תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלון עידן על אלי גוטמן
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:29 
mkorman1 כתב:
שחר כתב:
mkorman1 כתב:
אתה לא חרבת עונה שלמה במחי החלטה מטומטמת -הוא כן

הבנתי, אז הוא צריך להסתובב דומע כל היום עם בגדים שחורים קרועים לאות אבל.
אתה לא חושב שזו גישה קצת ילדותית אינפנטילית?

אינפנטילי זה לשים לו לבבות ולבקש שיחתימו אותו ל-200 שנה כי הוא הציל אותנו לפני 3 שנים

איפה בקשתי שיחתימו אותו ל200 שנה וחלקתי לו לבבות?
חוץ מזה, בימים שמגיע לו לבבות למה לא לפרגן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
שחר כתב:
mkorman1 כתב:

אינפנטילי זה לשים לו לבבות ולבקש שיחתימו אותו ל-200 שנה כי הוא הציל אותנו לפני 3 שנים

הציל אותנו מירידה, הוביל אותנו למקום ראשון בשלב הבתים של ליגת אירופה, דאבל, עליה לצ'מפיונס.
אל תשכחו לו כל כך מהר את כל מה שהוא עשה.
נכון שמאז ההתקף לב הוא לא פוגע,
אבל מגיע לו להמשיך בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:32 
בוא נחכה לשבת ותראה איך הוא שוב עושה את אותן שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

על זה אני מוכן להתערב.
אפילו ב2 פור והלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:35 
אני מתערב שאין אליפות -לא על משחק בודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:42 
שחר כתב:
אז אתה תסתכל על הכדורגל ואני על התוצאות. דגמת נתונים שבדיוק מתאימים לרוח המסר שלך, כלומר, אם היית בוחן את החודש האחרון, הם היו הרבה יותר טובים, אם היית משקלל את משחקי הגביע, אם היו הרבה יותר טובים, שלא לדבר על משחקים לאורך עונה שלמה.
אני מדבר על תוצאות נטו,המשחק האחרון הוא כשלון טוטאלי, בעיקר של גוטמן.
בשאר הזמן לקבוע שהפועל משחקת בינוני מינוס. אז תקבעו, אבל זה מנותק מהמציאות.

מי שמנותק מהמציאות זה אתה. עם כל הכבוד לזה שניצחנו 2 מתוך 4 המשחקים האחרונים בליגה (ואם להתייחס לחודש האחרון כהגדרתך, היריבה שלך עשתה 7 נקודות לעומת 6 שלך, אז גם הטענה שלך כאילו ההישגים שלך טובים יותר בחודש הזה הופרכה ואפילו בקלות), אחד מהם נגד הפועל ר"ג וניצחת עוד משחק גביע נגד בית"ר, בכל המשחקים האלה אפשר לזהות אולי ארבעים דקות של כדורגל טוב (תחילת וסוף המשחק נגד בני יהודה). אם תלך עוד אחורה, עד לאחרי המשחק נגד חיפה בבלומפילד, תספור 8 משחקים ליגה ושניים בגביע, שהכדורגל שאתה משחק הוא כדורגל רע (ירדתי מבינוני מינוס). פה כמה דקות נגד סכנין, שם כמה דקות נגד הפועל פ"ת. חוץ מזה, יוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:43 
שער 7 הוא אדום כתב:
mkorman1 כתב:

על זה אני מוכן להתערב.
אפילו ב2 פור והלאה.

שאני אבין, אתה מוכן להתערב שהפועל מנצחים בלפחות 2 שערים הפרש בשבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
שחר כתב:
mkorman1 כתב:

מקורמן,רק לפני 3 שנים הוא הציל אותך ? זהו ?
עונה אחרי זה דגדגת את האליפות (ושוב גוטמן חרב לך את אותה עונה במשחק בקללה שנגמר 1-0 והיה צריך להיגמר 5-0).
נכון,גוטמן טעה בהרכב ובניהול המשחק בשבת האחרונה,מודה.
להחתים ל-200 שנה זה קצת ילדותי.
אבל לא נראה לך שמדובר במאמן מספר אחד בארץ היום ?
מי הפך את הפועל תל אביב למה שהיא?
מי הפך את מר ערן זהבי למה שהוא?
מי הפך את שכטר (בלי כתפיים) מבוקש בכל אירופה?
מי הפך 3 שחקנים שהובילו מועדון לליגה השניה לכוכבים ?
דאבל ? העונה הכי טובה בכל ההיסטוריה של הפועל תל אביב?
נצחונות ברחבי אירופה? צמפיונס? מקום ראשון בבתים בליגה אירופית?
נצחונות הירואיים בדרבי? בקללה?
וכן,גוטמן הציל אותנו לפני 3 שנים מחורבן , אבל זהו מקורמן? זה ההישג היחיד שלו ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
mkorman1 כתב:

על זה אני מוכן להתערב.
אפילו ב2 פור והלאה.

שאני אבין, אתה מוכן להתערב שהפועל מנצחים בלפחות 2 שערים הפרש בשבת?

בטח.
ומקרון,אני לא מתערב על אליפות.
לא כרגע.
הסיכויים לא לטובתנו וזה ברור - אבל מפה ועד לסתום את הגולל על העונה הזאת,המרחק הוא אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:56 
redrony כתב:
שחר כתב:
אז אתה תסתכל על הכדורגל ואני על התוצאות. דגמת נתונים שבדיוק מתאימים לרוח המסר שלך, כלומר, אם היית בוחן את החודש האחרון, הם היו הרבה יותר טובים, אם היית משקלל את משחקי הגביע, אם היו הרבה יותר טובים, שלא לדבר על משחקים לאורך עונה שלמה.

מי שמנותק מהמציאות זה אתה. עם כל הכבוד לזה שניצחנו 2 מתוך 4 המשחקים האחרונים בליגה (ואם להתייחס לחודש האחרון כהגדרתך, היריבה שלך עשתה 7 נקודות לעומת 6 שלך, אז גם הטענה שלך כאילו ההישגים שלך טובים יותר בחודש הזה הופרכה ואפילו בקלות), אחד מהם נגד הפועל ר"ג וניצחת עוד משחק גביע נגד בית"ר, בכל המשחקים האלה אפשר לזהות אולי ארבעים דקות של כדורגל טוב (תחילת וסוף המשחק נגד בני יהודה). אם תלך עוד אחורה, עד לאחרי המשחק נגד חיפה בבלומפילד, תספור 8 משחקים ליגה ושניים בגביע, שהכדורגל שאתה משחק הוא כדורגל רע (ירדתי מבינוני מינוס). פה כמה דקות נגד סכנין, שם כמה דקות נגד הפועל פ"ת. חוץ מזה, יוק.

אמרתי לך שניתוחי כדורגל זה לא המקצוע שלי, אלא של הפרשנים של הפורום, אני מדבר על תוצאות. אם התוצאות לאורך העונה הן בינוניות מינוס, אז לפי אמות המידה שלך, 100 אחוזי הצלחה זה תוצאות בינוניות.
אתה יכול להמשיך לדבר איתי על דקות רעות או טובות ואני אדבר על מספרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
די כבר עם השחור לבן שלכם,
לגוטמן יש הרבה יתרונות כמאמן ויש לו הרבה חסרונות כמאמן, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:02 
EISEN כתב:
mkorman1 כתב:
שחר כתב:
mkorman1 כתב:

הציל אותנו מירידה, הוביל אותנו למקום ראשון בשלב הבתים של ליגת אירופה, דאבל, עליה לצ'מפיונס.

גם שייע הציל אותנו מירידה, אולי נביא אותו? מה קשור מה היה לפני שלוש שנים? מה קשור אם הוא הוליך אותנו למקום הראשון בליגה האירופית? ההצלחות שלו הן שלו ,כל הכבוד לו ואי אפשר לקחת אותן ממנו, אבל אנחנו לא מתעסקים בנוסטלגיה אלא בהווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:05 
פאביו כתב:
mkorman1 כתב:
שחר כתב:
mkorman1 כתב:

מקורמן,רק לפני 3 שנים הוא הציל אותך ? זהו ?
עונה אחרי זה דגדגת את האליפות (ושוב גוטמן חרב לך את אותה עונה במשחק בקללה שנגמר 1-0 והיה צריך להיגמר 5-0).
נכון,גוטמן טעה בהרכב ובניהול המשחק בשבת האחרונה,מודה.
להחתים ל-200 שנה זה קצת ילדותי.
אבל לא נראה לך שמדובר במאמן מספר אחד בארץ היום ?
מי הפך את הפועל תל אביב למה שהיא?
מי הפך את מר ערן זהבי למה שהוא?
מי הפך את שכטר (בלי כתפיים) מבוקש בכל אירופה?
מי הפך 3 שחקנים שהובילו מועדון לליגה השניה לכוכבים ?
דאבל ? העונה הכי טובה בכל ההיסטוריה של הפועל תל אביב?
נצחונות ברחבי אירופה? צמפיונס? מקום ראשון בבתים בליגה אירופית?
נצחונות הירואיים בדרבי? בקללה?
וכן,גוטמן הציל אותנו לפני 3 שנים מחורבן , אבל זהו מקורמן? זה ההישג היחיד שלו ?

להלן תשובותי:
א.הוא לא המאמן מס' 1 בארץ אולי מקום רביעי
ב.מוזר אבל לי היה נדמה שהפועל הגיע להשגים גם לפני לידתו של מר גוטמן כולל דאבל בשנת 2000
ג.לא גוטמן מדובר בשחקן שרצו לוותר עליו וזרקו אותו לרמת השרון
ד.פיני זהבי
ה.דאבל כבר היה גם בשנת 2000 והעונה של 1970-1 היתה יותר טובה אמנם לא לקחנו אליפות אבל היתה הקבוצה הכי טובה אי פעם כולל הופעה הסטורית בגמר אליפות אסיה והפסד דחוק לקבוצה מטהרן בטהרן לפני 100000 צופים
ו.על מילאן שמעת? המסע האירופי בעונת 2001-2 היה מופלא הרבה יותר ממה שהיה בתקופת גוטמן
למרות המקום הראשון בבתים באירופית
ז.נצחונות הרואיים בדרבים היו גם לפני גוטמן ויהיו בע"ה גם בעתיד
לגבי הקללה אני זוכר 2 הפסדי אליפות השנה ולפני שנתיים-נצחון במאני טיים היה רק בשנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:07 
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

אמרתי לך שניתוחי כדורגל זה לא המקצוע שלי, אלא של הפרשנים של הפורום, אני מדבר על תוצאות. אם התוצאות לאורך העונה הן בינוניות מינוס, אז לפי אמות המידה שלך, 100 אחוזי הצלחה זה תוצאות בינוניות.
אתה יכול להמשיך לדבר איתי על דקות רעות או טובות ואני אדבר על מספרים.

בסדר, הבנתי שהוא דיבר על כל העונה. תתקדם. הפועל כרגע קבוצה בינונית מינוס. גם בתוצאות, בעיקר בכדורגל. הבנתי כבר מזמן שניתוחי כדורגל הם לא המקצוע שלך, אתה לא צריך להזכיר את זה כל פעם מחדש. עדיין, אני חושב שברב המקרים יש קשר בין יכולת לתוצאות (ככה זה בד"כ בחיים, לא רק בספורט). כרגע זה רע, לפני חודשיים זה היה יותר טוב. מה אפשר לעשות שעכשיו זה יותר חשוב ממה שהיה לפני חודשיים. בשורה התחתונה, המספרים בעונה הזו לא טובים. גם ביחס לעונה שעברה וגם במיקום שלך בטבלה ובסיכוי שלך להגשים את המטרות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:16 
המספרים שהיו בעונה שעברה לא יחזרו לעולם. להיות שלושה מחזורים לסיום העונה 2 נק' הפרש מהמקום הראשון אלו מספרים מצויינים והסיכויים לזכות באליפות הם סבירים וטובים יותר מאלו של שנה שעברה באותה נקודת זמן. בטח אם גם לוקחים בחשבון את הגביע.
הפועל כרגע קבוצה בינונית מינוס, לפני המשחק מול חיפה היא היתה בינונית פלוס, לפני חודשיים היא היתה קבוצה מצויינת. אם היינו עוברים את מכבי חיפה אז שוב היה אפשר לומר שהפועל קבוצה מצויינת, לדאבוני זה לא קרה. אנחנו יכולים לדבר מהיום עד מחר על מה אפשר לעשות עכשיו, אבל בסופו של יום מה שיקבע מה לעשות זה גוטמן והשחקנים.
ואני אמשיך להזכיר לך את זה כל פעם מחדש כשנדון על יכולת, מערכים וטקטיקה. יש לי מין תחביב מוזר כזה של להסתכל על המספרים ועל השורה התחתונה, נדמה לי שזה מה שהכי חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:16 
שחר כתב:
קבוצה בינונית מינוס.
כל העונה בצמרת, רצים לאליפות עד השנייה האחרונה, כשבעוכרינו קמפיין ארוך ומתיש באירופה, כבשנו יותר מכל קבוצה אחרת בפער גדול כשהשנייה כבשה 9! שערים פחות. אבל אנחנו קבוצה בינונית מינוס וזה קרה בגלל שכל היריבות שלנו חלשות והליגה בדיחה.

מאחל לנו שכל החיים נהייה כזו קבוצה בינונית מינוס.

כן שחר, בלי קיזוז אתה לא מדביק את חיפה. קבל תיקון בינוני + מסיום משחקי הצ׳מפיונס. אמן כל עונה, אבל מה הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
EISEN כתב:
mkorman1 כתב:
שחר כתב:
mkorman1 כתב:

גם שייע הציל אותנו מירידה, אולי נביא אותו? מה קשור מה היה לפני שלוש שנים? מה קשור אם הוא הוליך אותנו למקום הראשון בליגה האירופית? ההצלחות שלו הן שלו ,כל הכבוד לו ואי אפשר לקחת אותן ממנו, אבל אנחנו לא מתעסקים בנוסטלגיה אלא בהווה.

אז הנה, אפתח בהתעסקות בהווה ואומר בפעם המי יודע כמה שמאז ההתקף לב גוטמן לא פוגע.
אבל עם כל הכבוד להווה הלא מחמיא, אי אפשר להתעלם מהתמונה הכוללת, שמראה (לדעתי לפחות) שאלי גוטמן ראוי להמשיך לאמן אותנו.
פוליטיקאי? סבבה. גונב דעת? סבבה. אבל מאמן ראוי.
בטח ובטח כשלוקחים בחשבון את כל ההתנהלות הבורדלית של המועדון הזה בשנה האחרונה,
עם שחקנים שמתגלים כילדי זין שמעניין אותם רק אירופה,
וזוג בעלים שרמוטות שלא הייתי נותן להם לנהל אפילו את הפונדק הבודד אלי אורח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
אלון עידן קצת זיין שכל. ולא בפעם הראשונה
גוטמן לא מושלם, אבל מה השאלה פה בכלל?
להחתים, עכשיו, ל5 שנים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:28 
נכון שסיפור האליפות עדיין לא סגור. אם כי הסיכויים שלנו מאוד קטנים ואפלו קלושים ולא בגלל שחיפה מקום ראשון וביתרון של 2 נקודות.
אלא בשל המצב והמגמה שלנו לעומת חיפה.
פה בעצם הכישלון הכי גדול של גוטמן ואבוקסיס.

במקום שהנצחון עליהם בבלומפילד יהפוך לנקודת זינוק והמראה, במקום שהנצחון יהפוך למרכיב עידוד ודחיפה קדימה לתת את הפוש האחרון קרה בדיוק ההיפך.
במקום שננצח את אשדוד וביט"ר ובמכבי חיפה אולי היה מתחילים לחלחל האכזבה והרפיון ואפילו באלגן, עלינו למשחקים לא מפוקסים והפסדנו נקודות יקרות והם התעודדו ונכנסו למומנטום.
זה הכישלון הכי גדול של גוטמן ואבוקסיס שכנראה "נרדמו בשמירה".

המשחק בחיפה הוא רק גולת הכותרת של המגמה שהקבוצה נמצאת בה מאז הנצחון עליהם בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלון עידן על עלי גוטמן
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:37 
האוהד נועם כתב:
אני מאד מעריך את גוטמן.
אני חושב שהוא חתום על המטמורפוזה שעברה הקבוצה בשנים האחרונות (לצד דור נדיר של שחקנים, כמובן).
אני חושב שהוא חתום על ההישארות שלנו בליגה לפני שלוש שנים.
הוא מאמן נהדר, ואני מקווה שהוא ישאר בקבוצה.

אחרי שאמרנו את זה, אני חושב שהכתבה מדוייקת להפליא.

ראיתם איזה יופי?
אפשר גם וגם, לא חייבים לפמפם אג'נדות מימין ומשמאל כל הזמן.
אפשר סתם לדבר ולהגיד מה שחושבים, בלי לחשוב איך הדברים הנאמרים מזיקים או מועילים לאג'נדה זו או אחרת.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:38 
EISEN כתב:
אז הנה, אפתח בהתעסקות בהווה ואומר בפעם המי יודע כמה שמאז ההתקף לב גוטמן לא פוגע.
אבל עם כל הכבוד להווה הלא מחמיא, אי אפשר להתעלם מהתמונה הכוללת, שמראה (לדעתי לפחות) שאלי גוטמן ראוי להמשיך לאמן אותנו.

הוא לא פוגע הרבה לפני, רוב העונה נראינו לא טוב. לצערי היותו פוליטקאי וגונב דעת, או איך שלא נגדיר את דרכי ההתנהלות שלו, משפיע על עבודתו המקצועית, הטור שעליו אנחנו דנים מדבר בדיוק על העניין הזה.
אין לי ויכוח איתך לגבי הבעלים והשחקנים, אני רוצה שהראשונים יטוסו לי מהחיים והאחרונים יועמדו במקום, ויעשה חריש עמוק בסגל ( שיקרה גם ככה כמו שידוע לנו ). אני חושב שגם גוטמן צריך ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:39 
שחר כתב:
המספרים שהיו בעונה שעברה לא יחזרו לעולם. להיות שלושה מחזורים לסיום העונה 2 נק' הפרש מהמקום הראשון אלו מספרים מצויינים והסיכויים לזכות באליפות הם סבירים וטובים יותר מאלו של שנה שעברה באותה נקודת זמן. בטח אם גם לוקחים בחשבון את הגביע.
הפועל כרגע קבוצה בינונית מינוס, לפני המשחק מול חיפה היא היתה בינונית פלוס, לפני חודשיים היא היתה קבוצה מצויינת. אם היינו עוברים את מכבי חיפה אז שוב היה אפשר לומר שהפועל קבוצה מצויינת, לדאבוני זה לא קרה. אנחנו יכולים לדבר מהיום עד מחר על מה אפשר לעשות עכשיו, אבל בסופו של יום מה שיקבע מה לעשות זה גוטמן והשחקנים.
ואני אמשיך להזכיר לך את זה כל פעם מחדש כשנדון על יכולת, מערכים וטקטיקה. יש לי מין תחביב מוזר כזה של להסתכל על המספרים ועל השורה התחתונה, נדמה לי שזה מה שהכי חשוב.

איזה מספרים לא יחזרו לעולם?
מכבי חיפה של העונה השיגה ב-30 משחקים רק נקודה פחות ממה שאתה השגת בעונה שעברה. לא צריך להזכיר לך כמה הם השיגו בעונה הקודמת. לגבי מספר הגולים שהבקעת, נו, אני בטוח שאתה יודע מה היה בליגה בעונה הקודמת.
במספרים ובשורה התחתונה (ואני מתעלם מהקיזוז לגמרי), בעונה הקודמת, הכי גדולה של הפועל שאני זוכר (מבחינת כדורגל ותוצאות) לקחת אליפות בתסריט שקורה פעם בדור, ואתה עומד להפסיד את האליפות העונה (הלוואי שלא). זו השורה התחתונה. והתחביב שלך להסתכל על מספרים בדיוק מביא למצב הנוכחי. שאתה מצליח לנצח משחק בדקה ה-90 נגד בני יהודה בפוקס, אבל לאורך זמן, אי אפשר להמשיך לשחק כדורגל כזה ולהביא הישגים. לכן, גם שהפועל מנצחים 1:5 את הפועל פ"ת והמספרים במשחק הספציפי הזה טובים, חובה לציין גם את מה שטעון שיפור. אתה עיוור לדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:40 
מה שמשחק אחד עושה מבחינה תקשורתית למאמן..
בקצב הזה אם למשל נפסיד לחיפה גם בגמר הגביע עוד הלך הרוחות בארץ יסיים את דרכו ( שלא התחילה אפילו ) של גוטמן בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:42 
redrony כתב:
שחר כתב:

מכבי חיפה של העונה השיגה ב-30 משחקים רק נקודה פחות ממה שאתה השגת בעונה שעברה. לא צריך להזכיר לך כמה הם השיגו בעונה הקודמת. לגבי מספר הגולים שהבקעת, נו, אני בטוח שאתה יודע מה היה בליגה בעונה הקודמת.
במספרים ובשורה התחתונה (ואני מתעלם מהקיזוז לגמרי), בעונה הקודמת, הכי גדולה של הפועל שאני זוכר (מבחינת כדורגל ותוצאות) לקחת אליפות בתסריט שקורה פעם בדור, ואתה עומד להפסיד את האליפות העונה (הלוואי שלא). זו השורה התחתונה. והתחביב שלך להסתכל על מספרים בדיוק מביא למצב הנוכחי. שאתה מצליח לנצח משחק בדקה ה-90 נגד בני יהודה בפוקס, אבל לאורך זמן, אי אפשר להמשיך לשחק כדורגל כזה ולהביא הישגים. לכן, גם שהפועל מנצחים 1:5 את הפועל פ"ת והמספרים במשחק הספציפי הזה טובים, חובה לציין גם את מה שטעון שיפור. אתה עיוור לדברים האלה.

רק מדגיש את העבודה הענקית שאלישע לוי עושה שם.
מכבי חיפה לפחות מבחינה מנטלית היא קבוצה ברזל והם בקושי מפסידים נקודות כבר שנתיים.
בשנים קודמות הם היו צרכים להיות ב10 רמות מעל הליגה כדי להביא סטטיסטיקה כזאת.
בשנתיים האחרונות מספיק להיות להיות בינוניים + .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
EISEN כתב:

הוא לא פוגע הרבה לפני, רוב העונה נראינו לא טוב. לצערי היותו פוליטקאי וגונב דעת, או איך שלא נגדיר את דרכי ההתנהלות שלו, משפיע על עבודתו המקצועית, הטור שעליו אנחנו דנים מדבר בדיוק על העניין הזה.
אין לי ויכוח איתך לגבי הבעלים והשחקנים, אני רוצה שהראשונים יטוסו לי מהחיים והאחרונים יועמדו במקום, ויעשה חריש עמוק בסגל ( שיקרה גם ככה כמו שידוע לנו ). אני חושב שגם גוטמן צריך ללכת.

אוקיי.
טוב שעל כמה דברים אנחנו מסכמים.
אני חושב שגם אם העונה הזאת תסתיים בכשלון, עדיין גוטמן צריך להשאר. (ואני מקווה שגם אבוקסיס).
העונה יש לו הרבה נסיבות מקלות שצריך לקחת אותן בחשבון,
ואם מסתכלים על מכלול הקריירה שלו בהפועל אז כף הזכות גוברת על כף החובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:50 
redrony כתב:
שחר כתב:

אני ממש לא עיוור ותמיד יש מה לתקן, הלוואי היה טוב יותר. הבעייה שלך שאתה שופט כל דבר למול מאה אחוז הצלחה, אני מסתבל על התמונה הכללית ביחס לשאר הקבוצות ולכל הנסיבות המקלות שמסביב, אז נכון שיש הרבה מה לשפר, אבל אני חושב שמבחינת מספרים מצבנו טוב מאוד. אני מוכן להתערב איתך על מה שאתה רוצה שלפחות בעשור הקרוב אף קבוצה לא תבקיע כמות שערים כמו שהבקענו בעונה שעברה ושהפועל תל אביב לא תסיים עם מספר גבוה יותר של נקודות בעשור הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:00 
שחר כתב:
אני ממש לא עיוור ותמיד יש מה לתקן, הלוואי היה טוב יותר. הבעייה שלך שאתה שופט כל דבר למול מאה אחוז הצלחה, אני מסתבל על התמונה הכללית ביחס לשאר הקבוצות ולכל הנסיבות המקלות שמסביב, אז נכון שיש הרבה מה לשפר, אבל אני חושב שמבחינת מספרים מצבנו טוב מאוד. אני מוכן להתערב איתך על מה שאתה רוצה שלפחות בעשור הקרוב אף קבוצה לא תבקיע כמות שערים כמו שהבקענו בעונה שעברה ושהפועל תל אביב לא תסיים עם מספר גבוה יותר של נקודות בעשור הקרוב.

אתה ממשיך אם התזה הזו שאני שופט כל דבר למול 100% הצלחה. אין לי מושג מאיפה אתה מביא את השטות הזו.. זו איזו פיקסציה שנמצאת בראש אליה, ואתה חוזר עליה כל פעם בלי קשר תמציאות ולתוכן.
אני ביקורתי, זה נכון. אני בוחן דברים לעומק. אחד הפרמטרים זה אחוזי הצלחה והשגים, אבל זה כמעט תמיד לא הדבר שמבחינתי הוא הכי חשוב.
אני תמיד מסתכל קודם כל על הכדורגל שהפועל משחקים. כמה מהפוטנציאל שלהם הם ממצים, אם המשחק שוטף, מתקנים טעויות, בניית סגל וכמובן, השגים. אז הבנו, אותך רב הדברים האלה לא מעניינים. זכותך, בעייתך, איך שתגדיר את זה. זה לא אומר שהם לא רלוונטי ולא משמעותיים ובסופו של דבר יקבעו את שורות המספרים שאתה כל כך אוהב להסתכל עליהם. לפעמים בלי להבין על מה אתה בכלל מסתכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:02 
EISEN כתב:
joshsoos כתב:
EISEN כתב:

אוקיי.
טוב שעל כמה דברים אנחנו מסכמים.
אני חושב שגם אם העונה הזאת תסתיים בכשלון, עדיין גוטמן צריך להשאר. (ואני מקווה שגם אבוקסיס).
העונה יש לו הרבה נסיבות מקלות שצריך לקחת אותן בחשבון,
ואם מסתכלים על מכלול הקריירה שלו בהפועל אז כף הזכות גוברת על כף החובה.

העונה הז היא כשלון. היינו צריכים להיות לפני מכבי חיפה בהרבה, היינו צריכים לשחק כדורגל טוב בהרבה, יש לנו סגל ברמה מעל חיפה, ומאמן שהיה אמור להיות כנ"ל מעל אלישע לוי. יכול להיות שניקח אליפות, אבל הדברים האלה יישארו. מאותן סיבות דון שחר לא רוצה להמשיך עם אלישע גם אם ייקח אליפות ( כי הוא מאמן בינוני, ולמרות שגם הוא אשם ,כי לא נתן לו כלים טובים יותר ).
יכול להיות שמכלול הקריירה שלו בהפועל חיובי, אבל זה משהו שעושים כשמסכמים קריירה של מאמן בקבוצה, חשבתי שאתה בעד שימשיך ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:07 
ברור שכל הדברים מסביב קובעים את המספרים, אבל כשנותנים ציון (בינוני מינוס) כמו ההודעה שעליה הגבתי ובעצם פתחה את הדו שיח או איך שלא קוראים לדבר הממוחזר הזה שקורה ביננו, מה שמעניין זו השורה התחתונה והיא המספרים.
אתה מוזמן לעשות rewind לקרוא את מה שכתבתי ולראות שמה שקומם אותי זו ההגדרה של העונה, אז אחרי שכולנו הסכמנו עם מה שכתבתי (שהיא ממש לא בינונית מינוס) הגענו לזה שלדעתכם היא בינונית פלוס ואני חושב שהיא עדיין יכולה להחשב כטובה מאוד אם יהיה לה הפי הנד. אתה רוצה לנתח את הסיבות? לא איתי, משעמם אותי לדבר על טקטיקה שמקטיקה ומיותר לציין למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:10 
אין לנו סגל ברמה מעל חיפה. אולי הרכב ראשון.
הלוואי עלינו העומק שיש להם בספסל.
הסגל שלנו לא מאוזן, וגם כאן מדובר על כשלון של גוטמן.
זה שאין שחקן רציני באמצע (עם כל הכבוד לשי) זה ביזיון גם שלגוטמן וגם של ההנהלה. יש לנו שני קשרי אמצע טבעיים בסגל.

אני בכלל לא מבין את הניסיון לטשטש את הביקורת.
התפקוד של גוטמן בזמן האחרון (ואולי מעבר לכך) הוא לא טוב. על זה אין וויכוח. למה אסור לבקר אותו על כך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: