תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן נתן,אלי גוטמן לקח
הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 01:42 
סמל אישי של המשתמש
שער שדה זאת גם סיסמא כי העבירות שגמרו לפנדלים עצרו שערי שדה בטוחים.
אולי הרבה קבוצות למדו את השיטה שלנו, אבל אתה עדיין הקבוצה עם הכי הרבה שערים בליגה. מאמן כדורגל הוא לא מאמן כדורסל, הוא לא עד כדי כך משפיע על המשחק כמו השחקנים. מה הוא יכול לעשות כשהשחקנים לא זזים על המגרש? כשהחלוץ שלו הולך עם הראש בקיר והקשרים מפסיקים להניע כדור ושולחים כדורים ארוכים ללא כתובת?
כמה פעמים פורסם שהוא צועק באימונים על שחקנים על כך שהם לא מניעים כדור ושולחים כדורים ארוכים? וכאן נכנס גם הקטע של אבוקסיס, שלדעתי חירב בצורה מושלמת את צורת המשחק של הפועל. גוטמן דיבר גם בשבוע שעבר על שחקנים של יודעים לחזור לעמדות שלהם. כי מה לעשות, השחקנים עברו חודש וחצי אצל מאמן שלא יודע כלום מהחיים שלו. להעמיד קבוצה שמסתמכת על הנעת כדור זה קשה, אסור לשחוק את העמידה של השחקנים על המגרש ואת החזרה שלהם לעמדות. זה בידיוק מה שאבוקסיס עשה, ועכשיו אנחנו קוצרים את פירות האימון שלו. אי אפשר לפרק צורת משחק של קבוצה ואז לבכות שבאמצע העונה, עם כל העומס והפציעות, היא לא חוזרת אליה.
ולא רק נגד ב"ש בחוץ הצגנו כדורגל טוב, אלא גם במשחקים נגד עכו, הפועל חיפה(ולא משנה שבן שאנן נתן הצגה טובה), הפועל ר"ג והפועל פ"ת. גם נגד סכנין הצגנו משחק טוב.
אם הייתה לנו הנהלה נורמלית, שחקנים לא היו מסכמים בקבוצות אחרות והראש שלהם היה נשאר במאבק האליפות. כי מה אתה צריך להתאמץ אם אתה חתום בליגה הגרמנית/צרפתית/פורטוגלית/רוסית? איזה מחוייבות יש לך לקבוצה כשכבר הכינו לך חולצה עם הסמל של הקבוצה שתשחק אצלה בעונה הבאה?
נכון, גם אלי לא מושלם, אבל בסטנדרטים שלנו הוא גאון. אולי יש לו גם קצת פוליטיקות(אגב, אם שחקן מהמר, ואני לא אומר שהוא מהמר, זה גם פוליטיקה?), אבל זה רק עושה אותו אנושי.
אם אני הבעלים אני מחתים אותו ל20 שנה הבאות, וזאת לא סיסמא.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 02:00 
אף אחד משלושת הפנדלים שנשרקו לטובתנו לא מנע שער שדה ודאי, זה דבר ראשון.
דבר שני, אני לא מסכים איתך בנוגע להשפעת המאמן. מצד אחד אתה מאדיר את גוטמן על מה שעשה מהקבוצה ונכנס באבוקסיס על חודש וחצי(שבו היה ה4-1 על חיפה וה3-0 על ב"ש), מצד שני אתה רושם "מה כבר הוא יכול לעשות כשהם לא זזים".
חוץ מזה שזו התממות להגיד שעד המשחק מול נתניה שלפניו אלי קיבל התקף לב הקבוצה נראתה כ"כ טוב.
אז התנועה של השחקנים שלנו בחלק הקדמי לא מספיק טובה(כמה בולט שאלרואי, ערן ומהראן[ועומרי אבל זו פחות חוכמה] הם השחקנים שעושים את התנועה הכי טובה ונכונה בקבוצה) וזה חלק של מאמן.
והרמות לשום מקום במקום משחק על הקרקע זה חלק של מאמן.
מאמן הוא חלק עצום מהקבוצה והעונה אלי גוטמן עם כל ההערכה עושה יותר מדי פאשלות. אם בעבר הוא הוציא מהקבוצה הרבה יותר ממה שהיה לה לתת היום הוא לא ממצה 70% מהפוטנציאל שלה וזה בסופו של דבר עולה באליפות.
את ההנהלה אני מתעב בדיוק כמוך אבל לא מאמין שיש השפעה מקצועית כ"כ גדולה וזה סתם תירוץ(שוב, עד אתמול היינו ראשונים, ולא היה שחקן שהיה אתמול ולא רצה להתאמץ או לנצח).
ואם שחקן מהמר שיעוף מהקבוצה או מהסגל. לא יכול להיות שהוא בסגל באופן קבוע, משחק מדי פעם ותמיד עולה ברמתו על השחקן השני בעמדה, ובמיוחד בשלושת השבועות האחרונים כשהיה המצטיין בהפועל, ואז מודח מההרכב ללא סיבה נראית לעין.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 02:31 
יש הבדל בין לנהל ארגון ברגעים "רגילים" לבין לנהל ארגון בעת משבר. מה שהיה בהפועל ת"א העונה דורש יכולת של ניהול משברים.
אלי גוטמן היה צריך להתמודד עם מצב שונה לחלוטין לעומת אשתקד. העונה היו פציעות רבות (שכטר, לאלה, אניימה, דדי), ההנהלה שדרה בלאגן, שחקנים ניהלו מו"מ תוך כדי הפגנות כח נגד הקבוצה (שי, זהבי, ידין), דאגלס עזב, הקבוצה למדה להבין איך מתמודדים עם תופעת "ליגת האלופות", שחקנים ניהלו מגעים למעבר לחו"ל תוך כדי עונה (שכטר, זהבי, אניימה, בונדר), אלי גוטמן חלה.
להשוות את העונה לעונה הקודמת לא נכון. הפועל ת"א אשתקד היה בגדר גן עדן. העונה הזו היא רצף בלתי פוסק של מכשולים.
במבחן הזה אלי גוטמן בקושי רב החזיק את המושכות. מאמן אחר, דרור קשטן כן ידע לבנות חומה בצורה ברגעים של התרופפות המשמעת או חולשה ניהולית של הבוסים. גוטמן לא הצליח במשימה הזו. לבוא ולקטול אותו בעונה כה מורכבת לא נכון לפי דעתי. גוטמן תרם רבות למצב בגלל חוסר יכולתו להשליט סדר ומשמעת מהרגע הראשון. כשל גם בקטע של בחירת זרים (לא הביא קשר אחורי ראוי).
מעבר לשבחון כן או לא, גוטמן התמודד העונה עם מצב משברי שסיבך גם אותו. עצם העובדה שאנו נמצאים במקום השני וחצי גמר גביע, אומר שלמרות כל הברדק גוטמן עבר את המבחן הזה בקושי רב אבל עבר או עובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 06:11 
עם כל הכבוד הרי שבחודש וחצי של אבוקסיס נראינו הרבה יותר טוב מאשר מאז חזרתו של גוטמן
סתם ככה בשביל הרקורד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 06:33 
לא מדויק, נראינו רע נגד חיפה וניצחנו, בית"ר הפסדנו במשחק מדכא של השחקנים. את הגאון אבוקסיס נקבל במנות גדושות בעונה הבאה לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 06:43 
תן לי כל שבוע להיראות רע ולנצח את חיפה 4-1
נגד ביתר באמת נראינו רע אבל נגד חיפה שלשום לא נראינו בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 07:17 
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
וואלה, עכשיו גם אני עובר על כל הראיונות אחרי המשחק ואיזה זבל של אדם אדון גוטמן, כרגיל אין לו שמץ של כבוד לשחקנים שלו ומפיל עליהם הכל. על עצמו הוא לא יודע להגיד שטעה, הכל זה השחקנים שעלו בלי מוטיבציה+ציון שמות ספציפיים. ואנשים עוד תוהים למה נכתב שהוא אדם קטן, כאילו שצריך דוגמאות אישיות ( שיש למכביר ) ולא צריך פשוט להסתכל במציאות נכוחה. גונב דעת מגעיל. יאללה, קח אליפות ועוף מפה.

עזוב את הדיון על גוטמן, השחקנים חסיני ביקורת? אנחנו מאבדים את זה עם הליטופים לשחקנים. הוא היה עדין מאוד בהתיחסות שלו לחבורה המדכאת של אתמול.
ומה עדיף שיגיד את המנטרה "אחריות עלי"? תעשה לי טובה, נמני רשם על זה פטנט, זה שיא הכלום שמאמן יכול לומר אחרי הפסד - "אני אשם" וואלה, חשבתי שהזיהום אוויר מהטכני אשם. גוטמן אולי בן אדם טינופת ויש הרבה עדויות, אבל לי זה אף פעם לא הזיז יותר מדי אופי של מאמן, אני לא חבר שלו, ושחקנים הצליחו לספק קבלות תחת שנות האימון שלו. העונה הזאת חוץ מהצ'מפיונס הוא החזיק מערכת רקובה עד הדקה ה90, זה גם משהו.

איפה הורדתי מאחריות השחקנים? בכל מקום כתבתי שהעונה האחריות היא גם שלהם ושל ההנהלה.
ואתה באמת חושב שאכפת לי אם הוא או מישהו במועדון טינופת בזמנו הפרטי? אכפת לי רק ממה שקורה במועדון בפועל. אם גוטמן היה עדין בקשר לשחקנים ( והוא לא היה, הבן אדם כהרגלו הלך לתקשורת ולכלך ) אז השחקנים היו עדינים בקשר לתפקוד שלו. יש מאות קבוצות באירופה, לך תחפש שם מאמנים שמדברים על שחקנים בתקשורת. האופי שלו משפיע על מה שקורה בהפועל, זה הדבר היחיד שמעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 07:19 
גם עם גוטמן בסיבוב הראשון שניצחת שיחקנו רע מאוד וניצחנן, אז עדיף להיות בכושר ולהפסיד לפעמים, כי הבלוף ניגמר מתישהו. הלינץ׳ שגוטמן עובר חורג מפרופורציות כיאה למדינה בה אנו חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 07:23 
לינץ'? גוטמן? אולי ההיפך, מאות הודעות "להחתים אותו לכל החיים" לא משנה מה הוא יעשה. המעטים שמעיזים לבקר אותו מוקעים שמי שיש להם משהו נגדו באופן אישי ( כיאה לאוהדי הפועל ה'סובלניים' ). איזה כיף לו שיש לו כאלה אוהדים צייתנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 07:25 
joshsoos כתב:
לינץ'? גוטמן? אולי ההיפך, מאות הודעות "להחתים אותו לכל החיים" לא משנה מה הוא יעשה. המעטים שמעיזים לבקר אותו מוקעים שמי שיש להם משהו נגדו באופן אישי ( כיאה לאוהדי הפועל ה'סובלניים' ). איזה כיף לו שיש לו כאלה אוהדים צייתנים.

הוא ברוויח את זה ביושר.
אני לא אוהב את העיניים היפות שלו, אתה יודע.
הוא משדרג שחקנים, מוציא מהם יותר, ובסה"כ מוביל את הקבוצה בצורה יפה וטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 07:29 
קומוניסים כתב:
joshsoos כתב:

הוא ברוויח את זה ביושר.

עוד תדמית. אז מה, אלישע לוי קידם את מסיללה? את רפאלוב? את קינן? טשיירה? כיאל? פחחח בריבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 07:31 
joshsoos כתב:

התקשורת שמפרקת אותו על רקע אישי, האוהדים מבקרים בצורה ענינית ומקצועית ברוב המקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 07:45 
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:

התקשורת שמפרקת אותו על רקע אישי, האוהדים מבקרים בצורה ענינית ומקצועית ברוב המקרים.

איפה התקשורת פירקה אותו על רקע אישי, בחייאת... אתמול כתבו כי זה משחק עונה והוא עשה מה שעשה, אבל מתי כתבו על איך הפועל נראית בחודשים האחרונים בהקשר של גוטמן? להיפך, במוקד היו שחקנים שונים שתמיד נשמע כלפיהם טענות מ'גורמים שונים במועדון' וההנהלה.
ואיזה מבקרים אותו פה ואיזה נעליים. מקסימום מדובר ב- "אני סומך עליו בעיניים עצומות", "לא מבין אותו, אבל עדיין להחתים לכל החיים :HEART2: ". על זה שהוא עולה עם בונדר ועם שי וידין באמצע וגומר את המשחק אנשים כבר עלו, אבל זה לא מוביל לשום ביקורת רצינית במגרש, ולא מההנהלה. באים בטענות לשחקנים ולא למי שמרכיב אותם, ומשתמש בפוליטיקות שלו. רבאק, כמה אנשים כאן כתבו נגד זה שהוא ביקר את השחקנים בפומבי? זה אקט נבזי ומשפיל וכאן שום מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 07:48 
joshsoos כתב:
קומוניסים כתב:
joshsoos כתב:

הוא ברוויח את זה ביושר.

עוד תדמית. אז מה, אלישע לוי קידם את מסיללה? את רפאלוב? את קינן? טשיירה? כיאל? פחחח בריבוע.

אני לא חסיד של אלישע. ממש לא. אבל את המעט שיש לו איא אפשר לקחת לו.
רפאלוב היה שחקן שקברו אותו כבר. כנ"ל ארבייטמן וגם יניב קטן שאחרי טראומת רוני לוי כמעט עזב.

אלישע הוא איש של אנשים שכנראה (סטטיסטית...) מצליח להגיע לשחקנים בצורה קצת שונה ועובר חלק מהם זה עושה הבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 08:00 
אוגוסטוס היל כתב:
joshsoos כתב:
קומוניסים כתב:
joshsoos כתב:

הוא ברוויח את זה ביושר.

אני לא חסיד של אלישע. ממש לא. אבל את המעט שיש לו איא אפשר לקחת לו.
רפאלוב היה שחקן שקברו אותו כבר. כנ"ל ארבייטמן וגם יניב קטן שאחרי טראומת רוני לוי כמעט עזב.

אלישע הוא איש של אנשים שכנראה (סטטיסטית...) מצליח להגיע לשחקנים בצורה קצת שונה ועובר חלק מהם זה עושה הבדל.

אלישע הוא בובה. לא מקדם שחקנים, לא מקדם שום דבר. בובה. מערכי הקבוצה הם של דרסיליה, רכש זר זה פינילה, רכש מקומי החלטה של הבוס, הרכב נקבע עפ"י שיקולים של כלל המעורבים, ביניהם הקפטן ונשיא המועדון. בשביל זה הביאו אותו אחרי רוני לוי, כי המועדון היה בטראומה אמיתית, הפסיכופט ההוא הרס את כל התשתיות ורוב השחקנים רצו לעזוב. שיהיה בובה ושיהיה שקט, יענקלה לא חלם אפילו על אליפות בעונה הראשונה שלו...
אלישע לא אחראי לכן לקידום של השחקנים האלה, מעבר לכך שבואו תרם שקט למועדון. פיזית במגרש, שחקנים טובים הם שחקנים טובים, ואם המערך שמשחקים בו מתאים זה גם עוזר. אני בהחלט נותן את הקרדיט על שכטר לגוטמן, והעבודה של דה סילבה בעונה השניה גם, אבל מעבר לכך לא רואה איך הוא עצמו קידם מישהו, ובמקרים מסויימים גם הרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 08:30 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:

איפה התקשורת פירקה אותו על רקע אישי, בחייאת... אתמול כתבו כי זה משחק עונה והוא עשה מה שעשה, אבל מתי כתבו על איך הפועל נראית בחודשים האחרונים בהקשר של גוטמן? להיפך, במוקד היו שחקנים שונים שתמיד נשמע כלפיהם טענות מ'גורמים שונים במועדון' וההנהלה.
ואיזה מבקרים אותו פה ואיזה נעליים. מקסימום מדובר ב- "אני סומך עליו בעיניים עצומות", "לא מבין אותו, אבל עדיין להחתים לכל החיים :HEART2: ". על זה שהוא עולה עם בונדר ועם שי וידין באמצע וגומר את המשחק אנשים כבר עלו, אבל זה לא מוביל לשום ביקורת רצינית במגרש, ולא מההנהלה. באים בטענות לשחקנים ולא למי שמרכיב אותם, ומשתמש בפוליטיקות שלו. רבאק, כמה אנשים כאן כתבו נגד זה שהוא ביקר את השחקנים בפומבי? זה אקט נבזי ומשפיל וכאן שום מילה.

מה הוא כבר אמר? שלשחקנים אין מוטיבציה? השיב על השאלה למה עלה עם בונדר ולא קנדה. נורא ואיום, ביקר את השחקנים בפומבי, טישו ודמעות, מסכנים כפרה עליהם.אני לא מבין ממה אתה כל כך מזועזע. כן השחקנים אשמים החוסר חשק שלהם ומחסור באיכפתיות זועק לשמים, גוטמן אשם? ברור זה לא מסיר אחריות מהשחקנים. וענין הביקורת והאוהדים, את ילדי הלבבות פרחים אני מבין, רוב האוהדים שעברו רילומטראז׳ עם הפועל יודעים לבקר ענינית, לפחות זה מה שאני מרגיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
בושה שיש הודעה כזו שיוצאת נגד המאמן.
כן אפשר לבקר אותו אבל איפה זה יושב במאזניים של מה שנתן לעומת המשחק הספציפי הזה?
הריי אם טוטו כובש בדקות הראשונות ואנחנו מנצחים את המשחק פתאום ההודעה הזו לא רלוונטית!!!
תפסיקו לבלבל את הב**ים , המאמן הכי מתאים לנו בעולם והלוואי שיסכים לחתום אצלנו לעוד הרבה מאוד שנים
איך אפשר לשכוח את כל מה שעשה ? היינו קבוצה לפני שלוש שנים?
המאמן הזה עושה פלאים עם כל התחלואים בקבוצה הזו , כל אחד אחר כבר היה נשבר מזמן
הוא קיבל התקיף לב מהנעשה אצלנו , מישהו חושב על זה ברגע שמעלה את הטענה שהוא העז להעלות את בונדר ושבחון
הוא המאמן ומה שהוא מחליט עם הצוות שלו לעשות זה קדוש
כשהולך כולם נהנים , כשלא הולך פתאום יוצאים מהחורים - חכמים אחרי מעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 08:43 
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:

מה הוא כבר אמר? שלשחקנים אין מוטיבציה? השיב על השאלה למה עלה עם בונדר ולא קנדה. נורא ואיום, ביקר את השחקנים בפומבי, טישו ודמעות, מסכנים כפרה עליהם.אני לא מבין ממה אתה כל כך מזועזע. כן השחקנים אשמים החוסר חשק שלהם ומחסור באיכפתיות זועק לשמים, גוטמן אשם? ברור זה לא מסיר אחריות מהשחקנים. וענין הביקורת והאוהדים, את ילדי הלבבות פרחים אני מבין, רוב האוהדים שעברו רילומטראז׳ עם הפועל יודעים לבקר ענינית, לפחות זה מה שאני מרגיש.

על בונדר, ועל זהבי ועל מוטיבציה ומה שרק בא לו. גוטמן קלאסי, משיל אחריות ומעביר אותה לאחרים. תמצא לי כמה מאמנים בארץ או בעולם מדברים ככה, צ'ימפ. ביקורת על שחקנים נאמרת לשחקנים ( וצריכה להיאמר, שלא יהיה ספק, כמו שצריכה להיאמר למאמן ע"י ההנהלה )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 09:15 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:

על בונדר, ועל זהבי ועל מוטיבציה ומה שרק בא לו. גוטמן קלאסי, משיל אחריות ומעביר אותה לאחרים. תמצא לי כמה מאמנים בארץ או בעולם מדברים ככה, צ'ימפ. ביקורת על שחקנים נאמרת לשחקנים ( וצריכה להיאמר, שלא יהיה ספק, כמו שצריכה להיאמר למאמן ע"י ההנהלה )

בדקתי, חפרתי במשך 5 דקות תמימות בגוגל על מאמנים בחו"ל, ולא מצאתי דוגמא לעוד מאמנים שיוצאים על השחקנים שלהם באופן פומבי. והדוגמא היחידה שמצאתי זה חברינו רוי קין שיצא על השחקנים שלו וקיבל את המאמר הלא מחמיא הבא - http://www.soccer-ireland.com/saipan/ro ... walker.htm
:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 09:27 
2 דקות גוגל

http://192.118.73.5/hasite/pages/ShArt. ... ntrassID=8

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/175/061.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502377,00.html
אלישע!!!
http://newsport.co.il/?CategoryID=283&ArticleID=1322
http://www.ashdodnet.com/%D7%9B%D7%AA%D ... 7%AA/20822

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3345731,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 09:35 
דווקא ההתבטאויות אחרי המשחק לא אופייניות לגוטמן. לא זכורים לי עוד מקרים כאלו העונה.

במקרה הזה, ההתבטאויות שלו לא היו במקום, ובצדק השחקנים כועסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 09:39 
וואו, עדויות אחת אחת!!
שום שבכלל לא דיבר לתקשורת, מלמיליאן וגרגורי הכושלים שפוטרו, אלישע שלא ביקר אף אחד אישית, ולה גואן שמישהו שאמון כל כך על מה שקורה בחו"ל היה מתבייש להביא את הדוגמא שלו ( אלא אם הנושא הוא מאמנים פסיכופטים שמסתכסכים עם כל מה שזז, יוצאים נגד שחקנים ומועפים בבעיטה חזרה לצרפת ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 09:41 
joshsoos כתב:
וואו, עדויות אחת אחת!!
שום שבכלל לא דיבר לתקשורת, מלמיליאן וגרגורי הכושלים שפוטרו, אלישע שלא ביקר אף אחד אישית, ולה גואן שמישהו שאמון כל כך על מה שקורה בחו"ל היה מתבייש להביא את הדוגמא שלו ( אלא אם הנושא הוא מאמנים פסיכופטים שמסתכסכים עם כל מה שזז, יוצאים נגד שחקנים ומועפים בבעיטה חזרה לצרפת ).

כתבת:
ציטוט:
מצא לי כמה מאמנים בארץ או בעולם מדברים ככה

אחרי שמצאתי (בלי להתאמץ יתר מידי) אתה רוצה לדון בכל מקרה בגופו?

מצטער, יש לי דברים יותר חשובים לעשות, לפחות תהיה יותר החלטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 09:48 
סבבה, תמצא מאמנים בעולם, שלא איבדו את העבודה שלהם אחרי שניה וחצי בגלל איך שהם מדברים ומתנהגים?
ישראל באמת זה לא מקום להשוואה, וניתן למצוא כל מיני שלמה שרפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
mkorman1 כתב:
מיצה גם מיצה
אחת משלוש זה נכשל לדעתי

על מה אתה מדבר בכלל , בעונה הראשונה המלאה שלו אחרי שהשאיר אותנו ליגה המטרה בתחילת שנה לא הייתה אליפות בכלל.
שנה שעברה המטרה הייתה אליפות וקיבלת דאבל + הישג מכובד מאוד מאוד באירופה
השנה המטרה הגדולה הייתה ליגה אלופות , ועוד פעם הוא השיג את המטרה .
בסוף השנה נוכל גם לדעת מה יצא עם האליפות והגביע.

עלאק מיצה גם מיצה , מזל שאתה לא מחליט במנצסטר יונייטד , בטח היית מפטר את פרגוסון לפני 20 שנה.

בשנת 2008-9 מי שהצהירו "ריצה" לאליפות היו 2 קבוצות, בית"ר ומכבי ת"א, אנחנו וחיפה רצנו ראש בראש על הכרטיס
הנוסף לאירופה. בריצת ראש בראש הזאת גוטמן הפסיד, וקח גם הפסיד את האליפות להפועל, להגיד שלא בנו על אליפות
זה נכון אבל גם בחיפה לא בנו על אליפות, רק ששם ידעו לקחת את מה שנימני וגאידמק נתנו להם, ואצלינו לא היה מי
שיקח. שנה שעברה רצת לאליפות מהתחלה, בנית קבוצה לתואר, ורק בגלל ששחר החליט לא לחזק את הקבוצה שלו אחרי שהם
העפילו לליגת האלופות גם הצלחת לזכות בה בדקה ה90, למרות ששיחקת הרבה יותר טוב מחיפה, פשוט בגלל העובדה שהגעת לעונה רק אחרי חודשיים של משחקים וחיפה פתחה עליך פור של 10 נקודות.
השנה אותו דבר, רק בניגוד לחיפה של שנה שעברה אתה התחזקת יחסית בעקבות ליגת האלופות, הבאת שחקנים במקום אלו שעזבו באמצע, ועדין פתחת רע, ולא תפקדת במשחק העונה.
כמו שאמרתי חיפה ממצה כמעט את מלוא היכולת שלהם (טוב 80%) אתה ממצא אולי 60, וזה מעט מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

לא צריך להיות כזה חד בשביל לראות שאתה לא מת עליו בלשון המעטה, גם בתור מאמן וגם באופן אישי.
אני הראשון שיגיד שמאז ההתקף לב הוא לא פוגע, ואני מסכים שההתנהלות שלו לא נכונה,
אבל יש פה עכשיו יותר אווירה של לינץ' מאשר של ביקורת עניינית.
תן לי כל שנה לרוץ לאליפות מול חיפה, שנה אנחנו ניקח ושנה הם.
אי אפשר להתעלם מהעובדות שהמאמן הזה הציל אותנו מירידה, הביא אותנו למקום ראשון בשלב הבתים של הליגה האירופית, היה אחראי לקבוצה הטובה ביותר של הפועל שאני ראיתי אי פעם, ובאמתחתו גם דאבל ועליה לצ'מפיונס.
גם פרגוסון לא לוקח אליפות עם מנצ'סטר כל שנה, וכן, אני משווה בין השניים.
גוטמן להפועל הוא כסר אלכס למנצ'סטר, וגם סר אלכס הוא פוליטיקאי וגנב דעת לא קטן.

אתה אומר שגוטמן הוא טינופת? בוא נזרום ונניח שכן. עדיין אני מעדיף בעמדה הזאת טינופת, על פני בן אדם נחמד כמו ניר לוין, שכשהוא אימן אותנו נראינו אובדי עצות באופן קבוע.

ודבר אחרון - לא מבין מה הזלזול הזה באלישע לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 10:16 
joshsoos כתב:
סבבה, תמצא מאמנים בעולם, שלא איבדו את העבודה שלהם אחרי שניה וחצי בגלל איך שהם מדברים ומתנהגים?
ישראל באמת זה לא מקום להשוואה, וניתן למצוא כל מיני שלמה שרפים.

כן בטח, אני רק אלך לחפש מאמנים בעולם לפי האיפיונים שמתאימים לך כדי להלחם באג'נדות המטופשות שלך.
יש לך עוד משימות בשבילי? לכתוב מאמר? להביא יוטיובים של הביצועים של יובל אבידור? דריבלים של שכטר חסר הטכניקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 11:00 
Officer Barbrady כתב:
מה עם כל הדה לגיטימציה שעושים לו בגלל שהוא העלה כמה שחקנים בהרכב? מה, פתאום מגן שפתח קבוע באלופות לא מתאים לפתוח בחיפה(ואני מגדולי התומכים של קנדה)? דדי לא היה המגן שלנו כל העונה? דווקא דדי נחשב המגן התוקף מבין השניים, איך אפשר לקרוא לגוטמן פחדן?
מועדון כמו הפועל צריך לרוץ לאליפות קבוע? תסתכל מעבר לכביש ותגיד לי עד כמה זה מובן מאליו שרצים לאליפות. גם באירופה זה לא מובן מאליו להצליח, אבל כנראה שהכל מתגמד כשיש אג'נדות(אני לא מאשים אותך ספציפית באחת כזאת). כמה רעל נשפך בפורום עליו בזמן האחרון, משתמשים שלא הייתי מאמין שיש בהם את זה. המאמן ששם אותנו על המפה מקבל זין לפנים מהרבה משתמשים כאן. כאילו הוא אשם במצב בהנהלה. בן אדם קטן? פוליטיקאי? כנראה שכחתם מי שמר על שפיות במועדון כשההנהלה יצרה גהינום מסביב. שכחתם מי העלה כל שבוע קבוצה שנותנת רביעיות וחמישיות בזמן שהבעלים שלה היו עסוקים במציאת סרגל למדידות איברים מוצנעים. הכי קל להאשים את כל העולם במצב הגרוע, קצת יותר קשה לשמור על שפיות. מי שביסס את הפועל כקבוצת צמרת, מי שהחדיר בה את שמחת החיים והכדורגל ההתקפי, כי כנראה שאנשים חושבים שהשם "הפועל תל אביב" מקנה לנו אוטומטית מקום בצמרת. אולי באמת כדאי שהפוליטקאי הקטן הזה יילך ואנחנו נחזור למאמנים צעירים, אחר כך נחליף אותם בסמלי עבר ובסוף נחזיר איזה מאמן מיוון או קפריסין שיציל את המולדת וייתן לנו מקום באירופה. בושה שככה מתנהגים לאדם הכי חשוב במערכת. טביב מסתכל על המסך וגומר, סוף סוף העוגן שהשאיר את גוטמן בהפועל הורם, יחי המלך החדש(אבוקסיס, אוחנה, פרדי דוד. לפי הסדר. באותה עונה אגב).

סו אלן, אל תהרוס לאנשים אג'נדות עם העובדות שלך. חוצפן.

אני לא עושה לו דה-לגיטימציה על ההרכב שהוא העלה. זו טענה שיש לי אליו ספציפית לגבי המשחק הזה, אבל לי יש ביקורת על גוטמן שלא קשורה בהכרח למשחק הזה וביטאתי אותה כאן לא אחת ולא פעמיים בלי קשר לתוצאה במשחק זה או אחר.
לגבי לרוץ לאליפות, מה איכפת לי מה קורה מעבר לכביש? אתה נותן לי דוגמא של קטסטרופה בשביל לשכנע אותי שהפועל לא צריכים לשאוף להתמודד על האליפות כל שנה.
במקביל לביקורות שלי עליו, כבר כתבתי מספיק פעמים שאי אפשר לקחת מגוטמן את מה שיש לו ואת היתרונות שלו וגם את התרומה שלו להפועל. זה לא אומר שהוא לא טועה, שהוא לא חסין מביקורת ושאי אפשר לחשוב שהוא לא המאמן הכי גדול שדרך פה אי פעם ושלא צריכים להחתים אותו לכל החיים.
אם אתה נכנס ספציפית למשחק הזה, הוא טעה בכמה דברים בגדול, טעויות שיש סיכוי שיעלו באליפות. השאלה ממה נובעות הטעויות האלה. לדעתי ולדעת אחרים, הם נובעות ממשהו הרבה יותר עמוק אצלו מאשר "יום רע" שהוא תפס. אלה בדיוק הדברים שאני כותב עליהם במשך כל השנה והתנקזו למשחק אחד, שבמקרה היה מאוד קריטי ועם הרבה מאוד פוקוס עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאנשים מתמקדים יותר מדי בשחקנים ספציפיים ולמה שחקן X לא פתח במקום שחקן Y.
גוטמן בסה"כ החליט לבוא עם טקטיקה מסוימת שהוכיחה את עצמה לפני בחיפה. הוא החליט לשחק הגנתי ולתת להם ליזום (שאין להם ברירה כי הם חייבים לנצח) במטרה או להוציא תיקו שזה לא רע, או אפילו יותר טוב לעקוץ במתפרצות הרכב התקפי של חיפה.
לא מדובר ברעיון משוגע, בסה"כ תכנית משחק סבירה שעבדה בעבר. אפשר לקרוא לזה תכנית פחדנית אבל כשזה עבד בעבר אף אחד לא התלונן. מה שדפק את התכנית זה משחק הגנה לא טוב של הקבוצה ולא זה ששבחון עלה במקום טועמה.

תחשבו אם המחצית היתה מסתיימת ב 0-0. חיפה היו עוברים לשחק עם 3-4 חלוצים והיה אפשר לחגוג עליהם במתפרצות. זאת היתה התכנית אני מניח אבל הגול של קטן חיסל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
זה היה לא לפה ולא לשם.
לא לבוא לבונקר ולמתפרצות כמו שעושים נגדנו ולא לבוא לשחק התקפי.
עדיין לא הבנתי מה היתה התוכנית ומה הוא ניסה לעשות במשחק, אבל זה כבר חלב שנשפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: