תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 10:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "כרצונכם" - אדום|ניר צדוק
הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
אין לי כח להעתיק את כל הפוסט שנכתב במוסף 'העיר'. הנה החלק העיקרי.

כרצונכם
הגיע הזמן לכאלה שרוצים אליפות.

תמונה

מי יבוא? לא ברור. זה רב עם ההוא, ההוא רב עם זה, ועל כולם משתלט הפחד שתורנו על הגלגל הענק הסתיים, שהגיע הזמן לפנות את המקום ולעבור לרכבת השדים, אולי לפלייאוף האמצעי. אבל אין סיבה שהפועל לא תתחרה על האליפות גם בעתיד. מחלקת הנוער היא אולי עסק מפוקפק בפני עצמו ואולי יקח זמן למצוא שוער כמו אניימה או חלוץ כמו שכטר, אבל להתחרות על אליפות זה אינו דבר מסובך כל-כך. בשביל זה צריך קודם כל לרצות. הקבוצה הבאה, תיראה איך שתיראה, לא תוכל לרצות פחות מזו שתתפרק לגורמים החל בעוד שבועיים.

-------------------------

כל מילה בסלע. כל-כך עצוב לקרוא את הטור אבל זו האמת. הפועל פיספסה העונה בענק. לא שוחרר אף שחקן מפתח בקיץ, הסגל היה עמוק יותר ובכל-זאת לא עמדנו במטרה. אליפות אחת זה אחלה, הברקה. שתי אליפיות זו כבר תחילה של שושלת, שליטה משמעותית. גם בעונה כזאת הובלנו את הטבלה כבר כמה פעמים. אבל מאז הניצחון ההוא בחיפה - ירידת מתח עצבנית. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: "כרצונכם" - אדום|ניר צדוק
הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
זה לא סוד שהעונה הזאת כבר הגיע לנו עד למעלה גם בכדורגל וגם בכדורסל.
אני לא יודע מה אתכם אני חייב חודשיים הפסקה כדי לחזור רעב בשנה הבאה.
שנתיים אנחנו שוברים שיאים ועוד שיאים ברגל ובסל כאשר גם פגרת יוני יולי רצינית לא היתה.
השובע כמה שמנסים להסתיר אותו מחלחל לשחקנים, שוב- בשני הענפים.

קיץ בוא!
האדום עוד יניף ראשו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
אז כנראה הבעייה אצלי שאני לא מצליח להבין את השובע של חלק מהשחקנים. ואם יש אוהדים שכבר מותשים זה קצת מאכזב, אולי שיעשו בדק בית. הפועל לקחה דאבל אחרי עשר שנים! זה לא שאנחנו שולטים בכדורגל כבר חמש עונות. זה עצוב לראות שאחרי עונה אחת יוצאת מגדר הרגיל, אבל בכל-זאת עונה אחת - לא מצליחים לשמור על הרעב. אני בתור אוהד השתדלתי להגיע העונה לאותה כמות משחקים כמו בעונה שעברה עם המגבלות הרגילות וכמובן הצבא שאי-אפשר להתעלם ממנו. אני אגיע עם אותה התלהבות למשחק גם נגד מכבי פ"ת גם אם ניקח עשר אליפיות ברצף, אני תמיד רוצה לנצח ולא מסתפק במועט ואני לא מנסה להצטייר כאן כיפה נפש. היה לי מאוד חשוב העונה לקחת עוד אליפות כדי שיזכרו את הקבוצה הזאת גם בציבור הרחב ולא רק אנחנו. אליפות אחת זו הברקה. שתיים זו כבר תחילת שושלת, משהו חזק הרבה יותר.
פגרה? אולי השחקנים העצלנים זקוקים לפגרה. אצלי המצב לגמריי ההפוך - יוני-יולי-אוגוסט - ככל-הנראה תיהיה ריקנות עצומה שקשה להסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
הטקסט המלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 22:17 
NATURALRED כתב:
זה לא סוד שהעונה הזאת כבר הגיע לנו עד למעלה גם בכדורגל וגם בכדורסל.
אני לא יודע מה אתכם אני חייב חודשיים הפסקה כדי לחזור רעב בשנה הבאה.
שנתיים אנחנו שוברים שיאים ועוד שיאים ברגל ובסל כאשר גם פגרת יוני יולי רצינית לא היתה.
השובע כמה שמנסים להסתיר אותו מחלחל לשחקנים, שוב- בשני הענפים.

קיץ בוא!
האדום עוד יניף ראשו :ROSE:

לא קשור לפורום הזה אבל.
איזה שובע יש בכדורסל להפך אחרי ניצחונות על כל מיני אליצור שומרונים ופקציית יבנה אז בסוף הליגה היה שאננות, עכשיו הגיע הפליאוף על העלייה לליגת העל .. ההפך ממה שיש בכדורגל שם זכינו כבר באליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 22:33 
ניר היה עדין איתם. קבוצה שבא לי להקיא ממנה מההנהלה עד השחקנים והצוות המקצועי (מאז סיום מפעל הצ'מפיונס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: