תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הראל החזיר את הצ'ק של טביב
הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 20:14 
redead כתב:
משה הראל לא התראיין באותו יום ואמר כמה הם שמחים על הכסף שהם מקבלים וזה שהפועל עכשיו יורדת להם מהגב?
שתי עלוקות מעצבנים המשפחה הזאת.
עלאק אוהדי הפועל , הם יודעים מראש שהם הולכים לפגוע קשה בקבוצה וזה בכלל לא מזיז להם.

אכן אמרו אך זה היה לפני קבלת הצ'ק וגם אמר שמוני הראל מחכה לכסף (שאכן כצפוי לא הגיע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אנשים חלאס ספקולציות !

טביב יכל לשים צ'ק בלי התניות ושלום על ישראל , הוא בחר שלא לעשות כך
השאר כמו שאומרים היסטוריה !

אתם עושים את עצמכם מפגרים או מה?

כשקונים רכב / דירה מעבירים כסף לנאמן עו"ד לפני העברת בעלות ותשלום בדיוק כדי לוודא שהרכוש שנקנה לא מעוקל ובאמת יכול להימכר.
המניות של מוני מעוקלות, טביב עשה הכל כמו שצריך..

תצאו כבר מהפניקה שלכם מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 21:24 
ramig76 כתב:
סימרוטיץ כתב:
אנשים חלאס ספקולציות !

כשקונים רכב / דירה מעבירים כסף לנאמן עו"ד לפני העברת בעלות ותשלום בדיוק כדי לוודא שהרכוש שנקנה לא מעוקל ובאמת יכול להימכר.

תגיד פעם קנית רכב בבמבי ????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אנשים חלאס ספקולציות !

נו באמת, בוא תשים אתה צ'ק על 6 מליון שקל (ובלי זיוני שכל על הנושא שזה בא מהקופה של הפועל, זה לא מוריד מערכם) אצל בנאדם שאתה לא סומך עליו וללא התניות.
כולכם נורא נדיבים כשזה מגיע לכסף של אחרים וכשהאחריות לא מוטלת על כתפיכם, אבל אני באמת מציע שחוץ מלהביע באופן כללי את רצוננו בבעלים יחיד, לא נתערב יותר מדי בהליכים ובביורוקרטיה הכרוכים בך, כי אין לנו הפריבילגיה לעשות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 21:41 
דגלאס אלוהים כתב:
סימרוטיץ כתב:
אנשים חלאס ספקולציות !

נו באמת, בוא תשים אתה צ'ק על 6 מליון שקל (ובלי זיוני שכל על הנושא שזה בא מהקופה של הפועל, זה לא מוריד מערכם) אצל בנאדם שאתה לא סומך עליו וללא התניות.
כולכם נורא נדיבים כשזה מגיע לכסף של אחרים וכשהאחריות לא מוטלת על כתפיכם, אבל אני באמת מציע שחוץ מלהביע באופן כללי את רצוננו בבעלים יחיד, לא נתערב יותר מדי בהליכים ובביורוקרטיה הכרוכים בך, כי אין לנו הפריבילגיה לעשות זאת.

אין לי כוח להתחיל להסביר לך למה המצב שונה ביני לבינו וזה שאף אחד לא הצמיד לו את האקדח לרקה כשהוא חתם על חוזה הבמבי
ואני פעם אחת לא טענתי את הטענה של הקופה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 21:43 
ramig76 כתב:
סימרוטיץ כתב:
אנשים חלאס ספקולציות !

זה נכון אבל כשטביב חלק מהבעלים הייתי מצפה שידע מה מצב הקבוצה שלו (מעוקלת או לא). מן הסתם לקבוצה נכנס כסף כך שאם מדובר בנכס מעוקל אז מישהו כבר היה מעקל את הכספים מהקבוצה.
טביב כממולח לא קטן יודע בדיוק את משמעות ההתניות שלו וכפי שהכריז הוא הודיע להראל שהוא מתכוון לקנות המועדון ולא קונה את המועדון. כנראה שבין הכוונה לבפועל יש פערים ולטביב היו הרבה כוונות בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
סימרוטיץ כתב:
אנשים חלאס ספקולציות !

אין לי כוח להתחיל להסביר לך למה המצב שונה ביני לבינו וזה שאף אחד לא הצמיד לו את האקדח לרקה כשהוא חתם על חוזה הבמבי
ואני פעם אחת לא טענתי את הטענה של הקופה !

נכון, אף אחד לא הצמיד לו אקדח לרקה, אבל מה הקשר בין זה לבין שהוא איש עסקים ממולח יחסית (אני ממש לא בעדו, אבל לכל המזלזלים, הוא לא סתם הגיע לאן שהגיע, ורובינו רק יכולים להסתכל בקנאה) שמעורב בפרטים, בניגוד אלייך ואליי שניזונים רק מכתבים צהובים (תרתי משמע), ושהוא רוצה להוציא מהמצב זה את המיטב, בין אם בשבילו ובין אם בשביל הפועל? (מה שאני רוצה לקוות, שהוא אותו דבר).
מוני נקב בסכום, טביב שקל והחליט לקנות, יותר מזה אנחנו לא באמת יודעים מה כולל הסכם הבמבי הזה שאתה כל כך מסתמך עליו וממהם כלליו. אני רק יודע שאני אישית לא הייתי ממהר לשלם שישה מליון ש"ח לבנאדם שלא בטוח שהמועדון רשום על שמו בכלל.

נערך לאחרונה על ידי רואה שחורות בתאריך 19 מאי 2011, 21:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
הסיפור הזה רחוק מסיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
הראל עולה על העצבים, טביב עשה לו בצפר ועכשיו כמו ילד קטן הוא מנסה לשבור את הכלים
שילך הביתה ויפסיק לזיין במוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 22:06 
ההתנהגות של הראל דומה להתנהגות של מכביסט לוזר אחר בשם עגיב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
מוני אוהד ? וואלה ?
ככה לא מתנהג מישהו שרוצה את טובת הקבוצה שלו
:PUKE: :ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 22:12 
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:
Redfan כתב:
50 אחוז אנחנו, 50 אחוז שני הליצנים, רק ככה אפשר.
בלי הפגנות ובלי כלום, זה מיותר, צריך להתחיל תהליך של השתלטות האוהדים על המועדון.

ומאיפה תביא כסף לקנות ולהחזיק חצי מועדון? לא כל שנה נגמרת ברווח, בטח כשרוצים להביא שחקנים יקרים
בקושי חצי מיליון לכדורסל אתה מצליח להביא

הקהל שלנו כל שנה מביא בערך 7 מליון שקל.
אני מאמין שאם תוסיף לקהל גם כח ניהולי, אפשר להגיע ל10 מליון. אולי לא בשנה הראשונה, אבל ברגע שזה יתפוס, זה לא כזה תלוש מהמציאות.

יש להפועל השנה 9000 מנויים, אם חצי מהם שם בערך 1400 שקל בעונה הבאה (אני לוקח מנוי ממוצע לשער 7, ז"א השקעה של עוד 400 שקל) כבר הגעת ליותר מ5 מליון שמגיעים ישירות מאוהדים, בצורה של "מנוי" רק יקר יותר.
אגב, יש מספיק אוהדי הפועל אמידים שאם הרעיון יתפוס אצלם, יתרמו גם כמה אלפי שקלים- בדיוק כמו שקיים בהפועל אוסישקין. בכדורגל זה יהיה בהרבה יותר גדול.

חיכיתי שיפול למישהו האסימון.
חובה להתחיל את התהליך, פשוט חבל על הזמן עם המחאות והאנרגיות, עדיף לפרוק את זה על פרוייקט כזה.
לא יודע אם 1400 שקל, אבל תראה, מספיק שאוהד משלם גם 1000 שקל בשנה ומקבל על זה מנוי ועוד כל מיני דברים, זה יפה, זה צריך להיות מחיר אחיד לטעמי שיכלול גם מנוי לכל יציע בבלומפילד.
10,000 כאלה, ויש לך 10 מיליון שקל כל שנה מחיר אחיד רק מהאוהדים, וזה רק מבעלי מניות, לא כולל עוד אורחים שיכולים להגיע למשחקים.
זה בכלל לא תלוש מהמציאות ותוך כמה עונות אני באמונה מאוד גדולה שאפשר להשיג את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:
Redfan כתב:
50 אחוז אנחנו, 50 אחוז שני הליצנים, רק ככה אפשר.
בלי הפגנות ובלי כלום, זה מיותר, צריך להתחיל תהליך של השתלטות האוהדים על המועדון.

ומאיפה תביא כסף לקנות ולהחזיק חצי מועדון? לא כל שנה נגמרת ברווח, בטח כשרוצים להביא שחקנים יקרים
בקושי חצי מיליון לכדורסל אתה מצליח להביא

הקהל שלנו כל שנה מביא בערך 7 מליון שקל.
אני מאמין שאם תוסיף לקהל גם כח ניהולי, אפשר להגיע ל10 מליון. אולי לא בשנה הראשונה, אבל ברגע שזה יתפוס, זה לא כזה תלוש מהמציאות.

יש להפועל השנה 9000 מנויים, אם חצי מהם שם בערך 1400 שקל בעונה הבאה (אני לוקח מנוי ממוצע לשער 7, ז"א השקעה של עוד 400 שקל) כבר הגעת ליותר מ5 מליון שמגיעים ישירות מאוהדים, בצורה של "מנוי" רק יקר יותר.
אגב, יש מספיק אוהדי הפועל אמידים שאם הרעיון יתפוס אצלם, יתרמו גם כמה אלפי שקלים- בדיוק כמו שקיים בהפועל אוסישקין. בכדורגל זה יהיה בהרבה יותר גדול.

חיכיתי שיפול למישהו האסימון.
חובה להתחיל את התהליך, פשוט חבל על הזמן עם המחאות והאנרגיות, עדיף לפרוק את זה על פרוייקט כזה.
לא יודע אם 1400 שקל, אבל תראה, מספיק שאוהד משלם גם 1000 שקל בשנה ומקבל על זה מנוי ועוד כל מיני דברים, זה יפה, זה צריך להיות מחיר אחיד לטעמי שיכלול גם מנוי לכל יציע בבלומפילד.
10,000 כאלה, ויש לך 10 מיליון שקל כל שנה מחיר אחיד רק מהאוהדים, וזה רק מבעלי מניות, לא כולל עוד אורחים שיכולים להגיע למשחקים.
זה בכלל לא תלוש מהמציאות ותוך כמה עונות אני באמונה מאוד גדולה שאפשר להשיג את זה.

בפנטזיה זה נשמע מצויין, ולמרות שזה יוריד את התקציב של המועדון ויכלול תהליך ארוך ומייגע, הייתי קונה מצב כזה כבר היום.
ועדיין, בואו קודם כל נוכיח שאנחנו מסוגלים לבוא לאימון אחד כמו שצריך ולהגיד לבעלים מה שאנחנו חושבים עליהם, כי אנחנו אולי קהל טוב במושגים ישראלים, אבל גם כזה שמתאים לתדמית ה"אשכנזי הלפלף" שלו, ונותנים שישתינו עלינו בקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 23:49 
סימרוטיץ כתב:
ramig76 כתב:
סימרוטיץ כתב:
אנשים חלאס ספקולציות !

מה הקשר לבמבי?!
רמיג צודק בכל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 08:51 
בסוף יתברר שכל ההתנגדות של מוני היא בכלל ספקולציה של טביב, כדי לגרום לנו לחשוב שטביב עדיף על מוני (ושמוני לא "אוהד מסור שאוהב את הקבוצה" כמו שרבים חושבים)..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסוגל לראות את זה יותר
לא מסוגל לקרוא על זה יותר
ואני לא מאמין שאנחנו עדיין עם שתי בעלים
בא לי למות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:02 
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
ramig76 כתב:
סימרוטיץ כתב:
אנשים חלאס ספקולציות !

מה הקשר לבמבי?!
רמיג צודק בכל מילה

אני אסביר :
הבמבי הינו תהליך ידוע של העברת בעלות לצד אחד וחוקיו ידועים לשני הצדדים ,התהליך אינו חובה וטביב או הראל לא היו חייבים לקבל אותו .
לצורך העניין אם טביב חשד שהראל מעוקל הוא לא חייב היה לקבל את הבמבי והיה יכול לנסות דרכים מקובלות אחרות להשתלט על הקבוצה ואפילו לפנות לבית משפט.
ברגע שטביב בחר להסכים לבמבי הוא לא יכול להכניס התניות !!!! ולכן למרות שגם מוני חלאה הוא צודק ב 100% בנושא אם אנחנו אוהבים את זה או לא !
תפנימו במבי זו עסקה של הצעה מול הצעת נגד ללא התניות ולכן הוא תהליך שלא כלכך ממהרים לבצע בעולם העסקי !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:10 
חבל על הזמן.

מוני יכל ויתכן שעדין יכול לתמוך במכירת הפועל לאברמוביץ' (שמשום מה מכונה בטעות בפי רבים "לבייב"). זה היה הכי טוב בגלל נטייתו להשביח אותנו כולל להדק את הקשר שלנו לכדורגל ולכדורגלן האירופי. אברמוביץ' יהודי חם וישמח למקום מכובד בישראל.
או ל"גולדהאר"ים. למה בשנים האחרונות למכבמי היו שני בעלים בונבוניירה ורק לנו לא ?
אפילו לבית"ר הגיעו שני מליארדרים, האחד אמנם הזוי (עם זאת איתו לפני שנה היינו זוכים השנה בדאבל קל) והשני הביא לתארים, לנוער ולדומיננטיות אליהם בית"ר לא היתה אפילו מתקרבת. ריסק ? מה מרוסק שם? הם בליגת העל עם שחקנים טובים ועם רוכשים בפוטנציה.

אבל, מוני רצה להיות בעלים ב-50%.
אני מקווה שהלקח מההרפתקאותיו (היה גם קטע עמום עם לוזון כאשר גיא מתנהג בהפועל כמו בעל בית ומצהיר שיעזוב רק כשישתכנע בכשלונו) יהיה חזרה לנוסחה של בעלות 10-20% וניהול הקבוצה.
זו יכולתו הריאלית של מוני וההתחכמויות עלו לו בבריאות וכנראה שגם בחזות הצעירה. בנוסף, מכירת 35% שלו לאוליגרך אמיתי רק תטיב לו בחייו (בעיקר, אם יתגרש במהירות קודם לכן).

כן, זו הנוסחה המנצחת - רכישה של אברמוביץ' דרך "בבו/לבייב/נקשוילי", אבל בסכום ריאלי ולא ה-6M הנכלולי משהו שקוממו את טביב ובצדק עד שעשה את תרגיל חצי הקניה שלו.
מגיע לטביב 20M בערך. מזכיר שלפני מספר חודשים הוזכר הסכום 17M שממש מצחיק כל אוליגרך אמיתי שמוני יאפשר לו להתענין בנו. כמה הוציא גולדהאר השנה ? וכמה הוציא גאידמק ?
ואחר כך יציאה לדרך חדשה שתחילתה בדאבלים עם גוטמן והמשכה בהתמודדות רצינית יותר בליגת האלופות שתכתיר אותנו ככקבוצה אירופית מהרמה השנייה-שלישית.

הכי טוב שמוני יבין זאת לבד, ואם לא עדיף ל"עודד" אותו לדרך החדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:22 
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
ramig76 כתב:
סימרוטיץ כתב:
אנשים חלאס ספקולציות !

מה הקשר לבמבי?!
רמיג צודק בכל מילה

אני אסביר :
הבמבי הינו תהליך ידוע של העברת בעלות לצד אחד וחוקיו ידועים לשני הצדדים ,התהליך אינו חובה וטביב או הראל לא היו חייבים לקבל אותו .
לצורך העניין אם טביב חשד שהראל מעוקל הוא לא חייב היה לקבל את הבמבי והיה יכול לנסות דרכים מקובלות אחרות להשתלט על הקבוצה ואפילו לפנות לבית משפט.
ברגע שטביב בחר להסכים לבמבי הוא לא יכול להכניס התניות !!!! ולכן למרות שגם מוני חלאה הוא צודק ב 100% בנושא אם אנחנו אוהבים את זה או לא !
תפנימו במבי זו עסקה של הצעה מול הצעת נגד ללא התניות ולכן הוא תהליך שלא כלכך ממהרים לבצע בעולם העסקי !

אני מניח שאתה מצטט את החוק?
כי אם לא אז אני לא מסכים איתך!
כל עיסקה גם אם לא נרשם מראש מהם התנאים, עצם העובדה שעיסקה היא תשלום כנגד תמורה, לא ייתכן שצד אחד ישלם תמורה ישירה ומלא וצד שני לא ייתן תמורה מלאה(גם אם רוצה ולא יכול כי מניותיו מעוקלות..).
גם כשקונים דירה יש סכום בנאמנות עד להסדר רישומים ותשלומי חובות ואין הדבר אומר שהסכום לא שולם!
אני לא משפטן ולא מכיר בפירוט מהי עיסקת במבי אבל היא עיסקה ועיסקה היא שני צדדים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:55 
moshiko כתב:
התנאי של אלי טביב (מניות נקיות משעבוד או עיקול) הנו תנאי מקובל ורגיל בעסקת קניה-מכירה של מניות. נדמה לי שגם בתקנון של הבקרה שי הזכור לזה.
הבעיה שאלי טביב (ומוני הראל ) ידעו מראש שחל עיקול על נכסי מוני הראל. מוני הראל גם רקם קומבינה משלו: חשב לממן את הקניה עם הלוואת בעלים מהפועל ת"א .
בקיצור, הביצה חוגגת.

משום מה נראה כאילו אתה מאשים את מוני בבלגאן.......
ואני מודיע לך שטביב יצא פארש, קמצן, והרבה פחות ממזר ממה שחשבתי.
הוא היה במצב של קניית מציאה , במקום לעשות העברה בנקאית של 6 מליון, לקבוע
עובדה בשטח, ולריב משפטית על הסכומים "הקטנים" שמימלא היו צפוים לגימור משפטי,
ולהתחיל להתעסק עם הדבר האמיתי - קבוצת הכדורגל, ומוכיח קבל עם ועדה שזה מה
שעומד בראש סדר העדיפויות שלו, ורוכש דעת קהל.....אז הוא בחר ללכת בדרך של
התחכמויות והשפלות.

במקום לתקוע את הקטע המשפטי על חצי מליון ולהתחיל לעבוד בכדורגל
הוא עובד על הבמבי בפול ווליום ותוקע את הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 12:16 
עוד הוכחה לכך שטביב עקרונית לא מוכן להוציא כסף בשביל הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 12:21 
hasini כתב:
moshiko כתב:
התנאי של אלי טביב (מניות נקיות משעבוד או עיקול) הנו תנאי מקובל ורגיל בעסקת קניה-מכירה של מניות. נדמה לי שגם בתקנון של הבקרה שי הזכור לזה.
הבעיה שאלי טביב (ומוני הראל ) ידעו מראש שחל עיקול על נכסי מוני הראל. מוני הראל גם רקם קומבינה משלו: חשב לממן את הקניה עם הלוואת בעלים מהפועל ת"א .
בקיצור, הביצה חוגגת.

עובדה בשטח
, ולריב משפטית על הסכומים "הקטנים" שמימלא היו צפוים לגימור משפטי,
התחכמויות והשפלות.

בוא תיכנס אתה שניה לנעליים של טביב, שילמת 6 מיליון ש"ח למוני הראל תמורת 50% מהמניות, אתה מתחיל לעבוד בא להחתים שחקנים ואז אתה מגלה ש50% מהמניות שייכות לנטלי הראל כי הם מקועלות, עכשיו נטלי אומרת לך תשלם לי כסף ואני אמכור לך את ה50% מהמניות.
היית מוכן לסיכון הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 12:42 
חבל על הוויכוחים. שניהם מיץ של הזבל וצריכים לעוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 12:53 
לירון האדום כתב:
hasini כתב:
moshiko כתב:
בקיצור, הביצה חוגגת.

עובדה בשטח
התחכמויות והשפלות.

בוא תיכנס אתה שניה לנעליים של טביב, שילמת 6 מיליון ש"ח למוני הראל תמורת 50% מהמניות, אתה מתחיל לעבוד בא להחתים שחקנים ואז אתה מגלה ש50% מהמניות שייכות לנטלי הראל כי הם מקועלות, עכשיו נטלי אומרת לך תשלם לי כסף ואני אמכור לך את ה50% מהמניות.
היית מוכן לסיכון הזה?

הדרישה בנושא עיקול מניות נכונה.
ההתניה ליישוב הסכסוכים האחרים בינהם לפני פרעון הצ'ק לא רלבנטית כי הבמבי הוא עיסקה בפני עצמה.
זה לא הענין של טביב מאיפה יהיה למוני כסף לשלם אם וכאשר בית משפט יפסוק בעתיד שהוא אמנם חייב לטביב והוא לא המבוגר האחראי על מוני.
לכאורה מוני צודק.
אבל אם לא יעשה מעשה הפרשה תגיע לבית משפט זה יראה כמו פרשיות משפטיות רבות כולל ערעורים: לא מתאים לניהול שוטף של קבוצת כדורגל ויוריד את ערך הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:02 
לגבי העיקול אין עוררין. לגבי התהליכים האחרים, כאיש עסקים אתה לא לוקח סיכון שתשלם היו סכום כלשהו לאדם, וייתכן ובסוף לא תוכל לקבל מאותו אדם החזר כספי.
השיקול של טביב הוא לגיטימי מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין למעריב שכנראה אין לטביב את הסכום הזה והוא מושך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:11 
לירון האדום כתב:
hasini כתב:
moshiko כתב:
בקיצור, הביצה חוגגת.

עובדה בשטח
התחכמויות והשפלות.

היית מוכן לסיכון הזה?

על איזה סיכון אתה מדבר?
הטטנוס הזה קונה 16 מליון ב 6 מליון , ומשאיר חצי מליון למלחמה בבתי משפט, עם
100 אחוז זכיה.
איפה אתה רואה פה סיכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 13:21 
לירון האדום כתב:
לגבי העיקול אין עוררין. לגבי התהליכים האחרים, כאיש עסקים אתה לא לוקח סיכון שתשלם היו סכום כלשהו לאדם, וייתכן ובסוף לא תוכל לקבל מאותו אדם החזר כספי.
השיקול של טביב הוא לגיטימי מאד.

אז שכאיש עסקים שלא יעשה אתו עסקים או במלים אחרות שלא יקנה. חוץ מזה אף בית משפט עוד לא חייב את מוני בנושאים האחרים.
מבחינה משפטית ובכלל הוא אינו אפוטרופוס של מוני ואינו יכול להחליט מה יעשה בכסף של העסקה. והכל, כמובן, בהנחה שמוני עבר את גיל 18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
mkorman1 כתב:
קלדרון כתב:
ביליתי אתמול שעתים ארוכות עם מי שמכיר את כל המעורבים ואת כל הפרטים.
אחרי השיחה הקשה נותר לי רק לצטט המנון ישן שמתיחס להרגלי הבילוי האישים שלהם - "משורה ישחרר רק המוות" .

:ROSE:
וקבל גם אחד על הקטע הענק שבו מנסים להסביר לטביב את הענין הזה של לשלם כסף

זה המידע פנימי שקיבלת? חדש לך שהזבלים האלה מנהלים לך את המועדון בין שורה לשורה?

לא, המידע הפנימי ישאר כזה.
השיתוף הוא רק במסקנה. אין טובים ורעים במאבק הזה. המדובר בסכסוך פנימי בין חלאות ואנחנו לכודים באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 15:34 
תמשיכו בוויכוח הנורא חשוב מי משתי החלאות יותר מיץ של הזבל, בנתיים זה נראה שצריך להכין קבוצת אוהדים להקים את הפועל במבי תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: