rubin de la red כתב:
מעמד רבע גמר גביע המדינה, הפועל - בית"ר:
מגע קליל ברחבה, צלילה אומנותית, פנדל מפוקפק, אלי חכמון מוצא להורג בכיכר העיר (וברצינות: סופג מכה אנושה לקריירת השיפוט שלו), ימים של עליהום תקשורתי שלא היה כמותו על שופט, תקדים אביחי ידין.
מעמד חצי גמר גביע המדינה, חיפה - נתניה:
מגע קליל ברחבה, צלילה אומנותית, פנדל מפוקפק, שום מילה בשום מקום, משיח ישן היטב בלילה, החיים ממשיכים כסדרם.
משחק האליפות של חיפה:
צלילה אומנותית ברחבה, פנדל מההזויים בהיסטוריה, "פנדל מפוקפק" בסוגריים בכתבות על המשחק, ליאני ישן היטב בלילה, החיים ממשיכים כסדרם.
לא, לא הפנדל הביא לחיפה את האליפות, זה ברור. אבל מה עם קרית שמונה "הסימפטית" ו-"הפרוייקט המדהים של שירצקי" ו-"הכבוד לפריפרייה" וה-"עונה גדולה" ו-"רב"ש אולי מאמן העונה", היא פתאום לא מעניינת אף אחד ?? היא עבדה כל-כך קשה כל העונה ופנדל מההזויים בהיסטוריה חיסל לה את הסיכוי להגיע לאירופה.
שבת בקופסא:
בני יהודה ונתניה נלחמות ראש בראש על כרטיס לאירופה. לשתי הקבוצות 27 נק'. מצד אחד בני יהודה, עם הכבוד של קשטן על כף המאזניים ומצד שני נתניה, שרוצה מאוד כרטיס לאירופה בזמן שהאיצטדיון החדש והמושקע שלה כבר בשלבי בנייה מתקדמים, דברים שאולי אולי עשויים לדגדג לאוהד שלהם, מר יצחק תשובה, ולגרום לו סוף סוף לרכוש אותם ולהחזיר אותם לצמרת, כפי שהאוהדים שלהם מאמינים ומקווים. משחק עונה לכל דבר ועניין עבור שתי הקבוצות.
דיברו הרבה על נתניה לאחרונה. בהחלט עשו עונה גדולה, בטח שיחסית לסגל והאמצעים. הרבה מחמאות נשפכו ובצדק, ראובן עטר אולי אפילו מאמן העונה. אבל אפילו פעם אחת לא אמרו את המילה קיזוז. לא בתקשורת, לא בהנהלה של בני יהודה לפני המשחק המדובר, אפילו לא האוהדים של בני יהודה. לא יודע אם מישהו בכלל חשב על זה שבני יהודה הגיעה לפלייאוף עם 48 נק' ונתניה עם 41. מה לעשות, זה חלק מהחוקים פה, כבר עונה שניה.
כנראה שאם הפועל לא צד בעניין - אין עניין.
