NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:
Redfan כתב:
50 אחוז אנחנו, 50 אחוז שני הליצנים, רק ככה אפשר.
בלי הפגנות ובלי כלום, זה מיותר, צריך להתחיל תהליך של השתלטות האוהדים על המועדון.
ומאיפה תביא כסף לקנות ולהחזיק חצי מועדון? לא כל שנה נגמרת ברווח, בטח כשרוצים להביא שחקנים יקרים
בקושי חצי מיליון לכדורסל אתה מצליח להביא
הקהל שלנו כל שנה מביא בערך 7 מליון שקל.
אני מאמין שאם תוסיף לקהל גם כח ניהולי, אפשר להגיע ל10 מליון. אולי לא בשנה הראשונה, אבל ברגע שזה יתפוס, זה לא כזה תלוש מהמציאות.
יש להפועל השנה 9000 מנויים, אם חצי מהם שם בערך 1400 שקל בעונה הבאה (אני לוקח מנוי ממוצע לשער 7, ז"א השקעה של עוד 400 שקל) כבר הגעת ליותר מ5 מליון שמגיעים ישירות מאוהדים, בצורה של "מנוי" רק יקר יותר.
אגב, יש מספיק אוהדי הפועל אמידים שאם הרעיון יתפוס אצלם, יתרמו גם כמה אלפי שקלים- בדיוק כמו שקיים בהפועל אוסישקין. בכדורגל זה יהיה בהרבה יותר גדול.
חיכיתי שיפול למישהו האסימון.
חובה להתחיל את התהליך, פשוט חבל על הזמן עם המחאות והאנרגיות, עדיף לפרוק את זה על פרוייקט כזה.
לא יודע אם 1400 שקל, אבל תראה, מספיק שאוהד משלם גם 1000 שקל בשנה ומקבל על זה מנוי ועוד כל מיני דברים, זה יפה, זה צריך להיות מחיר אחיד לטעמי שיכלול גם מנוי לכל יציע בבלומפילד.
10,000 כאלה, ויש לך 10 מיליון שקל כל שנה מחיר אחיד רק מהאוהדים, וזה רק מבעלי מניות, לא כולל עוד אורחים שיכולים להגיע למשחקים.
זה בכלל לא תלוש מהמציאות ותוך כמה עונות אני באמונה מאוד גדולה שאפשר להשיג את זה.