תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שישי 20/5
הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 04:38 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הבמבי שוב מת מצחוק
הטלנובלה בהפועל ת"א נמשכת • הפעם: מוני הראל מחזיר לאלי טביב את הצ'ק ומבטל את המכירה • הנהלה עם חשבונות
רותם גרוסמן
מי שחשב שסאגת הבעלות על
הפועל ת"א תמה לאחר מסיבת העיתונאים של אלי טביב שבה הודיע כי הוא רוכש את המועדון כנראה לא מכיר את הנפשות הפועלות בסיפור.
אתמול הודיע היו"ר אמיר לובין יד ימינו של מוני הראל כי עיסקת הבמבי מבוטלת וכי הראל אינו מעוניין למכור את מניותיו לטביב: "אלי טביב לא השלים את רכישת הפועל ת"א ופעל בניגוד להסכם הבמבי לפיכך החזיר מוני הראל לידי אלי טביב את הצ'ק והודיע לו שההודעה שלו על רצונו לרכוש את מניות הפועל ת"א בטלה ומבוטלת."
לטענת לובין הצ'ק שהעביר טביב החתום על שמו של עורך דינו של הראל אינו קביל. זאת בנוסף להתניות שהטיל טביב שסירב לרשום צ'ק על שמו שלו לפני שכל הסעיפים והמחלוקות בין השניים ייפתרו. "הראל דורש שההצעה שלו על רכישת מניות הפועל ת"א תהיה תקפה ומחייבת ומבקש להשלים לאלתר באופן מיידי את הליך העברת המניות למר הראל בתשלום מיידי" סיכם היו"ר לובין.
טביב לא נותר חייב והגיב לדברים: "טענותיו של מוני הראל הזויות ומופרכות. אני קיבלתי את הצעתו והשלמתי את רכישת הפועל ת"א בהתאם להוראות ההסכם. אותן 'התניות' שמוני מדבר עליהן אינן אלא דרישה על פי החוק לקבלת אישור ההתאחדות לכדורגל בדבר העברת המניות ואישור בסיסי כמו בכל עיסקת מניות כי מניותיו של הראל אינן מעוקלות." טביב איים לתבוע את הראל "אם ימשיך לפגוע בהתנהלות התקינה של המועדון."
נציגו של טביב דורון אוסידון נשמע קרבי יותר: "הראל התחרט על שהחליט להפעיל את מנגנון הבמבי וממציא טענות חסרות שחר. תוך כדי הוא גורם במודע נזקים חמורים למועדון הפועל ת"א מתוך העדפה ברורה של האינטרסים האישיים שלו על פני אלה של הקבוצה שהוא מתיימר לאהוד."
לבסוף אוסידון סיכם: "שמוני יפסיק להגיד שהוא אוהב את הפועל ולהכפיש אחרים ויסתכל על עצמו."
במחנה הראל הציעו פשרה זמנית והיא מינוי נציגים מכל צד שינהלו את המועדון ללא התערבות הבעלים: "עלינו מאוד מקובל שגבי קצרה שהוא איש של אמת ינהל גם בשמו של מוני עד שנמצא את הפתרון."

הארץ

הפועל ת"א: מישהו חשב שזה יהיה כל כך פשוט?

מאת משה הרוש

מוני הראל הודיע כי עסקת הבמבי מבוטלת עקב בעיה בחוקיות הצ'ק שהעביר אלי טביב. "הראל ציפה למכור מניות מעוקלות", טענו בסביבת הבעלים המיועד של הפועל ת"א

נראה שזה לא עומד להסתיים בקרוב: הליך הבמבי בין אלי טביב למוני הראל בדרך לקיפאון ולסדרת תביעות משפטיות בין הצדדים. אתמול החליט הראל להשיב את הצ'ק בסך 6 מיליון שקל עבור רכישת מניותיו שהעביר לו טביב, בטענה כי ההתניות שנלוו לתשלום משמעותן הפרת הסכם הבמבי.

הראל העביר לטביב מסר לפיו "הליך הרכישה מבוטל עקב בעיית חוקיותו של הצ'ק, שלא ניתן לפרעון מיידי. זו הפרה של הסכם הבמבי ולכן העסקה מבוטלת". טביב לא ידע אם לצחוק או לבכות עם קבלת ההודעה מהראל, שכן מלכתחילה צוין כי "התנאי לפרעון הצ'ק הוא הסרת העיקולים הקיימים (לטובת נטלי הראל בסכום של כ-700 אלף שקל - מ"ה) על מניותיו של הראל, וחתימה על מסמכים לצורך העברת הבעלות בהתאחדות וברשם החברות".

המהלך של הראל התקבל במורת רוח אצל טביב, שהודיע מיד על כוונתו "לתבוע את הראל בגין גרימת נזקים אפשריים למועדון". בסביבתו של טביב טענו כי "הראל כנראה לא היה מעוניין להסיר את העיקולים. הוא ציפה למכור מניות מעוקלות, ועוד להתלונן נגד הרוכש". טביב, באמצעות נציגו דורון אוסידון, הודיע כי "טענותיו של הראל הזויות ומופרכות. ההתניות שעליהן מלין הראל הינן דרישות חוקיות לקבלת אישור מההתאחדות להעברת המניות, ואישור כי מניות אלו אינן מעוקלות. הראל ממציא טענות חסרות שחר תוך גרימת נזק חמור למועדון, והעדפה של האינטרסים האישיים שלו על פני טובת הקבוצה". אגב, מוני ומשה הראל מתכוונים להתייצב היום באימון הקבוצה בוולפסון כדי להפגין נוכחות.

בהפועל החליטו להעניק לוואליד באדיר את הזכות להחליט אם לפרוש בסיום העונה, או להאריך את חוזהו בעונה נוספת. "זה המינימום שמגיע לו", הסבירו במועדון. עוד לפני סאגת עצירת הבמבי הבהירו בסביבתו של טביב כי אין בכוונתו לפטר את החשב ניר כץ, שזוכה להערכה רבה. גילי ורמוט עבר את ניתוח הבקע, ויזדקק להחלמה בת שלושה שבועות. כ-14 אלף אוהדי הפועל רכשו כרטיסים לגמר הגביע ביום רביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 20/5
הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:01 
סמל אישי של המשתמש
יימח שמו של ההראל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:07 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
יימח שמו של ההראל הזה.
אני אישית מעדיף שני בעלים מאשר רק את טביב. הוא לבדו מפחיד אותי הרבה יותר מאשר כשמוני משתק אותו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:14 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
יימח שמו של ההראל הזה.
אני אישית מעדיף שני בעלים מאשר רק את טביב. הוא לבדו מפחיד אותי הרבה יותר מאשר כשמוני משתק אותו.

מה עוזר שהם משתקים אחד את השני?
שהקבוצה לא יכולה לעשות שום מהלך מינימלי?

הקהל,וכל מאחד שטובת הקבוצה לנגד עיניו רצה במבי - וקיבל.
אז נכון שלאכזבתם של אוהדים כאלה ואחרים,הצד הלא נכון זה בבמבי,אבל די - זה כרגע מה שיצא,ועם זה צריך לנסות ולהמשיך הלאה.
מה עדיף,כל מלחמות הסעלים הבלתי נגמרות האלה?
הראל הזה חלאה.
עשה חבילה מאפס השקעה,ופתאום שהבין שטביב עושה לו סוג של תרגיל ולוקח את הקבוצה במחיר באמת נמוך,החליט לנבור מתחת לאדמה בשביל למצוא סיבות לביטול העסקה,בעוד הטענות של טביב שהוא לא מוכן לשלם עבור מניות מעוקלות הן יותר מסבירות,בעקבות הדיווחים על מצבו של בהראל בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:17 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
יימח שמו של ההראל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:18 
כמה שאני חושב שטביב הוא אסון והרס למועדון הזה , מוני הראל ממשיך להוכיח שגם הוא לא מתאים ולא ראוי לקחת את האהבה שלנו אליו ,
פשוט חרא זבל .
כולם חארות ,
ואנחנו כרגיל עם הזין ביד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:18 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
its-sick כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
יימח שמו של ההראל הזה.

אז נכון שלאכזבתם של אוהדים כאלה ואחרים,הצד הלא נכון זה בבמבי,אבל די - זה כרגע מה שיצא,ועם זה צריך לנסות ולהמשיך הלאה.
הראל הזה חלאה.
עשה חבילה מאפס השקעה,ופתאום שהבין שטביב עושה לו סוג של תרגיל ולוקח את הקבוצה במחיר באמת נמוך,החליט לנבור מתחת לאדמה בשביל למצוא סיבות לביטול העסקה,בעוד הטענות של טביב שהוא לא מוכן לשלם עבור מניות מעוקלות הן יותר מסבירות,בעקבות הדיווחים על מצבו של בהראל בתקשורת.

טביב הוא גנב שישמיד את הקבוצה בלי למצמץ, אני מעדיף מאזן אימה.
מוני הוא לא בעלים טוב, אבל ברור שהפועל היא הקבוצה היחידה בשבילו ובעיניי יש לזה הרבה ערך. אני לא רוצה בעלים שהרס כבר קבוצה אחת וניהל דיונים על לעבור לגזענים מירדן בעונה הבאה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:37 
המשך מצב השיתוק הוא המצב הכי גרוע בנמצא
ויוביל בודאות להרס המועדון
צריך ללחוץ על שניהם למנות בורר שאצלו יפקיד כל צד את הסכום ופסיקתו שתנתן בתוך שבוע תהיה סופית ומחייבת
אם לא אזי באמת שאין ברירה פרט למחאה קצת פחות תרבותית סטייל ירדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:55 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
כמה שאני חושב שטביב הוא אסון והרס למועדון הזה , מוני הראל ממשיך להוכיח שגם הוא לא מתאים ולא ראוי לקחת את האהבה שלנו אליו ,
פשוט חרא זבל .
כולם חארות ,
ואנחנו כרגיל עם הזין ביד .

נכון שטביב לא בא עם "מוניטין" חיובי לפה,אבל בטוטאל הכולל הוא אחראי להבאה של 3 שחקנים (4 אם אתה מחשיב את בן לוז) שאחראים לא מעט ל3 העונות האחרונות שלנו בחלק העליון של הטבלה.
משום מה כולם מדברים על תרגיל ליגת האלופות שטביב ניסה לעשות (וברור שלא ניסה לעשות לבד אלא בשיתוף עם הראל,שלא יהיה ספק),בזמן שהראל הנוכל החליט לקחת 200 ש"ח עבור משחק מחורבן עם טוטנהאם בגביע אופ"א,כאשר ברגע האחרון הוא קולט שאין היענות וסגר איזה שהוא דיל של הנחה עתידית לאיזה דרבי של 50 ש"ח.
שלא לדבר על זה שהבן זונה קם בוקר אחד לפני 16 שנה והחליט למכור את רביבו שהיה הדבר היחיד שגרם לנו להיראות כמו קבוצה,בקומבינה לא ברורה,שבזמנו בטח ריפדה אותו טוב מאוד להמשך.
אז בינתיים הראל הראה מי הוא באמת,ומה באמת מעניין אותו ואת אחיו הקשקשן - וזה כסף.
לא אמרתי שטביב אדום מילדות,ויש לו קעקוע של הפטיש והמגל על הגב,אבל לפחות פה אנחנו יודעים שמדובר באיש עסקים שרואה את הקבוצה בתור עסק,ולא כמו מישהו שרוצה שייראו אותו בתור אוהד,ובינתיים הוא לא פחות גרוע מטביב בגישה,ובייחוד במעשים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 06:01 
אני אומר לך שמוני הראל שם לא מעט כסף בהפועל ( כמו שפירסמו ), אין לי איך להוכיח לך , תאמין או לא , אחלה .
שני החארות האלה זה אסון להפועל .
נקודה .
נקודת החובה היחידה שיש לטביב זה כפר סבא , רמת גן , ינואר וכו' .
ושוב , הלוואי ושניהם היו הולכים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 06:10 
סמל אישי של המשתמש
בעלים אחד.
אם אתם רוצים שמישהו בכלל יחשוב על להתקרב להפועל.
תשכחו מצירוף שחקן זה או אחר אם יש שני בעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
כמו ילד קטן , שובר את הכלים
לא בטוח שהוא יכול להחזיר את הצ'ק , מבחינת החוזה הוא קיבל את התמורה שהציע
מכאן הראל יכול רק לזמר לעיתונאים
הוא פשוט עושה צחוק מעצמו
אלא אם כן הצ'ק לא סחיר ולא ניתן לפדיון - גם זה אמור להיות עילה לבית משפט ולא יכול להחזיר את הגלגל אחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
כמה שאני שונא את הראל וטביב. זה לא שיש אחד טוב ואחד רע ואז אפשר להתפלל ולקוות, פשוט כל תוצאה תהיה רעה. מוני, טביב או שניהם - כל מצב יביא אותנו לאבדון. איזה מצב מייאש זה להיות בלי תקווה, זה לא מגיע לנו. פשוט לא מגיע לנו.
עולם לא הוגן, צדיק ורע לו רשע וטוב לו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 07:07 
סמל אישי של המשתמש
רק בעלים אחד
אפילו אם הוא פלאטו שרון או פנינה רוזנבלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 08:01 
its-sick כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
its-sick כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
יימח שמו של ההראל הזה.

הראל הזה חלאה.

מוני הוא לא בעלים טוב, אבל ברור שהפועל היא הקבוצה היחידה בשבילו ובעיניי יש לזה הרבה ערך. אני לא רוצה בעלים שהרס כבר קבוצה אחת וניהל דיונים על לעבור לגזענים מירדן בעונה הבאה.

"המעבר לבית"ר" היה חלק מהתרגיל שטביב עשה להראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 08:12 
עם כל הכבוד ל"תרגיל המבריק" של טביב, נראה לי שהפכתם את זה לפשטני מידי.

מישהו באמת מאמין שהראל קרא בוואן ובערוץ הספורט שטביב יסכים למכור אז הוא הגיש הצעה על 6 מליון? מה מנע ממנו להגיש הצעה על מליון אם כך?

אין סיכוי בעולם שהראל לא חשב על אפשרות שבה טביב יחליט לקנות את הקבוצה וכנראה שהוא הגיש הצעה שנראתה לו הכי משתלמת, גם במקרה של מכירה.

נראה לי שקצת הגזמנו עם ההתלהבות מהתרגיל הגאוני, אפילו בפורום היו לא מעט אנשים שסברו שטביב יעשה פניית פרסה ברגע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
הראל ואנשיו כנראה חושבים שכולנו מטומטמים
מכל בלבולי המוח שלהם, לא מצאתי עדיין אף טיעון שמצדיק את ביטול העסקה. מנסים להיתפס לפרטים טכניים אזוטריים בטענות מיני טענות.
צפיתי אתמול ביציע העיתונות (כרגיל, טעות לצפות בזבל הזה) והקוף במתיימר להיות עתונאי נשכן וביקורתי, עאלק, לא הצליח להנפיץ טיעון אחד רלוונטי למה טביב פעל באופן לא תקין.

אז מה, הראל הופתע שהוא קיבל את הצ'ק עם מסמך משפטי? באמת מפתיע שאדם לא מוסר 6 מליון שקל ומצרף אליהם חוזה והתניות, מי שישמע. אולי שגם יבטל את העסקה כי טביב שם קרוס על הצ'ק והוא ציפה לצ'ק סחיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 08:51 
שחר כתב:
עם כל הכבוד ל"תרגיל המבריק" של טביב, נראה לי שהפכתם את זה לפשטני מידי.

מישהו באמת מאמין שהראל קרא בוואן ובערוץ הספורט שטביב יסכים למכור אז הוא הגיש הצעה על 6 מליון? מה מנע ממנו להגיש הצעה על מליון אם כך?

אין סיכוי בעולם שהראל לא חשב על אפשרות שבה טביב יחליט לקנות את הקבוצה וכנראה שהוא הגיש הצעה שנראתה לו הכי משתלמת, גם במקרה של מכירה.

נראה לי שקצת הגזמנו עם ההתלהבות מהתרגיל הגאוני, אפילו בפורום היו לא מעט אנשים שסברו שטביב יעשה פניית פרסה ברגע האחרון.

נראה לי שאתה קצת מתבלבל..
אם הוא היה מגיש הצעה לקנות במיליון אז טביב היה קונה ממנו במיליון..
אם הוא היה מאמין שטביב רוצה את הפועל הוא היה מעלה את הסכום ולא מוריד אותו ואז הוא לוקח סיכון כי לו בעצמו אין גרוש על התחת באמת לשלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 08:52 
נראה כי ההתניות של טביב ( לוודא שהוא מקבל אישור מהתאחדות לכדרוגל ומניות נקיות מעיקולים) לגיטמיותץ גם במסיבת העיתוניאם טביב נראה לי רציני ושקול .
יום לאחר מסיבת העיתונאים שמעתי את משה הראל משתלח ברדיו בטביב, נראה לי שההראלים פשוט לא מסוגלים להשלים עם זה שטביב קיבל את ההצעה שלהם ומנסים להחזיר את הגלגל לאחור- מעישהם יגרמו לזה שהקבוצה תיהיה משותקת , את הלחץ להרפות צריך להפעיל עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:01 
שער 7 הוא אדום כתב:
יימח שמו של ההראל הזה.

ומשה ולובין כן יהי רצון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:03 
its-sick כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
its-sick כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
יימח שמו של ההראל הזה.

הראל הזה חלאה.

מדהים, גם אם מוני הראל יבוא אליך ויגיד לך בפנים שהאגו והכסף מענין אותו יותר ממך או הפועל, יקח מצית וישרוף לך את המועדון מול העיניים שלך, עדיין תחזור על המנטרה של האוהד, פשוט בלתי נתפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:12 
זה מאוד מאוד פשוט, הראל מתנהג כמו ילד בן 5 שהפסיד כרגע במשחק דמקה ופשוט מעיף את כל הכלים מלוח המשחק בשיא העצבים ודורש משחק חוזר.

אין ספק שאם הוא לרגע היה חושד שביב יגיב בחיוב להצעה שלו אז , או שהוא בכלל היה מסרב להיות זה שנותן את ההצעה , או שהוא היה נותן הצעה טיפה יותר גבוה.
בכל מקרה אני בספק אם היה לו מלכתחילה אפילו את ה6 מיליון האלה כדי לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:17 
מה מסובך שהפורום מתקשה כל כך להבין מה זה במבי ?????
כסף מידי ללא התניות!!!! של אחד הצדדים ! זה במבי כל צד יכול לוותר על המהלך הזה ,במבי זה לא חובה !!!
גם היום טוען הראל שאם טביב יעביר לו את הכסף ללא התניות הוא ילך !
לא מבין איך אנשים פה מצדדים בטביב אחרי שראו מה קרה אחרי 24 שעות שכביכול הוא היה בעלים יחיד ! האזנות סתר זו עברה פלילית !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
זה מאוד מאוד פשוט, הראל מתנהג כמו ילד בן 5 שהפסיד כרגע במשחק דמקה ופשוט מעיף את כל הכלים מלוח המשחק בשיא העצבים ודורש משחק חוזר.

אין ספק שאם הוא לרגע היה חושד שביב יגיב בחיוב להצעה שלו אז , או שהוא בכלל היה מסרב להיות זה שנותן את ההצעה , או שהוא היה נותן הצעה טיפה יותר גבוה.

זה העניין, אם אין לו כסף מה הוא מחליט להחזיר את הצ'ק ?
אף אחד לא יודע בדיוק מה קורה שם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:19 
redead כתב:

נכון זה פשוט הראל מתנהג כמו ילד בן 5 שהפסיד במשחק דמקה אחרי שגילה שהצד השני רימה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
האזנות סתר זו עברה פלילית !

האזנות סתר זו עבירה פלילית.
אבל, כשדורון אוסידון, לדוגמא, יושב עם מורדי דדון (לדוגמא), ומורדי מספר לו על ההתנהלות של מוני הראל, ואוסידון מקליט את השיחה, אין מדובר בהאזנת סתר, אלא בהקלטה חוקית למהדרין.
להבנתי, זה סוג הדברים שקרו שם.
זה חוקי לחלוטין, אבל מאד מסריח. אני לא הייתי רוצה בקבוצה שלי מנהלים שמקליטים את עובדיהם ללא ידיעתם. שלא לדבר על בעלי קבוצה שנוהגים כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:29 
סימרוטיץ כתב:
redead כתב:

נכון זה פשוט הראל מתנהג כמו ילד בן 5 שהפסיד במשחק דמקה אחרי שגילה שהצד השני רימה !

לא התניה שהמניות לא מעוקלות ולא הפניית השיק לעו״ד של הראל מהווים הפרה של התנאים. מוני הראל זה שאול אייזנברג, פשוט לא מסוגל ללכת הביתה ולתת למועדון להשתחרר מחיבוק הדב שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:32 
שוהם יפת כתב:
redead כתב:

זה העניין, אם אין לו כסף מה הוא מחליט להחזיר את הצ'ק ?
אף אחד לא יודע בדיוק מה קורה שם .

כי לפי החוקים של הבמבי , אם צד אחד לא עומד בהסכם אז הצד השני מקבל את הקבוצה בחינם.
מבחינת הראל שזה גם יקח שנתיים של דיונים משפטיים ושבנתיים הקבוצה תגיע לליגה ז, אם הוא יחשוב שיש לו צ'אנס לקבל את הקבוצה חינם הוא לא יוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:33 
סימרוטיץ כתב:
redead כתב:

מה הרמאות ?
ואל תתחיל להסביר לי עכשיו עם איזה עט כתבו את הצ'ק , בסופו של דבר הכסף היה נכנס לו לחשבון בלי שום בעיות אם הוא רק היה רוצה לקבל אותו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
סימרוטיץ כתב:
redead כתב:

מה הרמאות ?
ואל תתחיל להסביר לי עכשיו עם איזה עט כתבו את הצ'ק , בסופו של דבר הכסף היה נכנס לו לחשבון בלי שום בעיות אם הוא רק היה רוצה לקבל אותו..

צק לפקודת העורך דין ולא לפקודתו ורשימה של 19 התניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: