תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' 15.5.11
הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
גמדצקי:

"השתן עלה לזהבי לראש. הוא הפך להיות אגואיסט וגם שחצן"

שחקנים בהפועל ת"א תקפו את הקשר, אחרי הטעות בדרבי (2:2). חילופי דברים בין אבוקסיס לאבוטבול. שחקן: "חיפה כנראה תזכה, נילחם על הגביע". טועמה: "שיהיה להם מזל טוב". פרנסמן: "הסתבכנו''
הצטרפו אלינו:

הסיכוי של הפועל תל אביב לאליפות קטן אתמול בצורה משמעותית לאחר ה-2:2 בדרבי מול מכבי תל אביב. בקבוצה מקווים כעת כי קרית שמונה תצליח להפתיע את מכבי חיפה, הזקוקה לנקודה כדי לזכות בתואר, ותסייע להעביר את ההכרעה למחזור הסיום.

בבוקר שאחרי התיקו בדרבי תקפו בחריפות מספר שחקנים את ערן זהבי, שטעות שלו מנעה מהקבוצה לעלות ליתרון. "לערן עלה השתן לראש. הוא אגואיסט ושחצן", אמר שחקן בקבוצה.

בזמן שהשחקנים ביקרו את זהבי בחדר ההלבשה אחרי שריקת הסיום, נכנס עוזר המאמן יוסי אבוקסיס שהגן על הקשר ואף צעק על השחקנים: "תהיו גברים. אל תלכלכו על זהבי גם אם הוא עשה טעות". אחרי הדברים האלה הסתובב שי אבוטבול לעוזר המאמן וצעק לו: "שערן יהיה גבר". גם אימו של בן שהר, בתיה, אמרה בסיום: "אני לא מבינה למה ערן לא מסר לבן".

בהפועל לא אהבו גם את התבטאות הקשר בסיום כשאמר: "לפני שמאשימים אותי, שיגידו לי תודה". זהבי עצמו תקף את המאמן אלי גוטמן בפני מקורביו, אך בפני התקשורת העדיף לשמור על פאסון. הקשר לא יועמד לדין, ושיחה בינו לבין המאמן תתקיים ביום שלישי, מאחר והאדומים קיבלו יומיים חופש. "גוטמן תמך בערן לכל אורך הדרך. הוא אוהב אותו מאוד אחרת לא היה מבקש מראשי הנבחרת לשקול שוב את החזרתו לסגל אחרי שעבר עבירת משמעת", אמרו בקבוצה.

לקראת המשחק של מכבי חיפה מול קרית שמונה אמר אחד השחקנים בהפועל: "כנראה שמכבי חיפה יחגגו ביום שני אליפות. לנו נשאר להילחם על הגביע". סלים טועמה הוסיף: "אם חיפה יקחו נקודה אז שיהיה להם מזל טוב על האליפות. אנחנו נתכונן לגמר הגביע".

זהבי, וינסנט אניימה, דני בונדר ובן שהר שיחקו אתמול את משחקם הביתי האחרון במועדון, והתרגשו מאוד בסיום. "הקהל הזה יחסר לי", אמר השוער וינסנט אניימה, שצפוי לצאת לאירופה, לסובבים אותו.
ג ילי ורמוט ואיתי שכטר יעזבו גם הם , כשבשניים מעוניינות מספר קבוצות אירופיות. החלוץ יחליט בתוך שבוע איזו הצעה לקבל מבין קייזסלאוטרן והאנובר מגרמניה ו-ווסט ברומיץ' מהפרמיירליג, הצעה עליה פורסם לראשונה כאן באתר.

"סיבכנו את הדברים", אמר ביבאן פרנסמן, "זה קשה, אבל יש סיכוי קטן מאוד מבחינה מתמטית לזכות באליפות. ככה זה הדרבי, כולם נותנים הכל, יש המון תשוקה במשחק. אף אחד לא רצה לוותר על המשחק. עבור הקהל זה היה משחק נהדר, עבורנו השחקנים קצת מאכזב כי נתנו למכבי לחזור למשחק".

"היה יכול להיות נהדר לנצח, 0:1 או 0:2, הייתי קונה כל ניצחון", הוסיף פרנסמן. על העונה שלו מבחינה אישית אמר: "נכון להיום יש לי 27 הופעות בהרכב, שזה בין ה-5 הגבוהות ביותר בקבוצה. מבחינהתי הייתה לי עונה טובה. נותר לנו עוד משחק אחד וזהו".

"אנו צריכים לעשות תוצאה טובה בשבוע הבא בשביל האוהדים שלנו ונראה מה יקרה", אמר עוד פרנסמן, "אני לא יודע מה קורה בין הבעלים של הקבוצה. זה לא מטריד אותי. אני אפילו לא יודע אם יש בעיות.כל עוד הקבוצה רצה בצורה חלקה והאוהדים מקבלים תמורה לכספם, זה מה שחשוב".

"יש לי חוזה בהפועל לעונה הבאה, אני אהי המוכן לפתיחתה", סיכם פרנסמן, "לכולם יש שאיפות לשחק באירופה ואיש לא ידחה הזדמנות כשזאת אבל לי עוד לא הייתה".

שי :HEART2:
השחקנים לא מטומטמים,וגם הם רואים שזהבי שנתן באמת כמה גולים חשובים ויפים חושב שהוא מינימום מסי,עאלק "שיגידו לי תודה".
חתיכת פישר,אם לא הפועל וגוטמן היית היום מוכר בורקס עם ביצה לילדים בבי"ס יסודי.
מאחל לו להצליח,אבל לי יש תחושה שאם הוא יישאר עונה אחת באירופה זה יהיה בגדר נס.

ולא מפתיע שכמו תמיד,אבוקסיס החלאה הזאת יודע לתת גב ולויאלי למי שהוא עובד איתו....
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
redead כתב:
שהתקשורת המזדיינת הזאת תישרף , אמן ננצח את חיפה בגמר עם שער בדקה ה120 שיהיה יותר יד מאשר היד של גילי לנדאו בגמר נגד מכבי.
עוד הבן זונה הזה משיח ישפוט גם בגמר כפרס על התצוגה שלו אתמול.

מאיר לוי שופט

תמונה

שים אותה כבר על השולחן,
אתה וכל החברים הבושה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
chimpfive כתב:
גמדצקי:

"השתן עלה לזהבי לראש. הוא הפך להיות אגואיסט וגם שחצן"

שחקנים בהפועל ת"א תקפו את הקשר, אחרי הטעות בדרבי (2:2). חילופי דברים בין אבוקסיס לאבוטבול. שחקן: "חיפה כנראה תזכה, נילחם על הגביע". טועמה: "שיהיה להם מזל טוב". פרנסמן: "הסתבכנו''
הצטרפו אלינו:

הסיכוי של הפועל תל אביב לאליפות קטן אתמול בצורה משמעותית לאחר ה-2:2 בדרבי מול מכבי תל אביב. בקבוצה מקווים כעת כי קרית שמונה תצליח להפתיע את מכבי חיפה, הזקוקה לנקודה כדי לזכות בתואר, ותסייע להעביר את ההכרעה למחזור הסיום.

בבוקר שאחרי התיקו בדרבי תקפו בחריפות מספר שחקנים את ערן זהבי, שטעות שלו מנעה מהקבוצה לעלות ליתרון. "לערן עלה השתן לראש. הוא אגואיסט ושחצן", אמר שחקן בקבוצה.

בזמן שהשחקנים ביקרו את זהבי בחדר ההלבשה אחרי שריקת הסיום, נכנס עוזר המאמן יוסי אבוקסיס שהגן על הקשר ואף צעק על השחקנים: "תהיו גברים. אל תלכלכו על זהבי גם אם הוא עשה טעות". אחרי הדברים האלה הסתובב שי אבוטבול לעוזר המאמן וצעק לו: "שערן יהיה גבר". גם אימו של בן שהר, בתיה, אמרה בסיום: "אני לא מבינה למה ערן לא מסר לבן".

בהפועל לא אהבו גם את התבטאות הקשר בסיום כשאמר: "לפני שמאשימים אותי, שיגידו לי תודה". זהבי עצמו תקף את המאמן אלי גוטמן בפני מקורביו, אך בפני התקשורת העדיף לשמור על פאסון. הקשר לא יועמד לדין, ושיחה בינו לבין המאמן תתקיים ביום שלישי, מאחר והאדומים קיבלו יומיים חופש. "גוטמן תמך בערן לכל אורך הדרך. הוא אוהב אותו מאוד אחרת לא היה מבקש מראשי הנבחרת לשקול שוב את החזרתו לסגל אחרי שעבר עבירת משמעת", אמרו בקבוצה.

לקראת המשחק של מכבי חיפה מול קרית שמונה אמר אחד השחקנים בהפועל: "כנראה שמכבי חיפה יחגגו ביום שני אליפות. לנו נשאר להילחם על הגביע". סלים טועמה הוסיף: "אם חיפה יקחו נקודה אז שיהיה להם מזל טוב על האליפות. אנחנו נתכונן לגמר הגביע".

זהבי, וינסנט אניימה, דני בונדר ובן שהר שיחקו אתמול את משחקם הביתי האחרון במועדון, והתרגשו מאוד בסיום. "הקהל הזה יחסר לי", אמר השוער וינסנט אניימה, שצפוי לצאת לאירופה, לסובבים אותו.
ג ילי ורמוט ואיתי שכטר יעזבו גם הם , כשבשניים מעוניינות מספר קבוצות אירופיות. החלוץ יחליט בתוך שבוע איזו הצעה לקבל מבין קייזסלאוטרן והאנובר מגרמניה ו-ווסט ברומיץ' מהפרמיירליג, הצעה עליה פורסם לראשונה כאן באתר.

"סיבכנו את הדברים", אמר ביבאן פרנסמן, "זה קשה, אבל יש סיכוי קטן מאוד מבחינה מתמטית לזכות באליפות. ככה זה הדרבי, כולם נותנים הכל, יש המון תשוקה במשחק. אף אחד לא רצה לוותר על המשחק. עבור הקהל זה היה משחק נהדר, עבורנו השחקנים קצת מאכזב כי נתנו למכבי לחזור למשחק".

"היה יכול להיות נהדר לנצח, 0:1 או 0:2, הייתי קונה כל ניצחון", הוסיף פרנסמן. על העונה שלו מבחינה אישית אמר: "נכון להיום יש לי 27 הופעות בהרכב, שזה בין ה-5 הגבוהות ביותר בקבוצה. מבחינהתי הייתה לי עונה טובה. נותר לנו עוד משחק אחד וזהו".

"אנו צריכים לעשות תוצאה טובה בשבוע הבא בשביל האוהדים שלנו ונראה מה יקרה", אמר עוד פרנסמן, "אני לא יודע מה קורה בין הבעלים של הקבוצה. זה לא מטריד אותי. אני אפילו לא יודע אם יש בעיות.כל עוד הקבוצה רצה בצורה חלקה והאוהדים מקבלים תמורה לכספם, זה מה שחשוב".

"יש לי חוזה בהפועל לעונה הבאה, אני אהי המוכן לפתיחתה", סיכם פרנסמן, "לכולם יש שאיפות לשחק באירופה ואיש לא ידחה הזדמנות כשזאת אבל לי עוד לא הייתה".

שי :HEART2:
השחקנים לא מטומטמים,וגם הם רואים שזהבי שנתן באמת כמה גולים חשובים ויפים חושב שהוא מינימום מסי,עאלק "שיגידו לי תודה".
חתיכת פישר,אם לא הפועל וגוטמן היית היום מוכר בורקס עם ביצה לילדים בבי"ס יסודי.
מאחל לו להצליח,אבל לי יש תחושה שאם הוא יישאר עונה אחת באירופה זה יהיה בגדר נס.

ולא מפתיע שכמו תמיד,אבוקסיס החלאה הזאת יודע לתת גב ולויאלי למי שהוא עובד איתו....
:PUKE:

הפוך גוטה, הפוך.
למאמן יש את הזכות והחובה לבקר את היכולת של השחקנים.
לשחקנים אחרים לא.

גם אם הצוות המקצועי רוצה לחנך את ערן (ובצדק), הם צריכים למנוע שיהיה עליו לינץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 10:44 
״חילצה בקושי״ :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
"אנחנו פראיירים. נראינו יותר טוב מהפועל תל אביב והיינו צריכים לנצח את המשחק הזה", אמר שחקן בקבוצה, "חבל ששניה של תשומת לב בסיום מנעה מאיתנו את הניצחון, כי הפעם באמת הגיע לנו".

צריך פסיכולוג השחקן הזה.
גם הוא כנראה חולה בתסמונת המקקיזם(במקרה כזה, כבר עדיף פסיכיאטר האמת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 12:02 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 99885.html

איזה חומר לוקחים שם בצד הצהוב של העיר?
"נראינו יותר טוב והגיע לנו לנצח".
די כבר, הם לא מפסיקים לשבור את שיאי הלעשות מעצמם צחוק על עצמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 12:03 
דני גולפיטק כתב:

בלי קשר לאיך שהפועל יראו בעונה הבאה , הצד השני כולכך פאטתי שאין ספק איך הם יראו שנה הבאה ביחד עם מוטי איווניר ולירן שטראובר.
חיים קלים למכבי חיפה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 12:05 
120 מיליון שקל.
התקציב הגבוה בליגה שנתיים ברציפות וכל מה שיש להם זה את הרבע שעה של אתמול שהם היו באקטסזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:

בדרך חזרה שמעתי את שטראובר ברדיו. "חבל שלא ניצחנו בסוף משחק שכל כך הגיע לנו".

לא להאמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 12:12 
הם צריכים להגיד תודה שהמשחק לא הסתיים 7-0 להפועל אני פשוט לא האמנתי שהם עשו מהפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
טפי עליכם... עיתונאים זבלים!
שיחפשו לעשות כותרות במקומות אחרים...
במקום שיתייחסו למשחק המעולה שהיה אתמול, במקום שיתייחסו ל2 האדומים הברורים שהגיעו למכבי אתמול ולא נשלפו (כמו שידעו לרשום שערורייה אחרי הפנדל על טוטו), במקום שירשמו שנמכר אתמול משחק בליגת העל באופן גלוי ע"י ההם שהעיתונות "שונאת", במקום כל זה מתעסקים בשטויות. סוגרים חשבונות פעם שניה בשבועיים עם גוטמן.
תלכו להזדיין!
אלו דברים שקורים בכדורגל, וכל הכבוד לאלי גוטמן שיש לו דרך שהוא מאמין בה.
גוטמן מאמן גדול וגם עוד אלף שטויות שתרשמו לא יקחו את התואר הזה ממנו!
עיתונאים קטנים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
דווקא בידיעות, בגוף הכתבה המסקרת את המשחק כן הייתה התייחסות לטעות של האדום והכותרת הייתה "משיח לא בא"
כמובן שאין שום התייחסות של איגוד השופטים או אפילו עשירית מהעליהום שעשו על חכמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
בone כתוב שמקקי תועמד לדין עקב קריאות גיזעניות נגד טועמה.
עוד נכתב, שישראלביץ' טוען שהוא לא שמע את אוהדי הפועל במשחק.
אולי זה בגלל שהוא מאוד גבוה? בכל זאת, 1.50 ביום טוב.
יותר נמוך מנקניקיית צ'וריסוס ממוצעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 14:01 
dino כתב:

בדקה ה-90 הוא בטוח שמע משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 14:17 
zink כתב:
dino כתב:

לא מאמין ששמע משהו.
כשהוא רץ על הדשא יש חיכוך עם האוזניים מה שמקשה על השמיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 14:18 
noamw כתב:
zink כתב:
dino כתב:

לא מאמין ששמע משהו.

ובנוסף עברית זו לא שפת האם שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
zink כתב:
dino כתב:

לא מאמין ששמע משהו.

נכון
כשאתה רץ בדשא הקצה של הדשא נכנס לך לאוזניים
אני זוכר מהתקופה שהייתי בן חצי שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
לזכותי ייאמר ששנאתי בטירוף את ישראלביץ' כבר כשהוא שיחק בכפר סבא (בניגוד לבוסטרו :) ).
מדובר בגמד מתועב.
כשהוא קרע את הרצועה בעונה שעברה ממש חגגתי.
מחכה שמישהו פעם אחת יגמור לו את הפיקה של הברך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 14:25 
לא יודע מה אתם מתייחסים לישראלביץ , הכלב הזה עבר אוניברסיטה אצל נמני בבכיינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 15:09 
לא מצליח להיכנס לכתבה עצמה ב YNET אבל הכותרת היא שקצרה תובע 400 אלף ש"ח מהפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 15:34 
קצרה תובע 400 אלף שקל מהפועל ת"א
המנכ"ל לשעבר שלח מכתב תביעה רשמי ודורש מהמועדון פיצויים ומענק השתתפות בליגת האלופות. הפועל טוענת: פצצת תאורה נזרקה משער 11. טועמה: "גם אם לא ניקח אליפות, תהיה לנו עונה טובה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4068757,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 15:40 
noamw כתב:
לא מצליח להיכנס לכתבה עצמה ב YNET אבל הכותרת היא שקצרה תובע 400 אלף ש"ח מהפועל...

ככה מוציאים כסף מקופת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
קצרה תובע 400 אלף שקל מהפועל ת"א
המנכ"ל לשעבר שלח מכתב תביעה רשמי ודורש מהמועדון פיצויים ומענק השתתפות בליגת האלופות. הפועל טוענת: פצצת תאורה נזרקה משער 11. טועמה: "גם אם לא ניקח אליפות, תהיה לנו עונה טובה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4068757,00.html

ללא ספק נזרק משהו. ראיתי עשן שמיתמר מהכיוון שלהם עד מעבר לשער 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: