תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ניר צדוק: אלי גוטמן - המחנך הדגול
הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1228492.html
אלי גוטמן - המחנך הדגול
הטעות של אלי גוטמן, שהחליף את ערן זהבי בדרבי, תפגע באלפי אוהדים שלא חתמו על חוזה בפאלרמו, ושליריבה הראשית שלהם בעונה הבאה לא יקראו קטאניה, אלא שוב, מכבי ת"א

ימסור או לא בפאלרמו, ערן זהבי, באמת שלא מעניין. העיקר שבעט - מהאוויר ובנגיעה, בטדי ואל מול שער 5, בדרבי ובמשחק עונה - בהפועל תל אביב. מזל שאלי גוטמן לא החליט ללמד אותו לקח עוד לפני משחק הבית האחרון שלו, הרבה אחרי שחתם את הפרק המפואר בהיסטוריה האדומה, שאותו כתב דווקא בשל אותן תכונות שגרמו לו לבכר בעיטה על פני מסירה, לקיחת אחריות על פני גלגולה לרגליו של אחר.
אם היה מלמד קודם לכן (שבוע לפני טדי, נניח? אוי ואבוי) אולי לא היה בועט כשחלף על פניו של אותו שטראובר בדרבי הראשון וקבע ניצחון. אולי היה חושב להשתלט על כדור הגובה ההוא של טועמה בליון, רק כדי להוריד קטנה לקשר אחורי שיגיע עם הפנים לשער ויבעט גבוה מעל אותו שער. לחנך את זהבי, ללמד לקח - לאחר מכן להטיח בפניו שהוא, הוא ולא מקבל ההחלטות, נושא באחריות למהפך של מכבי? נו באמת. פחדנות. אין מילה אחרת.
אלי גוטמן קרס בדרבי. אם היה מפסיד 3:0 לא היה חוטף חבטה שכזאת. מהבחינה המקצועית גרידא - והרי אין דרך אחרת להתייחס לחילוף של שחקן קריטי בדקה קריטית כאל משהו שעושים כדי לעזור לקבוצה לנצח - קיבל החלטה שגויה כשהכניס את שבחון. מתקבל על הדעת שחשב דבר אחד ויצא דבר אחר. כולם טועים, גם מאמן טוב כמו גוטמן. אלא שגוטמן לא סתם טעה. גוטמן, כמשתמע מדבריו, טעה ב"כוונת מכוון". אם הסיבה לחילוף היא העמדתו של זהבי במקום - לשם שיפור יסודות ושינוי קו מחשבה לקראת המשך הקריירה של השחקן בתחנה הבאה - אזי התקבלה החלטה שגויה מיסודה בשל שיקולים זרים. החלטה שגויה שגם אם תשרת את זהבי בעתיד, לתפיסתו של גוטמן, עלולה לפגוע אנושות באלפי אוהדים של הפועל תל אביב כאן ועכשיו. אלפי אוהדים שלא חתמו על חוזה בפאלרמו, וליריבה הראשית שלהם בעונה הבאה לא יקראו קטאניה, אלא שוב, מכבי תל אביב.
אולי כבר ראה גוטמן בעיני רוחו כיצד ייצא גדול מכל הסיפור; איך ינצח, למרות הכל, ולאחר המשחק, עטוף צעיף אדום, יספר מחויך כיצד שיפר את קבלת ההחלטות של זהבי בדרך הקשה, ולצד זאת כיצד הוסיף שבחון לשליטה האדומה במרכז המגרש. גאוני כמעט כמו שזה אגואיסטי. אבל גאונות לא היתה כאן. אולי רק זו של טועמה, ששוב, כמו אז בליון, הרים כדור גובה והציל את כולנו

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניר צדוק: אלי גוטמן - המחנך הדגול
הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
זה בדיוק מה שצעקתי כאן אחרי הדרבי. לא משנה שגוטמן שגה מקצועית ועשה טעויות חריפות שעלו לנו כנראה בתואר האליפות, זה מילא. הוא אשכרה הרשה לעצמו לחנך שחקן שבוע לפני סוף העונה, על חשבון הפועל, ובשביל מה? בשביל שזה לא יקרה לו בקבוצתו החדשה!
אתם מבינים מה נהיה מאיתנו? מחנה אימונים.
גוטמן הביתה, ביחד עם אבוקסיס (סתם כי הוא לא נראה לי מתאים מקצועית, עדיין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 23:58 
ברור. גוטמן דאג להצלחה של זהבי בפאלרמו.
גוטמן דאג להסבר שיוציא אותו הכי פחות רע (לדעתו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 00:25 
אם גוטמן טעה (מעבר למשחק) זה בתגובה שלו, שבאמת היתה אמורה להוציא אותו כמה שיותר טוב.
הרי אף אחד לא חושב שברגע שהוא לא מסר, גוטמן חשב לעצמו : אני אוציא את זהבי כדי שילמד למסור באיטליה.

לשם שינוי לא אהבתי הפעם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 00:31 
זהבי יצא גם כי הוא סימן לגוטמן עם היד אחרי שהוא צעק לו לרדת להגנה כי ערן הלך באדישות אחרי אי המסירה.
זהבי היה צריך לפתוח על הספסל בדרבי (וגם בחצי הגמר) כי הראש שלו היה עסוק בעונה הבאה ולא כל כך בהפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 00:58 
אלי גוטמן החליף את זהבי כי קפץ לו הפיוז וזהו.
כל הטור הזה קצת מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 01:51 
סמל אישי של המשתמש
אני מחסידי אלי גוטמן, אבל אם הוא ילך הביתה יום אחד מסיבה מוצדקת זה לא בגלל הקריזים שלו, אלא בגלל שהוא מאמן קבוצה כבר שלוש וחצי שנים ועדיין לא לימד אותה לעשות הגנה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 03:11 
אני שמעתי את גוטמן אומר בסיום המשחק: "אני מבטיח לך שכשזהבי יהיה בפאלרמו הוא ימסור במצב כזה". לא שהוא אמר שהוא הוציא אותו בשביל שימסור בפאלרמו. וגם אם זה מה שהוא אמר בראיון אחר בתום המשחק, ניחא. אפשר לחשוב שמאמן באמת מתכוון לכל משפט שהוא פולט בסיום משחק. הוא לא באמת חשב על הקריירה שלו בפאלרמו, זה ברור, הוא התעצבן עליו באותו רגע, כמו כל אוהד ביציע שלא הבין איך הוא לא מסר. היו אוהדים שבאותו רגע אמרו שצריך להוציא אותו. גוטמן ביצע פעולה אימפולסיבית ולא שכלתנית. טעה, אבל מכאן ועד ההתנפלות עליו? מוגזם לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 03:44 
סמל אישי של המשתמש
שוב, גוטמן לא הוציא אותו בגלל ההחמצה,
אלא בגלל שהוא העיר לו על ההחמצה וזהבי ענה לו התנועות של זילזול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 04:58 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
אני שמעתי את גוטמן אומר בסיום המשחק: "אני מבטיח לך שכשזהבי יהיה בפאלרמו הוא ימסור במצב כזה". לא שהוא אמר שהוא הוציא אותו בשביל שימסור בפאלרמו. וגם אם זה מה שהוא אמר בראיון אחר בתום המשחק, ניחא. אפשר לחשוב שמאמן באמת מתכוון לכל משפט שהוא פולט בסיום משחק. הוא לא באמת חשב על הקריירה שלו בפאלרמו, זה ברור, הוא התעצבן עליו באותו רגע, כמו כל אוהד ביציע שלא הבין איך הוא לא מסר. היו אוהדים שבאותו רגע אמרו שצריך להוציא אותו. גוטמן ביצע פעולה אימפולסיבית ולא שכלתנית. טעה, אבל מכאן ועד ההתנפלות עליו? מוגזם לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:41 
שילך כבר לנוח בבית ,הטעויות שלו כבר עלו יותר מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:48 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
שילך כבר לנוח בבית ,הטעויות שלו כבר עלו יותר מדי

אמרתי לך מקרון,אף אחד לא חייב אותך לחבב את גוטמן - אבל הצורה שבה אתה מציג אותו היא פשוט מגוחכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:49 
אלי גוטמן מאמן ענק שיזכר בהיסטוריה של הפועל .
בדרבי ערן היה צריך לצאת כי הוא פשוט זלזל בהגנה , אני לא מדבר על המסירה לגול כי זה מה שהוא חשב באותו רגע בתור גולר מטורף , ואין לי תלונות אליו .
ניר חברי הטוב וגם התקשורת מבקרים את גוטמן על החלטה של מאמן , זה אחלה וסבבה , אני עדיין סומך על גוטמן בעיניים עצומות .
יכול להיות שגוטמן טעה באותה החלטה , בטח שגוטמן טעה בעבר ( הלא רחוק - חיפה ) , זה קרה לכולם , וגם יקרה .
עדיין , גוטמן מאמן ענק ,שרק שיפר שחקנים מאז שהם איתנו , צעירים וגם הבטחות שפרחו רק שהגיעו אלינו .

נערך לאחרונה על ידי רוי האדום בתאריך 20 מאי 2011, 05:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:50 
ההתבטאות של גוטמן אולי לא הייתה אקדמית ,שכלתנית ואולי מקורה בטעות ,אבל מכאן למה שכותב הטור הפליג המרחק הוא רב.
שיהיה בהצלחה ל-2 הצדדים (בעצם ל-3 ,גם לכותב הטור )

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
בדרבי ערן היה צריך לצאת כי הוא פשוט זלזל בהגנה , אני לא מדבר על המסירה לגול כי זה מה שהוא חשב באותו רגע בתור גולר מטורף , ואין לי תלונות אליו .
ניר חברי הטוב וגם התקשורת מבקרים את גוטמן על החלטה של מאמן , זה אחלה וסבבה , אני עדיין סומך על גוטמן בעיניים עצומות .
יכול להיות שגוטמן טעה באותה החלטה , בטח שגוטמן טעה בעבר ( הלא רחוק - חיפה ) , זה קרה לכולם , וגם יקרה .
עדיין , גוטמן מאמן ענק ,שרק שיפר שחקנים מאז שהם איתנו , צעירים וגם הבטחות שפרחו רק שהגיעו אלינו .
אני מסכים עם כל מילה שלך.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 07:28 
רוי האדום כתב:

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:12 
איש לא בא לגמד את השגיו של גוטמן גם לא אני
אלא מאי?
גוטמן נכשל ברגע האמת ולא נטל אחריות
כמו בכל מפעל או חברה (בעולם , לא במדינת הפח שלנו) מי שנכשל צריך לתת את הדין
ולענין זה לא יועילו כל השגי העבר
נראה לי שאיש לא באמת מבין את משמעות אבדן האליפות השנה
זו לא היתה אמורה להיות עוד אליפות אלא האליפות שהיתה הופכת את הפועל לדומיננטית
לכמה שנים טובות על כל הכרוך בכך
אין לי אישית שום הסבר הגיוני למה שקרה בחיפה החל מההרכב שעלה וצורת ניהול המשחק
גם לא שמעתי הסבר כאמור ממנו
לאור האמור לעיל עליו ללכת ונדמה לי שגם הוא מבין כבר שהוא צריך ללכת
נותר רק שאתם תבינו את זה והלוואי ואתבדה אבל בתוך כמה ימים תבינו גם אתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:43 
ברור שגוטמן לא היה צריך להגיד שהוא עשה את זה כדי שזה לא יקרה לזהבי בפאלרמו, אבל זה גם ברור באותה מידה שזו ממש לא הסיבה האמיתית.
גוטמן התרגז עליו והוציא אותו, אני לא חושב שיש כאן הרבה מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
bergkamp כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
מילא אחרי שזהבי לא מוסר, גוטמן ביקש ממנו לרדת להגנה וזהבי עשה לו עם היד תנועה מזלזלת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
בא בזמן הטור הזה. היה חסר לי משהו לעטוף איתו את הדגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:35 
ניר ידידי הפעם לא שיחקת אותה כמו בטוריך הרבים הקודמים.
נדמה שמדובר במקצה שיפורים לטור אחר שקרא לגוטמן להתפטר בראשית עונת הדאבל אם אני לא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
אני עוד מחכה לסליחה של ניר מגוטמן שנה שעברה אחרי הפוסט שכתב עליו אחרי המשחק נגד מכבי פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 12:19 
קומוניסים כתב:
רוי האדום כתב:

בדיוק.

אחרי שזהבי התמוטט מול שטראובר, הוא נשאר לשבת, לקח לו הרבה זמן לקום, לדדות להגנה - אחד הדברים המעצבנים. אני ועוד רבים ביציע ראינו בזה עלבון, אני בטוח שגם גוטמן.
מה קרה ערן? כדורגל, מחטיאים, קום על הרגליים ורוץ למטה. התבאסת שלא שמת את הגול הזה, אה? גם אנחנו, גם שאר השחקנים. רוץ ותעזור לחברים שלך כדי להגיע לעוד מצב, אל תפקיר אותם ב-10 שחקנים. תודה שקמת ואתה יוצא מאופסייד...
אני גם לא מדבר ספציפית על המסירה לגול, אלא על הגישה.
ובסדר, גם אם גוטמן טעה בחילוף, אני מסכים עם דבריהם של רוי האדום וברגקאמפ.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
אלי גוטמן טעה לא מעט פעמים. דווקא הפעם אני לא בטוח שזו טעות
בכלל,הרבה זמן אני מדבר על פרדוקס אלי גוטמן.מאמן הכדורגל (ואני מדגיש את המילה כדורגל) הטוב במדינה שמבחינות פסיכולוגיות עדיין לוקה בחסר. או שלא נותן חופש בכלל או שנותן יותר מדי
יחד עם זאת האיש חייב להישאר וזה ברור,הוא עבד השנה בתנאים מופרעים והיה בעצם ראש המערכת השקול,הצליח להחזיק את הקבוצה עד השלבים האחרונים (עכשיו אנחנו רואים את מה שהיא צריך לקרות בעצם בינואר) כשגם התקף הלב לא עזר כי מאז שוחרר מעט הרסן בקבוצה
זה בסדר גמור ואף מצוין לבקר את גוטמן (וכל אחד אחר כמובן,אף אדם אינו חף מביקורת עניינית) אבל גם אז יש דרך לעשות את זה לאדם שהביא לנו כ"כ הרבה שמחות בשלוש וחצי השנים הקרובות
כולי תקווה שאלי גוטמן לא ימשיך איתנו בשנה הבאה ובכך יסתום כ"כ הרבה פיות לכ"כ הרבה כפויי טובה שבשנה הבאה יבינו באיחור כמה גדול היה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
איש לא בא לגמד את השגיו של גוטמן גם לא אני
אלא מאי?
גוטמן נכשל ברגע האמת ולא נטל אחריות
כמו בכל מפעל או חברה (בעולם , לא במדינת הפח שלנו) מי שנכשל צריך לתת את הדין
ולענין זה לא יועילו כל השגי העבר
נראה לי שאיש לא באמת מבין את משמעות אבדן האליפות השנה
זו לא היתה אמורה להיות עוד אליפות אלא האליפות שהיתה הופכת את הפועל לדומיננטית
לכמה שנים טובות על כל הכרוך בכך
אין לי אישית שום הסבר הגיוני למה שקרה בחיפה החל מההרכב שעלה וצורת ניהול המשחק
גם לא שמעתי הסבר כאמור ממנו
לאור האמור לעיל עליו ללכת ונדמה לי שגם הוא מבין כבר שהוא צריך ללכת
נותר רק שאתם תבינו את זה והלוואי ואתבדה אבל בתוך כמה ימים תבינו גם אתם

אתה מצחיק לאללה
יחד עם זאת כשאני מתאר לעצמי מה היית כותב על סיר אלכס אהובך בשנת 92' כמדומני לאחר 5 שנים יבשות של כלום ואיבוד אליפות מביך בשנה השישית בלוזריות מדהימה ללידס של קאנטונה אני נרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:00 
ואתה מלשן מוסר ומניאק באופן כללי
עם נטיה למחלת רוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:00 
ניר, הפעם לכלכת..
צור ש. כתב:
זהבי יצא גם כי הוא סימן לגוטמן עם היד אחרי שהוא צעק לו לרדת להגנה כי ערן הלך באדישות אחרי אי המסירה.
זהבי היה צריך לפתוח על הספסל בדרבי (וגם בחצי הגמר) כי הראש שלו היה עסוק בעונה הבאה ולא כל כך בהפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
יצא המרצע,מקורמן
חיכיתי לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: