אוגוסטוס היל כתב:
Officer Barbrady כתב:
גבולי? אולי צהוב גבולי. שניהם הלכו לכדור, שניהם נגעו בו, ואז אלבס החליט שהוא לוקח את הרגל שלו אחורה ושל פפה המשיכה קדימה. תיקולים כאלה קורים מאות פעמים במשחק, אבל כשזאת ברצלונה זה אדום. כל כך הרבה פעמים שהיא זוכה משיפוט שערורייתי, אפילו לאוהדים שלה אין מה להגיד.
מתי בפעם האחרונה ברצלונה סבלה מטעות שיפוט גורלית?
עזוב, חלאס. ונניח שלא היה פנדל.
המאמן הדגול פישל בענק. היו לו עוד 2 חילופים שלא השתמש בהם, לא ניסה לגונן ולצופף כמו שהוא יודע. ונראה היה כאילו הוא וויתר על המשחק אחרי האדום.
כרטיס אדום לפפה הוא לא סיבה לקבל 2 גולים בחצי שעה שנותרה.
מוריניו יכול היה להוציא תיקו גם עם 10 שחקנים.
מוצ"ש, ריאל בעשרה שחקנים ובפיגור אחת משווה וקורבה לניצחון. רביעי, ריאל בעשרה שחקנים ואפילו לא בפיגור. מה השתנה הלילה הזה מכל הלילות? שהלילה הזה ההרחקה לא מוצדקת, השופט מכור, מוריניו ביציע והמורל בריצפה. אני מת שפעם אחת יורחק לברצלונה שחקן נגד ריאל, אם אפשר שלא בצדק, ואני מבטיח לך שגם היא תתפרק. באמצע משחק, כשאתה פתאום מבין שהמאסטרו של המשחק, השופט, שאמור להיות ניטרלי וטהור, יכול להיות שממשיך בקו המאוד ברור וארוך של טעויות שיפוט בעד ברצלונה, השחק יורד פלאים. ועוד יותר, כשהמאמן שלך, הכלי הכי חשוב שלך, מורחק ליציע על קריצה, אתה בכלל רואה שחור. לך תנצח את ברצלונה במצב כזה.
אני גם מאמין שמוריניו וויתר על המשחק, ולדעתי שלא מרצונו. הייאוש הכריע אותו, תאר לך כמה משחקים ברציפות הוא כבר משחק נגדם בעשרה שחקנים. זה לא כדורגל, זה לא ספורטיבי, וההתבטאויות שלו אחרי המשחק("לא שווה לחיות בעולם כזה") מעידות לדעתי על העובדה שהוא נכנס לבלק אאוט וויתר על המשחק.
קרה, קורה, יקרה, ממשיכים הלאה.
ומכאן אני רוצה להביע את אכזבתי לאחד השחקנים האהובים עלי, שהיום יצא אפס והתבטא נגד מי שמגן עליו מכל האויבים שלו(ויש הרבה). רונאלדו, אני מבין שאתה מתוסכל כי מסי קיבל אתמול את כל המחמאות בעוד אתה קיבלת רק ביקורות, אבל בימים כאלה אתה סותם את הפה שלך ובטח שלא מתבטא נגד מי שאיים להתפטר אם לא תישאר בקבוצה.