תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן נתן,אלי גוטמן לקח
הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 11:45 
שחר כתב:
joshsoos כתב:
סבבה, תמצא מאמנים בעולם, שלא איבדו את העבודה שלהם אחרי שניה וחצי בגלל איך שהם מדברים ומתנהגים?
ישראל באמת זה לא מקום להשוואה, וניתן למצוא כל מיני שלמה שרפים.

כן בטח, אני רק אלך לחפש מאמנים בעולם לפי האיפיונים שמתאימים לך כדי להלחם באג'נדות המטופשות שלך.
יש לך עוד משימות בשבילי? לכתוב מאמר? להביא יוטיובים של הביצועים של יובל אבידור? דריבלים של שכטר חסר הטכניקה?

בלה בלה בלה, לך תחפש במילון מה זה 50/50

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 11:47 
EISEN כתב:
joshsoos כתב:
לינץ'? גוטמן? אולי ההיפך, מאות הודעות "להחתים אותו לכל החיים" לא משנה מה הוא יעשה. המעטים שמעיזים לבקר אותו מוקעים שמי שיש להם משהו נגדו באופן אישי ( כיאה לאוהדי הפועל ה'סובלניים' ). איזה כיף לו שיש לו כאלה אוהדים צייתנים.

לא צריך להיות כזה חד בשביל לראות שאתה לא מת עליו בלשון המעטה, גם בתור מאמן וגם באופן אישי.
אני הראשון שיגיד שמאז ההתקף לב הוא לא פוגע, ואני מסכים שההתנהלות שלו לא נכונה,
אבל יש פה עכשיו יותר אווירה של לינץ' מאשר של ביקורת עניינית.
תן לי כל שנה לרוץ לאליפות מול חיפה, שנה אנחנו ניקח ושנה הם.
אי אפשר להתעלם מהעובדות שהמאמן הזה הציל אותנו מירידה, הביא אותנו למקום ראשון בשלב הבתים של הליגה האירופית, היה אחראי לקבוצה הטובה ביותר של הפועל שאני ראיתי אי פעם, ובאמתחתו גם דאבל ועליה לצ'מפיונס.
גם פרגוסון לא לוקח אליפות עם מנצ'סטר כל שנה, וכן, אני משווה בין השניים.
גוטמן להפועל הוא כסר אלכס למנצ'סטר, וגם סר אלכס הוא פוליטיקאי וגנב דעת לא קטן.

אתה אומר שגוטמן הוא טינופת? בוא נזרום ונניח שכן. עדיין אני מעדיף בעמדה הזאת טינופת, על פני בן אדם נחמד כמו ניר לוין, שכשהוא אימן אותנו נראינו אובדי עצות באופן קבוע.

ודבר אחרון - לא מבין מה הזלזול הזה באלישע לוי.

אני אומר שגוטמן הוא מאמן בינוני, פוליטקאי וגנב דעת, אני אומר שעם הסגל הזה כל מאמן צריך להתחרות על אליפות וגם להיות במקום הראשון בהפרש ניכר ממכבי חיפה( את זה אומר גם כמעט כל אוהד של מכבי חיפה שאני מכיר ).
ואם אתה אומר שפרגוסון הוא כזה ואם אתה משווה אותו באיזה שהיא צורה לגוטמן, סלח לי, אבל שכחת את הכדורים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 11:50 
ומעניין ששחקנים בהפועל חושבים גם שמה שהוא אמר זה בזיון, איזה בזיון שאף אחד לא סיפר להם שזו כולה אג'נדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 11:58 
joshsoos כתב:
ומעניין ששחקנים בהפועל חושבים גם שמה שהוא אמר זה בזיון, איזה בזיון שאף אחד לא סיפר להם שזו כולה אג'נדה.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1226623.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
EISEN כתב:
joshsoos כתב:
לינץ'? גוטמן? אולי ההיפך, מאות הודעות "להחתים אותו לכל החיים" לא משנה מה הוא יעשה. המעטים שמעיזים לבקר אותו מוקעים שמי שיש להם משהו נגדו באופן אישי ( כיאה לאוהדי הפועל ה'סובלניים' ). איזה כיף לו שיש לו כאלה אוהדים צייתנים.

לא צריך להיות כזה חד בשביל לראות שאתה לא מת עליו בלשון המעטה, גם בתור מאמן וגם באופן אישי.
אני הראשון שיגיד שמאז ההתקף לב הוא לא פוגע, ואני מסכים שההתנהלות שלו לא נכונה,
אבל יש פה עכשיו יותר אווירה של לינץ' מאשר של ביקורת עניינית.
תן לי כל שנה לרוץ לאליפות מול חיפה, שנה אנחנו ניקח ושנה הם.
אי אפשר להתעלם מהעובדות שהמאמן הזה הציל אותנו מירידה, הביא אותנו למקום ראשון בשלב הבתים של הליגה האירופית, היה אחראי לקבוצה הטובה ביותר של הפועל שאני ראיתי אי פעם, ובאמתחתו גם דאבל ועליה לצ'מפיונס.
גם פרגוסון לא לוקח אליפות עם מנצ'סטר כל שנה, וכן, אני משווה בין השניים.
גוטמן להפועל הוא כסר אלכס למנצ'סטר, וגם סר אלכס הוא פוליטיקאי וגנב דעת לא קטן.

אתה אומר שגוטמן הוא טינופת? בוא נזרום ונניח שכן. עדיין אני מעדיף בעמדה הזאת טינופת, על פני בן אדם נחמד כמו ניר לוין, שכשהוא אימן אותנו נראינו אובדי עצות באופן קבוע.

ודבר אחרון - לא מבין מה הזלזול הזה באלישע לוי.

אני אומר שגוטמן הוא מאמן בינוני, פוליטקאי וגנב דעת, אני אומר שעם הסגל הזה כל מאמן צריך להתחרות על אליפות וגם להיות במקום הראשון בהפרש ניכר ממכבי חיפה( את זה אומר גם כמעט כל אוהד של מכבי חיפה שאני מכיר ).
ואם אתה אומר שפרגוסון הוא כזה ואם אתה משווה אותו באיזה שהיא צורה לגוטמן, סלח לי, אבל שכחת את הכדורים...

נראה לי שהבנת את ההשוואה.
מאמן שבונה קבוצה שרואים עליה את טביעת האצבע שלו.
ברור שזה לא אחד לאחד, גוטמן הוא לא פרגוסון כמו שהפועל אף פעם לא תהיה מנצ'סטר.
ועוד פעם - אני מסכים שהשנה אנחנו נראים רע, וגם ולגוטמן יש חלק בכך, אבל אי אפשר לבוא ולבטל את כל מה שהוא עשה בהפועל מאז שהוא הגיע.
לגבי הכדורים אתה צודק, היום זה באמת יום חופש מהריטלין, אבל אין לזה השפעה על דעתי על גוטמן :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 14:13 
שחקנים שרמוטות,המאמן טעה מאד בהרכב שהוא עלה איתו,עדיין רובם נתנו 40 % לחימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 14:48 
הצהרותיו של גוטמן לא במקום. שגיאה שכנראה מסירה את הרסן מאותם השחקנים שסופרים את הימים עד ליציאה לחו"ל. דיבורים כאלה לא סוף העולם. שחקנים מקצועים ששואפים לשחק בחו"ל, כדאי להם להתרגל לביקורת פומבית עוד יותר קטלנית של המנהלים כאשר משהו לא יילך על המגרש. יחד עם זאת, עצם העובדה שהשחקנים מרשים לעצמם לקשקש ו"להחזיר" למאמן אומר הכל:
אין הנהלה שמשליטה סדר (שי, זהבי וידין ניהלו שביתה איטלקית תוך כדי מו"מ על שדרוג חוזהים) ואין מאמן שמפסיק את הברברת. מה שמקבלים כעת זו התוצאה של מועדון בלי ניהול מרכזי. לא הבוסים ולא המאמן שולטים בו.

לא מזמן מישהו רצה לדרג את המאמנים הטובים של הפועל ת"א במשך הזמן. כתבתי (לא רק אני) שהכריש היה מספר אחד. לא רק בגלל הידע המקצועי העצום שלו, בגלל שבמקום שלא היתה הנהלה הוא היה ההנהלה. הוא דאג לתשלום משכורות של החשנקים, הוא נלחם את מלחמתם של שחקנים מול בית ברנר, הוא טיפל בשוררים, הוא היה הפסיכולוג הראשי ובלם כל ברדק בפתח חדרי הלבשה. אחריו לפי דעתי, קשטן. קשטן ידע לבנות סביב הסגל מרחב מוגן. אין יוצא ואין בא.
גוטמן בנקודה הזו, הצליח פחות.
אינני רואה בנוף של הכודרגל הישראלי, מאמן אחר שיצליח יותר מגוטמן במשימה הזו: לסדר את הבלאגן הניהולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: