תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צומת הקלאסיקו (אשכול מרוכז לארבעת המשחקים)
הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
Officer Barbrady כתב:
ארסנל, ב35 הדקות שנשארו, הייתה יכולה לשמור על שער נקי. אני זוכר כמה התפעלתי מבונקר של ונגר, שנתן לברצלונה להגיע רק ל2-3 מצבים במחצית ורק בדקה האחרונה שלה להבקיע. היא כבר עשתה חצי עבודה והבקיעה, ואז ואן פרסי מקבל אדום.

מוריניו ראה בעיינים שלו איך לוקחים ממנו את ליגת האלופות וגם הורחק ליציע, לדעתי הוא פשוט קיבל בלאק אאוט ואיבד את זה. הוא היה אמור להכניס עוד קשר יצרתי(קאקא) ולתת למשחק הזה כיוון אחר לגמרי.

ברצלונה עלתה לרבע גמר ולגמר בזכות השופטים. היא יכלה לעלות גם בלעדיהם, אבל הסיכויים שהיא לא תעלה היו גבוהים.

תגיד, אופיסר, אם אני אשיג לך הוכחה שלמסי נפסל גול חוקי במצב של 1-0 לברצלונה בלונדון על אופסייד שלא היה, אתה תפסיק להזכיר את ארסנל כקבוצה שקופחה נגד ברצלונה?
יופי. קח:

http://www.youtube.com/watch?v=Dx-vO84D ... re=related

דקה 1:45

אתה אמיתי? טענת הנבדל היא של מסי או פדרו? כי מסי בנבדל. אין לך סרטון עם הילוך איטי וקו נבדל?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:25 
http://www.youtube.com/watch?v=S7tLmp7kQJA

אין נבדל בחיים, אפילו לא גבולי.
דקה 40 באמירויות היה צריך להיות כבר 2-0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:39 
Officer Barbrady כתב:
villa crespo כתב:
Officer Barbrady כתב:
ארסנל, ב35 הדקות שנשארו, הייתה יכולה לשמור על שער נקי. אני זוכר כמה התפעלתי מבונקר של ונגר, שנתן לברצלונה להגיע רק ל2-3 מצבים במחצית ורק בדקה האחרונה שלה להבקיע. היא כבר עשתה חצי עבודה והבקיעה, ואז ואן פרסי מקבל אדום.

מוריניו ראה בעיינים שלו איך לוקחים ממנו את ליגת האלופות וגם הורחק ליציע, לדעתי הוא פשוט קיבל בלאק אאוט ואיבד את זה. הוא היה אמור להכניס עוד קשר יצרתי(קאקא) ולתת למשחק הזה כיוון אחר לגמרי.

ברצלונה עלתה לרבע גמר ולגמר בזכות השופטים. היא יכלה לעלות גם בלעדיהם, אבל הסיכויים שהיא לא תעלה היו גבוהים.

תגיד, אופיסר, אם אני אשיג לך הוכחה שלמסי נפסל גול חוקי במצב של 1-0 לברצלונה בלונדון על אופסייד שלא היה, אתה תפסיק להזכיר את ארסנל כקבוצה שקופחה נגד ברצלונה?
יופי. קח:

http://www.youtube.com/watch?v=Dx-vO84D ... re=related

דקה 1:45

אתה אמיתי? טענת הנבדל היא של מסי או פדרו? כי מסי בנבדל. אין לך סרטון עם הילוך איטי וקו נבדל?

מסי בנבדל? ואתה שואל אם אני אמריתי?
הוא מטר מאחורי השחקן, איך הוא יכול להיות בנבדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:42 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אז זהו, שבעיני החומרה היא אותה חומרה.

אני אתן לזה נסיון אחרון.
נניח והשופט שרק, אבל אף אחד לא שמע את השריקה והמהלך הסתיים בגול, האם אפשר להייחס לזה כאל גול שנפסל?
ושוב, כשאני אומר גול שנפסל זה לא מבחינה חוקתית כי המשחק אכן נעצר ברגע השריקה, אבל מכל בחינה אחרת השער הובקע, אתה טוען שאין להתייחס אליו ככזה?

וואי, אתה לא איתי.
יש פה שני היבטים. האחד הוא ההגדרה- אם השופט קיבל החלטה ושרק לפסילת השער אחרי שהוא הובקע- זה גול שנפסל.
אם ההחלטה של השופט והשריקה התבצעה לפני הגול- זה לא גול שנפסל זה מהשלך שנפסל. בזה נסכים שאין הבדל דרמטי בין המקרים.
אני טוען שמה שרלוונטי זו הטעות של השופט ועצירת המשחק. זה לא משנה אם היא התרחשה במקרה של די מאריה או במקרה של היגוואין. חומרה זהה כי התהליך זהה.
במקרה של היגוואין קיבלנו "מתנה" וראינו מה היה קורה אם....

מבחינתי זו טעות בדרגת חומרה זהה לחלוטין וההתייחסות התקשורתית היא צבועה.

מבחינת החוקה אני חושב שכתבתי בדיוק מה שאתה כתבת כמה תגובות למעלה.
גם הוספתי, שאם ההגנה קפאה בזמן השריקה והקלה על החלוץ לכבוש צריך להתייחס לזה אחרת.
שאלתי מה קורה במידה והשריקה לא שינתה את מהלך המשחק, כמו למשל אם אף אחד לא שמע אותה, או אפילו שהכדור כבר עבר את השוער ומתגלגל לקראת השער.
אם גם במקרה זה אתה לא חושב שפסלו גול דה-פקטו, הדיון הזה לא יגיע לשום מקום.
מה שאני כן יכול איכשהו לקבל זה שהשריקה שינתה את התגובות של היגואין ו-ואלדז. מהסתכלות שלי על הסרטון ומהירות האירועים-שים לב בדיוק מתי השופט שורק- לקחו פה גול של ממש. לא מצב לגול, לא אולי. גול אמיתי לגמרי.

לגבי התקשורת, מאז ההפסד לחיפה לא מצאתי את הכוחות לקרוא את הצהובונים המתקראים אמצעי התקשורת בישראל, ככה שאני לא יודע על איזו צביעות מדובר. אבל אם מתייחסים למהלך כגול שנפסל, אני לגמרי תומך.

אני קצת תקליט שבור.
אני מסתכל דרך עיני השופט. אם השופט שרק לפני הגול- הוא לא פסל שער. נקודה. כי הוא לא ידע שיהיה שער.
אם הוא עצר מהלך, אי אפשר לשפוט את חומרת הטעות על פי איכות המצב שהוא עצר או אל פי השאלה האם השחקנים עצרו או לא (כי לא הספיקו או כי לא שמעו). זה לא רלוונטי.
אני מאמין שעדיף להסתכל על התהליך ולא על השורה התחתונה. זה יוצר עיוות.
יכול להיות מצב אחד כמו של היגוואין ו 3 טעויות כמו של די מאריה ההד התקשורתי יילך לטעות של היגוואין. זו בעיה וזה גם לא עושה טוב לרמת השיפוט, אלא יוצר פנקסנות והתחשבנות.
זה פופוליזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:48 
אגב, כשאבי נמני אימן את מכבי, הוא נתן הוראה לשחקנים שלו לנסות להבקיע גם אחרי שריקות, כדי שאם יתברר בסוף שהשופטים טעו, אז הוא יוכל להמשיך לבכות ולהוסיף את הטעויות לסטטיסטיקה ולקנוניה של איגוד השופטים נגד מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

אני קצת תקליט שבור.
אני מסתכל דרך עיני השופט. אם השופט שרק לפני הגול- הוא לא פסל שער. נקודה. כי הוא לא ידע שיהיה שער.
אם הוא עצר מהלך, אי אפשר לשפוט את חומרת הטעות על פי איכות המצב שהוא עצר או אל פי השאלה האם השחקנים עצרו או לא (כי לא הספיקו או כי לא שמעו). זה לא רלוונטי.
אני מאמין שעדיף להסתכל על התהליך ולא על השורה התחתונה. זה יוצר עיוות.
יכול להיות מצב אחד כמו של היגוואין ו 3 טעויות כמו של די מאריה ההד התקשורתי יילך לטעות של היגוואין. זו בעיה וזה גם לא עושה טוב לרמת השיפוט, אלא יוצר פנקסנות והתחשבנות.
זה פופוליזם.

אני מרגיש בדיוק באותה צורה
המקרה של די מריה אפילו לא מוזכר, ממה שהבנתי. זה מכיוון שגם אם השופט לא היה שורק, רב המרחק עד הכיבוש.
המקרה של היגוואין קיבל הד תקשורתי רחב מכיוון שהרוב אם לא כולם פרט אליך חושבים שכיבוש השער היה לא תלוי בשריקת השופט.
השופט לא ידע שהוא פוסל שער, סבבה, לא אמרתי לרגע שלא זה המצב.
שאלתי שאלה פשוטה, האם נמנע מריאל גול? במקרה של די מריה אפשר לומר שהיה סיכוי של כך וכך אחוזים שהיה נכבש שער. במקרה של היגואין אין בכלל ספק, נמנע מריאל שער.
עכשיו הבנת?
אם לא, צר לי.

אה כן, נגמרו הקאלסיקוים האלה כבר. אפשר לנעול את האשכול הזה?!?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, אין נבדל של מסי. טעות שיפוט, קורה. הקוון לא ראה טוב.
בשביל לתת אדום לשחקן שלא שמע שריקה בין 95,000 אתה לא צריך זווית ראייה טובה, אתה צריך כסף.
והנה סרטון שלא מיועד לבעלי לב חלש, ואני יותר מאשמח אם יש אוהד ברצלונה שיוכל לתת לי הסברים(אני אשמח כי בעצם כאן אני רואה משחק מכור, אמיתי מכור, וזה קצת מעציב אותי):

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
בשביל לתת אדום לשחקן שלא שמע שריקה בין 95,000 אתה לא צריך זווית ראייה טובה, אתה צריך כסף.
והנה סרטון שלא מיועד לבעלי לב חלש, ואני יותר מאשמח אם יש אוהד ברצלונה שיוכל לתת לי הסברים(אני אשמח כי בעצם כאן אני רואה משחק מכור, אמיתי מכור, וזה קצת מעציב אותי):

אני לא אוהד ברסה, אבל הסרטון הזה מטעה, בייחוד במספר רגעים בהם הוא עוצר את התמונה.
לפחות 2 ארועים פה הם לא פנדלים. אבל זה לא משנה. השיפוט במשחק היה בושה בלי קשר. אני רק לא חושב שמכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
טיש כתב:
"מבחינת כדורגל" ריאל בד"כ עסוקה בנסיונות לעבור את החצי או לגעת קצת בכדור.

רק שבלי "לגעת בכדור" היא הבקיעה לברצלונה שלושה שערים שנחשבו ועוד אחד שנשדד אתמול בהצגה של מסטרנו וברצלונה, בלי שערוריית האדום וההצגה של אלבז במשחק הקודם, הבקיעה שני שערים בשלושה משחקים ו60 דקות. "מבחינת כדורגל" אחוזי ההחזקה בכדור לא מעניינים.

מצחיק קצת שבחישובי שערים שלך אתה מוריד לבארסה גולים בגלל טענות כאלה ואחרות, אבל את הפנדל ההזוי של ריאל בברנבאו אתה מחשיב בספירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 00:40 
ברצלונה עשתה את שלה
בליגה היא יצאה בלי הפסד כשריאל שודדת בעזרת פנדל שלא היה ולא נברא
באלופות היא העפילה לגמר בעליונות מוחלטת
אם לבארסה היה קריטי הניצחון היא לא הייתה עוצרת בשני משחקי התיקו.
גמר הגביע הוא יוצא מן הכלל וגם אותו ריאל לא ניצחה ב90 דקות.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

אני לא אוהד ברסה, אבל הסרטון הזה מטעה, בייחוד במספר רגעים בהם הוא עוצר את התמונה.
לפחות 2 ארועים פה הם לא פנדלים. אבל זה לא משנה. השיפוט במשחק היה בושה בלי קשר. אני רק לא חושב שמכור.

אם נעזוב לרגע את העבירות(שלדעתי ברורות), הידיים ברחבה זה הדבר הכי ברור שראיתי. כאילו, אין מה להתווכח על זה, מה שנשאר להתווכח זה כמה כסף הוא קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
ברצלונה עשתה את שלה

זאת הסיסמא של אוהדי ברצלונה בימים האחרונים. "אם ואם ואם". כאילו שאחרי מסיבת העיתונאים של מוריניו, שחקני בארסה לא רצו לפרק את הצורה לריאל. כאילו הם לא רצו לתת עוד חמישייה כדי לסתום לכל העולם את הפה עם הטענות על השיפוט. ברצלונה לא כזאת מושלמת כמו שאתם חושבים, תתמודדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 01:16 
זה שהיא לא מושלמת רק מגדיל את ההישג.
קבוצה ללא ספסל עם קשר אחורי כבלם(מעולם לא שיחק בעמדה הזו), עם בלם כמגן שמאלי ועם וייה בכושר מזעזע ועדיין גורמת לקבוצה הכי עשירה ועמוקה בעולם להראות כמו קבוצת תחתית מולה ובקושי לגעת בכדור, ובסך הכל השיגה את המטרות שלה, לא להפסיד בברנבאו(משחק בו הייתה רחוקה 8 דקות מניצחון אך נשדדה) ולעלות לגמר ליגת האלופות. מסכים שבגביע קרתה תקלה לא צפויה וריאל איכשהו גנבה ניצחון, זה עדיין לא משנה את התמונה הכללית ואת העובדה שזו לא אותה רמה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 01:20 
Officer Barbrady כתב:
Red or Dead כתב:
ברצלונה עשתה את שלה

זאת הסיסמא של אוהדי ברצלונה בימים האחרונים. "אם ואם ואם". כאילו שאחרי מסיבת העיתונאים של מוריניו, שחקני בארסה לא רצו לפרק את הצורה לריאל. כאילו הם לא רצו לתת עוד חמישייה כדי לסתום לכל העולם את הפה עם הטענות על השיפוט. ברצלונה לא כזאת מושלמת כמו שאתם חושבים, תתמודדו.

לא מושלמת, אבל טובה פי 2 ממדריד השחצנית. תורידו את האף כבר לכמה שנים. אללה יסתור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 01:23 
Red or Dead כתב:
קבוצה ללא ספסל עם קשר אחורי כבלם(מעולם לא שיחק בעמדה הזו), עם בלם כמגן שמאלי ועם וייה בכושר מזעזע ועדיין גורמת לקבוצה הכי עשירה ועמוקה בעולם להראות כמו קבוצת תחתית מולה ובקושי לגעת בכדור, ובסך הכל השיגה את המטרות שלה, לא להפסיד בברנבאו(משחק בו הייתה רחוקה 8 דקות מניצחון אך נשדדה) ולעלות לגמר ליגת האלופות. מסכים שבגביע קרתה תקלה לא צפויה וריאל איכשהו גנבה ניצחון, זה עדיין לא משנה את התמונה הכללית ואת העובדה שזו לא אותה רמה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:

ריאל לא נראתה כמו קבוצת תחתית. אולי במחצית הראשונה בברנבאו באלופות היא באמת שיחקה יותר מידי הגנתי. כדי לעלות לגמר ברצלונה הייתה צריכה עזרה גדולה מהשופטים. אני לא מתווכח, ברצלונה קבוצה יותר טובה. היא גם רצה שלוש שנים, ריאל עדיין בבנייה. אתה לא חושב שרונאלדו, די מאריה ואוזיל, אם ירוצו 3 שנים ביחד, לא יכולים להשתוות למסי-צ'אבי(וכאן אני חייב להתוודות, השחקן היחיד שאני אוהב בברצלונה)-אינייסטה?
אני לא חושב שיש קבוצה בעולם חוץ מריאל שהייתה משיגה מה שהשיגה בארבעת המפגשים נגדכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:
Red or Dead כתב:

:ROSE:

הכל נכון מלבד ענין הקבוצה העשירה וכו'.
ברצלונה משלמת את שכר השחקנים הגבוהה בעולם (ריאל שניה והיאנקיס שלישית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 01:36 
למען האמת אני חושב שאם תחליף בין מסי ורונאלדו ובין פפ למוריניו, ריאל תהיה אלופת ספרד ואלופת אירופה.
ודי כבר עם הבניה, אפשר לחשוב איזה מסכנה הייתה ריאל לפני שנתיים עם רובן וסניידר ושנה שעברה עם רונאלדו, קאקא והיגוואין.
אז השנה זה אוזיל ודי מריה, ושנה הבאה זה יכול להיות ריברי ופברגאס או כל רכש עצום אחר ועדיין העומק והאיכות בסגל זה לא מה שמבדיל בין הקבוצות. שיטת משחק ולאו מסי.
נ.ב
לא בא להוריד מהערך של צ'אבי ואינייסטה שהם שחקנים מופלאים. אני פשוט חושב שהיחיד שקבוצה כולה משנה את השיטה על מנת לעצור הוא מסי. הוא העוקץ האמיתי(ואל תעלו את נושא הנבחרות כי ספרד ממש לא קטלנית כמו בארסה ובארגנטינה עם מאמן נורמלי, ודייגו הוא לא אחד כזה, אני מאמין שמסי יעשה את מה שהוא עושה בברצלונה, אבל את זה נראה בעתיד)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 02:29 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

אם נעזוב לרגע את העבירות(שלדעתי ברורות), הידיים ברחבה זה הדבר הכי ברור שראיתי. כאילו, אין מה להתווכח על זה, מה שנשאר להתווכח זה כמה כסף הוא קיבל.

רק אחת מהם.
לא כל נגיעת יד ברחבה זה פנדל.
באחד מהם הוא בבירור הסיט את כל הגוף שלו בניסיון להתחמק.

שוב, שיפוט ביזיוני היה במשחק הזה, אבל 2 מצבים מתוך הסרטון הם בוודאות לא פנדל, ועוד אחד גבולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
Red or Dead כתב:

ריאל לא נראתה כמו קבוצת תחתית. אולי במחצית הראשונה בברנבאו באלופות היא באמת שיחקה יותר מידי הגנתי. כדי לעלות לגמר ברצלונה הייתה צריכה עזרה גדולה מהשופטים. אני לא מתווכח, ברצלונה קבוצה יותר טובה. היא גם רצה שלוש שנים, ריאל עדיין בבנייה. אתה לא חושב שרונאלדו, די מאריה ואוזיל, אם ירוצו 3 שנים ביחד, לא יכולים להשתוות למסי-צ'אבי(וכאן אני חייב להתוודות, השחקן היחיד שאני אוהב בברצלונה)-אינייסטה?
אני לא חושב שיש קבוצה בעולם חוץ מריאל שהייתה משיגה מה שהשיגה בארבעת המפגשים נגדכם.

ריאל בבנייה כמו שמכבי בבניה..
או בעברית-ככה לא בונים קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 08:36 
Officer Barbrady כתב:

א. בשורה התחתונה ברצלונה קופחה נגד ארסנל וללא טעויות שיפוט, הסיפור היה נגמר כבר בלונדון. למרות הטעות הקשה (ולשרוק אופסייד לשחקן מול שער ריק, כשהוא עומד מטר מאחורי השחקן המוסר, זו לא עוד טעות, זו הטעות הכי קשה מכל הטעויות בעד ברצלונה), לא שמעת אף כלי תקשורת שהראה את זה בכלל ולא שמעת את ברצלונה בוכים על זה. אם ברצלונה היו גם בוכים על כל טעות נגדם, אז לא היה עולה השקר הזה שברצלונה צריכה שופטים כדי להצליח. רק במפגש אחד (נגד צ'לסי), השופטים השפיעו על זהות העולה. בכל יתר המקרים, הטעויות היו מינוריות וברצלונה עלתה בצדק.
ב. אני חייב לציין שכל מי שמנפח כאן את האדום לואן-פרסי, הוא צבוע, אבל מה זה צבוע. הרי כשקבוצות קטנות באות לבלומפילד ומבזבזות זמן, כולנו שורקים ומתרעמים על השיפוט ובכל עיכוב קטן, אנחנו מקללים את השופט שיוציא צהוב. במשחק הזה ארסנל שיחקה כמו קבוצה קטנה וביזבזה זמן עוד לפני האדום. 95,000 איש שרקו בוז ולחצו על השופט כבר הרבה לפני האדום, כששחקני ארסנל ביזבזו זמן (בגול של ארסנל שחקן שלהם בעט את הכדור ליציע). אם זה היה קורה להפועל, במצב שאנחנו צריכים גול, כולם פה, ללא יוצא מן הכלל, היו קופצים על השופט ודורשים שיוציא צהוב שני ואח"כ גם מצדיקים אותו. אף אחד לא היה אומר שהשחקן לא שמע ושזה הורס את המשחק. ומי שטוען אחרת, הוא שקרן בן שקרן. ובראיה אובייקטיבית, האדום הזה מוגזם לחלוטין, שלא יהיה ספק, אבל כולנו כאן אוהדי כדורגל ואנחנו יודעים שהאדום הזה לא הגיע סתם משום מקום וזה קורה הרבה במשחקים של קבוצה גדולה מול קבוצה קטנה.
ג. ראיתי רק היום את הגול שפסלו (כביכול) לריאל שלשום והטענות להצגה של מסצ'ראנו. לא יודע על איזו הצגה אתם מדברים. שחקן התיאטרון הטוב בעולם לא יכול ליפול ככה. מה שכן, הפאול היה צריך להישרק לטובת ריאל ולא להיפך. בכל מקרה, אני לא יודע אם השופט יכול לתת המשך לפאול על מסצ'ראנו, שנעשה בעקבות פאול על רונאלדו. הרי אם רונאלדו היה מוכשל ואז בנפילה היה מעיף את הכדור עם היד לכיון הגיוואין, אז השופט היה נותן למשחק להמשיך? מה פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 11:53 
Officer Barbrady כתב:

אני חושב שהמשפט שדרוגבה אמר בסיום מסכם את המשחק הזה בצורה הטובה ביותר - It's a fucking disgrace.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
כמה אירוני שזה שפתח את האשכול אוהד ריאל מדריד שכמעט הפסידה בכל ארבעת המפגשים :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 14:27 
מוריניו בחר בטקטיקה מוצלחת של סגירה באמצע ומתפרצות נגד ברצלונה. כדי לבצע את זה הוא השחקנים שלו היו צריכים להיות אגרסיווים ולעיתים ברוטלים. הטקטיקה הזאת עובדת כאשר השופטים לא שורקים את כל הצהובים והאדומים שיש. היא לא עובדת שהם כן שורקים או שורקים יותר מדי.
במשחק הליגה השיפוט היה מאוזן, וריאל הצליחה לסחוט תיקו.
במשחק הגביע השופט שכח את הצהובים שלו בבית במחצית הראשונה אותה ריאל היתה צריכה לסיים עם תשעה שחקנים.
במשחק ליגת האלופות הראשון השופט הוציא אדום אחד שהיה גבולי (גלישה עם הפקקים קדימה) ולא הוציא שניים אחרים.
ובמשחק ליגת האלופות השני, נעשו טעויות שיפוט נגד ריאל, אבל הצהובים גם לא הוצאו כפי שהיה ראוי.
בסה"כ מוריניו שהתבכיין על השיפוט עוד לפני שהתחילה סדרת ארבעת המשחקים, השיג את מבוקשו רק בגביע, שבו הוא באמת קיבל שיפוט שאיפשר לשחקנים שלו לכסח בלי הכרה. בשאר המשחקים, השחקנים שלו קיבלו בסה"כ פחות או יותר את כמות הצהובים והאדומים שהגיעו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
וולטון היה שם את זה כתב:
מוריניו בחר בטקטיקה מוצלחת של סגירה באמצע ומתפרצות נגד ברצלונה. כדי לבצע את זה הוא השחקנים שלו היו צריכים להיות אגרסיווים ולעיתים ברוטלים. הטקטיקה הזאת עובדת כאשר השופטים לא שורקים את כל הצהובים והאדומים שיש. היא לא עובדת שהם כן שורקים או שורקים יותר מדי.
במשחק הליגה השיפוט היה מאוזן, וריאל הצליחה לסחוט תיקו.
במשחק הגביע השופט שכח את הצהובים שלו בבית במחצית הראשונה אותה ריאל היתה צריכה לסיים עם תשעה שחקנים.
במשחק ליגת האלופות הראשון השופט הוציא אדום אחד שהיה גבולי (גלישה עם הפקקים קדימה) ולא הוציא שניים אחרים.
ובמשחק ליגת האלופות השני, נעשו טעויות שיפוט נגד ריאל, אבל הצהובים גם לא הוצאו כפי שהיה ראוי.
בסה"כ מוריניו שהתבכיין על השיפוט עוד לפני שהתחילה סדרת ארבעת המשחקים, השיג את מבוקשו רק בגביע, שבו הוא באמת קיבל שיפוט שאיפשר לשחקנים שלו לכסח בלי הכרה. בשאר המשחקים, השחקנים שלו קיבלו בסה"כ פחות או יותר את כמות הצהובים והאדומים שהגיעו להם.

ואם שחקני ברצלונה המטונפים היו מקבלים צהובים על חצי מההצגות שלהם, הם היו מסיימים כל משחק עם ארבעה אדומים לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 14:52 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

הימור שלי: 2 ניצחונות לריאל(ליגה ואלופות), תיקו(אלופות בקאמפ נואו) והפסד בגמר גביע.

:SMOKE:
(סחטיין על הX בקמפ נואו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 16:55 
גיא האדום כתב:
טיש כתב:
"מבחינת כדורגל" ריאל בד"כ עסוקה בנסיונות לעבור את החצי או לגעת קצת בכדור.

רק שבלי "לגעת בכדור" היא הבקיעה לברצלונה שלושה שערים שנחשבו ועוד אחד שנשדד אתמול בהצגה של מסטרנו וברצלונה, בלי שערוריית האדום וההצגה של אלבז במשחק הקודם, הבקיעה שני שערים בשלושה משחקים ו60 דקות. "מבחינת כדורגל" אחוזי ההחזקה בכדור לא מעניינים.

בעיטות לשער, מצבי הבקעה ונוכחות ברחבה נחשבים?
שערים של גארביץ טיים נחשבים?
כי לפחות האחרון היה כזה.
שערי שיוויון שהם בדיוק כמו שערי הפסד נחשבים?
כי בשני המקרים ה 1-1 היה משול להפסד.
אני לא אוהד ברצלונה ובכלל בכדורגל העולמי אין לי ממש קבוצות אהודות, הפועל זה מספיק ברוך השם...
בכל מקרה כצופה מהצד אין מה לעשות זה פשוט תענוג לראות אותם והם עולים על ריאל וכנראה על כל קבוצה בכל פרמטר.
זה שאפשר לבוא לסגור, לשחק אגרסיבי ולנסות לקלקל זה בסדר, זה לגיטימי אבל זה כנראה עדיין לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 95&lang=HE

אופ"א בדיחה :LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 20:31 
לא רק השופטים.
גם אופ"א עצמה תגן על הקבוצה הזאת ללא פשרות.
תזכורת לביזיון אחר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3958390,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 20:43 
Officer Barbrady כתב:

אולי.
אבל איכשהו העיסוק בהתנהלות של מוריניו לא קיים כמעט בשיח. אני חושב שהוא עשה לעצמו נזק גדול שעוד קשה לאמוד אותו (לא במקרה הספציפי אלא בכל התקופה האחרונה)

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 06 מאי 2011, 20:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: