תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שישי 6/5
הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 04:44 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

הפועל ת"א: ערן זהבי רצה, פיני זהבי רצה יותר

מאת משה הרוש

פאלרמו סיכמה עם ערן זהבי והפועל תל אביב על העברת הקשר, אולם העסקה פוצצה עקב מחלוקת עם הסוכן פיני זהבי על גובה עמלתו. בסביבת טביב מכחישים קבלת הצעה ממוני הראל, נגדו הוצא צו עיכוב יציאה מהארץ. איתי שכטר לא יחזור העונה למגרשים. ובין כל אלה ינסו האדומים לשמור בסוף השבוע על שפיות, ועל סיכוי לאליפות

אחרי שכבר נראה כי המגעים בין ערן זהבי לפאלרמו האיטלקית מבשילים לכדי סגירת העברתו לשורות המועדון בקיץ, אמש לקראת חצות התפוצצה העסקה על רקע מחלוקת סביב גובה עמלת הסוכן שדרש פיני זהבי, נציגו של קשר הפועל תל אביב.

האיטלקים סיכמו עם הפועל על רכישת כרטיס השחקן של זהבי תמורות 1.5 מיליון יורו והגישו לקשר עצמו הצעה לחוזה לחמש שנים, במסגרתו ישתכר כחצי מיליון יורו בעונה. ואולם, בשעות הערב המאוחרות הציג הסוכן זהבי בפני הצדדים את דרישתו לעמלת סוכן בסך 400 אלף יורו, וזו גררה התנגדות נחרצת הן מצד הפועל והן מצד נציגי פאלרמו.

בניסיון לגשר על הפערים הציע זהבי לבעלי הפועל, אלי טביב, להפחית את גובה המכירה ל-1.1 מיליון יורו, ובכך לשאת בעמלת הסוכן. טביב השיב בשלילה להצעת הפשרה והודיע לצדדים כי העסקה מבוטלת במתכונת הזו. האיטלקים עוד ניסו להניא את הסוכן מדרישותיו הכספיות, ללא הועיל. "אם פיני זהבי היה מוכן להתפשר", אמר אמש בכיר בהפועל, "העסקה היתה נחתמת".

בסביבת טביב הכחישו בתוקף כי הועברה אליו הצעה רשמית משותפו מוני הראל בסך שבעה מיליון שקל, למכירה או לרכישת האחד את חלקו של השני. מקורבים ששוחחו עם טביב שמעו ממנו כי "זה עוד ספין שזורקים לאוויר אנשי הראל. שום הצעה לא הגיעה ושום מעטפה לא נשלחה עם סכום בתוכה. הם רק משגרים שליחים עם מסרים בעל פה, שמתעניינים לדעת מה המחיר הרצוי. אני עדיין ממתין לקבל הצעה רשמית במעטפה". נגד מוני הראל הוצא צו עיכוב יציאה מהארץ על ידי ההוצאה לפועל, זאת בגין אי תשלום מזונות לפרודתו נטלי הראל. הצו נכנס לתוקף אתמול, נוסף לשלילת רישיון הנהיגה של הראל.

איתי שכטר לא ישוב למגרשים העונה - כך קבעה חוות הדעת הרפואית שקיבל השחקן, המחלים מפציעה בכתפו. המשמעות היא שהחלוץ סיים כנראה את דרכו במועדון, כשבקיץ הוא צפוי לעבור לקייזרסלאוטרן או להאנובר. השוער וינסנט אניימה שב לארץ ולאימונים בתום ביקור בניגריה.

ישראל היום

וינסנט אניימה חזר אתמול ארצה באיחור גדול וערך אימון אישי. הוא צפוי לפתוח בהרכב הפועל כמו גם אלרואי כהן שיחליף את גילי ורמוט. נתניה תחסר את אוראל דגני מריאנו קפורלה וניר נחום בשל צבירת כרטיסים צהובים. המאמן ראובן עטר שוקל להעניק מנוחה לשחקנים נוספים כדי לא להעמיס כבי ת"א עליהם לקראת חצי חיפה גמר גביע המדינה. העברתו של ערן 21: העל פוצצה זהבי לפאלרמו לאחר שאלי הת- HD,1 טביב סירב להצעה של האיטלקים 1.5 - מיליון יורו. טביב התעקש שפאלרמו תשלם גם את עמלת הסוכן (פיני זהבי) אך האיטלקים הסכימו לעשות זאת בתנאי שהסכום שיועבר להפועל יצטמצם ל1.1- מיליון. זהבי כבר סיכם את תנאיו לחמש שנים ואם העסקה תצא לפועל הוא צפוי להשתכר 450 אלף יורו בעונה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 6/5
הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 04:59 
מוני הראל לא פחות גרוע מאלי טביב,פרוספר אזגי ויואב כץ אם לא יותר מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
כפי שניתן לשים לב, אנחנו עמוק בתוך עונת המלפפונים

ויקטור מרעי מועמד להפועל חיפה

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 42&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 07:51 
אחד האדומים כתב:

דודו דהאן לא יכול לסדר לו משהו בבלגיה .?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
להשאיל. אולי ייצא ממנו משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 08:16 
redead כתב:
אחד האדומים כתב:

או ברוסיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 09:08 
אחת הפעמים היחידות שאני מסכים עם טביב ,מה זה 10% לסוכן ??? עורכי דין בארץ שעושים הרבה יותר מסוכנים במכירת דירה לוקחים בין 1% ל 3% במכירת נכס שברוב המקרים מדובר על סכומים נמוכים בהרבה מ 1.5 מליון יורו

נ.ב הוא עדיין זבל !!! צא דיבוק צא !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
שחקנים מזדיינים שלא רוצים להיות פה שיעופו ,נמאס כבר מהדבר הזה שנקרא "מקפצה לאירופה ".

מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה פה . הבעיה שאנחנו פשוט קהל של סמרטוטים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 09:16 
שוהם יפת כתב:
שחקנים מזדיינים שלא רוצים להיות פה שיעופו ,נמאס כבר מהדבר הזה שנקרא "מקפצה לאירופה ".

כשאתה שם שחקנים על טרמפוטלינה, זה רק טבעי שהם ירגישו במקפצה.

יאללה איזה יצירתי יצא לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
לא יאומן שיש משחק מול נתניה בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 09:41 
לא להאמין האווירת סוף קורס הזאת.
בושה וחרפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 09:55 
אני חושב שכל הקהל יוצא ''סמרטוט'' כי תאכלס יש עדיין סיכוי תאורטי לאליפות ולא רוצים לפגום בזה.
תיקו/הפסד נגד נתניה,והרבה אמוציות ישתחררו בבלומפילד גם כלפי השחקנים וגם כלפי ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 09:57 
שחר כתב:
שוהם יפת כתב:

כשאתה שם שחקנים על טרמפוטלינה, זה רק טבעי שהם ירגישו במקפצה.

יאללה איזה יצירתי יצא לי

או בקיצור- הנעלה בת אלף זונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:27 
סימרוטיץ כתב:
אחת הפעמים היחידות שאני מסכים עם טביב ,מה זה 10% לסוכן ??? עורכי דין בארץ שעושים הרבה יותר מסוכנים במכירת דירה לוקחים בין 1% ל 3% במכירת נכס שברוב המקרים מדובר על סכומים נמוכים בהרבה מ 1.5 מליון יורו

הלוואי ,לוקחים 0.5% במקרה הטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:30 
mkorman1 כתב:
סימרוטיץ כתב:

הלוואי ,לוקחים 0.5% במקרה הטוב

עשיתי ממוצע לכל חוגי האוכלוסיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:39 
סימרוטיץ כתב:

תיקון קטן: 400אלף יורו מתוך 1.5מליון יורו זה כמעט 25% עמלה !!!!
איפה נשמע דבר כזה שסוכן מקבל 25% עמלה???
חוץ מזה שיזהבי יזדיין ומהר כי עם כל הכבוד את ישיבות בית הקפה עם פיני זהבי ונציגו גבי קצרה שיעשה בפגרה כי לשם כך היא נועדה!!
מצידי שיפספס את הזדמנות החתימה שלו כי אנחנו משלמים לו והוא לא ישתין עלינו בקשת 3 מחזורים לסיום !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:41 
זה כל כך מתסכל, אבל אף אחד במועדון הזה (לא שחקנים, לא הנהלה, לא צוות מקצועי) לא ממש שם פס על האוהדים היום.
ועוד אנשים מאמינים שאולי ניקח אליפות העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:42 
אם גוטמן לא היה חבר של השחקנים, ואם היה לו את הקשיחות של קשטן, זהבי מחר היה רואה את המשחק מהספסל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:43 
לירון האדום כתב:
אם גוטמן לא היה חבר של השחקנים, ואם היה לו את הקשיחות של קשטן, זהבי מחר היה רואה את המשחק מהספסל..

אם לגוטמן היה SAY אין סיכוי שהבדיחה הזו היתה מתרחשת, אבל לא נראה לי שמישהו סופר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
פוצץ המו"מ עם פאלרמו :LAGUH!:
מצטער זהבי, אני אוהב אותך, אבל עם התנהגות כזו דוחה אני לא מסוגל לפרגן לך ביציאה לאירופה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
פוצץ המו"מ עם פאלרמו :LAGUH!:
מצטער זהבי, אני אוהב אותך, אבל עם התנהגות כזו דוחה אני לא מסוגל לפרגן לך ביציאה לאירופה .

עוד מעט יבוא איזה יצור עיוור שיגיד שאתה צריך להתבייש ואתה כפוי טובה.
ההתנהגות של זהבי מינואר דוחה. שיתבייש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:52 
שחר כתב:
לירון האדום כתב:

אם לגוטמן היה SAY אין סיכוי שהבדיחה הזו היתה מתרחשת, אבל לא נראה לי שמישהו סופר אותו.

העניין הוא שאני גם לא בטוח שגוטמן בכלל אמר משהו על זה, נראה לי שגם לו זה לא כל כך מפריע..
מבחינתי גוטמן היה צריך להגיד לערן- אתה לא הולך לישיבות עם נציגים(שהסוכנים יעשו מה שהם רוצים), אתה מתאמן וחושב רק הפועל, ועדיין לא יקרה כלום אם זהבי יישב קצת על הספסל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:53 
לוזון מתכנן: ביטול הקיזוז וחלוקת הליגה לשנייםבין השינויים שהיו"ר מתכנן להציע להנהלת ההתאחדות: פיצול הליגה בתום 30 מחזורים לפלייאוף עליון ותחתון בלבד, ללא הפחתת נקודות

א. טבק NRG| 6/5/2011 9:01

הכדורגל הישראלי עומד ככל הנראה בפני שינוי נוסף במבנה הליגות ובשיטת העליות והירידות. כך עולה מסדר היום של הנהלת ההתאחדות, שתתכנס לישיבה ב-14 ביוני. הישיבה תיפתח בדוח היו"ר אבי לוזון, ואחריה, לפי סדר היום, יעלה נושא שינוי במבנה הליגות והעליות והירידות.

ככל הידוע, לוזון מתכנן להציע כי ליגת העל תמשיך בשיטה של שני סיבובים (30 מחזורים) ופלייאוף. עם זאת, לפי התוכנית יבוטל הקיזוז בתום שני הסיבובים.

שינוי נוסף מתוכנן למבנה הפלייאוף. לפי התוכנית, בתום 30 מחזורים יפוצלו הקבוצות לשתי ליגות, כך ששמונה הראשונות ייאבקו בינן לבין עצמן על האליפות, ואילו האחרונות יילחמו נגד הירידה. לפיכך הפלייאוף יכלול סיבוב אחד בן שבעה מחזורים.

כדי שהתוכנית תמומש היא חייבת לקבל אישור מהנהלת ההתאחדות. כמו כן, לא ברור איך תנוהל שיטת העליות והירידות. תחום זה נתון לשינויים, ויש להניח שהם אכן יתממשו בישיבת ההנהלה לאור מערכת הלחצים שתופעל מרגע פרסום התוכנית.

התוכנית הזו היא בבחינת הפתעה מצד אבי לוזון, שמוכיח כי הוא אינו דבק בשיטת הקיזוז, שנתונה

במחלוקת בין הקבוצות. החיסרון של השיטה החדשה היא בכך שבתום ששיטת הקיזוז מוחלפת בתום שנתיים בלבד, כך שבמהלך כהונת לוזון תשונה פעמיים שיטת המשחקים בליגות.

עדיין לא ברור אם מספר הקבוצות בליגות הלאומית ו-א' יצומצם כתוצאה מהשינוי. קיימת הצעה של הוועדה המקצועית להקטין את מספר הקבוצות בליגות אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
פיני זהבי הזה חצוף ברמות.
כאילו הוא עשה הכך בשביל לטרפד את העיסקה.
לא יצר אפילו קשר עם אנשי פלארמו ולא שיווק את ערן לשם.
אחרי שהוא רואה שזאת עיסקה משתלמת בהרבה גם לזהבי וגם להפועל הוא מנסה לגזור עליה את הקופון
שהחברים מבנפיקה הבטיחו לו.

מישהו יודע כמה עמלה הוא לקח על המכירה של כיאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
בושה וחרפה הבית זונות שהולך פה. גועל נפש
השחקנים אשמים כמעט כמו ההנהלה. בושה וחרפה שהם מתעסקים עם מעבר לאירופה במצב הנוכחי. ערן אכזבת בענק :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 11:05 
פרימו לוי כתב:
בושה וחרפה הבית זונות שהולך פה. גועל נפש
השחקנים אשמים כמעט כמו ההנהלה. בושה וחרפה שהם מתעסקים עם מעבר לאירופה במצב הנוכחי. ערן אכזבת בענק :cry:

אתה מבין? לא רק שלא הגיע לקרית אליעזר..הוא יושב בבתי קפה ומתכנן את ענייניו לעונה הבאה. חכה שבועיים יא זין !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 11:08 
מענין איפה האוהד השרוף מוני הראל וחבריו שנותנים לדבר כזה לקרות יומיים לפני משחק שיכול להכריע גורלות של עונה שלמה(הבאה)? איפה לובין? איפה גוטמן?
והכי מעניין אותי איך לכל הרוחות גבי קצרה שהיה העונה בהנהלת הקבוצה כבר עוזר לפרק אותה? חכה לקיץ יא זבל. קצת לויאליות למערכת לפחות למראית עין !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
מענין איפה האוהד השרוף מוני הראל וחבריו שנותנים לדבר כזה לקרות יומיים לפני משחק שיכול להכריע גורלות של עונה שלמה(הבאה)? איפה לובין? איפה גוטמן?
והכי מעניין אותי איך לכל הרוחות גבי קצרה שהיה העונה בהנהלת הקבוצה כבר עוזר לפרק אותה? חכה לקיץ יא זבל. קצת לויאליות למערכת לפחות למראית עין !

גוטמן חוץ מלהושיב את ערן על הספסל לא יכול לעשות כלום .(למרות שבמעמדו המעורער לצערנו אני בספק גם אם את זה הוא יכול לעשות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 11:22 
redead כתב:
אחד האדומים כתב:

יש דברים שגם דודו דהן לא יכול לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
קהל של מפגרים אנחנו...
עונה שלמה אנחנו יושבים בשקט בשביל לא לעשות בלאגן גדול מידי, כדי שהשחקנים יוכלו להתרכז במאבק על האליפות. והנה הגענו לשיא של העונה, יש עוד סיכוי לאליפות, אוטוטו חצי גמר גביע ובקבוצה (גם השחקנים וגם ההנהלה) חושבים רק על מי יעבור לאן...

כל העונה הזו היתה לחינם, כל הנסיעות, הכסף ששפכנו, ה10 אלף שהגיעו לבלומפילד כל שבוע... הכל לחינם אם עכשיו בשיא של העונה פתאום כל השחקנים שלנו זורקים עלינו זין.
כבר מזמן יצאה לי החשק מהעונה הזו, אבל קיוויתי שאולי בכל זאת עוד נוציא משהו.
עם הגישה הזו אפשר כבר ללכת לים או לפחות לרכז את כל האנרגיות בכדורסל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: