תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 316 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן הסוף
הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 14:08 
אוגוסטוס היל כתב:
zink כתב:
אלישע אולי עוזב את חיפה.

אני מכיר כמה אוהדי חיפה שהדאבל הצפוי מטריד אותם כי לשחר יהיה קשה לפטר אותו.
די מדהים כמה לא מעריכים אותו

האמת שמאז העונה שלו בסכנין אני אישית מעריך את אלישע.
יש לו בעיית מיתוג רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 14:10 
zink כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
zink כתב:
אלישע אולי עוזב את חיפה.

שיקח את דורון ג'מג'י שימתג אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 16:04 
הכותרת נשמעת רלוונטית מתמיד כרגע =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 16:17 
אלוהים ישמור !!!

גוטמן הולך הביתה, אוי ואווי לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 16:18 
יאללה אוחנה או אבוקסיס .
מועדון בפירוק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 21:42 
mkorman1 כתב:
מה שבאמת מפליא אותי היא העובדה שרק אני חושב שמשהו במשחק בחיפה היה לא כשורה
בטח סתם התקף פראנויה

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 22:44 
אלי גוטמן הסוף, אכן אלו פניי הדברים.

אלי גוטמן שרוף אצל טביב, גם במסיבת העיתונאים טביב יותר מרמז על כך שגוטמן לא ימשיך.
צריך להבין שמחד אליעזר טביב רוצה להביא את הגרופיז שלו, לשבת ליד הספסל כמו שהוא אוהב, לחלק הוראות מדי פעם, לקבל החלטות על איזה שחקנים להביא ואיזה לא, ומצד שני הוא לא רוצה לאבד את דעת הקהל כל כך מהר.
לכן פשרת הביניים היא יוסי אבוקסיס, דמות שמזוהה עם הפועל שהקהל יהיה מוכן לתת לה צ'אנס ומצד שני טביב יוכל לקיים את כל שצויין בהקשר של הגרופיז שלו.

תם עידן אלי גוטמן, ואיך שאנחנו נתגעגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 22:45 
שיקאגו כתב:
אלי גוטמן הסוף, אכן אלו פניי הדברים.

אלי גוטמן שרוף אצל טביב, גם במסיבת העיתונאים טביב יותר מרמז על כך שגוטמן לא ימשיך.
צריך להבין שמחד אליעזר טביב רוצה להביא את הגרופיז שלו, לשבת ליד הספסל כמו שהוא אוהב, לחלק הוראות מדי פעם, לקבל החלטות על איזה שחקנים להביא ואיזה לא, ומצד שני הוא לא רוצה לאבד את דעת הקהל כל כך מהר.
לכן פשרת הביניים היא יוסי אבוקסיס , דמות שמזוהה עם הפועל שהקהל יהיה מוכן לתת לה צ'אנ ס ומצד שני טביב יוכל לקיים את כל שצויין בהקשר של הגרופיז שלו.

תם עידן אלי גוטמן, ואיך שאנחנו נתגעגע.

הדבר הכי טוב שיצא מזה שהקושר האחורי יהיה מאמןת זה שאחרי 10 מחזורים גם הוא יעוף על טיל, עוד אחד שמזוהה עם הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
גדולים הרבה, הרבה יותר מגוטמן טעו בצורה דומה נורא לגוטמן.
מוריניו, הגאון הטקטי הכי גדול של הדור הנוכחי, הפסיד לברצלונה 5-0. מזכיר את חיפה?
אלכס פרגוסון זרק נעל מעצבים על דיוויד בקהאם ופצע אותו. מזכיר את מקרה זהבי?
לוצ'יאנו ספאלטי האגדי התבטא בזמנו נגד ההנהלה של רומא, ובגלל זה פיטרו אותו. מזכיר את ההתבטאות של גוטמן לטובת מוני הראל?
מרסלו ליפי, עוד מאמן עצום, חירב לאיטליה במו ידיו את המונדיאל האחרון עם ההתעקשות הלא ברורה על מערך עם 2 ווינגרים שהם בעצם חלוצים איטיים. מזכיר את המקובעות של גוטמן על אבוטבול את ידין?
אלכס פרגוסון שדיברתי עליו קודם, בנה כל כך חזק על חואן סבסטיאן ורון שהוא שילם עליו 50 מיליון יורו, סכום חסר תקדים אז, ונכשל איתו בצורה מחרידה. מזכיר את הכישלון של גוטמן עם רוקי?

המכנה המשותף של כל המקרים שמצוינים למעלה,
זה שהכישלון\פעולה רעה של כל אחד מהמאמנים האדירים שמצוינים למעלה, קטן בהרבה מזאת של גוטמן באותו נושא.
זריקת נעל ופציעת שחקן בסופו של דבר הרבה יותר חמורה מלצעוק על זהבי אחרי שערים של מכבי.

אנקדוטה קטנה,
אני במקרה אוהד רומא שמחבב מאוד את לוצ'יאנו ספאלטי מאמן רומא לשעבר.
בדומה מאוד לאלי גוטמן, לוצ'יאנו ספאלטי נכשל בהרבה מאוד מהקבוצות שהוא היה בהן בעבר לפני שהוא הגיע לרומא, רק באודינזה הוא הצליח.
בדומה מאוד לאלי גוטמן, לוצ'יאנו ספאלטי הביא לרומא צורת משחק מדהימה ומהפנטת שהדבר היחיד שמזכיר אותה מהעשור האחרון זאת ברצלונה. במידה מסוימת הוא המציא את הטיקי-טקה.
בדומה מאוד לאלי גוטמן, גם לוצ'יאנו ספאלטי לא הצליח לקחת תארים(גוטמן עוד לקח דאבל) גם אחרי הקאלצ'פיולי שהליגה הייתה חלשה ורומא הייתה מועמדת חזקה לאליפות ביחד עם אינטר.
בדומה מאוד לאלי גוטמן, גם לוצ'יאנו ספאלטי הביא לרומא כבוד שלא היה לה ברומא מ2007, כשהגיע איתה מעבר לשלב הבתים 4 פעמים כשבדרך הוא מדיח קבוצות כמו ריאל מדריד וצ'לסי.

בכל מקרה, את עונת 2009\2010 לוצ'יאנו ספאלטי פתח רע, ובנוסף גם הצליח להסתכסך עם ההנהלה הבעייתית של רומא. בדומה לאלי גוטמן, היו חלקים בקהל הרומאי שלא רצו אותו, הרוב כן רצה אותו.
בסופו של דבר לוצ'יאנו ספאלטי עזב את רומא לזניט, שאיתה הוא לקח אליפות ובדרך לעוד אחת, וחלקים גדולים מהקהל של רומא מתחרט על זה עד היום.

אם לא נוח לכם בכל זאת ההשוואה בין הליגות הגדולות לליגה הישראלית, לא רק לאלי גוטמן היו כישלונות בתור מאמן.
רן בן שמעון הצליח להשאיר את הפועל חיפה ליגה למרות שהיה לה את התקציב הכי גבוה בלאומית, ופוטר בסופו של דבר.
בשלב מסוים הגיע למכבי תל אביב, שם קיבל כל רכש שהוא רק ביקש והצליח להיכשל עם כל זר שהוא הביא - איגור טומאסיץ', דולי ג'ונסון וג'יזרמו ישראלוביץ'.
ב4 משחקי הבית שלו שם הוא לא כבש שער אחד, והספיק להפסיד 4-1 לאשדוד.

ראובן עטר הוא המאמן שהביא הכי הרבה זרים כושלים לישראל בלי תחרות - אנגלוביץ', רוזנטל, קבאיירו, קיויו, טזאמטה, בונדאה, קבארל, אופיי.
לא מדבר בכלל על כישלון שלו בכל משחק גדול אפשרי עם נתניה(העונה עם הניצחונות על חיפה הייתה תחת מתיאוס), ה4-0 המשפיל נגד בית"ר וגם נגד בני יהודה במחזור האחרון ושהוא הצליח להשמיט יתרון 3-0 נגד הפועל תל אביב אהובתנו.

יש עוד מועמד מבריק בסגנון ששכחתי?

סליחה מראש על החפירה המכובדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
שחם - הרבה זמן לא הסכמתי ככה עם הודעה בפורום
כל מילה :ROSE:
(למעט ספאלטי האגדי ? לא באותה שורה עם פרגוסון וגם לא עם מוריניו. עם כל הכבוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
zink כתב:
אלישע אולי עוזב את חיפה.

זה נכון. הוא מאוד אנדררייטד.
הוא עושה רושם מוטעה של איזה בית שאני בור שמדבר עם רררר ויש לו אותה תספורת פטריה מגיל 4,
אבל בסה"כ הוא מאמן טוב.

הפער בין גוטמן (האובר-רייטד) לאלישע (האנדר-רייטד) הוא הרבה פחות גדול ממה שחושבים
(לדעתי לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 20:54 
שחם
לא הגזמת בכלל
אפילו לא קצת
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
לא באותה שורה מבחינת מעמד,
אבל ספאלטי אחד המאמנים הכי גדולים היום בכדורגל העולמי.
הוציא משחקנים אפורים פחות או יותר כמו פרוטה, טונאטו וקאסטי את המשחק הכי יפה שראיתי אי פעם קבוצה משחקת בלי הרבה תחרות, גם לא ברצלונה. הוא גם אישיות גדולה בלי קשר, ואני לא מכיר אנשים קירחים עם כזה סקס אפיל חוץ מתדמור.

לפני שבועיים במקרה הסתכלתי על המון תקצירים מהשנים שלו, פשוט אגדה.

היו ימים.

מקורמן,
הגזמתי בכל בחינה אפשרית וגם ציינתי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 22:32 
שחם, לכל אחד יש בעיות וזה בסדר. כל אחד עושה טעויות וזה אחלה.
השאלה היא מה עושים עם זה. האם מתמחים, משנים, לומדים או ממשיכים עם הראש בקיר.
הקושי של גוטמן להודות בטעויות, להתבונן על עצמו בביקורתיות ולהפיק לקחים, הוא הנקודה הבעייתית של גוטמן ולא ההרכב שהוא העלה או השחקנים שהוא העליב אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 22:39 
אוגוסטוס היל כתב:
הקושי של גוטמן להודות בטעויות, להתבונן על עצמו בביקורתיות ולהפיק לקחים, הוא הנקודה הבעייתית של גוטמן ולא ההרכב שהוא העלה או השחקנים שהוא העליב אותם.

אתה כל הזמן חוזר על הקטע הזה של לא לומד מטעויות אבל בתאכל'ס אין מאחורי המשפט הזה כלום. החלטתם שיש איזה מערך שמתאים להפועל וגוטמן לא שיחק איתו ולכן הוא לא לומד מטעויות.
אם הוא לא היה לומד מטעויות שבחון היה פותח בדרבי, רומיין רוקי היה מסיים את העונה בקישור של הפועל ודה סילבה היה מגן ימני כל העידן שלו בהפועל.

כנראה שבאמת צריך פה איזה דרור קשטן שיישחק עונה שלמה עם רמי חליס כמגן ימני.

אנחנו עוד נראה איך אבוקסיס או אלי אוחנה לומדים מטעויות בקרוב.
יהיה כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 22:47 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אתה כל הזמן חוזר על הקטע הזה של לא לומד מטעויות אבל בתאכל'ס אין מאחורי המשפט הזה כלום. החלטתם שיש איזה מערך שמתאים להפועל וגוטמן לא שיחק איתו ולכן הוא לא לומד מטעויות.
אם הוא לא היה לומד מטעויות שבחון היה פותח בדרבי, רומיין רוקי היה מסיים את העונה בקישור של הפועל ודה סילבה היה מגן ימני כל העידן שלו בהפועל.

כנראה שבאמת צריך פה איזה דרור קשטן שיישחק עונה שלמה עם רמי חליס כמגן ימני.

אנחנו עוד נראה איך אבוקסיס או אלי אוחנה לומדים מטעויות בקרוב.
יהיה כיף.

אין טעם לפתוח שוב את הוויכוח הזה, אבל העובדה היא שהפועל שיחקה לא טוב רוב העונה. לדעתי, הסיבה המרכזית היא שהמערך של הפועל שנה בשעברה היה בנוי על שכטר כחלוץ אבל שחקן אגף והפעול שיחקה 442 שהוא כמעט 451, וגוטמן לא התמודד טוב עם עהעדרות של שכטר.
אבל עזוב את זה. נניח שאני טועה.
גוטמן לא שינה שום דבר מהותי במערך/בהרכב. אפשר לתת לזה אלף ואחד הסברים על השיטה, ועל הדרך וכו' אבל העובדה היא שהפועל המשיכה לשחר לא טוב, באותו מערך הרבה זמן (ששחקנים מסויימים מסופסלים ללא הסבר)
ומצחיק שאתה נותן את הדוגמא של שבחון, כי אם גוטמן היה לומד מטעויות הוא היה עולה למשחק מול חיפה כמו גבר שבא להילחם ולא כמו ילדה משקשקשת.

אני גם לא רואה הפקת לקחים בטיפול שלו ההכנסת שחקים חדשים למערך. שומר על ממוצע של חודשיים שלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 22:51 
נו, אז חזרנו לענייני המערך ושאר הבבל"תים במקום לדבר בצורה עניינית.
מאיזה טעויות מול חיפה הוא לא למד? מהטעות של ה4-1 בבלומפילד? מה2-0 בקריית אליעזר? או ממשחק העונה בפלייאוף הקודם?

ממש טעויות קשות.

בנוגע לשחקנים חדשים, זה הצליח עם פרנסמן, עכשיו גם עם פצ'אלקה.
אז אתה קובע שזה טעויות אבל אין לך שום סימוכין לכך שאם הם היו משחקים קודם הם לא היו נכשלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:03 
zink כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
zink כתב:
אלישע אולי עוזב את חיפה.

בדיוק. הרבה מקטרגים אוהבים לזכור לו את משחק האליפות בעונה הקודמת (כאליבת וזה), אבל זה בדיוק מה שקרה עם גוטמן העונה. אז מה?

האליפות הזאת רשומה בלעדית על שמו.
ואוהדי חיפה תמיד היו ותמיד יהיו זבלים כפויי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:05 
או בקיצור אתה בעצם יכול לחזור על המנטרה של אוחנה "טקטיקה שמקטיקה" באמת יהיה מענין לראות את ה"בבל"ת" הזה של מערכים ושטויות תחת שרביט האימון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:08 
לא מכיר מאמנים רבים שהיו מגיעים עם קוצתם למקום שני בליגה וגמר גביע אחרי:
שחיקה בליגת אלופות, פציעה של שכטר, פציעה של אניימה, פציעה של לאלה, פציעה של בונדר, פציעה של דדי, ארוע לב של המאמן, ריב בלתי פוסק בין הבעלים, מו"מ בין שני שחקנים בכירים למועדונים בחו"ל.
נכון שגוטמן עשה כמה שגיאות (מקצועיות ובתחום המשמעת) אבל לו היה פועל ללא שגיאות ,מזמן שהיה מאמן באנגליה או גרמניה. היו לו מספר פאשלות אבל השגיאות שלו לא הכריעו את האליפות.
ההבדל המהותי ביננו לבין מכבי חיפה היה ונשאר בעמדת הבעלים. שיש בעל הבית ששולט במצב , אפילו אלישע לוי לוקח שתי אליפויות.
ההבדל הנו שאלישע לוי יום אחרי שיעזוב את מכבי חיפה, יהיה רוני לוי מספר שניים (חי על הזכרונות של מכבי חיפה).
אלי גוטמן אחרי הפועל תל אביב, יצליח בקבוצה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:11 
אני לא אומר שהמערך והטקטיקה עצמם זה בבל"ת.
פשוט לדעתי כל הדיונים הטקטיים האלה פה הם חסרי משמעות ולא רלוונטים, המאמנים מכירים יותר טוב את השחקנים , מרגישים אותם באימונים והם אנשי מקצוע, פה כל אחד יכול לומר שזהבי צריך לשחק בקישור האחורי, בצד ימין, או בצד שמאל (גם לי יש עמדה בנושא) אבל אין אמת מוחלטת.
אז לומר שמאמן לא לומד מטעויות כי המערך ששחר או רוני חושבים שהוא יותר טוב, זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:16 
שחר כתב:
נו, אז חזרנו לענייני המערך ושאר הבבל"תים במקום לדבר בצורה עניינית.
מאיזה טעויות מול חיפה הוא לא למד? מהטעות של ה4-1 בבלומפילד? מה2-0 בקריית אליעזר? או ממשחק העונה בפלייאוף הקודם?

ממש טעויות קשות.

בנוגע לשחקנים חדשים, זה הצליח עם פרנסמן, עכשיו גם עם פצ'אלקה.
אז אתה קובע שזה טעויות אבל אין לך שום סימוכין לכך שאם הם היו משחקים קודם הם לא היו נכשלים.

לגבי השחקנים החדשים הטיעון שלך חלש מאוד ואי אפשר להתווכח עם זה כי זה וויכוח מול מציאות מקבילה. אני חושב שהייבוש של פאצ'לקה חודשיים אולי עלה לנו באליפות. אני חושב שהואמכניס לענינים את אלוראי בצורה מאוד לא נכונה (סתם דוגמא- לא שיחק מול ר"ג וגם לא נכנס כמחליף ב 2:0, אבל שבועיים אח"כ בהיסטריה מול נתניה הוא מעלה אותו להציל את המולדת).
אולי עבורך מערכים זה בבל"ת, בעיני תפקיד המאמן הוא, בין היתר, לזהות את העוצמות והחולשות של הקבוצה שלו ושל היריבה ולהתאים את המערך, ההרכב, הדגשים לשחקנים וכו'.
לחיפה יש מרכז שדה חזק ואגרסיבי. חיפה היא הקבוצה היחידה שבכל המשחקים (כולל ה4:1, אאל"ט) החזיקה בכדור יותר מהפועל.
כל פעם שאתה עולה מול חיפה במחשבה הגנתית- זה לא עובד. נכון שניצחנו אותם פעמייפ העונה- פעם אחת שוד ופעם שניה משחק שהיינו קצת יותר טובים עם תוצאה מופרכת.
אז במשחק הכי חשוב העונה, הוא מהמר לי על השחקן הכי רכרוכי בקבוצה במקום ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:28 
שחר כתב:
פשוט לדעתי כל הדיונים הטקטיים האלה פה הם חסרי משמעות ולא רלוונטים, המאמנים מכירים יותר טוב את השחקנים , מרגישים אותם באימונים והם אנשי מקצוע, פה כל אחד יכול לומר שזהבי צריך לשחק בקישור האחורי, בצד ימין, או בצד שמאל (גם לי יש עמדה בנושא) אבל אין אמת מוחלטת.
אז לומר שמאמן לא לומד מטעויות כי המערך ששחר או רוני חושבים שהוא יותר טוב, זה לא רציני.

אפשר להתווכח על זה, לשם דוגמה קטנה, עדיין ישנם אוהדים שכתבו ופירטו כמה ימים לפני המשחק בקרית אליעזר, מדוע לעלות עם שבחון ובונדר לחיפה יעלה לנו במשחק, וביקשו לראות את טועמה וקנדה במערך אחר, ועובדה שאותו מאמן שראה את השחקנים באימון ביצע את השינויים נגד מכבי ת"א ובמערך הספציפי הזה שיחקנו כדורגל שוטף. אין לי מושג מדוע אתה מבטל פרשנויות של אוהדים, אין פה מדע טילים, בסה"כ כדורגל, והמאמן לא תמיד יודע מה שהוא עושה.

אגב גוטמן בעצמו אמר שהוא למד שמערך הגנתי לא עובד כמו שהוא ניסה בכוח בעונה שעברה והמשחק נגד המבורג שינה אצלו גישה. ברור שהוא לומד מטעויות, רק שלפעמים הוא חוזר עליהם.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 17 מאי 2011, 23:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:28 
נו, כולם מסכימים שלעלות שבחון זו היתה טעות. ומן הסתם הוא תיקן אותה ולא עלה איתו בהרכב בדרבי נניח. איך המשחקים מול חיפה היו טעויות? להזכיר לך מה היו התוצאות של הפועל מולם בעשור האחרון כולל אחד מאוד מרגיז מול חיפה שלאחריו גוטמן אמר שהמטרה שלו היא ללמוד מהטעויות ולבוא בשנה הבאה ולנצח בקללה וזה באמת מה שקרה?

מה הקשר ל"לא לומד מטעויות"?? ה

עם פצ'אלקה על הספסל נצחנו משהו כמו 8 משחקים, הפסדנו אחד לבית"ר ויצאנו תיקו מול אשדוד. אתה חושב שאיתו היו לנו הארבע נקודות האלה? אולי אבל גם זו מציאות מקבילה.

עדיין, אין בכל מה שאתה אומר שום הוכחה לכך שגוטמן "לא לומד מטעויות" כפי שאתה חזור על המנטרה שוב ושוב מלבד הטעות ש"הוא היה צריך להשחק במערך Y ושיחק בX".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:32 
chimpfive כתב:
שחר כתב:

אפשר להתווכח על זה, לשם דוגמה קטנה, עדיין ישנם אוהדים שכתבו ופירטו כמה ימים לפני המשחק בקרית אליעזר, מדוע לעלות עם שבחון ובונדר לחיפה יעלה לנו במשחק, וביקשו לראות את טועמה וקנדה במערך אחר, ועובדה שאותו מאמן שראה את השחקנים באימון ביצע את השינויים נגד מכבי ת"א ובמערך הספציפי הזה שיחקנו כדורגל שוטף. אין לי מושג מדוע אתה מבטל פרשנויות של אוהדים, אין פה מדע טילים, בסה"כ כדורגל, והמאמן לא תמיד יודע מה שהוא עושה.

אתה רוצה שאזכיר לך כמה פעמים אוהדים התלוננו על הרכבים לפני משחקים שבהם דרסנו יריבות?
לפי מה שאוהדים חשבו (וגם אני מכה על חטא), נאתכו היה צריך להיות היום בסכנין, אם גוטמן לא היה ממשיך להאמין בו וnקשיב למה שהאוהדים בפורום אמרו.
אין אדם מושלם, בטח ובטח גם גוטמן שעשוה טעויות ובעיקר בחלק האחרון של העונה הזו.

לומר שהסקת המסקנות פה של אוהדים אחרי רצף משחקים כושלים היא מופרכת זה אנדרסטייטמנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:36 
הטעות היא לא שבחון ברמה אישית. אני מניח שגוטמן ראה שהוא חזק באימונים ולקח הימור. עם זה אין לי בעיה.
יש לי בעיה עם זה שהוא כאילו לא הסתכל על המשחקים שלנו מול חיפה בשנים האחרונות, על השיטה של חיפה ועל האמצע החזק שלהם.
פרט ל 4:1(שהתפתח ככה בגלל גול מהיר), בכל המשחקים בינינו בעידן גוטמן חיפה היו טובים יותר או לכל הפחות שלטו באמצע.
אם הוא היה עולה, נניח, 4-5-1, הייתי אומר- וואלה- ניסה ללמוד. אם הוא היה מוצא פתרון אחר שבא להתמודד עם זה- סבבה.
אבל הוא משאיר את אותו מערך, כשהוא מבין שהקישור האחורי שלנו מראש נחלש, ושם שחקן עם פיזיות של חרגול.
מבחינתי זו דוגמא ללא ללמוד מטעויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:39 
אוגוסטוס היל כתב:
הטעות היא לא שבחון ברמה אישית. אני מניח שגוטמן ראה שהוא חזק באימונים ולקח הימור. עם זה אין לי בעיה.
יש לי בעיה עם זה שהוא כאילו לא הסתכל על המשחקים שלנו מול חיפה בשנים האחרונות, על השיטה של חיפה ועל האמצע החזק שלהם.
פרט ל 4:1(שהתפתח ככה בגלל גול מהיר), בכל המשחקים בינינו בעידן גוטמן חיפה היו טובים יותר או לכל הפחות שלטו באמצע.
אם הוא היה עולה, נניח, 4-5-1, הייתי אומר- וואלה- ניסה ללמוד. אם הוא היה מוצא פתרון אחר שבא להתמודד עם זה- סבבה.
אבל הוא משאיר את אותו מערך, כשהוא מבין שהקישור האחורי שלנו מראש נחלש, ושם שחקן עם פיזיות של חרגול.

אבל בדיוק על זה אני מדבר. על הדיונים בדיעבד. כי הריי אם גוטמן היה עולה 4-5-1 והיינו מקבלים רביעייה היית (או מישהו אחר) אומרים שגוטמן פחד , שינה את ההרכב מול חיפה ליותר הגנתי ושידר לשחקנים שהוא חושש מחיפה.
אתה לא יכול לומר שוב ושוב שהוא לא לומד מטעויות כשהמשחקים שאתה מזכיר אותם ממש לא היו טעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:42 
שחר כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:

אתה רוצה שאזכיר לך כמה פעמים אוהדים התלוננו על הרכים לפני משחקים שבהם דרסנו יריבות?
לפי מה שאוהדים חשבו (וגם אני מכה על חטא), נאתכו היה צריך להיות היום בסכנין, אם גוטמן לא היה ממשיך להאמין בו ונקשיב למה שהאוהדים בפורום אמרו.

לומר שהסקת המסקנות פה של אוהדים אחרי רצף משחקים כושלים היא מופרכת זה אנדרסטייטמנט.

אמת. אבל גם על גיא לוזון התלוננו הרבה מאוד אוהדים וגם על שומי שכביכול היינו בצמרת, ביקרו, והאמת? צדקו. ולשני המאמנים האלה לא היה מושג. גוטמן בעיני מאמן מצוין שיודע כדורגל יותר מכל אוהד ממוצע, אז מה? זה אומר שהוא חף מטעויות? שהכשלון העונה לא רשום גם על שמו? שאוהדים לא צדקו בכך שהם דרשו לראות את טועמה וקנדה, ואת זהבי יותר קדימה? ושאי אפשר לשחק עם שני טנקים באמצע? גם גוטמן ראה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:45 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אבל בדיוק על זה אני מדבר. על הדיונים בדיעבד. כי הריי אם גוטמן היה עולה 4-5-1 והיינו מקבלים רביעייה היית (או מישהו אחר) אומרים שגוטמן פחד , שינה את ההרכב מול חיפה ליותר הגנתי ושידר לשחקנים שהוא חושש מחיפה.
אתה לא יכול לומר שוב ושוב שהוא לא לומד מטעויות כשהמשחקים שאתה מזכיר אותם ממש לא היו טעויות.

אני יכול להעיד רק על עצמי. מבחינתי הפחד הוא בלא לשנות כלום. לשנות מערך דורש אומץ (ולעניות דעתי מזמן היינו צריכים לעבור ל 4-5-1). אבל גוטמן נשאר בשיטה.
אני מסכים איתך שאם מה שכתכת היה קורה הוא היה מקבל כאן ביקורת. אני מבטיח לך שלא ממני. באמת שהתוצאה פחות מטרידה אותי מהדרך. תקבל בראש, רק תבוא מוכן, תגי למציאות, תנסה. יש סיכוי שתיכשל- ברור. תקבל על זה ביקורת- מן הסתם. אז מה?
ואני לא רואה איך המשחקים מול חיפה הם לא טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:51 
chimpfive כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:

אתה רוצה שאזכיר לך כמה פעמים אוהדים התלוננו על הרכים לפני משחקים שבהם דרסנו יריבות?
לפי מה שאוהדים חשבו (וגם אני מכה על חטא), נאתכו היה צריך להיות היום בסכנין, אם גוטמן לא היה ממשיך להאמין בו ונקשיב למה שהאוהדים בפורום אמרו.

אמת. אבל גם על גיא לוזון התלוננו הרבה מאוד אוהדים וגם על שומי שכביכול היינו בצמרת, ביקרו, והאמת? צדקו. ולשני המאמנים האלה לא היה מושג. גוטמן בעיני מאמן מצוין שיודע כדורגל יותר מכל אוהד ממוצע, אז מה? זה אומר שהוא חף מטעויות? שהכשלון העונה לא רשום גם על שמו? שאוהדים לא צדקו בכך שהם דרשו לראות את טועמה וקנדה, ואת זהבי יותר קדימה? ושאי אפשר לשחק עם שני טנקים באמצע? גם גוטמן ראה את זה. אז איך אתה מסביר את הכשלון שלנו העונה שאם תתעלם מהקיזוז חיפה עברה אותנו בפער של הרבה נקודות? סתם חוסר מזל?

תן לי ציטוט אחד שבו אמרתי שגוטמן חף מטעויות או שאתבע אותך על הוצאת דיבה (..סתם..סתם.. :) )
לפני שלוזון ושום באו היו המון תגובות חיוביות על הבחירה בהם. יותר משליליות.

איך אני מסביר את הכשלון שלנו העונה? אתה בטוח שאין שום סיבות מקלות חוץ מטעויות של גוטמן? ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 316 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: