סלקטר כתב:
Officer Barbrady כתב:
פני שחקן העונה ומאמן העונה כפני קבוצת העונה. אפורה, חלשה ומצוינת בבינוניות שלה.
מעדיף את זהבי וגוטמן פי אלף מרפאלוב ואלישע, וזה למרות שהתואר נמצא אצל האחרונים. לא תמיד הטובים זוכים בתהילה המגיעה להם, לפעמים הרעים מצליחים בדרכם.
שים את כל היריבות בצד, ואני לא נכנס בכלל לויכוח של "מי יותר ראויה" אבל,
לתפיסתך, הטוב בעייניך זה גוטמן והרע זה אלישע? באמת?
דבר ראשון, אני לא מצטרף לכל הרצח אופי שעושים לגוטמן בתקשורת. אני מבין שאתם ואוהדי מכבי רואים בו איש מגעיל וקטן, אני בכלל לא רואה בו ככה. נכון, יש לו קצת פאקים, אבל לדעתי הוא אחלה בן אדם.
שנית, התכוונתי מבחינת יכולת. אני לא חושב שאפילו השחקנים שלכם יכולים להתווכח איזו קבוצה מציגה כדורגל יותר יפה. אין ספק שגוטמן מאמן טוב יותר מאלישע לוי, שהוא דווקא חמוד ונחמד, אבל הוא לא ברמה של אלי. כרגע אף מאמן לא מתקרב לגוטמן, לא עטר, לא רב"ש, לא אלישע ולא קשטן. נכון, הוא נתקל בהרבה מכשולים בדרך, ועל חלקם לא הצליח להתגבר, אבל זה משהו שלומדים. הפועל לא הייתה יציבה, אבל היא בהחלט הייתה הקבוצה היותר טובה. למרות שאני אוהד ריאל, אני חושב שזה לא היה צודק אם היא הייתה לוקחת אליפות. קבוצה אלופה לא יכולה לרדת מובסת נגד היריבה שלה לאליפות. אתם ירדתם מובסים פעמיים נגדנו(2-0 בבית, עם עשרה שחקנים מדקה 23, זאת תבוסה). ובעוד אנחנו קורעים רשתות של קבוצות דרג ראשון מצרפת וקבוצות פאר מפורטוגל, אתם לא מצליחים לעבור קבוצה כמו מינסק. הדבר היחיד שעשיתם העונה שמזכיר אלופה זה היציבות שלכם. בעולם מתוקן הפועל מסיימת לפחות 9 נקודות מעליכם. כמו שאמרו, זה לא שאתם לקחתם אליפות, זה הפועל שנתנה לכם. בידיוק כמו שחקן העונה עם שני הבישולים המדהימים שלו - זה זהבי שברוב רחמנותו נתן לו את תואר שחקן העונה.