NARKOTIKA כתב:
Maor7 כתב:
NARKOTIKA כתב:
Maor7 כתב:
או שיהיה לו כסף כמו שיש לטביב?
מה לא ברור לכם בזה שטביב לא שם כסף?
כמה פעמים צריך לכתוב את זה?
לעשות שלט באיילון?
להוציא מדבקה למחברת?
כמה פעמים לחזור על זה? אפילו בהדלפה שלו לידיעות הבוקר כתוב שטביב לא מביא כסף מהבית והתקציב יעמוד על 35 מליון שקל, כסף שהפועל עושה עצמאית.
היום.
מחר.
אולי גם עוד שנה.
אבל עוד כמה שנים (הרי קשה ליל האמין שנהפוך לקבוצה קבועה בבתים באלופות) הפועל תחזור להיות עסק לא רווחי. בדיוק כמו מועדוני הכדורגל בארץ.
בשביל זה צריך אנשים חזקים, וטביב נורא ככל שיהיה, הוא אחד כזה. בוודאי יותר ממוני.
אם הפועל תחזור להיות עסק לא רווחי זה אך ורק באשמת טביב, ואז הוא צריך ללכת ולא להביא כסף מהבית.
אני מסכים שעדיף בעל בית עם כסף, אבל אין לך שום הוכחה ושום תקדים לזה שטביב ברגע הצורך באמת יביא כמה מיליונים. בתיאוריה יש לו, עד עכשיו אפילו על ערבות כדי ששחקן זר ישחק בפלייאוף הוא לא היה מוכן לחתום. למה שזה ישתנה?
אין לכם תשובות. אבל יאללה, נקווה לטוב. שאול 2 כבר אמרנו?
אני לא בעד טביב, אין לי עמדה כרגע. אני רק טוען שאין הרבה הבדל בין טביב למוני/לתאומים/לכל אחד אחר. והפועל היא עסק לא רווחי, זה לא חדש. שנה כמו ליגת האלופות היא חד פעמית ונותנת לך קצת שקט לשנים הבאות, לא יותר מזה. יעבור קצת זמן וכבר לא תוכל לשלם חוזרים כמו שיש לגילי ואניימה. בשנים רגילות גם עם החוזים הרגילים אתה בקושי מסתדר.
שורה תחתונה אני מסתכל על טביב כאיש עסקים שרוצה להצליח, ואם הוא לא היה מוצא עניין בהפועל ובאפשרות להצליח בה הוא לא היה נשאר. הוא קיבל הזדמנות כלכלית מצויינת ועכשיו הוא יכול רק להתקדם. הצלחה של הפועל = כסף לטביב.
הוא בסך הכל אחד מיני רבים בנוף הכדורגל. שום דבר שונה. עכשיו יהיה לנו הזמן באמת לבחון אותו, בלי כל הריבים המטופשים. כשהוא לבד למעלה.