תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 5/5
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

אניימה משחק מחבואים
השוער, שאמור היה לשוב אמש מחופשה בניגריה, נעלם להפועל ת"א • פאלרמו הציעה 2 מיליון יורו על ערן זהבי • סוכנו, פיני זהבי, רוצה לראותו בספורטינג ליסבון
רותם גרוסמן
בהפועל ת"א זועמים על השוער וינסנט אניימה שיצא לניגריה בתחילת השבוע ולא חזר אמש כפי שהבטיח למאמן אלי גוטמן.
אניימה שעל פי הסיכום היה צריך לחזור אתמול ולערוך אימון עם מאמן השוערים גבי בורשטיין גם לא יצר קשר עם מי מאנשי המועדון שניסו להשיגו בטלפון אולם לשווא.
"היום נעשה בירור מעמיק בעניין ואם צריך לפעול משמעתית נעשה ככה" אמרו אתמול בהפועל שמרגישים כבר מזה מספר שבועות שמשהו עובר על השחקן. "יש הרגשה שהמחויבות שלו לא כמו פעם" סיכמו האדומים.
בין שתי קבוצות
הקשר ערן זהבי ואנשי הפועל ת"א ממתינים בקוצר רוח לתשובתה של קבוצת פאלרמו האיטלקית שהמנכ"ל שלה הגיע אמש לישראל במטרה להחתים את הקשר במועדון לקראת העונה הבאה.
הבעלים אלי טביב שנועד עם האיטלקים ביקש 2 מיליון יורו תמורת שחרור השחקן ודרש לקבל תשובה בתוך 24 שעות שכן גם ספורטינג ליסבון הפורטוגלית שכבר הציעה 1.2 מיליון יורו ממתינה לתשובה מהנהלת הפועל.
"לא כל יום באה הצעה כזאת מהליגה האיטלקית וגם ההצעה מפורטוגל היא טובה ומעניינת" אמר אתמול זהבי שנפגש גם הוא עם המנכ"ל האיטלקי. הבעיה העיקרית של זהבי כרגע עוד בטרם התשובה הסופית מאנשי פאלרמו היא העובדה שסוכנו פיני זהבי לא התלהב אמש מהעובדה שקבוצה אחרת תגיש הצעה זאת מכיוון שהוא כבר נמצא בשלבים מתקדמים של המו"מ מול הפורטוגלים. הסוכן סירב להגיע אתמול לפגישה עם האיטלקים אולם עשוי להיפגש איתם היום.
החלוץ איתי שכטר אמור לעבור היום בדיקה שלאחריה יוחלט אם הוא יוכל לשחק כבר בשבת נגד מכבי נתניה. "אם יגידו לי לחזור בשבת הקרובה אתן הכל למועדון היקר הזה שנתן לי כל כך הרבה" אמר אתמול שכטר.

הארץ

קשר הפועל תל אביב, גילי ורמוט, שוחח אתמול עם המאמן אלי גוטמן, וסיכם עמו כי ידחה את ניתוח הבקע שעליו לעבור כל עוד הקבוצה עדיין בתמונת האליפות והגביע, ויעמוד לרשות האדומים מהספסל. "אני מעריך את העובדה שגילי מקריב מעצמו למען הקבוצה", אמר גוטמן, "ראיתי שחקנים שחושבים קודם על עצמם, גילי הוא דוגמה הפוכה".

ראשי הפועל מנהלים מגעים עם נציגיו של מחמוד עבאס מהפועל אשקלון, מתוך כוונה להחתימו לעונה הבאה. עבאס בן ה-23, שרשם עד כה שבעה שערים ושלושה בישולים ויהפוך לשחקן חופשי בסוף העונה, כבר הוזכר כמועמד לקבוצה בינואר האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 5/5
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 01:28 
"פאלרמו הציעה 2 מליון יורו"

כולנו יודעים שזה לא נכון, ואז אתה קורא את הכתבה ומגלה שגם הם יודעים שזה לא נכון
אז למה סתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 01:46 
יומיים לפני משחק קריטי כל כך ואניימה נעלם
וואלה קשה לי להבין אותו , אתה רוצה להתקדם לאירופה? תהיה מקצוען.
זה הבעיה של השחקנים האפריקאים שלא גדלו בקבוצות באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 05:48 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
רק זהבי יקבע את יעדו הבא של זהבי

שני מיליון יורו. זה הסכום שדורש בעלי הפועל תל אביב, אלי טביב, מראשי פאלרמו האיטלקית, שהגיעו אתמול לישראל כדי לנהל משא ומתן על רכישתו של ערן זהבי.

והאיטלקים לא לבד, מאחר שספורטינג ליסבון הפורטוגלית כבר הציעה מיליון יורו תמורת השחקן. ראשי פאלרמו ביקשו יממה כדי להשיב לדרישתו של טביב, אולם מאחורי הקלעים מתרחש מאבק סוכנים בין האחים קצב, ששידכו בין האיטלקים לשחקן, לפיני זהבי, סוכנו של הקשר, שהביא את הצעת הפורטוגלים ומאיים לטרפד את העברתו לאיטליה.

בפגישה שערך עם נציגי פאלרמו הביע השחקן התלהבות לעבור לליגה האיטלקית, אותה הוא מעדיף על פני הליגה הפורטוגלית. פיני זהבי צפוי לנחות היום בבוקר בישראל על מנת להיפגש עם האיטלקים. במידה שהצדדים יגיעו להסכמות, בהפועל מעריכים כי השחקן עשוי להימכר תמורת סכום שנע סביב 1.8 מיליון יורו.

החלוץ איתי שכטר צפוי לקבל היום חוות דעת רפואית אחרונה בנוגע לכתפו הפצועה, אחריה יוחלט אם יחזור למגרשים כבר העונה.

וינסנט אניימה, שהיה אמור לחזור אתמול ארצה בהתאם לסיכום עם המאמן אלי גוטמן, לא הגיע ולא יצר קשר עם ראשי המועדון. בקבוצה מקווים שהשוער יתייצב היום לאימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:01 
הסיפור עם אניימה -לא מפתיע בכלל .

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:09 
ב"ידיעות" כתוב שכועסים על אניימה, אבל הוסיפו שהוא כן יצר קשר עם גבי בורשטיין והודיע לו שהוא יחזור רק היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:25 
סמל אישי של המשתמש
לא ברור לי למה קבוצות מציעות יותר ממיליון יורו שזה סעיף השחרור של זהבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:31 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:

מה זאת אומרת? אם יש שתי קבוצות שרוצות אותו מאוד - ברור שתהיה מלחמה בינהן מי מציעה יותר כדי לזכות בו. הסעיף יציאה של מיליון יורו בחוזה הוא טכני לגמרי וקובע שזה הסכום המינימלי תמורתו מתחייבת בקבוצה לשחררו לקבוצה מחו"ל, אבל בודאי שזה לא הסכום המקסימלי שאפשר לקבל עבורו (אם יש מישהו שמוכן לשלם יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:
ב"ידיעות" כתוב שכועסים על אניימה, אבל הוסיפו שהוא כן יצר קשר עם גבי בורשטיין והודיע לו שהוא יחזור רק היום.

חולה במחלה של כל השחקנים האפריקאים,אבל לפחות הודיע שהוא איחר.
ויני :HEART2:
מעדיף עדיין את אניימה בשער ב20 אחוז יכולת וג'ט לג על פני כל אופציה אחרת שקיימת אצלנו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:34 
אניימה :cry: אי אפשר כנראה להחזיק שחקנים בקבוצה כנגד רצונם. אווירת סוף עונה בהשראת ההנהלה המז*יינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
במבי תבוא כבר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:08 
dino כתב:
במבי תבוא כבר!

לפי ידיעות (ממה שאני זוכר מהבוקר) מוני שלח הצעה של 7 מיליון ש"ח, קצרה אישר את הידיעה אך כנראה שטביב כרגע מסרב לה בשל הבוררות (נדמה לי) על הנושא של הזאו, הצרפתי שהיה וסלים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 08:50 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 08:55 
שער 7 הוא אדום כתב:
תפוז אדום כתב:

מעדיף עדיין את אניימה בשער ב20 אחוז יכולת וג'ט לג על פני כל אופציה אחרת שקיימת אצלנו כרגע.

עזבו אותכם. אין שום בעיה עם אניימה, לא עניין של חוסר רצון ולא עניין של חוסר מחויבות. יגיע היום וישחק בשבת כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
תפוז אדום כתב:

עזבו אותכם. אין שום בעיה עם אניימה, לא עניין של חוסר רצון ולא עניין של חוסר מחויבות. יגיע היום וישחק בשבת כרגיל.

לי אין ספק בזה,אבל יש כאלה שמחכים להזדמנות הזאת כדי להתנפל עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
יחזור כמו גדול והכל יהיה בסדר,אני לא דואג בקשר אליו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
למרות ההברזה ,
חייבים עד סוף העונה לתת גב לאניימה
לא בטוח שיש לו קבוצה לעונה הבאה , ואם כן - לא בטוח שבעונתו הראשונה יקבל וייתן תפוקה כמו אצלנו
יכול להיות שאחרי עונה יימצא את עצמו ללא קבוצה - חובה שיהיה בפניו את האפשרות לחזור הביתה , כי הפועל היא בית עבורו
אין ולא יהיה שוער כמוהו
חייב לקבל אהדה בכמות שהוא ראויי לה על כל מה שנתן להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:44 
yuvalbra כתב:

חייבים עד סוף העונה לתת גב לאניימה

תרתי משמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:

כי הוא תותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:01 
noamw כתב:
dino כתב:
במבי תבוא כבר!

לפי ידיעות (ממה שאני זוכר מהבוקר) מוני שלח הצעה של 7 מיליון ש"ח, קצרה אישר את הידיעה אך כנראה שטביב כרגע מסרב לה בשל הבוררות (נדמה לי) על הנושא של הזאו, הצרפתי שהיה וסלים...

אכן מדוייק. עוד אומרים במחנה הראל שהם יהיו מוכנים לשלם יותר אם יפסידו בבוררות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:16 
לירון האדום כתב:
noamw כתב:
dino כתב:
במבי תבוא כבר!

לא הבנתי , הם מציעים 7 מיליון ואם הם יפסידו בבוררות הזאת כמה מיליונים ( לא זוכר את הסכום המדויק) אז הם יהיו מוכנים להציע יותר מ7 ??
נשמע קצת חסר הגיון..
דרך אגב מאיפה הכסף בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:19 
redead כתב:
לירון האדום כתב:
noamw כתב:
dino כתב:
במבי תבוא כבר!

לא הבנתי , הם מציעים 7 מיליון ואם הם יפסידו בבוררות הזאת כמה מיליונים ( לא זוכר את הסכום המדויק) אז הם יהיו מוכנים להציע יותר מ7 ??
נשמע קצת חסר הגיון..

ממה שאני הבנתי הם הציעו 7 מיליון, טביב היה צריך היום בבוקר(אבל הוא ביקש ארכה) להודיע האם הוא מוכן לשלם 7 מיליון להראל ולקחת את הבעלות עליו, או לקבל את ה7 מיליון והראל יהיה הבעלים. במחנה טביב אומרים שהם מחכים לבוררות נגד הראל כדי לדעת אם מגיע להם סכומי כסף, אז מחנה הראל אמר שזה לא ימנע מהם, אם למשל יוחלט על 2 מיליון שמגיע לטביב. אז הראל יציע 7 אחרי שישלם לטביב 2 מיליון מהבוררות.
מאיפה הכסף?- שאלת המיליון דולר. אני שמעתי שמועות שחיים רביבו מתעניין ברכישה(ע"ע דוד רביבו בהפועל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:24 
לירון האדום כתב:
redead כתב:
לירון האדום כתב:
noamw כתב:
dino כתב:
במבי תבוא כבר!

נשמע קצת חסר הגיון..

ממה שאני הבנתי הם הציעו 7 מיליון, טביב היה צריך היום בבוקר(אבל הוא ביקש ארכה) להודיע האם הוא מוכן לשלם 7 מיליון להראל ולקחת את הבעלות עליו, או לקבל את ה7 מיליון והראל יהיה הבעלים. במחנה טביב אומרים שהם מחכים לבוררות נגד הראל כדי לדעת אם מגיע להם סכומי כסף, אז מחנה הראל אמר שזה לא ימנע מהם, אם למשל יוחלט על 2 מיליון שמגיע לטביב. אז הראל יציע 7 אחרי שישלם לטביב 2 מיליון מהבוררות.
מאיפה הכסף?- שאלת המיליון דולר. אני שמעתי שמועות שחיים רביבו מתעניין ברכישה(ע"ע דוד רביבו בהפועל)

קודם כל מבורך שמתעסקים בבמבי עוד לפני שנגמרת העונה כדי שיוכלו להתכונן לעונה הבאה בראש שקט.

עכשיו לעצם העיניין , אם יוצא שמחנה הראל לוקח את הקבוצה ועוד פעם מביאים שותף/אי מאחורי הקלעים (שמועות רביבו שכתבת) אז צריך לשלוח את המשפחת נוכלים הזאת לכלא.
שיפסיקו לנהל לנו את הקבוצה כמו קיוסק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:30 
הראל אמר שההתעסקות בבמבי היא עכשיו על מנת להתכונן לעונה הבאה, גבי קצרה הוא המתווך בעניין הזה(הכל לפי ידיעות אחרונות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:36 
לירון האדום כתב:
הראל אמר שההתעסקות בבמבי היא עכשיו על מנת להתכונן לעונה הבאה, גבי קצרה הוא המתווך בעניין הזה(הכל לפי ידיעות אחרונות)

נראה לי שהם ימשיכו למזמז אחד את השני לפחות עד אשר ידעו מה גורל האליפות..
אליפות/לא אליפות זה עיניין של הרבה כסף שיכול להכנס או לא להכנס לקופת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:52 
ציטוט:
שובו של גבי קצרה
מנכ"ל הפועל בעבר, גבי קצרה, שב לעולם הכדורגל. כזכור, קצרה שהיה נציגו של אלי טביב בהנהלה עזב אותה בעקבות חילוקי דעות עם הבעלים וכעת הוא עובד לצדו של הסוכן פיני זהבי. המנכ"ל לשעבר היה נוכח בפגישה שנערכה בין זהבי לאנשי פאלרמו בנוגע לגורלו של הקשר ערן זהבי.

כזכור, אתמול הטיל וטו הסוכן על מעבר אפשרי של הקשר לאיטליה וטען כי ישנה הצעה מבוססת מספורטינג ליסבון. טביב, מאידך, דרש שני מיליון יורו עבור השחקן מהאיטלקים והעמיד בפניהם אולטימטום של 24 שעות להיענות להצעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:11 
שחר כתב:
ציטוט:
שובו של גבי קצרה
מנכ"ל הפועל בעבר, גבי קצרה, שב לעולם הכדורגל. כזכור, קצרה שהיה נציגו של אלי טביב בהנהלה עזב אותה בעקבות חילוקי דעות עם הבעלים וכעת הוא עובד לצדו של הסוכן פיני זהבי. המנכ"ל לשעבר היה נוכח בפגישה שנערכה בין זהבי לאנשי פאלרמו בנוגע לגורלו של הקשר ערן זהבי.

כזכור, אתמול הטיל וטו הסוכן על מעבר אפשרי של הקשר לאיטליה וטען כי ישנה הצעה מבוססת מספורטינג ליסבון. טביב, מאידך, דרש שני מיליון יורו עבור השחקן מהאיטלקים והעמיד בפניהם אולטימטום של 24 שעות להיענות להצעה.

כן פיני זהבי סוכן העל של הכדורגל העולמי צריך לידו את מר גבי קצרה....
:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
גבי קצרה ענק.
הייתי רוצה שיעסיקו אותו בהפועל, אבל בלי טביב ומוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
מישהו שידע לא קצת דברים לפני שהם התפרסמו...אם זה נכון...
viewtopic.php?f=5&t=54031

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:19 
גביזון כתב:
מישהו שידע לא קצת דברים לפני שהם התפרסמו...אם זה נכון...
viewtopic.php?f=5&t=54031

רוצה לקוות שזה לא נכון.. אבל אם כן.. יהיו לי כל כך הרבה דברים לאחל לאניימה ולהנהלת הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: