לירון האדום כתב:
wikiwiki כתב:
מי זה עובדיה? ולמה הוא צריך כל כך הרבה כרטיסים? היו יושב לבד בשער 2?
עריכה: אהההה.... עובדיה = העובדים שלה
הרגת אותי מצחוק..
unknown כתב:
ממה שזכור לי בכל שנה שער 2 בגמר היה שער שכולו הזמנות של ההתאחדות...
השער אין שם הוא השער של ההזמנות
לירון, שער האין שם יכול להיות אמנם של ההזמנות, אבל יכול להיות גם של אוהדי חיפה, כאשר המוזמנים יופנו לכניסה הצפונית יותר של שער 2 העליון. הכל תלוי כיצד ההתאחדות תתמרן זאת.
הנה ההסבר המפורט שלי:
ציטוט:
בואו נעשה קצת סדר לגבי היציעים העליונים של שערים 2 ו-3 ברמת גן.
פורמאלית יש שני שערים באיזור המרכזי של היציעים המערביים: שער 2 ושער 3.
יש 2 כניסות חיצוניות לשערים האלה: האחד נקראת כניסת שער 2 והאחרת כניסת שער 3.
(בנוסף, יש כניסה חיצונית לאוכלי החינם שנכנה בשם: אח"מים והם נכנסים ליציע התחתון במרכז שנקרא: תא הכסף. שם תמצאו קרוב לוודאי את לוזון וחבר מרעיו וכמובן גם את הנשיא פרס.)
אבל, מעשית, הכניסה ליציעים המרכזיים בצד המערבי נקבעת לפי הכניסות הפנימיות (לאחר שנכנסים חיצונית דרך שער 2 או שער 3).
וכאן זה כבר סיפור בפני עצמו:
מהכניסה החיצונית של שער 2 ניתן להיכנס (רק עם כרטיס מסומן) ליציע התחתון שלו שנקרא תא מוזמנים.
כנ"ל, מהכניסה החיצונית של שער 3 ניתן להיכנס (רק עם כרטיס מסומן) ליציע התחתון שלו שנקרא תא מוזמנים.
ועכשיו לגבי היציעים העליונים: ישנן 6 כניסות פנימיות:
בשער 2 יש את כניסות מספר 5,7 וכניסה מספר 9.
בשער 3 יש את כניסות מספר 13,15 וכניסה מספר 11.
שער 2 כניסות 5,7 - זה היציע העליון של שער 2 שצמוד לשער 1.
ובאופן סימטרי: שער 3 כניסות 13,15 - זה היציע העליון של שער 3 שצמוד לשער 4.
נשארנו עם: שער 2 כניסה 9 ושער 3 כניסה 11. שתי הכניסות הללו מובילות בעצם לאותו יציע עליון מרכזי ... אותו יציע עם הכסאות הכחולים שמכונה כאן בפורום בשם יציע אין-שם.
ליציע הזה ההתאחדות במשחקים שונים מתמרנת את הכניסה אילו.
למשל, בגמר נגד בני-יהודה בשנה שעברה, אני רכשתי כרטיס לשער 2 למעלה וכניסה מספר 9 הייתה פתוחה, ונכנסתי ליציע העליון המרכזי דרכה. היה לי כרטיס למקום לא מסומן. כמוני נכנסו לא מעט אוהדים. משער 3, נכנסו לציע הזה אוהדי בני-יהודה דרך כניסה מספר 11 שלו. בהמשך הגיעו אותם אנשים אוכלי החינם עם הזמנות עם מקומות מסומנים ליציע. מכיוון שכבר ישבו אוהדים אחרים במקומות שלהם עם כרטיסים לא מסומנים, אז החלו כצפוי ויכוחים. חלק פינו את המקומות שלהם וחלק לא.
במשחק חצי הגמר נגד ק"ש לפני כשבוע, גם כן רכשתי לשער 2 למעלה (היה ניתן למשך מספר שעות לעשות זאת טלפונית עד שנתניה לקחו את שאר הכרטיסים למכירה דרך הקופות בקופסה). לפני המשחק נגד ק"ש, כניסה מספר 9 הייתה חסומה ולכן נכנסתי ליציע העליון הפחות מרכזי שדרך כניסה מספר 7. מסתבר שליציע העליון המרכזי ניתן היה להיכנס רק דרך שער 3 (כניסה מספר 11).
מסקנות:
ההתאחדות בהחלט יכולה לחסום שוב את אחת משתי הכניסות (9 או 11) במשחק הגמר הקרוב.
לכן, בהחלט ייתכן כי לאוהדי חיפה מכרו בצד המערבי ל-3 יציעים עליונים (שער 4, שער 3 כניסה 13 והיציע העליון המרכזי דרך שער 3 כניסה 11). במצב כזה, אוכלוסיית אוכלי החינם עם ההזמנות תקבל כנראה כרטיסים לשער 2 ומשם הם יוכלו להיכנס רק דרך כניסות מספר 5,7 ליציע הסמוך לשער 1 (כלומר כניסה מספר 9 תהיה שוב חסומה).
ואסיים ברוח דבריו של ג'ושסוס: כל העסק הזה הוא קומבינה אחת גדולה של ההתאחדות לכדורגל.