תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 09:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בבו קובו? בבו קובו?!
הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:01 
אם למירי בוהדנה לא איכפת אז למה לי צריך להיות איכפת ?
האיש הורשע ונשא את עונשו
מה הקשר לבעלות על קבוצת כדורגל?
חשובה אך ורק היכולת הכלכלית שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
בבו בא לאנוס אותנו כמו זומבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:06 
דגמי לא יכול לספר על מעשיו של בבו ביפו כי אז יגיעו חוקרי מס הכנסה לקבוצה היקרה שלו

נערך לאחרונה על ידי לא תתפוס אותי בתאריך 11 מאי 2011, 13:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:08 
רועי כתב:
דני גולפיטק כתב:
Karl Marx כתב:
דני גולפיטק כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
ד"א,עם הסכום שמסתובב לאחרונה בתשקורת של 7 מיליון ש"ח,קשה לי להאמין שטביב יסכים לצאת מהפועל.
נראה לי כמו סכום יותר מידי "סולידי" עבור מהלך כזה,בייחוד עוד במצבה הכלכלי הנוכחי של הקבוצה שאמור להיות הכי טוב מאז שהקבוצה קיימת.

הוא מוכרח לצאת, אלה אם הוא קונה את החלק של מוני באותו הסכום

אגב, אופירה אסייג שלם, ב11 לינואר פירסמת שהחל מה18 לינואר אלי טביב הוא הבעלים היחידי של הפועל ת"א. מה קרה?

ואגב, הלוואי ומה שכתוב נכון וזה אכן בבו קובו עומד מאחוריו (מן הסתם אני לא מאמין שזה נכון, וואן וזה אתם יודעים).
מדובר על איש עשיר באמת, שעשה כמה מהלכים גאוניים בלונדון שפיצצו אותו בכסף.
זה שהוא ערס או עבריין מעניין לי תביצה. מצידי שיהייה אחראי לרצח עם, העיקר שהוא יהייה טוב להפועל

עצוב. אוהדי כדורגל זה כנראה זן מיוחד של אנשים שנהנים להימצא תמיד במצב של תלות, ואוחזים בזכרון הקצר ביותר בעולם.

"תלות" עלאק.
מה הפתרון שלך? עמותת אוהדים לקבוצה בליגת העל? פחח

דני , כשגאידמק היה בבית"ר המתפוררת והסתבך בפלילים - היית מהמברכים על כך ש"אף אחד לא ענה למילשטיין כשהוא התקשר לוולפסון" ?

אין מה להשוות את המצב שלנו לזה של בית"ר
אין לנו התחייבויות שלא נוכל לעמוד בהם, מה שיכול להביא לפירוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:09 
דני גולפיטק כתב:
שחר כתב:
mbracha כתב:
*15* כתב:
עזבו את השם שלו הבנאדם אשכרה אנס ואתם מתעסקים ביכולות הכלכליות שלו, בזה שמירי שוה יותר מדנה, בשם שלו ובסוף גם מתנחמים שלא משנה מה יהיה העיקר שאחד הבעלים יעוף...

בבו קובו, בלי ציניות, הוא איש עסקים לגיטימי. הוא עשה עבירה שלא ידוע לנו שום דבר עליה וישב בכלא ובכך נשלם הפרק הזה שלו, אין שום טעם להחיות את זה בהתבסס על כלום ושום דבר.

הבעלים הבא של הפועל צריך להיות בעל אמצעים, רצון לתרום ולקחת את המועדון קדימה, ויכולת ניהול ראויה. את עיסוקיו הפרטיים שישמור לעצמו. בדיוק כמו שלאף אחד מאיתנו לא אכפת מה העיסוקים והעסקים של כל אחד מהבעלים של מועדוני הפאר באירופה (ויש בהם איסלאמיים שנמצאים בקשרים עם חמאס למשל, זה מפריע למישהו?). אם הספין הזה יתברר כמשהו שקרוב לאמת ונמצא בהפועל בעלים כזה אני מבחינתי אמדוד אותו רק במבחן התוצאה. אותו מבחן שרק בגללו מוני את טביב נכשלו כישלון חרוץ, ולא בגלל שאחד מהם נעצר על החזקת סם והשני נעצר על הונאה.

היינו כבר בסרט הזה, כל פעם שמישהו נכנס לכדורגל ולהפועל בפרט עם קופסת שרצים זה מתפוצץ בפרצוף מאוחר יותר. בדיוק כמו עם ארקדי, טביב ואפילו מוני.

גם אנשים "נקיים" כמו שניידר ויאמר זרקו את הקבוצה שלהם לפח אחרי שהיא שימשה להם כצעצוע, מי יותר זמן (יאמר) ומי פחות (שניידר)
אפילו ג'ף רוזן, הג'ינג'י האמריקאי שנראה הכי רציני ואמין שיש, מתחיל כבר לפלרטט עם מכבי ראשל"צ בזמן שהוא עדיין בעלים של מכבי חיפה.

הם לפחות לא לקחו כסף איתם, יאמר גם העביר את הכסף שקיבלו מרכש על השחקנים לתקציב הקבוצה ושניידר לא עזב בלי שדאג למחליף הולם ואפילו לא ביקש החזר.
פה גם יגנבו לך את הקופה וגם ישאירו אותך עם חובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:11 
mkorman1 כתב:
האיש הורשע ונשא את עונשו

לא מכיר מספיק את בבו קובו ולא רוצה להביע עליו דעה, אבל מטבע הדברים, אם אדם מתנהל בחייו הפרטיים והעסקיים בצורה בעייתית, לא הייתי רוצה שזה יחלחל גם למועדון ולניהול הקבוצה.

לא מספיק שיש לאיש כסף, כי אפשר להיות מאד עשיר ולא להכניס כסף לקבוצה, אפשר להכניס כסף לקבוצה ולנהל אותה איום ונורא. כסף זה קריטריון מאד חשוב, הוא בטח לא היחיד. מועדון כמו הפועל ת"א יכול לייצר הכנסות שמספיקות לקיים אותו בלי תרומות של אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
דגמי לא יכול לספר על מעשיו של בבו ביפו כי אז יגיעו חוקרי מס הכנסה לקבוצה היקרה שלו

אתה לא ממש מצחיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אתה לא ממש מצחיק

אולי. אבל הוא בהחלט צודק
ניגוד אינטרסים משווע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
azran כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אתה לא ממש מצחיק

אולי. אבל הוא בהחלט צודק
ניגוד אינטרסים משווע

לא נראה לי שיש לחוקי המס מה לעשות ביפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
אתם יכולים להוציא את הראש מהתחת בזמנכם הפנוי. הבן אדם הורשע באונס לפני משהו כמו שלושים שנה וישב שנה וחצי בכלא. איך זה דומה לגאידמק שהתנהל מולו משפט על סחר בנשק ועבירות מס בזמן שהוא הבעלים של בית"ר? הבן אדם מחזיק בעסקים לגיטימיים ומצליחים ברחבי העולם, שותפים לעסקיו הם הרבה אנשים מאוד לגיטימיים בכלכלה הישראלית, לא מדובר על מוכר טרנינגים בארה"ב שבא לפה כדי לעשות קופה. אם מבחינת כל מי ששותף איתו לעסקים הוא בסדר (ובכתבה בכלכליסט מוזכרים האחים נקש כשותפיו בעבר, והיום הם שולטים בחצי מדינה בערך) אז לפחות כבן אדם מבחינתי הוא גם בסדר. אף אחד לא חף מטעויות, ואם שילמת על הטעויות שלך אין סיבה שהן ירדפו אותו שלושים שנה אח"כ ויגדירו מי אתה.

וכמו שאמרתי, אם יש לו כסף, והוא מוכן ורוצה להשקיע אותו בצורה משמעותית בהפועל, והוא יקח את המועדון הזה קדימה לאורך זמן אז כולנו נרוויח מזה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:30 
כסף גדול לא ערובה להצלחה, חשובה יותר הדרך וההתנהלות אין לי ספק שהעונה מוני
וטביב לא שמו שקל בקבוצה ורק התנהלות בזיונית מנעה מאיתנו תואר אליפות ואולי
יצירת שושלת גם לעונות הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:31 
אונס זה לא ממש נופל לקגוריית ״טעות״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אונס זה לא ממש נופל לקגוריית ״טעות״

דווקא עבירות מין זה הדבר הכי בעייתי מבחינה משפטית, והדבר עם הכי הרבה תחום אפור, בטח אם מדברים על מקרה משנות השבעים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מילים.
אפילו זה שהבעלים של הפועל יהיה גנב מורשע, ואנס - אנס!!!!! אין לי מספיק סימני קריאה לכמה חלאות האנשים האלו שצריך לתלות מהביצים במשך חודש ואז לסרס - לא מפריע פה לאנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:39 
יש מצב שזה עוד ספין, אבל עוד לפני זה בואו נבחון את זה רגע לעומק:

המעלות שלו מבחינתנו:

קודם כל הבנאדם יפואי מלידה, כלומר יש מצב שהוא באמת אוהד הפועל שרוף מהילדות באיזור בלומפילד, והיא באמת יקרה לליבו והחלום שלו זה להיות מעורב בה. כל זה בניגוד לטרמפיסט האקזיט מכ"ס.
חוץ מזה, הבנאדם מיליארדר בצורה מטורפת. כל דבר שהוא נוגע בו הופך לזהב ממה שאני קורא עליו. יש לו קשרים חובקי עולם, הוא חבר של רומן אברמוביץ' ושל פאקינג רונאלדו השמן, כלומר יש ביכולתו להביא לפה שחקנים שלא חלמנו עליהם, גם מבחינת יכולת כלכלית וגם מבחינת הקשרים.

והחסרונות:
האופי הבעייתי והעבר המפוקפק. ממה שאני קורא עליו בכתבת התחקיר ב-7 ימים מלפני 5 שנים שמישהו העלה פה, אז מדובר בטיפוס לא יציב עם בעיות אישיות קשות. מצטיירת שם דמות של ערס מטונף שפועל לפי דחפים ילדותיים ולא בצורה רציונלית, טיפוס מלוכלך שלא יודע לקבל לא. נובוריש וולגרי ובהמי שלא יודע לשמור על הפה שלו ויורה כל מה שעובר לו בראש.
אגב, ממה שאני קורא, גם הסיפור הזה על האונס האלים והמשפט שלו מדהים. על המקרה הזה ב-1979 הוא קיבל רק שנה וחצי, ועוד עשה על זה בלאגן בביהמ"ש ואמר שם שהוא מצטער רק על זה שהוא קילל אותה. מהדברים של השופט נדמה שהוא ממש מצדיק אותו, וסבור שהבחורה קיבלה את מה שהגיע לה.היום הוא היה מקבל שנים על גבי שנים בכלא, ואת השופט הזה היו מעיפים מכל המדרגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
איך אפשר למצוא יתרונות בבן אדם כזה? מהפח אל הפחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
לא יכול להיות.
עבריינים מחפשים להשקיע בכדורגל הישראלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
האיש הורשע ונשא את עונשו

יש הרבה בדברייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
מוני הראל מחפש אנשי סדום (טביב-בבו) כשותפים
כדי להדגיש כמה הוא צדיק
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
מישהו פה מתגעגע להצעה של ג'קי בן זקן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
רועי כתב:
אגב
טביב חכם אם הוא יצא

הוא נכנס להפועל בלי לשים שקל , זכה בפרסום , את הערבויות ששם (אם שם) הוא יקבל חזרה , וב- 3 שנים עם מינימום השקעה עשה אקזיט של 7 מליון

חכם ועם הרבה מזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 14:00 
שחר כתב:
דני גולפיטק כתב:
שחר כתב:
mbracha כתב:
*15* כתב:
עזבו את השם שלו הבנאדם אשכרה אנס ואתם מתעסקים ביכולות הכלכליות שלו, בזה שמירי שוה יותר מדנה, בשם שלו ובסוף גם מתנחמים שלא משנה מה יהיה העיקר שאחד הבעלים יעוף...

בבו קובו, בלי ציניות, הוא איש עסקים לגיטימי. הוא עשה עבירה שלא ידוע לנו שום דבר עליה וישב בכלא ובכך נשלם הפרק הזה שלו, אין שום טעם להחיות את זה בהתבסס על כלום ושום דבר.

הבעלים הבא של הפועל צריך להיות בעל אמצעים, רצון לתרום ולקחת את המועדון קדימה, ויכולת ניהול ראויה. את עיסוקיו הפרטיים שישמור לעצמו. בדיוק כמו שלאף אחד מאיתנו לא אכפת מה העיסוקים והעסקים של כל אחד מהבעלים של מועדוני הפאר באירופה (ויש בהם איסלאמיים שנמצאים בקשרים עם חמאס למשל, זה מפריע למישהו?). אם הספין הזה יתברר כמשהו שקרוב לאמת ונמצא בהפועל בעלים כזה אני מבחינתי אמדוד אותו רק במבחן התוצאה. אותו מבחן שרק בגללו מוני את טביב נכשלו כישלון חרוץ, ולא בגלל שאחד מהם נעצר על החזקת סם והשני נעצר על הונאה.

היינו כבר בסרט הזה, כל פעם שמישהו נכנס לכדורגל ולהפועל בפרט עם קופסת שרצים זה מתפוצץ בפרצוף מאוחר יותר. בדיוק כמו עם ארקדי, טביב ואפילו מוני.

גם אנשים "נקיים" כמו שניידר ויאמר זרקו את הקבוצה שלהם לפח אחרי שהיא שימשה להם כצעצוע, מי יותר זמן (יאמר) ומי פחות (שניידר)
אפילו ג'ף רוזן, הג'ינג'י האמריקאי שנראה הכי רציני ואמין שיש, מתחיל כבר לפלרטט עם מכבי ראשל"צ בזמן שהוא עדיין בעלים של מכבי חיפה.

הם לפחות לא לקחו כסף איתם, יאמר גם העביר את הכסף שקיבלו מרכש על השחקנים לתקציב הקבוצה ושניידר לא עזב בלי שדאג למחליף הולם ואפילו לא ביקש החזר.
פה גם יגנבו לך את הקופה וגם ישאירו אותך עם חובות.

שקר של יאמר
הוא לא יכל לקחת לכיס שום דבר... אין בעלות אישית על כרטיס שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 14:02 
דני, אם רוצים אז הכל אפשרי.

ראית איך טביב העביר שחקנים שלו מכפר סבא להפועל תל אביב, תמיד אפשר לפטור את זה בכל מיני סעיפים של הלוואת בעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 14:02 
גביזון כתב:
מישהו פה מתגעגע להצעה של ג'קי בן זקן?

לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 14:17 
רועי כתב:
אגב
טביב חכם אם הוא יצא

הוא נכנס להפועל בלי לשים שקל , זכה בפרסום , את הערבויות ששם (אם שם) הוא יקבל חזרה , וב- 3 שנים עם מינימום השקעה עשה אקזיט של 7 מליון

לדעתי הואיוצא עם 12 או 14 מיליון ש"ח.
הוא בזמנו העביר את יבואה,דאגלס וידין להפועל תמורת 7 מיליון ש"ח שנתקבלו מהפועל ושניתנו לאגודת הפועל כ"ס עבור הרכישה ואת הסכום הזה (או 5מיליון) משך לעצמו כהחזר על הלוואת בעלים.
אין מה לומר ,חכם הטביבי הזה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 14:17 
אם זה נכון שמוני הראל מתמודד בבמבי עם מימון של גורם חיצוני, ההליך לא יתקדם. אם מדובר על מימון שוק האפור שאיש לא יודע על כך, אולי. אם מדובר על ידיעה מבוססת שפורסמה, בבקרה יבקשו מידע. המממן הופך להיות בעל עניין בקבוצה וחייב לקבל אישור מראש של הבקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 14:22 
azran כתב:
כיפה אדומה כתב:
azran כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אתה לא ממש מצחיק

אולי. אבל הוא בהחלט צודק
ניגוד אינטרסים משווע

לא נראה לי שיש לחוקי המס מה לעשות ביפו

בטח
אף שחקן לא מקבל שם משכורת בשחור
אני לא ממליץ לחוקרי מס ההכנסה שגולשים כאן לחפש את תלוש המשכורת של גבי בורשטיין במכבי יפו ולא לחשוב טוב למה הוא בכל זאת אמר שגם אם מפטרים אותו מהפועל הוא עולה למשחק מולה.

עוד מעט תגיד לי שג'קי בן זקן אף פעם לא חתם על חוזה כפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 14:42 
"אם זה לא היה עצוב..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
במצב הנוכחי של הזוג מוני-טביב
עדיף שמוני יביא הביתה אשה חדשה גם אם היא מכוערת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2011, 14:58 
רועי כתב:
יש לי ניחוש מה הסיפור
אם מוני לוקח את הקבוצה הוא לא ירצה לממן את ה- 7 מליון מהתקציב שלנו , כי יש לו התחייבות מול סגול להעמיד בכל שנה עד 2013 תקציב של 42 מליון (לכן גם הכניס את טביב מלכתכילה)
אין לו כסף ואת הקבוצה הוא יקח רק עם מישהו מאחוריו. במקרה הזה כל הכסף בקופה ישאר וקובו ישלים ל- 42 מליון אם צריך
אם טביב יחליט שהוא רוצה את הקבוצה - לא יהיו לו התחייבויות לסגול והוא יוכלכ לממן את הרכישה מכספי התקציב. ואז הוא בעלים של קבוצה , אבל עם תקציב נמוך.

רגע, אז לפי מה שאתה אומר לסגול עוד יש סוג של בעלות על הקבוצה בעקיפין?
זה נראה כאילו מה שקורה הוא שסגול הקפיא בעצם את ההשקעה שלו בהפועל ת"א עד ל2013, ואז ב2013 אלוהים גדול?
איזה קבוצה הזויה אלוהים ישמור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: