחץ. אני בטוח שאיפשהו באחת ההודעות שלך בנושא הפוליטי כתבת שלא בדיוק משנה לך אם ראש הממשלה אדם טוב. כלומר יכול להיות אדם טוב עם עמדות שלא לרוחך ולא תבחר בו (ובצדק). רוצה לומר אלי גוטמן יכול להיות מה שבא לו כל עוד זה לא פוגע בתיפקוד הקבוצה. אז כן,הוא לא פוליטיקאי ענק ולפעמים נכנס לעימותים מיותרים אבל האיש מביא קבלות באווירה לא קלה. וכן,הוא יכול וחייב להשתפר

אבל בקטנה,כשגוטמן יילך והכל יתפרק נדבר. עד אז תהנו מהמחשבה שפפ ומוריניו רדרך לפה כצוות האימון הבא שלנו

למה זו בושה לכתוב זאת?
כמו שכל המניות של ההינצלות מירידה רשומות על גוטמן ואף אחד לא יקח ממנו זאת, וכמו שידע להשביח לא מעט שחקנים ואף אחד לא יקח ממנו את זה. הוא הפסיד את האליפות (שאף אחד לא ציפה שבכלל יתמודד עליה) בעונה שלאחר מכן. כן אף אחד לא ציפה שגוטמן יקח אליפות אבל הוא הגיע למצב בליגה שהאליפות היתה קרוב הלכיסו והוא הפסיד אותה. ד"א לא בחיפה כפי שרבים טוענים אלא בבלומפילד. כנ"ל גם העונה , למרות בהעונה כבר היו ציפיות.
את הדאבל הוא הפסיד ובנס ידע להחזיר אותו.

באשר ללוזון. ציינתי שלו יש יכולת מקצועית בתחום מסויים שאין אותה לגוטמן. האם זה אומר שאני רוצה אות וכמאמן ? ממש לא.

לגבי "
מכונה גרמנית" בכלל לא קשור לבונקר. בכלל לא קשור לכדורגל. מכונה דרמנית היתה הכוונה ל "צורת עבודה שיטתית , ברורה ואחידה". במידה מסויימת מרובעת. רק שגם השיטה החרמנית הקלאסית (שוב פעם לא קשור לכדורגל) שינתה פניה שכן העולם שלנו הוא עולם משתנה שבו צריך לדעת להגיב. להיות גמיש.

את זה אין לגוטמן, לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
לפעמים אנחנו כאלה כפויי טובה שאולי היה עדיף לגוטמן לעשות עונת מרכז טבלה אחרי הצלת הקבוצה מירידת ליגה
ככה אף אחד לא היה מאשים אותו באיבוד אליפות ובא לציון גואל

אגב,שום מילה על מאזן הדרבים. שום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 22:52 
אורנה אוסטפלד כתב:
לפעמים אנחנו כאלה כפויי טובה שאולי היה עדיף לגוטמן לעשות עונת מרכז טבלה אחרי הצלת הקבוצה מירידת ליגה
ככה אף אחד לא היה מאשים אותו באיבוד אליפות ובא לציון גואל

אגב,שום מילה על מאזן הדרבים. שום

צודק בכל מילה...

שכחת גם את לאלה ונאתכו שנתנו עונה קודמת ענקית :BOW:

עזבו גם את המיקום והכל , הקבוצה נראתה טוב כבר 3 עונות כיף לראות אותה , כובשים המון גולים משחק יפה.
וזה דבר שלא היה מאפיין את הפועל לפני גוטמן..

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 22:58 
באמת שאני חושב שלגוטמן מגיע הרבה קרדיט על ההתנהלות בהפועל, אבל לא הבנתי משהו קטן, האם יש וויכוח על כך שהתפקוד של גוטמן במשחקים המכריעים של העונה (ולדעתי גם בחלקים נרחבים של העונה) היה רע מאוד?
זה שהוא עשה דברים גדולים לא נותן לו חסינות בפני כשלונות וביקורת. וכן, ביקורת לא פשוטה.
לגוטמן יש חלק אדיר באובדן האליפות הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע למה אתה קורא לזה כפיות טובה.
באשר למאזן הדרביים, אני מאוד אוהב ניצחון בדרביים אבל זה לא המשחק החשוב לי ביותר.
מילא אם היה מביא איזה 5:0. אבל הוא לא.

אני חושב שבתקופתו של גוטמן הוא קיבל לדרבי את אחת הקבוצות הגרועות ביותר של מכבי.
בעיני מבחן התוצאה הוא הקובע.
בעונה שעברה הוא הפסיד אליפות בתיקו בדרבי. בדרך נדירה עם המון מזל הוא קיבל אותה בחזרה בעזרתו האדיבה של זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 23:09 
אדום אופטימי כתב:
באשר למאזן הדרביים, אני מאוד אוהב ניצחון בדרביים אבל זה לא המשחק החשוב לי ביותר.

בעונה שעברה הוא הפסיד אליפות בתיקו בדרבי. בדרך נדירה עם המון מזל הוא קיבל אותה בחזרה בעזרתו האדיבה של זהבי.

זה לא פייר מה שאתה עושה.
אתה לא יכול לייחס לו רק כשלונות. יש לו קרדיט גם על המשחק מול בית"ר. הוא גם ניצח את חיפה, וגם בדרבי, הפועל שיחקה לא רע בכלל והיו מספיק הזדמנויות לגמור את המשחק למרות משחק ההקרבה המטורף של הנבלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
באמת שאני חושב שלגוטמן מגיע הרבה קרדיט על ההתנהלות בהפועל, אבל לא הבנתי משהו קטן, האם יש וויכוח על כך שהתפקוד של גוטמן במשחקים המכריעים של העונה (ולדעתי גם בחלקים נרחבים של העונה) היה רע מאוד?
זה שהוא עשה דברים גדולים לא נותן לו חסינות בפני כשלונות וביקורת. וכן, ביקורת לא פשוטה.

ודאי
גוטמן הזה זה משהו
לקח קבוצה שרק ניצחה ב-20 השנים האחרונות את חיפה ותראה מה עשה ממנה...
את כל עניין "ברכת אליעזר" הוא ביטל לחלוטין
דרבים רק מפסיד
מפסיד בטדי משחק אליפות

להעיף!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

כן,כ"כ הרבה מזל היה לו שגם מול הבונקר המפואר של המחלה לא נכנסו לנו 2 המשקופים
ו-2-4 קטן עלינו כבר,זו בדיוק כפיות טובה...
לא נורא,אין לי ספק שיהא אשר יהא,המאמן הבא ישכיח בוודאות את אלי גוטמן ואת מה שקרה בתקופתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 23:20 
אורנה אוסטפלד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ודאי
גוטמן הזה זה משהו
דרבים רק מפסיד
מפסיד בטדי משחק אליפות

להעיף!!!

אחלה טיעונים. ענייניים ורלוונטיים.
אני מניח שהם היו תקפים גם אם הוא היה עולה עם שכטר בשער ומרעי בלם.
שא ברכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ודאי
גוטמן הזה זה משהו
דרבים רק מפסיד
מפסיד בטדי משחק אליפות

להעיף!!!

שא ברכה.

לא,אתה בורח חביבי
הלכתי למשחקים מכריעיםם וחשובים ובדקתי
קרית אליעזר? חיפה? דרבי? טדי? פלייאוף? גמר גביע? העפלה לאלופות? אלופות עצמה?

מה אגיד,כשלונות מפוארים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 23:32 
אורנה אוסטפלד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ודאי
גוטמן הזה זה משהו
דרבים רק מפסיד
מפסיד בטדי משחק אליפות

להעיף!!!

שא ברכה.

לא,אתה בורח חביבי

מה אגיד,כשלונות מפוארים

ואני בורח?
להזכירך, לפני 3 מחזורים היית מקום ראשןן עם נקודה הפרש. מאז השגת 2 נקודות והיום אתה במינוס 4 עם אליפות ירוקה.
וזה רק בשורת התוצאה.
שורת התפקוד של המאמן עוד יותר בעייתית בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 23:38 
אוגוסטוס היל כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ודאי
גוטמן הזה זה משהו
דרבים רק מפסיד
מפסיד בטדי משחק אליפות

להעיף!!!

שא ברכה.

לא,אתה בורח חביבי

מה אגיד,כשלונות מפוארים

ואני בורח?
להזכירך, לפני 3 מחזורים היית מקום ראשןן עם נקודה הפרש. מאז השגת 2 נקודות והיום אתה במינוס 4 עם אליפות ירוקה.
וזה רק בשורת התוצאה.
שורת התפקוד של המאמן עוד יותר בעייתית בעיני.

באמת באמת שהמאמן לא אשם העיקרי...
הקבוצה כבר הרבה זמן לא מתפקדת ולא קשור לגוטמן...
אי אפשר לנהל קבוצה עם בעלים שלא מסתדרים ועושים בעיות ושחקנים שהראש שלהם באירופה
הקבוצה שיחקה עם חצי סגל פצוע ועייף והשתמשה בכוחות האחרונים שנשארו לה
אז ניצחנו בקושי משחקים ובסופו של דבר הגיעו ההפסד לבני יהודה וחיפה ו2 תוצאות תיקו
לא אומר שזה תירוץ ממש לא אבל אי אפשר לצפות לניצחונות ואליפות במצב הנוחכי שנקלענו בו

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
נכון
כשלון אמיתי ראשון של המאמן מאני טיים בשלוש וחצי שנים
וזו בשנה שהמנהלים מאחור עושים לו את המוות,הבוסים הגדולים. אני לא אשכח איך מינואר כולם מדברים שהנה הפועל מתפרקת בגלל הריב של 2 הליצנים שבראשה והפועל מנצחת ומצמצמת את הפער מחיפה,נדבקת אליה למרות הכל והתבנית לא משתנה גם כשגוטמן חוטף התקף לב וחוזר אחרי חודש ומשהו רגוע יותר (אולי מדי אבל שום אליפות לא שווה את הבריאות שלו) והפועל ממשיכה בשלה ומגיעה לשיא במשחק העונה השני ואז זה נגמר. כמה אפשר להחזיק לבד את כל המערכת כשהמנהלים ממש מאלצים שחקנים להימכר לאירופה? כמה אפשר להיות המבוגר האחראי ולהחזיק מערכת שלמה על הגב? הרי אם היה לו יעקב שחר בגב היה לוקח אליפות עם יד קשורה מאחור. ואף מילה על המאמץ של ליגת האלופות שפרק פה מספיק קבוצות

נכון,האיש לא חף מטעויות בכלל,אבל להפיל הכל עליו זה בזיון
וכי את הקרדיט לדאבל נתתם רק לו?

בשורה התחתונה כל בר דעת מבין: למרות הכל הוא הכי טוב בגדול להפועל
אם לא יבין בטוב יבין ברע בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: