תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 22:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איתי שכטר- האם נחשף עוד בזיון בהתנהלות הקבוצה?
הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:31 
בשבועות האחרונים יש פרסומים בישראל על הצעות רשמיות שהגישה ווסט ברומיץ' על איתי שכטר.

שלשום הדיילי מייל ציין כי שכטר אמור להגיע למבחנים בברומיץ' וזה כבר נשמע יותר הגיוני בהתחשב בעבודה ששכטר לא שיחק שנה כדורגל ולא ברור לי איך מועדון יישלם כ"כ הרבה כסף על שחקן שלא שיחק כ"כ הרבה זמן.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490
היום, בידיעה קטנה בכמה שורות, כתב צנציפר שביום שני עשוי שכטר לצאת "להתרשמות" בווסט ברומיץ'. אם זה נכון והוא לא שיחק בכל המחזורים האחרונים כדי לשמור עליו לפני שהוא סוגר בקבוצה בחו"ל באמת שנגמרו המילים.

כל זה נכון כמובן אם הידיעות אכן נכונות, אבל זה המידע היחיד שאני לפחחות ניזון ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: איתי שכטר- האם נחשף עוד בזיון בהתנהלות הקבוצה?
הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:34 
אם המסקנה שלך נכונה זה אכן ביזיון, אבל אני ממש לא מצליח להבין איך מידיעה של 2 שורות בדיילי מייל או בידיעות שאומרת שהוא אמור לצאת להתרשמות הסקת את המסקנה שהוא לא שיחק כדי לשמור את עצמו לפני שהוא סוגר. הרי העובדה הידועה היא שכבר מזמן הוא חזר להתאמן בהפועל ושהוא (והקבוצה) טוענים שהוא מאוד רצה לחזור לשחק ולחץ על הרופא אבל הרופא סירב לאפשר לו לשחק (להבדיל מלהתאמן).

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:39 
הארווי כתב:
אם המסקנה שלך נכונה זה אכן ביזיון, אבל אני ממש לא מצליח להבין איך מידיעה של 2 שורות בדיילי מייל או בידיעות שאומרת שהוא אמור לצאת להתרשמות הסקת את המסקנה שהוא לא שיחק כדי לשמור את עצמו לפני שהוא סוגר. הרי העובדה הידועה היא שכבר מזמן הוא חזר להתאמן בהפועל ושהוא (והקבוצה) טוענים שהוא מאוד רצה לחזור לשחק ולחץ על הרופא אבל הרופא סירב לאפשר לו לשחק (להבדיל מלהתאמן).

אם הוא לא יכול לשחק. אז איך הוא יכול לצאת למבחנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:42 
שחר כתב:
הארווי כתב:

איזה שטיות !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

זה יכול להיות ביזיון ענק.
יש לנו גמר גביע עוד כמה ימים, לא להאמין שהוא ירוץ באימון של ווסט ברומיץ' באותו שבוע.

(לכאורה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
כמו שאמר הארווי,יש הבדל בין לשחק ללהתאמן.
למרות שבנוגע לאנגליה,נראה לי יותר מסוכן להתאמן שם מאשר לשחק פה.
ד"א,לצאת להתרשמות זה לא אומר שחייבים להתאמן שם.
כמו שהוא יצא להתרשמות בגרמניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:43 
שחר כתב:
הארווי כתב:

שכטר משתתף באופן מלא באימונים כבר חודש. פשוט מזהירים את השחקנים שלא להיות אגריסבי איתו יותר מדי. הוא יכול לשחק כדורגל וזה מה שהוא הולך לעשות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:44 
בדיילי מייל בפירוש דיברו על מבחנים ולפחות ממה שאני יודע ברוב המקרים שבוחנים שחקנים באנגליה הם במשחקי ידידות ואימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:46 
בדיוק כמו שהוא התאמן בהפועל בתקופה האחרונה.
פריקה בכתף שונה מאוד ממתיחת שריר או פגיעה ברגל. איתי יכול לרוץ, לבעוט,לקפוץ, לנגוח (לרוץ, לרוץ...).
הבעייה היא מגע- התקלות חזקה עלולה לגרום לפריקה חוזרת- בדיוק כמו שקרה בפציעה האחרונה שלו.
אם אתה זוכר איתי מאוד רצה לחזור ולשחק- הרופא שלו לא הרשה לו. לעומת זאת להתאמן הרופא הרשה כבר.
התרשמות בקבוצה יכולה לכלול אימונים כמו שהוא מקיים כיום בהפועל, ולכן להיות מאושרת ע"י הרופא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:53 
שחר כתב:
בשבועות האחרונים יש פרסומים בישראל על הצעות רשמיות שהגישה ווסט ברומיץ' על איתי שכטר.

שלשום הדיילי מייל ציין כי שכטר אמור להגיע למבחנים בברומיץ' וזה כבר נשמע יותר הגיוני בהתחשב בעבודה ששכטר לא שיחק שנה כדורגל ולא ברור לי איך מועדון יישלם כ"כ הרבה כסף על שחקן שלא שיחק כ"כ הרבה זמן.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490
היום, בידיעה קטנה בכמה שורות, כתב צנציפר שביום שני עשוי שכטר לצאת "להתרשמות" בווסט ברומיץ'. אם זה נכון והוא לא שיחק בכל המחזורים האחרונים כדי לשמור עליו לפני שהוא סוגר בקבוצה בחו"ל באמת שנגמרו המילים.

כל זה נכון כמובן אם הידיעות אכן נכונות, אבל זה המידע היחיד שאני לפחחות ניזון ממנו.

שחר לא מתאים לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:59 
נתי, בכל מה שקשור להפועל אני מזמן איבדתי את התמימות.
ראיתי במו עיניי איך ששבוע מאז ההצהרה של גוטמן והמועדון על כך שהם לא רוצים לשמוע על קבוצות מחו"ל, טביב וחבורתו יושבים עם כל מיני סוכנים יחד עם זהבי ומנהלים מו"מ על יציאה לארופה לפני המשחקים הכי חשובים.

בוא ניתן לזמן לעשות את שלו, מעניין אם כשנקרא ששכטר הבקיע צמד במשחק אימון מול יריבת אימון כלשהי תקבלו את זה בהבנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 11:10 
שחר כתב:
ראיתי במו עיניי איך ששבוע מאז ההצהרה של גוטמן והמועדון על כך שהם לא רוצים לשמוע על קבוצות מחו"ל, טביב וחבורתו יושבים עם כל מיני סוכנים יחד עם זהבי ומנהלים מו"מ על יציאה לארופה לפני המשחקים הכי חשובים.

בוא ניתן לזמן לעשות את שלו, מעניין אם כשנקרא ששכטר הבקיע צמד במשחק אימון מול יריבת אימון כלשהי תקבלו את זה בהבנה.

באמת נראה לך שהפועל היו מסכנים את הצ`אנס לקחת אליפות(ששוה בערך 10 מיליון יורו)רק כדי להרוויח על המכירה של שכטר?כשבכל מקרה במכירה שלו יש להפועל 100 שותפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 11:13 
nati כתב:
שחר כתב:

באמת נראה לך שהפועל היו מסכנים את הצ`אנס לקחת אליפות(ששוה בערך 10 מיליון יורו)רק כדי להרוויח על המכירה של שכטר?כשבכל מקרה במכירה שלו יש להפועל 100 שותפים.

בלי שום ספק בכלל.
ברגע שהם סוחרים בשחקנים במהלך הפלייאוף הם פגעו באופן קשה בסיכויי האליפות ואני לא מדבר בכלל על דברים שאנחנו לא יודעים.
כסף עבור שחקן הוא הרבה יותר בטוח ממענק עליה לליגת האלופות כשהסיכוי לאליפות קטן מחמישים אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 11:38 
אסור גם לשכוח את סדרי החשיבות בקבוצה הזו - קודם כל למכור שחקנים ורק אחר כך לנצח משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
מאסתי בו.
הוא מוזמן ללכת, אפשר להסתדר גם בלעדיו. והוכחנו את זה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 12:25 
איתי שכטר מתאמן עם הקבוצה כבר תקופה ארוכה.
יש הבדל בין אימון לבין משחק.
אם אתם לא מאמין לו שהוא פצוע זה בעיה שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שמדובר במשהו כזה דרמטי.
שכטר גם מבצע אימונים מלאים כמעט לגמרי, פשוט במשחק רשמי יש סיכוי טוב שיתקלו אותו בצורה שתפגע בו לגמרי.

גם ב"התרשמות" סביר להניח שיהיה סוג של אימון והוא לא יסכן את עצמו.

דרך אגב, אני כועס על הרבה דברים אבל בעניין שכטר כל ההתעסקות נראת לי מיותרת. חלאס הבנאדם גמר את העונה.. גם אם היו גורמים לו להיות כשיר ל2 וחצי המשחקים האחרונים בעונה... נו באמת. לא צריך את זה.

נערך לאחרונה על ידי Maor7 בתאריך 20 מאי 2011, 16:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 16:08 
שחר צודק בחשד שלו. קשה לי להאמין שאם שכטר יגיע למבחנים באנגליה המבחנים האלו יכללו רק ריצה מסביב למגרש ובעיטה לשער כמו גם שקשה לי להאמין שאם הוא ישחק שם במשחק אימון יתנו הוראה למגנים שלא לדחוף או לתקל אותו. אני לא יודע אם התיאוריה הזאת נכונה אבל החשד מאוד מובן.

אגב, אולי שמישהו יספר להם איך אותם 26 שערים של שכטר מתפרסים מבחינת הזמנים על מהלך השניים שהוא היה אצלנו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 16:33 
לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 17:06 
Maor7 כתב:
שכטר גם מבצע אימונים מלאים כמעט לגמרי, פשוט במשחק רשמי יש סיכוי טוב שיתקלו אותו בצורה שתפגע בו לגמרי.

דרך אגב, אני כועס על הרבה דברים אבל בעניין שכטר כל ההתעסקות נראת לי מיותרת. חלאס הבנאדם גמר את העונה.. גם אם היו גורמים לו להיות כשיר ל2 וחצי המשחקים האחרונים בעונה... נו באמת. לא צריך את זה.

לא צריך אותו לפליאוף ולגמר הגביע?
למרות שמטפטפים לנו בכל מקום ששכטר כבר באירופה, למיטב ידיעתי איתי שכטר שחקן של הפועל תל אביב נכון לעכשיו. אני ממש לא חושב שזה מיותר שהוא יישחק בשלבים הקריטיים של העונה שכל הסגל, פצוע, עייף ומורחק בחלקו. אני גם דיי משוכנע שאם הוא היה משחק היו לנו תוצאות טובות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 17:13 
שכטר מתאמן כבר חודשיים רצופים באופן רגיל לחלוטין,
תכלס כוון שאני לא רופא,אז יכול היות שאכן יש הבדל בין אימון למשחק ,למרות שבאימון הוא שיחק רגיל לחלוטין
לפחות מבחינת דעה נראה לי ששכטר היה יכול לשחק לפחות בפליאוף.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 17:24 
לא להגזים ולא לחפש את מה שאין.
גם בפעמים הקודמות (לגרמניה) שכטר יצא להתרשמות ואין בוונה למשחקי אימון אלא התרשמות שלו מהמקום. ווסט ברומיץ מנסה לשכנעו לעבור אליה דווקא.
חוץ מזה כפי שנאמר הוא משתתף באימונים ומשחקי אימון לא יה יו שם. הפרמיירליג נגמרת ויוצאת לפגרה.

חוץ מזה שאין טעם לחפש התנהלות או בזיונות בהתנהלות כי אין התנהלות בהפועל תל אביב.
יש התנהלות של הראל וטביב אך הקבוצה אינה מנוהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
אפילו אם שכטר כשיר לשחק, אני לא רואה אותו משתלב בהרכב...
הוא לא שיחק עונה שלמה..הוא לא בתוכניות לגמר בכל מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 17:42 
אני לא שולל אפשרות ששכטר יישאר עד ינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 17:48 
כיפה אדומה כתב:
מאסתי בו.
הוא מוזמן ללכת, אפשר להסתדר גם בלעדיו. והוכחנו את זה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 18:02 
אוגוסטוס היל כתב:
אני לא שולל אפשרות ששכטר יישאר עד ינואר

עדיף שיעזוב עכשיו בקיץ.
לא בא לי ששחקן יעזוב אותנו בינואר. זה לא טוב מנטלית לקבוצה וראינו איך העזיבה של דגלאס השפיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Maor7 כתב:

לא צריך אותו לפליאוף ולגמר הגביע?
למרות שמטפטפים לנו בכל מקום ששכטר כבר באירופה, למיטב ידיעתי איתי שכטר שחקן של הפועל תל אביב נכון לעכשיו. אני ממש לא חושב שזה מיותר שהוא יישחק בשלבים הקריטיים של העונה שכל הסגל, פצוע, עייף ומורחק בחלקו. אני גם דיי משוכנע שאם הוא היה משחק היו לנו תוצאות טובות יותר.

אני חושב שהקהל, השחקנים, גוטמן ובעיקר שכטר.. כולם הבינו מזמן שהוא לא ישחק השנה יותר. גם אם היינו מקבלים אותו ל2 משחקים זה לא היה השכטר שאנחנו מכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 18:30 
האשכול הזה ממחיש מה עושה כותב שרוצה למלא כמה שורות באתר כלשהו. לוקח עובדה (הפרסום בעתון אנגלי שמודעון מתעניין בשכטר) , מוסיף שמועה (שורה נדחת באתר ספורט5 על יציאה ל"מבחנים") ומוסיף פרשנות מטובלת בדעות קדומות. אחרי כמה גלגולים של תגובות, השורות על כלום ושום דבר, הופכות לידיעה "מוסמכת". הרכילות הופכת לידיעה מוצקה. בסוף מתקשים לנבור בין מבול האי דיוקים לבין המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
האשכול הזה ממחיש מה עושה כותב שרוצה למלא כמה שורות באתר כלשהו. לוקח עובדה (הפרסום בעתון אנגלי שמודעון מתעניין בשכטר) , מוסיף שמועה (שורה נדחת באתר ספורט5 על יציאה ל"מבחנים") ומוסיף פרשנות מטובלת בדעות קדומות. אחרי כמה גלגולים של תגובות, השורות על כלום ושום דבר, הופכות לידיעה "מוסמכת". הרכילות הופכת לידיעה מוצקה. בסוף מתקשים לנבור בין מבול האי דיוקים לבין המציאות.

להבדיל ממך, שנוהג לדבר בבטחון רב על כל דבר כאילו שהוא באמת מבין בו, שחר שם סימן שאלה גדול כבר בכותרת. הוא שאל שאלה.
הלואי וגישה זו תחדור לעיתונות- רצוי שידווחו על ספקולציות בסגנון כתיבה שמבהיר זאת לקורא.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 18:59 
its-sick כתב:
moshiko כתב:

להבדיל ממך, שנוהג לדבר בבטחון רב על כל דבר כאילו שהוא באמת מבין בו, שחר שם סימן שאלה גדול כבר בכותרת. הוא שאל שאלה.
הלואי וגישה זו תחדור לעיתונות- רצוי שידווחו על ספקולציות בסגנון כתיבה שמבהיר זאת לקורא.

שכחת להוסיף סימן שאילה בסוף ההתייחסות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: