תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 12:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 316 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן הסוף
הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:49 
eldad כתב:
עומר מ. כתב:
שום טיעון של הפחדה
עד שיש לנו מאמן שמתאים לנו כמו כפפה ליד מבחינת צורת משחק ומנטליות וגם מביא תארים ומקדם מקצועית לא מעט שחקנים שווה להשאיר אותו, לא?

לא חושב שהוא מתאים לנו כמו כפפה ליד. יש לי הרבה טענות מקצועיות לגבי העונה הנוכחית.
ומבחינה אישית, הוא הספיק לרדת על חצי חדר הלבשה.

יש מספיק מאמנים בשוק שהם גם מתאימים להפועל מקצועית וגם לא מתנהלים כמו בבונים. למשל: אלי כהן.

אז אתה בעצם מגבה את הזריקת זין של חצי קבוצה בערך מחודש ינואר?
בושה שרוב האנשים כאן לא מבינים את זה עדיין, שכבר שנים על גבי שנים הקבוצה משחקת חצי רדומה בפרנציפ ושמה עלינו פס אחד גדול!!!

זה לא קשור כבר למאמן, זה נכון שהמאמן יכול להשפיע וגוטמן תאמין לי שמגיע לו מספיק כל הכבוד על מה שהוא עשה מהקבוצה העלובה של לוזון, זה דבר שאני לא אשכח לו.
לדעתי חלק מהחילופים זה גם מסר להנהלה שזה בושה שהיא לא חיזקה לו את הסגל, גם אני הייתי עושה אותו דבר, כי ההתנהלות הקמצנית הזאת זה באמת בושה.

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 15 מאי 2011, 22:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
eldad כתב:
עומר מ. כתב:
שום טיעון של הפחדה
עד שיש לנו מאמן שמתאים לנו כמו כפפה ליד מבחינת צורת משחק ומנטליות וגם מביא תארים ומקדם מקצועית לא מעט שחקנים שווה להשאיר אותו, לא?

לא חושב שהוא מתאים לנו כמו כפפה ליד. יש לי הרבה טענות מקצועיות לגבי העונה הנוכחית.
ומבחינה אישית, הוא הספיק לרדת על חצי חדר הלבשה.

יש מספיק מאמנים בשוק שהם גם מתאימים להפועל מקצועית וגם לא מתנהלים כמו בבונים. למשל: אלי כהן.

אז אתה בעצם מגבה את הזריקת זין של חצי קבוצה בערך מחודש ינואר?
בושה שרוב האנשים כאן לא מבינים את זה עדיין, שכבר שנים על גבי שנים הקבוצה משחקת חצי רדומה בפרנציפ ושמה עלינו פס אחד גדול!!!

מה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:52 
מה שקראת.
הכדורגל בסלואו מושן, על זה אני מדבר.
האדישות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:53 
אוגוסטוס היל כתב:
redead כתב:
Red or Dead כתב:
אם הקבוצה עם הסגל והפוטנציאל הכי גדול בארץ מוציאה מעצמה 50% ולא זוכה באליפות, גם היא וגם המאמן שלה נכשלו, בלי להתייחס לאם אוהבים את גוטמן או לא. זה קודם כל.

מי זה הפוטנציאל הזה?? הרי הבאנו כבר שאחרי כל הפציעות שעברנו הסגל שלנו לא יותר טוב משל חיפה.
הבאנו כבר ממזמן שבעוד ששני המגנים שלנו או יותר ארבעתם ( כולל המחליפים שלהם ) לא קשורים בכלל לתחום , בעוד שבחיפה הם גם עושים הגנה ואיכשהו גם מצליחים לעשות יופי של התקפה.
הבעיה הגדולה שאנשים כאן התמכרו לשטויות של עצמם וחשבו שהם באמת ברצלונה.
ה4:1 שניצחו את חיפה היה יפה מאוד אבל המשחק ההוא לא באמת היה שווה 4:1.

גוטמן אולי היה יכול להוציא יותר ולקחת אליפות , אבל הוא גם יכל להוציא פחות.
אין מה לעשות הפציעות , העומס , ההנהלה והסוכנים הכניעו את הפועל.

לחיפה היו יותר פציעות ומאמן שאף אחד לא סופר.
(בקונטרה- לנו יש הנעלה זונה)

למעשה היוצרות התהפכו , חיפה היו בנויים יותר כקבוצה ולכן שה"כוכבים" היו פוצים הם היו פשוט אפורים מאוד אבל התבנית עבדה והם הצליחו לגנוב נצחונות , עכשיו בשליש האחרון שכולם חזרו לא הייתה שום עייפות והם בכושר שיא.
בהפועל מצד שני התבנית לא ממש עובדת והיא הייתה יותר בנויה על הברקות של הכוכבים וכשאין שכטר ואין ורמוט אז כנראה זה קשה.
התבנית דרך אגב הייתה עובדת מצויין בהפועל אם היו לה שני מגנים נורמלים שהיו נותנים שקט הגנתי ותורמה התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:57 
redead כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redead כתב:
Red or Dead כתב:
אם הקבוצה עם הסגל והפוטנציאל הכי גדול בארץ מוציאה מעצמה 50% ולא זוכה באליפות, גם היא וגם המאמן שלה נכשלו, בלי להתייחס לאם אוהבים את גוטמן או לא. זה קודם כל.

מי זה הפוטנציאל הזה?? הרי הבאנו כבר שאחרי כל הפציעות שעברנו הסגל שלנו לא יותר טוב משל חיפה.
הבאנו כבר ממזמן שבעוד ששני המגנים שלנו או יותר ארבעתם ( כולל המחליפים שלהם ) לא קשורים בכלל לתחום , בעוד שבחיפה הם גם עושים הגנה ואיכשהו גם מצליחים לעשות יופי של התקפה.
הבעיה הגדולה שאנשים כאן התמכרו לשטויות של עצמם וחשבו שהם באמת ברצלונה.
ה4:1 שניצחו את חיפה היה יפה מאוד אבל המשחק ההוא לא באמת היה שווה 4:1.

גוטמן אולי היה יכול להוציא יותר ולקחת אליפות , אבל הוא גם יכל להוציא פחות.
אין מה לעשות הפציעות , העומס , ההנהלה והסוכנים הכניעו את הפועל.

לחיפה היו יותר פציעות ומאמן שאף אחד לא סופר.
(בקונטרה- לנו יש הנעלה זונה)

למעשה היוצרות התהפכו , חיפה היו בנויים יותר כקבוצה ולכן שה"כוכבים" היו פוצים הם היו פשוט אפורים מאוד אבל התבנית עבדה והם הצליחו לגנוב נצחונות , עכשיו בשליש האחרון שכולם חזרו לא הייתה שום עייפות והם בכושר שיא.
בהפועל מצד שני התבנית לא ממש עובדת והיא הייתה יותר בנויה על הברקות של הכוכבים וכשאין שכטר ואין ורמוט אז כנראה זה קשה.
התבנית דרך אגב הייתה עובדת מצויין בהפועל אם היו לה שני מגנים נורמלים שהיו נותנים שקט הגנתי ותורמה התקפית.

זה נכון, וזה רק מדגיש את הכשלון של גוטמן. רוב השערים של הפועל השנה נבעו מיכולת אישית ולא ממהלכי כדורגל גדולים.
אגב, התבנית היתה עובדת לגמרי עם איתי שכטר. אין לי ספק שעם שכטר אנחנו אלופים היום. החכמה היא להתאים ולהגיב למצב. בזה גוטמן כשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:00 
עם כוכבים, בלי כוכבים, רק גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
1. כמעט על כל טענה נגד גוטמן אפשר להציג כקונטרה את ההתנהלות המחפירה של הראל וטביב. לכן אומר מראש: הסיבה העיקרית שבגינה לא לקחנו אליפות ברורה (כזו שאפילו לא זקוקה לקיזוז) היא השניים האלו. אבל גוטמן עשה המון המון טעויות, מהקיץ ועד אתמול, כאלו שבלעדיהן - ועל אף הבעלים - היה אפשר וצריך לקחת אליפות.

2. כל טענות האופי נגדו נתקלות בחוסר אמון או ב"כולם כאלה". אולי. אף אחד לא יצליח לשכנע את השני, למרות שמשבוע לשבוע בתקופה האחרונה נחשפנו לעוד "קלקולים התנהגותיים" שלו. הדברים כלפי זהבי מזכירים את ההתנפלות על בונדר בקרית אליעזר במחזור הראשון, שוב מול כל הקבוצה, שוב בהטחות אשמה. גם התבטאויות שלו אחרי משחקים היו מאכזבות ("זו לא הקבוצה של השנה שעברה". זה גם לא המאמן של שנה שעברה).

3. רומאן רוקי, כמו זוראב ו-ורוצ'ינה לפניו, היה רכש כושל. אפשר שוב לדבר על תקציבים ובעלים, אבל אי אפשר ליפול ככה שנה שנייה ברציפות. אפשר להזכיר את נמניה, אבל היה מדובר שם ברכש מוכח. אפשר רק לשער איך היה נראה מרכז השדה העונה עם זר משמעותי. שלא לדבר על כך שברוב העונה הפועל - קבוצת ליגת אלופות - שיחקה עם 3 זרים בלבד! שוב, בעלים, אני יודע. אבל תראו איזו תמיכה הוא מקבל מהקהל, גם עכשיו, ב"שפל" שלו. אני באמת מאמין שהיתה לו דרך ללחוץ על רכש זר נוסף מבלי לפתוח חזית מול שני האידיוטים. הוא היה מקבל גב גדול לזה.

4. הזכירו פה שגוטמן קיצר השנה אימונים כדי להקל על עומסים. אם ככה, אני לא מבין את חוסר הקרדיט לטועמה, שבשלבים רבים של העונה היה יכול להוריד עומס מורמוט ומזהבי. בדרבי זה ממש זעק. סלים טועמה הוא שחקן של מספרים מבחינת שערים ובישולים. הוא גם היה יכול לגוון הרבה יותר את סגנון המשחק של הפועל.

5. שחקנים מהעונה שעברה הוציאו מעצמם 50% מהיכולת ההיא. ידין, גילי, דדי. לא הכל זה פיזיולוגי. כל שנה שעברה שמענו איך גוטמן הוא פסיכולוג של השחקנים, אז איפה הוא היה השנה בקטע הזה?

6. הבעיה והטענה העיקרית שלי נגד גוטמן היא החזרה לאחור מבחינת שיטת משחק. איבדנו את שכטר. מכה קשה. אבל למה לא להתאים את עצמך למצב החדש, שבו יש שני חלוצים שאין להם אחד על אחד ולא יכולים לפתוח לקו? למה לא להתעקש שגילי וזהבי (או טועמה) ישחקו על הקו? למה הפקק הזה באמצע? כל קבוצה שסגרה וצופפה נגדנו השאירה אותנו עם האפשרות להעיף כדורים לטוטו ובן ולקוות שמשהו יקרה. הרי עם שכטר ה-2:4:4 קצת שיקר, כי שכטר היה פותח לקו ומפנה מקום לגילי/זהבי שייכנסו לרחבה, או עושה דאבל פס עם המגן. אז למה להיתקע בשבלונה הזו שלא מתאימה יותר למציאות?
בנוסף, כמעט כל קבוצה (מאמצע הטבלה ומעלה) הצליחה לשלוט נגדנו באמצע. זה גמר לנו המון משחקים.

7. שחר תמיד כותב פה שכל העניין של ניהול משחק הוא אוברייטד. זה די מוגזם לדעתי, נוכח טעות סיסטמטית אצל גוטמן מהיום שהוא אצלנו. במצב של פיגור/מצוקה נזרקים כל הכלים ההתקפיים האפשריים למגרש, בלי קשר לעמדות מקוריות או תוכנית המשחק, בציפייה שמשהו יקרה. כן, זה הצליח פעם אחת, בטדי, אבל אנשים נוטים לשכוח שבית"ר הגיעה ברבע השעה האחרונה לכמות מצבים מטורפת של מאה אחוז גול. בשאר הפעמים שגוטמן עשה את החילופים האלה לא הצלחנו להגיע בכלל למצבי הבקעה ואיבדנו את הראש במשחק.

8. משחק העונה שווה נקודה בפני עצמה. בסופו של דבר הגענו למשחק שניצחון בו כמעט מבטיח את האליפות. ההרכב, המנטליות, הגישה, כולם זעקו "נגנוב ונברח". הפועל של גוטמן בנתה לעצמה תדמית במשך שתי עונות, והגיעה למשחק כשהיא משדרת את ההיפך המוחלט.

9. יישאר, לא יישאר, פחות מעניין. לא חושב שמישהו אחר יכול לעשות משמעותית עבודה יותר טובה ממנו, אבל גם לא פחות. בסופו של דבר הכל תלוי בסגל של הפועל. גולדהאר לא הולך להשקיע תקציבי ענק (הם חייבים גם להיפטר מכמה שחקנים), שחר גילה שבשלוש שנים של תקציב די בסיסי הוא לקח שתי אליפויות פלוס הפסיד אחת במחזור האחרון, ואין לו סיבה לשפוך הון. חיזוק נכון (איינוגבה, דמארי, זר אחורי וזר קדמי משמעותיים) והפועל ממילא תהיה מועמדת לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:23 
ערן כתב:
1. כמעט על כל טענה נגד גוטמן אפשר להציג כקונטרה את ההתנהלות המחפירה של הראל וטביב. לכן אומר מראש: הסיבה העיקרית שבגינה לא לקחנו אליפות ברורה (כזו שאפילו לא זקוקה לקיזוז) היא השניים האלו. אבל גוטמן עשה המון המון טעויות, מהקיץ ועד אתמול, כאלו שבלעדיהן - ועל אף הבעלים - היה אפשר וצריך לקחת אליפות.

2. כל טענות האופי נגדו נתקלות בחוסר אמון או ב"כולם כאלה". אולי. אף אחד לא יצליח לשכנע את השני, למרות שמשבוע לשבוע בתקופה האחרונה נחשפנו לעוד "קלקולים התנהגותיים" שלו. הדברים כלפי זהבי מזכירים את ההתנפלות על בונדר בקרית אליעזר במחזור הראשון, שוב מול כל הקבוצה, שוב בהטחות אשמה. גם התבטאויות שלו אחרי משחקים היו מאכזבות ("זו לא הקבוצה של השנה שעברה". זה גם לא המאמן של שנה שעברה).

3. רומאן רוקי, כמו זוראב ו-ורוצ'ינה לפניו, היה רכש כושל. אפשר שוב לדבר על תקציבים ובעלים, אבל אי אפשר ליפול ככה שנה שנייה ברציפות. אפשר להזכיר את נמניה, אבל היה מדובר שם ברכש מוכח. אפשר רק לשער איך היה נראה מרכז השדה העונה עם זר משמעותי. שלא לדבר על כך שברוב העונה הפועל - קבוצת ליגת אלופות - שיחקה עם 3 זרים בלבד! שוב, בעלים, אני יודע. אבל תראו איזו תמיכה הוא מקבל מהקהל, גם עכשיו, ב"שפל" שלו. אני באמת מאמין שהיתה לו דרך ללחוץ על רכש זר נוסף מבלי לפתוח חזית מול שני האידיוטים. הוא היה מקבל גב גדול לזה.

4. הזכירו פה שגוטמן קיצר השנה אימונים כדי להקל על עומסים. אם ככה, אני לא מבין את חוסר הקרדיט לטועמה, שבשלבים רבים של העונה היה יכול להוריד עומס מורמוט ומזהבי. בדרבי זה ממש זעק. סלים טועמה הוא שחקן של מספרים מבחינת שערים ובישולים. הוא גם היה יכול לגוון הרבה יותר את סגנון המשחק של הפועל.

5. שחקנים מהעונה שעברה הוציאו מעצמם 50% מהיכולת ההיא. ידין, גילי, דדי. לא הכל זה פיזיולוגי. כל שנה שעברה שמענו איך גוטמן הוא פסיכולוג של השחקנים, אז איפה הוא היה השנה בקטע הזה?

6. הבעיה והטענה העיקרית שלי נגד גוטמן היא החזרה לאחור מבחינת שיטת משחק. איבדנו את שכטר. מכה קשה. אבל למה לא להתאים את עצמך למצב החדש, שבו יש שני חלוצים שאין להם אחד על אחד ולא יכולים לפתוח לקו? למה לא להתעקש שגילי וזהבי (או טועמה) ישחקו על הקו? למה הפקק הזה באמצע? כל קבוצה שסגרה וצופפה נגדנו השאירה אותנו עם האפשרות להעיף כדורים לטוטו ובן ולקוות שמשהו יקרה. הרי עם שכטר ה-2:4:4 קצת שיקר, כי שכטר היה פותח לקו ומפנה מקום לגילי/זהבי שייכנסו לרחבה, או עושה דאבל פס עם המגן. אז למה להיתקע בשבלונה הזו שלא מתאימה יותר למציאות?
בנוסף, כמעט כל קבוצה (מאמצע הטבלה ומעלה) הצליחה לשלוט נגדנו באמצע. זה גמר לנו המון משחקים.

7. שחר תמיד כותב פה שכל העניין של ניהול משחק הוא אוברייטד. זה די מוגזם לדעתי, נוכח טעות סיסטמטית אצל גוטמן מהיום שהוא אצלנו. במצב של פיגור/מצוקה נזרקים כל הכלים ההתקפיים האפשריים למגרש, בלי קשר לעמדות מקוריות או תוכנית המשחק, בציפייה שמשהו יקרה. כן, זה הצליח פעם אחת, בטדי, אבל אנשים נוטים לשכוח שבית"ר הגיעה ברבע השעה האחרונה לכמות מצבים מטורפת של מאה אחוז גול. בשאר הפעמים שגוטמן עשה את החילופים האלה לא הצלחנו להגיע בכלל למצבי הבקעה ואיבדנו את הראש במשחק.

8. משחק העונה שווה נקודה בפני עצמה. בסופו של דבר הגענו למשחק שניצחון בו כמעט מבטיח את האליפות. ההרכב, המנטליות, הגישה, כולם זעקו "נגנוב ונברח". הפועל של גוטמן בנתה לעצמה תדמית במשך שתי עונות, והגיעה למשחק כשהיא משדרת את ההיפך המוחלט.

9. י ישאר, לא יישאר, פחות מעניין. לא חושב שמישהו אחר יכול לעשות משמעותית עבודה יותר טובה ממנו, אבל גם לא פחות. בסופו של דבר הכל תלוי בסגל של הפועל. גולדהאר לא הולך להשקיע תקציבי ענק (הם חייבים גם להיפטר מכמה שחקנים), שחר גילה שבשלוש שנים של תקציב די בסיסי הוא לקח שתי אליפויות פלוס הפסיד אחת במחזור האחרון, ואין לו סיבה לשפוך הון. חיזוק נכון (איינוגבה, דמארי, זר אחורי וזר קדמי משמעותיים) והפועל ממילא תהיה מועמדת לאליפות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:31 
ערן כתב:

9. יישאר, לא יישאר, פחות מעניין. לא חושב שמישהו אחר יכול לעשות משמעותית עבודה יותר טובה ממנו, אבל גם לא פחות. בסופו של דבר הכל תלוי בסגל של הפועל. גולדהאר לא הולך להשקיע תקציבי ענק (הם חייבים גם להיפטר מכמה שחקנים), שחר גילה שבשלוש שנים של תקציב די בסיסי הוא לקח שתי אליפויות פלוס הפסיד אחת במחזור האחרון, ואין לו סיבה לשפוך הון. חיזוק נכון (איינוגבה, דמארי, זר אחורי וזר קדמי משמעותיים) והפועל ממילא תהיה מועמדת לאליפות.

סחתיין. כל מילה, במיוחד סעיף 6. הפועל של היום זו הפועל של 2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:34 
כל מילה של ערן חוץ מהמשפט הראשון בסעיף האחרון שאני לא חותם עליו. בעיקר אחרי המשחקים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:39 
אוגוסטוס היל כתב:
כל מילה של ערן חוץ מהמשפט הראשון בסעיף האחרון שאני לא חותם עליו. בעיקר אחרי המשחקים האחרונים.

אני לא מחסידי גוטמן, אבל אני באמת שלא רואה איזה טאלנט שאני אומר, אותו אני רוצה. אני חושב שמה שערן ניסה להגיד כאן, שמי שמביא בסופו של דבר אליפות, אלו יותר השחקנים ופחות המאמן. אז ברור שמאמן זה חשוב, אפילו חשוב מאוד, אבל מאמן בלי שחקנים לא יכול להביא אליפות. שחקנים טובים, יכולים להתחבר לקבוצה שגם מאמנים נחותים בהרבה מגוטמן, מצליחים לקחת אליפויות. ראה מקרה קלינגר, מזרחי, אלישע ואפילו רוני לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:41 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שלמאמן יש גם אקס פאקטור ביכולת להביא שחקנים ישראלים בכירים.
אם אתם זוכרים, את ורמוט "גנבנו" כשעוד קבוצות גדולות רצו אותו
ואני זוכר שבמסיבת העיתונאים כשהציגו אותו, הוא אמר שהעובדה שקשטן מאמן אותנו שכנעה אותו לחתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:46 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני לא מחסידי גוטמן, אבל אני באמת שלא רואה איזה טאלנט שאני אומר, אותו אני רוצה. אני חושב שמה שערן ניסה להגיד כאן, שמי שמביא בסופו של דבר אליפות, אלו יותר השחקנים ופחות המאמן. אז ברור שמאמן זה חשוב, אפילו חשוב מאוד, אבל מאמן בלי שחקנים לא יכול להביא אליפות. שחקנים טובים, יכולים להתחבר לקבוצה שגם מאמנים נחותים בהרבה מגוטמן, מצליחים לקחת אליפויות. ראה מקרה קלינגר, מזרחי, אלישע ואפילו רוני לוי.

זה לא שאני רואה איזה תותח שאני אומר- הוא חייב לבוא, אבל התפקוד שלו בפליאוף הוא נוראי. קטסטרופה. אין לי מילים אחרות, מצטער.
אין ספק שהסגל חשוב, אבל אני כן חושב שלמאמן יש חלק משמעותי מאוד בהישגים. תסתכל על הסגל של מנצ'סטר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:47 
סומך כתב:
אני חושב שלמאמן יש גם אקס פאקטור ביכולת להביא שחקנים ישראלים בכירים.
אם אתם זוכרים, את ורמוט "גנבנו" כשעוד קבוצות גדולות רצו אותו
ואני זוכר שבמסיבת העיתונאים כשהציגו אותו, הוא אמר שהעובדה שקשטן מאמן אותנו שכנעה אותו לחתום.

נכון מאוד. זה עוד שיקול בבחירת מאמן. הפועל צריכים לבנות סגל ל3-4 שנים קדימה ולמאמן שיוכל לגרום לשחקנים לבוא לשחק בשבילו, צריכה להיות עדיפות. אולי עוד "בעד" לגוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:50 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

זה לא שאני רואה איזה תותח שאני אומר- הוא חייב לבוא, אבל התפקוד שלו בפליאוף הוא נוראי. קטסטרופה. אין לי מילים אחרות, מצטער.
אין ספק שהסגל חשוב, אבל אני כן חושב שלמאמן יש חלק משמעותי מאוד בהישגים. תסתכל על הסגל של מנצ'סטר...

גם למנצ'סטר היו עונות בינוניות יחסית, עם סגל טוב יותר מזה שיש לה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:51 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

התכוונתי לסגל שלה השנה, במיוחד ביחס לשנה שעברה...
אליפות של מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:52 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני מסכים לגמרי, הוא איבד את זה לגמרי בשבועות האחרונים. אבל אני חייב להגיד שזה פחות מטריד אותי. כמו שערן כתב, זה שהוא חזר אחורה עם הכדורגל שלו, כי לא היה לו מספיק כשרון כדי להישאר עם השיטה שאפיינה את הפועל בשנתיים האחרונות, זה הרבה יותר חמור. הוא כל הזמן מדבר על זה שהקבוצה "איבדה את הקו והדרך" במשחקים האחרונים. זה הוא שאיבד את הדרך ואני לא מדבר על ניהול המשחק התמוה שלו וההרכבים (במיוחד זה שעלה בחיפה).
לגבי מחליף עבורו, אני באמת עובר כל פעם על רשימת המאמנים ולא יודע מי יכול לבוא. אולי רב"ש, אולי עטר. אני לא צריך תותח, אני צריך מאמן שיודע להוציא מהסגל שלו את המקסימום ודוגל בכדורגל התקפי נכון (שאני אומר התקפי, אני מתכוון יוזם ולא פאסיבי - עושה לחץ, תנועה בלי כדור וכו'). לא יודע, אין לי מישהו מסוים בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:53 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

התכוונתי לסגל שלה השנה, במיוחד ביחס לשנה שעברה...
אליפות של מאמן

אני מבין בדיוק למה התכוונת, אבל גם אז המאמן היה אותו מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
לגוטמן יש חלק גדול במצב שהקבוצה נמצאת.
הרבה לפניו אשמים שני דפקטים שבמקרה הם הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:56 
כיפה אדומה כתב:

תשמע, כמו שאתה רואה לי יש הרבה ביקורת והרבה כעס על גוטמן, אבל צריך גם קצת פרופורציה.
הבטחנו מקום שני ואנחנו בגמר הגביע. זה המצב שהקבוצה נמצאת בו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:57 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני מסכים לגמרי, הוא איבד את זה לגמרי בשבועות האחרונים. אבל אני חייב להגיד שזה פחות מטריד אותי. כמו שערן כתב, זה שהוא חזר אחורה עם הכדורגל שלו, כי לא היה לו מספיק כשרון כדי להישאר עם השיטה שאפיינה את הפועל בשנתיים האחרונות, זה הרבה יותר חמור. הוא כל הזמן מדבר על זה שהקבוצה "איבדה את הקו והדרך" במשחקים האחרונים. זה הוא שאיבד את הדרך ואני לא מדבר על ניהול המשחק התמוה שלו וההרכבים (במיוחד זה שעלה בחיפה).
לגבי מחליף עבורו, אני באמת עובר כל פעם על רשימת המאמנים ולא יודע מי יכול לבוא. אולי רב"ש, אולי עטר. אני לא צריך תותח, אני צריך מאמן שיודע להוציא מהסגל שלו את המקסימום ודוגל בכדורגל התקפי נכון (שאני אומר התקפי, אני מתכוון יוזם ולא פאסיבי - עושה לחץ, תנועה בלי כדור וכו'). לא יודע, אין לי מישהו מסוים בראש.

אני מסכים. הקושי הכי גדול שלי עם גוטמן זו העובדה שהוא כאילו לא לומד ולא מתאים את עצמו. אני כותב כאילו כי אני לא יודע מה עובר לו בראש. ככה זה נראה במבחן התוצאה. זה מה שמדאיג אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 23:59 
אוגוסטוס היל כתב:
כיפה אדומה כתב:

תשמע, כמו שאתה רואה לי יש הרבה ביקורת והרבה כעס על גוטמן, אבל צריך גם קצת פרופורציה.

בחייאת, הקבוצה מפורקת. זה קרה אמנם בחודשיים האחרונים ואתה עדיין יותר טוב מרב הליגה, גם במצב הזה, אבל היתה פה קריסה מפוארת, מנטאלית ומקצועית. זה גם הבעלים, גם הצוות המקצועי, גם חבורה של שחקנים שאיפשרו לה לשים את עצמם לפני הקבוצה בצורה בוטה. אם האינטרס הראשון במעלה של כל הגורמים שעוסקים בעשייה במועדון הזה, היה הקבוצה, הפועל היו אלופים היום, עם כל הבעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 00:01 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כיפה אדומה כתב:

בחייאת, הקבוצה מפורקת. זה קרה אמנם בחודשיים האחרונים ואתה עדיין יותר טוב מרב הליגה, גם במצב הזה, אבל היתה פה קריסה מפוארת, מנטאלית ומקצועית. זה גם הבעלים, גם הצוותהמקצועי, גם חבורה של שחרנים שאיפשרו לה לשים את עצמם לפני הקבוצה בצורה בוטה. אם האינטרס הראשון במעלה של כל הגורמים שעוסקים בעשייה במועדון הזה, היה הקבוצה, הפועל היו אלופים היום, עם כל הבעיות.

ברור שאתה צודק, אבל עדיין, ברמת התוצאה (ובסוף גם זה חשוב), הצלחנו להגיע לעונה סבירה למרות הכל. גם על זה מגיע משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 00:05 
די עם הגמר גביע
לעבור את קרית אתא, אשקלון בבית, בית"ר של העונה בבית וק"ש זה די נדרש, לא הישג מופלא.
ומקומות 1-2-3 זה היה הצפי, אחרי שראינו מה מכבי שווה הבנו שזה אנחנו וחיפה ומול חיפה שלא יותר טובה מאיתנו(כלומר היא כן טובה יותר אבל זה בעיקר בגלל הפועל וזה חלק של מאמן) סיימנו שניים.
חוץ מזה עשינו ריצה יפה מסוף הסיבוב הראשון עד אמצע-סוף השני, משהו כמו 10 נצחונות ב12 משחקים אבל הייתה נסיגה אדירה ביכולת וקריסה בפלייאוף.
כשלא הולך כמה משחקים או תקופה מסוימת זה דבר אחד, כשבכל משחק אנחנו משחקים בדיוק אותו דבר למרות שזה לא הולך וגוטמן לא חושב אפילו על לשנות, ועורך את אותן הטעויות כל שבוע מחדש(למשל החילופים בפיגור) אז זו כבר בעיה.
שוב, לא יודע עד כמה יש אלטרנטיבה ראוייה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
אה, ועוד נקודה קריטית שחוזרת אצלנו בשלוש העונות האחרונות: פתיחת הליגה.

2008/09: תיקו, תיקו, תיקו, ניצחון, הפסד, תיקו. 7 מ-18 נק'.
2009/10: תיקו, תיקו, ניצחון, הפסד, ניצחון, תיקו. 9 מ-18 נק'.
2010/11: הפסד, ניצחון, תיקו, הפסד, ניצחון, ניצחון. 10 מ-18 נק'.

בדרך כלל (בעונה הראשונה פחות) הפועל המשיכה אחר כך לסריה של נצחונות.
הבעיה היא שבאותן עונות חיפה כבר היתה עם פור גדול על כל הליגה, ואנחנו הפכנו לרודפים.
אני לא מקבל שום הסבר שטוען שזה מתוכנן, רק כדי להביא את הקבוצה לשיא ברגעים הנכונים.
אלו נקודות יקרות, שאגב, חלקן הגדול נאבד מול קבוצות חלשות באופן משמעותי מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 00:08 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כיפה אדומה כתב:

בחייאת, הקבוצה מפורקת. זה קרה אמנם בחודשיים האחרונים ואתה עדיין יותר טוב מרב הליגה, גם במצב הזה, אבל היתה פה קריסה מפוארת, מנטאלית ומקצועית. זה גם הבעלים, גם הצוותהמקצועי, גם חבורה של שחרנים שאיפשרו לה לשים את עצמם לפני הקבוצה בצורה בוטה. אם האינטרס הראשון במעלה של כל הגורמים שעוסקים בעשייה במועדון הזה, היה הקבוצה, הפועל היו אלופים היום, עם כל הבעיות.

ברור שאתה צודק, אבל עדיין, ברמת התוצאה (ובסוף גם זה חשוב), הצלחנו להגיע לעונה סבירה למרות הכל. גם על זה מגיע משהו

ברמת התוצאה, אליפות היתה המטרה העיקרית. להבדיל מהרבה עונות אחרות, שאני תמיד אומר שאם מתמודדים על האליפות ולא זוכים בה, זו אכזבה, לא כשלון, בעונה הזו, זה כשלון. החודשיים האחרונים, שעלו לנו באליפות הזו, הם כשלון. לא רק של הצוות המקצועי, אלא של כל המערכת. אם היית אומר לי שהפועל לא ייקחו אליפות, אחרי הנצחון על מכבי חיפה בלומפילד, הייתי צוחק עליך. הפועל נתנו לחיפה אליפות במתנה. זה המקום להגיד שלמרות שאני באמת חושב שמכבי חיפה היא אחת האלופות הבינוניות שהיו כאן מאז שאני מתעניין בכדורגל, צריך להעריך אותם על היכולות שלהם לעמוד ולאסוף מהריצפה מה שנותנים להם. גם אם זה אומר לשחק רב העונה כדורגל אפור ולנצח משחקי בית נגד סכנין בדקה ה-78 ולעשות את המינימום הנדרש בשביל להיות שם כשמישהו נותן לך את המתנה.
זה שהעונה היא סבירה זה ברור, אפילו יותר מזה אם מסתכלים על כל התמונה. ליגת האלופות, התמודדות על האליפות, רגעים יפים. בגדול, כולנו מסיימים אותה עם בחילה עמוקה ובידיעה ברורה שכרגע, הקבוצה במסלול התרסקות ודאי.

נערך לאחרונה על ידי redrony בתאריך 16 מאי 2011, 00:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 00:11 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כיפה אדומה כתב:

ברמת התוצאה, אליפות היתה המטרה העיקרית. להבדיל מהרבה עונות אחרות, שאני תמיד אומר שאם לא זוכים באליפות זו אכזבה, לא כשלון, בעונה הזו, זה כשלון. החודשיים האחרונים, שעלו לנו באליפות הזו, הם כשלון. לא רק של הצוות המקצועי, אלא של כל המערכת. אם היית אומר לי שהפועל לא ייקחו אליפות, אחרי הנצחון על מכבי חיפה בלומפילד, הייתי צוחק עליך. הפועל נתנו לחיפה אליפות במתנה. זה המקום להגיד שלמרות שאני באמת חושב שמכבי חיפה היא אחת האלופות הבינוניות שהיו כאן מאז שאני מתעניין בכדורגל, צריך להעריך אותם על היכולות שלהם לעמוד ולאסוף מהריצפה מה שנותנים להם. גם אם זה אומר לשחק רב העונה כדורגל אפור ולנצח משחקי בית נגד סכנין בדקה ה-78 ולעשות את המינימום הנדרש בשביל להיות שם כשמישהו נותן לך את המתנה.
זה שהעונה היא סבירה זה ברור, אפילו יותר מזה אם מסתכלים על כל התמונה. ליגת האלופות, התמודדות על האליפות, רגעים יפים. בגדול, כולנו מסיימים אותה עם בחילה עמוקה ובידיעה ברורה שכרגע, הקבוצה במסלול התרסקות ודאי.

כמעט ודאי. כמעט. תן לי לנשום קצת לפני שטובעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 00:24 
mkorman1 כתב:
זו אכן המשמרת שלי
אז רק אומר שאני מסכים עם כל מילה שידידי המלומד סו אלן כתב
למעט הסיפה כמובן
גוטמן חייב ללכת הביתה
הוא חרב את האליפות השנה במו ידיו
ועל זאת אין סליחה ואין מחילה
חוץ מזה הוא הפך לאחר שובו למאמן מוגבל ושבלוני ובעיקר פחדן בלתי נלאה
הייתי שמח לראות על הקווים את רב״ש את עטר ואפילו את קשטן
גוטמן מיצה את עצמו

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אוהב להתעסק בנבואות שווא.
אבל לפעמים עוברת לי המחשבה שאולי אם אבוקסיס היה מסיים את העונה הזאת בתור מאמן,
אולי היינו חוגגים השבוע אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 316 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: