שוער - איינוגבה ( על העמדה הזאת לא מהמרים, יש שוער שכבר עבר הרצה בקבוצה טובה בליגה, כל מה שאתם רואים מוינס זאת עבודה קשה של גבי בורשטיין לאיינוגבה יש נתונים פיסיים אפילו יותר טובים )
שוער מחליף - בוריס קליימן ( נתן עונה טובה בכפ"ס, אי אפשר לדעת מתי הוא יקרא לדגל )
מגן שמאלי - זר ( אף שחקן בליגה לא מרשים, עדיף על הנסיון שהוא ישאר מאשר שחקן צעיר שלא בטוח יקבל דקות משחק, שיש חייב לתת עונה אצל קבוצת אמצע טבלה ולהפוך שם לגורם משמעותי )
בלמים -
פצ'אלקה ( ברור לגמרי למה התעקשו עליו, בלם מצויין וחכם, מעבר ליכולות הפיזיות והטכניות שלו )
פרנסמן ( בלם שיכול להיות טוב ליד פצ'אלקה, או אולי לא דאגלס, אבל גם דאגלס לא היה יציב בקדנציה הראשונה שלו, ההפך בינהם שדגלאס היה טוב לקראת הסוף, פרנסמן באמצע )
רואש ( אני תמיד בעד בלם ישראלי טוב, רואש רוצה לעבור לקבוצה גדולה והוא נתן עונה סבירה בחיפה, הוא צעיר ומבטיח )
מגן ימני - קנדה ( בונדר הולך, הגיע הזמן של קנדה לפדות את הצ'ק, עונה שלמה יציבה שלו והוא יכול להיות אחד המגנים הימנים הטובים שהיו פה, היה נק' אור בכמה משחקים השנה בניגוד ליציבות הבינונית של בונדר )
קשרים אחוריים - שי אבוטבול ( שי יכול לתפוס משחק חלש, אבל גם במשחק חלש שלו הוא דומיננטי במנהיגות שלו, אם יש שחקן שייתן את התחת תמיד זה הוא )
אביחי ידין ( אביחי נתן בשנה שעברה תצוגה שרמזה על שי חדש ומשודרג, המסירות, הניידות, הגרזנות וכמובן הבעיטות, אם הוא יחזור לעבוד קשה ויחלוק עם שי את העליות לתמיכה בהתקפה, הוא יראה בדיוק כמו אותו אביחי של שנה שעברה, העונה הוא גימגם אבל רואים שהוא רעב למשחק ומרגיש בבית בהפועל )
גורדנה - רואים שצומח פה שחקן, באופי שלו הוא מראה את החוכמת משחק של בונדר, הוא רבה יותר פיזי, פחות זריז, אבל זה לא פרמטר שצריך להוות עניין - ציבלין )
קישור - גילי ( כולנו יודעים מה הוא שווה, והוא שווה הרכב בקבוצה בסדר גודל של פלרמו - זה לא יקרה אם לא יותר, תן עונה טובה, תן לזכור אותך כאחד שמבין כמה הוא חשוב בבניית הפועל שתמשיך את המורשת שאתה הנחלת בשלוש שנים האחרונות, אלרועי חייב אותך, אתם יכולים לחולל קסמים אם תתחילו לעבוד מוקדם על התיאום ביינכם, מזמן לא היה קשרים מוכשרים כמוכם )
אלרועי ( יש לי חולצה של בוני התיכון עם הסיפרה 8 שרק מחכה שאני הדפיס עליה את השם שלך וזה לא טריוויאלי מבחינתי, מאמין בך גבר )
טועמה ( תמיד תזכור את חוכמת הזן של רבי שלום תקווה, אם מישהו מסוגל זה הוא, רק כושר )
*בוזגלו ( תסתכלו על הרשימה שלמעלה ברור לכם מה הכוח של אחד כזה בסגל קשרים מוכשרים כאלה, אם אלרואי שווה 1.400,000 יורו אז הוא היחידי ששווה עוד הוצאה כשאת, לא להתפרע עם המשכורת שלו, להחתים לשנתיים, יש מצב שהוא לא ישאר להרבה זמן בהפועל ואני יכול להבין אותו )
חן עזריאל ( שחקן מוכשר שיכול לקבל את היציבות שלו דרך כניסה לרוטציה בחבורת קשרים כזאת, אם במקום טועמה או ע"י חילופים מסודרים מה שנראה יותר סביר, אם הוא יגלה יציבות אז הרווחנו את אחד מקשרי העתיד של ישראל, כרגע הוא רחוק משם )
חלוצים - טוטו ( חייב לתת עוד עונה שתיים בהפועל, יש לו את זה רק גם אצלו אני לא רואה סיבה לעבור לקבוצות בבלגיה, הליגה הצרפתית מתאימה לו בול, חייב לכוון לקבוצת צמרת שם, יכול להיות כוכב בהפועל ברמה של לפנטיאון )
לאלה ( היה לו מזל רע השנה אבל הוא פשוט חלוץ קלאסי, היה חסר השנה בהסתננות לשטחים מתים במשחק ההתקפה ליד הרחבה, שחקן אגף מצויין )
אני אעשה את זה הכי פשוט - הולך להיות מאבק קשה על על קניית טל בן חיים ודמארי, שניהם טובים ושונים בסגנון המשחק שלהם, שניהם מוכשרים, יש לי סיבה להאמין שלא נראה את שניהם ביחד לכל ההוזים למינהם, זה יהיה טעות מבחינת הפועל לקנות את שניהם בסכום מטורף, צריך לחשוב גם כלכלית נכון, אם זה יקרה אני לא מאמין שמישהו יתלונן, אבל העדיפות היא לדמארי, ישתלב טוב יותר ואני גם מאמין שהתיאום בינו לבין טוטו יהיה טוב, טוטו לא רחוק מהזכיר במשחק שלו את בן חיים )
זר - מישהו שלא יהווה הימור, הגיע הזמן שיהיה לנו איזה פאביו ג'וניור פריירה טוב בקבוצה...לעד יהיה נצור בליבנו אותו ברנש חביב, אחד כמוהו רק כדורגלן שיכול להיות שחקן נבחרת
רק הפועל