תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 316 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן הסוף
הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 14:29 
mkorman1 כתב:
אני לא יודע למה אתה מתכוון
אני כן יודע שהחילוף היה מטומטם ומיותר- זה הכל

אני מתכוון שהוא נתן לו "סטירה חברית" שאם אפשר להגיד את זה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 19:42 
עומר מ. כתב:
רק חסר פה שג'ושוס יגיע ואז החגיגה תיהיה מושלמת.
תהנו, שנה הבאה נקבל תואם גיא לוזון ונראה מה יהיה.

אז זה הטיעון שלך? טיעון של הפחדה?
ואם נקבל תואם ראובן עטר?

אפשר לחשוב שההתנהגות של גוטמן עדיפה משל לוזון (מבחינה אנושית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
שום טיעון של הפחדה
עד שיש לנו מאמן שמתאים לנו כמו כפפה ליד מבחינת צורת משחק ומנטליות וגם מביא תארים ומקדם מקצועית לא מעט שחקנים שווה להשאיר אותו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 19:59 
טוב עבר יום ונרגעתי וקראתי את כל התגובות של כולם וכל העיתונים והאתרים למיניהם והגעתי למסקנה מעניינת !
הסיטואציה של גוטמן זהבי אולי רעה בטווח הקצר אבל אם גוטמן ישאר המהלך הזה נכון ,בזמן האחרון כולנו התרעמנו איך גוטמן נותן לכל מיני דברים לקרות בקבוצה מבלי שיגיב כנראה שגם הוא הבין שהוא החל לאבד שליטה וזה מסביר את ההתנהלות שלו עם טוטו וערן לאחרונה מין תמרור אזהרה לשחקנים שישארו שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 20:05 
עומר מ. כתב:
שום טיעון של הפחדה
עד שיש לנו מאמן שמתאים לנו כמו כפפה ליד מבחינת צורת משחק ומנטליות וגם מביא תארים ומקדם מקצועית לא מעט שחקנים שווה להשאיר אותו, לא?

לא חושב שהוא מתאים לנו כמו כפפה ליד. יש לי הרבה טענות מקצועיות לגבי העונה הנוכחית.
ומבחינה אישית, הוא הספיק לרדת על חצי חדר הלבשה.

יש מספיק מאמנים בשוק שהם גם מתאימים להפועל מקצועית וגם לא מתנהלים כמו בבונים. למשל: אלי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 20:06 
eldad כתב:
עומר מ. כתב:
שום טיעון של הפחדה

לא חושב שהוא מתאים לנו כמו כפפה ליד. יש לי הרבה טענות מקצועיות לגבי העונה הנוכחית.

יש מספיק מאמנים בשוק שהם גם מתאימים להפועל מקצועית וגם לא מתנהלים כמו בבונים. למשל: אלי כהן .

אמיתי? :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
אלי גוטמן חיסל להפועל תל אביב את סיכויי האליפות העונה כשעלה עם הרכז הזוי בקרית אליעזר.

אתמול הוא הראה שהוא חושב שהוא יותר גדול מהמועדון עם סדרת החינוך לזהבי.

זה סימן אזהרה ענק,אם הוא לא מתכוון לרדת חזרה לקרקע - שיילך גם הוא לפ.צ קיבינימאט באירופה

ערן זהבי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
eldad כתב:
עומר מ. כתב:
שום טיעון של הפחדה

יש מספיק מאמנים בשוק שהם גם מתאימים להפועל מקצועית וגם לא מתנהלים כמו בבונים. למשל: אלי כהן.

זה שיש לך הרבה טענות מקצועיות זה יופי, לי יש הרבה פחות.
הפועל שיחקה מצוין בצ'מפיונס ושיחקה טוב רוב הליגה. נכון, בניגוד לשנה שעברה ברגעי הלחץ קרסנו השנה וגוטמן אחראי אבל מפה ועד להזיז אותו מתפקידו הדרך ארוכה.
על מה ולמה כולם כועסים על גוטמן? אני בכלל לא חושב שהוא שם את עצמו מעל המועדון. הוא טעה העונה מס' פעמים כשהטעות הכי גדולה הייתה מול חיפה עם שבחון אבל מי לא טועה? (חוץ מהאוהדים בפורום, אף פעם לא טועים וכולם מאמנים גדולים בדיעבד)
בקשר לחדר הלבשה, לא אתה ולא אני ולא אף מקורב יודע מה קורה שם באמת. אני שם כסף שערן זהבי ואלי גוטמן ביחסים מצוינים וכנ"ל כמעט כל יתר השחקנים.
מבחינתי כל השאר שמועות שמפיצים אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 20:50 
ציטיאט כתב:
אלי גוטמן חיסל להפועל תל אביב את סיכויי האליפות העונה כשעלה עם הרכז הזוי בקרית אליעזר.

אתמול הוא הראה שהוא חושב שהוא יותר גדול מהמועדון עם סדרת החינוך לזהבי.

זה סימן אזהרה ענק,אם הוא לא מתכוון לרדת חזרה לקרקע - שיילך גם הוא לפ.צ קיבינימאט באירופה

ערן זהבי :HEART2:

אלי גומטן הביא אותך למקום שני , גמר גביע וליגת האלופות, שרוב הקבוצות שמתמודדות באירופה מתפרקות בליגה, הפועל כבר שנתיים מתמודדת לאליפות ומשחקת מצוין במסגרת אירופית.
אסור אף פעם ששחקן יהיה מעל מאמן , כמה שהוא תרם למועדון זה לא רלוונטי,
גוטמן לא רוצה שיקרה פה מקרה לנדאו - אבוקסיס ומונע מדברים כאלה לקרות.

אלי גוטמן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
Red&White כתב:
chimpfive כתב:
אתם חבורה של בובות של אינשטיין, הבן אלף הזה אלוף בלהדליק שרפות ואתם כמו חבורה של חובבנים אוכלים לו מהידיים.
זהבי היה בושה וחרפה בהגנה ועוד יותר בושה עם 3 מצבים שיכל לפרגן אבל הוא רצה לצאת גדול, הזין שהוא זרק עלינו היום מגיע לו על הצעקות שבעולם. אני בטוח שאחרי 10 דקות הם כבר ירגעו.
אלי גוטמן איבד את זה? גם אני הייתי מאבד את זה עם החבורת שרמוטות האלה, איפה הייתם כל העונה? למה רק לדרבי עליתם ככה? סעמק עונה לפח.

עם כל זה , אחרי מה שערן עשה ותרם לקבוצה , אחרי שבמו רגליו הביא אותנו לאליפות וליגת אלופות מכובדת , זה שלפני שבוע העלה אותנו לגמר גביע המדינה , לא מגיע לו יציאה כזו. ממש לא. גם אם היה היום זוועה.
הבנאדם הכי לויאלי לקבוצה מאז שאני זוכר את הפועל.

יוסי אבוקסיס מכיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
eldad כתב:
עומר מ. כתב:
שום טיעון של הפחדה

יש מספיק מאמנים בשוק שהם גם מתאימים להפועל מקצועית וגם לא מתנהלים כמו בבונים. למשל: אלי כהן .

אמיתי? :SHOCK3:

איזה אלי כהן - השריף או מאמן עכו? (אני מניח לא מתכוונים לקוקוס....)
אם השריף - גם אני בדעה הזו. ולכל מי שחושב שהוא גמר את הסוס ושייך לעבר, כך בדיוק דיברו על גוטמן שמאז ימי הפועל חיפה רק נכשל ופוטר מכל קבוצה. תחשבו על זה, 11 שנה בין הפועל חיפה לדאבל אשתקד ו-13 שנה מאז הגביע עם בא"ש ועד זה של שנה שעברה.
אז אם אלי אחד יכול (גוטמן) גם אלי השני יכול (כהן).

אם מדובר במאמן עכו זה בהחלט הימור דומה למה שעשה שחר עם אלישע אבל באקלים של הפועל לא הייתי ממליץ על זה.

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 15 מאי 2011, 21:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
לפי ההיכרות שלי עם המשתמש הנלוז אלדד מדובר בשריף כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
דר"א הגול השני שלנו הוא בעקבות מהלך ענק של שיבחון.
פינה מעולה את טועמה ומסר בטימינג מושלם, בנוסף הוא גם אחר-רך נכנס ממש טוב לרחבה, והיה פנוי לגמרה,
אז נכון שהכדור הגיע לשהר אבל שיבחון עמד קצת אחריו פנוי לגמרה וניצל את העובדה ששהר משך 3 שחקני הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
אלה שלא רוצים שגוטמן ימשיך כנראה רוצים את אייל ברקוביץ למאמן הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 21:47 
אלי גוטמן נכשל העונה. ועדיין אם זה תלוי בנו הוא חייב להמשיך. לא בגלל שאין מאמנים טובים פנויים בשוק, פשוט בגלל שהוא המאמן הכי טוב בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 21:51 
עוד תנאים כתב:
אלי גוטמן נכשל העונה. ועדיין אם זה תלוי בנו הוא חייב להמשיך. לא בגלל שאין מאמנים טובים פנויים בשוק, פשוט בגלל שהוא המאמן הכי טוב בארץ.

מעניין שכל העונה מאשימים את ההנהלה שמפרקת את הקבוצה , כמה חודשים כבר מאשימים גם את כל השחקנים שזורקים זין.
בנתיים העונה הגענו לליגת האלופות והיינו לא רעים שם , את האליפות הפסדנו 4 מחזורים לסיום ואנחנו בגמר גביע.
ממש כישלון חרוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה מעדיפים את השחקן הפישר הזה שמשתין על כולם מהמקפצה (כולל אוהדים) על פני המאמן הענק הזה שהוביל אותנו לכל כך הרבה הצלחות.
אובדן האליפות חירפן פה לא מעט אנשים.

נתראה עוד שנה כשערן יחזור עם הזנב(י) ויחפש קבוצה בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 21:58 
אם הקבוצה עם הסגל והפוטנציאל הכי גדול בארץ מוציאה מעצמה 50% ולא זוכה באליפות, גם היא וגם המאמן שלה נכשלו, בלי להתייחס לאם אוהבים את גוטמן או לא. זה קודם כל.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:06 
Red or Dead כתב:
אם הקבוצה עם הסגל והפוטנציאל הכי גדול בארץ מוציאה מעצמה 50% ולא זוכה באליפות, גם היא וגם המאמן שלה נכשלו, בלי להתייחס לאם אוהבים את גוטמן או לא. זה קודם כל.

מי זה הפוטנציאל הזה?? הרי הבאנו כבר שאחרי כל הפציעות שעברנו הסגל שלנו לא יותר טוב משל חיפה.
הבאנו כבר ממזמן שבעוד ששני המגנים שלנו או יותר ארבעתם ( כולל המחליפים שלהם ) לא קשורים בכלל לתחום , בעוד שבחיפה הם גם עושים הגנה ואיכשהו גם מצליחים לעשות יופי של התקפה.
הבעיה הגדולה שאנשים כאן התמכרו לשטויות של עצמם וחשבו שהם באמת ברצלונה.
ה4:1 שניצחו את חיפה היה יפה מאוד אבל המשחק ההוא לא באמת היה שווה 4:1.

גוטמן אולי היה יכול להוציא יותר ולקחת אליפות , אבל הוא גם יכל להוציא פחות.
אין מה לעשות הפציעות , העומס , ההנהלה והסוכנים הכניעו את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:

אין ספק שהכשלון הזה הוא על כולם.
כולם טעו בשלב כזה או אחר.
השאלה היא איך אתה רוצה שתראה הפועל שנה הבאה.
אני מעדיף אותה עם גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:10 
redead כתב:
Red or Dead כתב:

מי זה הפוטנציאל הזה?? הרי הבאנו כבר שאחרי כל הפציעות שעברנו הסגל שלנו לא יותר טוב משל חיפה.
הבאנו כבר ממזמן שבעוד ששני המגנים שלנו או יותר ארבעתם ( כולל המחליפים שלהם ) לא קשורים בכלל לתחום , בעוד שבחיפה הם גם עושים הגנה ואיכשהו גם מצליחים לעשות יופי של התקפה.
הבעיה הגדולה שאנשים כאן התמכרו לשטויות של עצמם וחשבו שהם באמת ברצלונה.
ה4:1 שניצחו את חיפה היה יפה מאוד אבל המשחק ההוא לא באמת היה שווה 4:1.

גוטמן אולי היה יכול להוציא יותר ולקחת אליפות , אבל הוא גם יכל להוציא פחות.
אין מה לעשות הפציעות , העומס , ההנהלה והסוכנים הכניעו את הפועל.

לחיפה היו יותר פציעות ומאמן שאף אחד לא סופר.
(בקונטרה- לנו יש הנעלה זונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
מתנגדי גוטמן, בשיא הכנות, לא תהיה לכם בעיה לראות אותו במכבי?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:14 
Officer Barbrady כתב:

במכבי הוא לא יצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:17 
היו הרבה דברים שפגעו בהפועל העונה, פציעות, מאבקים בהנהלה, חוסר מוטיבציה, פלירטוטים של שחקנים עם מועדונים באירופה, עומס מליגת האלופות וכן, גם משחקים שגוטמן חירב במו ידיו.
יש לי הרבה הערכה על דברים טובים שהוא עשה במועדון, הדאבל בעונה שעברה, ההצלה מירידה ב2008, משחקים כמו זה מול סלטיק בבית וההצגות מול ראפיד
באותה נשימה יש הרבה דברים שליליים אצלו, חילופים והרכבים מהבית ללא קשר מקצועי(אם זה קנדה-בונדר בשנתיים האחרונות, אם זה דגלאס ב2009 שלא הפסיד דקת משחק למרות שלא היה כל כך טוב), התעקשות על ה4-4-2 הזה שלא הולך עונה שלמה, פאניקה והיסטריה כשהקבוצה יורדת לפיגור על ידי הפקרת הקישור וההגנה והכנסת 36 חלוצים, ובהרבה מאוד משחקים העונה נפלנו בגלל טעויות שלו.
בשורה התחתונה לחיפה הגעת מהמקום הראשון, איכשהו, וגוטמן חרבן לך את העונה במשחק הזה(ובכלל בפלייאוף)
אלי גוטמן מאמן טוב, אבל לא בטוח שאם יש אלטרנטיבה ראוייה הוא צריך להשאר. השאלה היא האם המחליפים האפשריים הם אכן ראויים.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:19 
Red or Dead כתב:
היו הרבה דברים שפגעו בהפועל העונה, פציעות, מאבקים בהנהלה, חוסר מוטיבציה, פלירטוטים של שחקנים עם מועדונים באירופה, עומס מליגת האלופות וכן, גם משחקים שגוטמן חירב במו ידיו.
יש לי הרבה הערכה על דברים טובים שהוא עשה במועדון, הדאבל בעונה שעברה, ההצלה מירידה ב2008, משחקים כמו זה מול סלטיק בבית וההצגות מול ראפיד
באותה נשימה יש הרבה דברים שליליים אצלו, חילופים והרכבים מהבית ללא קשר מקצועי(אם זה קנדה-בונדר בשנתיים האחרונות, אם זה דגלאס ב2009 שלא הפסיד דקת משחק למרות שלא היה כל כך טוב), התעקשות על ה4-4-2 הזה שלא הולך עונה שלמה, פאניקה והיסטריה כשהקבוצה יורדת לפיגור על ידי הפקרת הקישור וההגנה והכנסת 36 חלוצים, ובהרבה מאוד משחקים העונה נפלנו בגלל טעויות שלו.
בשורה התחתונה לחיפה הגעת מהמקום הראשון, איכשהו, וגוטמן חרבן לך את העונה במשחק הזה(ובכלל בפלייאוף)
אלי גוטמן מאמן טוב, אבל לא בטוח שאם יש אלטרנטיבה ראוייה הוא צריך להשאר. השאלה היא האם המחליפים האפשריים הם אכן ראויים.

כל מילה.
לדעתי רב"ש בשל לקבוצה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:22 
רק לא השמן המכביסט הזה.

אם לא גוטמן, חס וחלילה, או עטר או אבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:25 
redead כתב:
עוד תנאים כתב:

מעניין שכל העונה מאשימים את ההנהלה שמפרקת את הקבוצה , כמה חודשים כבר מאשימים גם את כל השחקנים שזורקים זין.
בנתיים העונה הגענו לליגת האלופות והיינו לא רעים שם , את האליפות הפסדנו 4 מחזורים לסיום ואנחנו בגמר גביע.
ממש כישלון חרוץ.

כבר רשמתי פה במה לדעתי הוא נכשל. הוא נכשל בזרים, הוא נכשל בישראלים, הוא נכשל במשחק העונה, הקבוצה לאורך כל העונה לא מציגה יכולת טובה (בעקבות הסגל הבנוי לא טוב). בסופו של דבר הוא קבל כל מה שצריך בשביל להצליח והעונה שום דבר אחר חות מאליפות הוא כישלון. מכבי חיפה הם לא יותר מפח אשפה. ולא רק שלא התחזקנו מהעונה שעברה , נחלשנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
Officer Barbrady כתב:

במכבי הוא לא יצליח

למה לא? מה ההבדל בין מכבי של היום להפועל של גיא לוזון?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Officer Barbrady כתב:

במכבי הוא לא יצליח

למה לא? מה ההבדל בין מכבי של היום להפועל של גיא לוזון?

במכבי הלב שלו לא יעמוד בלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 22:48 
מה השתנה הלילה הזה מהלילה אחרי הפסד לאשדוד בתחילת העונה השניה של גוטמן ?
שבלילה ההוא עוד לא הפנימו את ההשפעה של של אירופה על הליגה והתאכזבו מהמאמן שעונה לפני כן חולל פלאים והשאיר אותנו ליגה תוך בנית יסודות ששימשו אותנו בהמשך ושענגו אותנו לא פעם גם בעונה המסויטת הזו.
והלילה הזה טרם הפנימו את ההשפעה של ההנהלה (?) מהרכש ועד לבלגן הכללי ושוב שוכחים את הפלאים שגוטמן חולל מאז הפעם האחרונה בה התאכזבו ממנו.
אז למי ששכח את בוחר הזרים הטובים בארץ (בתקציב מעל לרוקי), את משדרג השחקנים הטוב בישראל (כולל זהבי) ואת הכדורגל השיטתי והמקצועני שנראה בארץ מזה שנים, נזכיר איך אברמוביץ' הפך לסמרטוטים את מוריניו ואת אנג'לוטי אחרי שפגע בהם בדברים שוליים יחסית למה שקרה אצלנו.
אני כבר ממש מחכה להמשך עם גוטמן ולכל ההישגים עד שתגיע האכזבה המרה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 316 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: