תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צומת הקלאסיקו (אשכול מרוכז לארבעת המשחקים)
הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
4tis כתב:
במשך 2 וחצי משחקים פפה שיתק את מסי.
יכולים לבקר את מוריניו עד מחר, אבל הצורה שהוא תיפקד בה את פפה הייתה פשוט גאונית. שחקן חזק, מהיר ועם כושר טוב שפשוט לא נתן לשחקני בארסה להתמזמז עם הכדור.
ואז הגיע השופט. העבירה הזאת לא אדום ישיר. אבל מה זה משנה? זה לא פעם ראשונה שיש שריקה שנויה במחלוקת לטובת בארסה

כל הכבוד למסי הגאון, שבשנייה שהרחיקו את השחקן ששיתק אותו, התחיל לשחק

ד"א, אני אוהד בארסה.

מוריניו עושה את מה שכמעט כל מאמן אחר עושה או מנסה לעשות מול ברסה- בונקר ומתפרצות. ההבדל היחידי הוא שלמוריניו יש את הקבוצה הכי יקרה אי פעם ושהספסל שלו לבד שווה יותר מקבוצת ליגת אלופות טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 09:18 
נועם שחם כתב:
רוי האדום כתב:
יש שופטים שהיו נותנים אדום ויש כאלה שלא , אני הייתי שולף אדום לפפה ,
העיניין הוא שאני גם הייתי שולף אדום למרסלו על הדריכה המכוונת ולאדביור על המכה המכוונת לפנים של בוסקטס.
ריאל יצאה בזול .
לא מפתיע שאוהדי שתי הקבוצות מגעילות בעולם חוץ ממכבי ובית"ר מאוחדים פה בדעתם .
יותר משמח מלראות את מוריניו בוכה על השופטים יהיה כיף לראות את הסקוטי המלוכלך מתבכיין .
נקווה שנזכה לראות את זה .

אתה יכול להגיד על פרגוסון מה שתרצה, אבל הקבוצה שלו תמיד עולה למגרש כדי לשחק כדורגל ולהבקיע שערים. לא תראה אותם עושים את ההצגות של שחקני בארסה וריאל ורודפים אחרי השופט כדי שישלוף כרטיסים.

יש אנשים שהשנאה מעבירה אותם על דעתם וחבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אה, נכון, זה כי אני אוהד יונייטד...
לא כי אם לוקחים את התמונה הזו חצי שניה אחורה לא נראה את הרגל של אלבס גבוהה יותר, של פפה נמוכה יותר, והכדור קצת יותר למעלה. מדובר במשחק מסוכן של שניהם, גם אם זה של פפה ( באמת שחקן טיפש ) יותר. הרחקה מגוחכת, שמצטרפת לשורה של החלטות שערוריתיות עבור קבוצה אחת בלבד בשלב חצי הגמר משך כמה שנים. פעם אחת זה מקרי, שלוש פעמים ברציפות זה דפוס.

אני דווקא חושב שזה מאד טבעי שלא תצדד בקבוצה שמהווה את האיום המשמעותי ביותר לתואר שלכם העונה.
גם אם תיקח את התמונה הזו לכל הכיוונים זה לא ישנה אותה.
הרבה פעמים במהלך משחק יש סיטואציה בה שני שחקנים מרימים את הרגל כדי לפגוש בכדור, במקרה הזה פפה הרים רגל כדי לפרק לדני אלבז את השוק.
וכמו שרוי כתב, ריאל יצאה בזול כי שופט ללא פניות וללא פנקסנות היה מעיף מהמשחק את אדביור, ושופט עם משקפיים היה מעיף גם את מרסלו על הדריכה המכוונת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 09:30 
פפה ניטרל את מסי ??? על מה אתם מדברים השחקן היחיד של בארסה שסיכן את ריאל במשחקים האלו היה מסי !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
בתור אוהד ריאל ושונא ברצלונה,מוריניו היה צריך להגיד אחרי המשחק 100 פעם לשופט תודה שלא פירק לו את הקבוצ והשאיר אותה ב8 שחקנים.
וכמו שטענתי לפני מספר עמודים - כל עוד מוריניו מכין את הקבוצה שלו כאילו היא הפועל ר"ג ושלח אותם להתאבק ולא לשחק,שלא ייבכה.
לא מגיע לגמר ליגת האלופות 2 תאונות ברצף של שנה אחרי שנה.
אז שנה שעברה אינטר המגעילים עלו לקחו את התואר,אבל עוד שנה כזאת של קבוצה מהסוג הזה - לא תודה.
כבר עדיף שברצלונה או יונייטד ייקחו כי מגיע להן,ולו רק בשביל מוריניו שיבין שאם שנה אחת הלכה לו השיטה החורבנת של ללכת מכות במקום לשחק כדורגל,זה לא אומר שהיא תלך כל פעם - על אחת כמה וכמה בקבוצה כמו ריאל שעם כל הכבוד לכל השאר היא הקבוצה המפוארת ביותר באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 09:50 
נועם שחם כתב:
רוי האדום כתב:
העיניין הוא שאני גם הייתי שולף אדום למרסלו על הדריכה המכוונת ולאדביור על המכה המכוונת לפנים של בוסקטס.
ריאל יצאה בזול .
יותר משמח מלראות את מוריניו בוכה על השופטים יהיה כיף לראות את הסקוטי המלוכלך מתבכיין .

אתה יכול להגיד על פרגוסון מה שתרצה, אבל הקבוצה שלו תמיד עולה למגרש כדי לשחק כדורגל ולהבקיע שערים. לא תראה אותם עושים את ההצגות של שחקני בארסה וריאל ורודפים אחרי השופט כדי שישלוף כרטיסים.

מי דיבר על הצורה בה היונייטד משחקת ?
אני דיברתי על המנג'ר הבכיין והמלוכלך שלה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:01 
נועם שחם כתב:
רוי האדום כתב:
ריאל יצאה בזול .

למרות שפרגי נהנה מהשופטים מאוד, הוא זאת בעצמו עם לחץ פסיכולוגי יעיל מאוד.
השחקנים של היונייטד, ובכלל של האנגליות תמיד יהיו הוגנים ויכבדו את המשחק הרבה יותר מכל מיני לטינוס למיניהם.
לגבי החלק האחר של המשפט- ראית השנה את המשחק בסטאד וולדרום לדוגמה? פרגי לא מתבייש לשחק על תוצאה לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:06 
האוהד נועם כתב:
joshsoos כתב:
לא כי אם לוקחים את התמונה הזו חצי שניה אחורה לא נראה את הרגל של אלבס גבוהה יותר, של פפה נמוכה יותר, והכדור קצת יותר למעלה. מדובר במשחק מסוכן של שניהם, גם אם זה של פפה ( באמת שחקן טיפש ) יותר. הרחקה מגוחכת, שמצטרפת לשורה של החלטות שערוריתיות עבור קבוצה אחת בלבד בשלב חצי הגמר משך כמה שנים. פעם אחת זה מקרי, שלוש פעמים ברציפות זה דפוס.

אני דווקא חושב שזה מאד טבעי שלא תצדד בקבוצה שמהווה את האיום המשמעותי ביותר לתואר שלכם העונה.
גם אם תיקח את התמונה הזו לכל הכיוונים זה לא ישנה אותה.
הרבה פעמים במהלך משחק יש סיטואציה בה שני שחקנים מרימים את הרגל כדי לפגוש בכדור, במקרה הזה פפה הרים רגל כדי לפרק לדני אלבז את השוק.
וכמו שרוי כתב, ריאל יצאה בזול כי שופט ללא פניות וללא פנקסנות היה מעיף מהמשחק את אדביור, ושופט עם משקפיים היה מעיף גם את מרסלו על הדריכה המכוונת.

רק שזה לא קשור, אני מתעב כל דבר שקשור בריאל, ולא יודע מה היו ההחלטות האחרות שבמשחק כי לא ראיתי אותו. אני כן יודע שזה לא אדום ויודע שזו שנה שלישית ברציפות שבארסה מקבלת משום מה החלטות לטובתה בשלב חצי הגמר וזה נמאס גם אם היריבה שלה בגמר היא לא הקבוצה שלי, זה צריך להימאס על כל אוהד של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:07 
שגילו כתב:
נועם שחם כתב:
רוי האדום כתב:
ריאל יצאה בזול .

למרות שפרגי נהנה מהשופטים מאוד, הוא זאת בעצמו עם לחץ פסיכולוגי יעיל מאוד.
השחקנים של היונייטד, ובכלל של האנגליות תמיד יהיו הוגנים ויכבדו את המשחק הרבה יותר מכל מיני לטינוס למיניהם.
לגבי החלק האחר של המשפט- ראית השנה את המשחק בסטאד וולדרום לדוגמה? פרגי לא מתבייש לשחק על תוצאה לפעמים.

בוא תפרט בבקשה את שלל הפעמים ש'פרגי' נהנה מהשיפוט. לך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
טוב, כשטועים צריך להודות בטעות.
לא היה אדום. הייתה הצגה מוצלחת של אלבז:

שאר האדומים שלא נשלפו עדיין בתוקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:10 
joshsoos כתב:

תגיד, תה ראית את המשחק?
טעויות שיפוט עבור קבוצה אחת בלבד? לריאל הגיעו אתמול לפחות עוד שני אדומים ופאול על מסי על ה- 16.
וגם אם תעצור את התמונה הזו בכל מאית שנייה שתבחר, עדיין פפה הולך לכדור עם הפקקים קדימה ואלבס החלק הפנימי של הרגל (הפס). ממש לא משחק מסוכן של שניהם. אם אנחנו רואים מהלך כזה במשחק של הפועל, גם אתה וגם אני צועקים לשופט להוציא אדום, ומנק' המבט של השופט זה נראה אדום לחלוטין, גם אם בטלוויזיה בהילוך חוזר זה נראה הרבה פחות מסוכן.
להפוך את זה לשריקה שערורייתית, זו התעלמות מהמציאות. במשחק עצמו היו כמה שריקות יותר הזויות מזו.
מה גם שלפי מה שהלך במשחק עצמו, בארסה ממש לא הייתה צריכה את השופט בשביל לעבור. היא הייתה עוברת בזכות, כי ריאל מדריד הגדולה לא בעטה פעת אחת לשער בבית שלה.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:11 
האוהד נועם כתב:

לא נגע בו .
טעות .
צריך לקבל צהוב על משחק מסוכן וזהו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:12 
צפוי לחלוטין. כמו האדום הסופר ביזיוני שואן פרסי קיבל וכמו עוד החלטות אחרות שכתבו פה
הקבוצה של המדינה ושל אופ"א(דרך אגב- אני לא אוהד ריאל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
שגילו כתב:
צפוי לחלוטין. כמו האדום הסופר ביזיוני שואן פרסי קיבל וכמו עוד החלטות אחרות שכתבו פה

אמנם, האדום היה טעות.
אבל להגדיר אותו כביזיוני?
היינו צריכים הילוך איטי מפורק לפיקסלים כדי להבין שהייתה טעות, זה משהו שמאד קשה לתפוס בעין בלתי מזויינת.
וזה בלי לדבר על שני האדומים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:16 
האוהד נועם כתב:

כן, אבל גם אחד הפרשנים אומר את זה שם.
גם אם הוא לא נגע, אין שום דרך לשופט לדעת את זה במגרש. אם לא היה מגע, זו הצגה מושלמת של דני אלבס.
להפוך את זה להחלטה שערורייתית שבאה לשרת את ברצלונה, זה מוגזם, במיוחד כשיתר הטעויות היו נגדה.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
וואלה, אין לי מושג בספרדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
האוהד נועם כתב:
שגילו כתב:

אמנם, האדום היה טעות.
היינו צריכים הילוך איטי מפורק לפיקסלים כדי להבין שהייתה טעות, זה משהו שמאד קשה לתפוס בעין בלתי מזויינת.

קודם כל, צודק.
דבר שני, לשופט מותר לפרש משחק פראי כעבירה שעליה ניתן לתת כרטיס אדום.
הוא לא חייב לפגוע כדי להיות עבריין. וזו אכן כניסה חסרת התחשבות לחלוטין.

אגב, אמנם אלבס עשה הצגה מדהימה(איך לעזזל הוא הצליח להעיף את הרגל לצד שני תוך כדי תנועה?!?), אבל קשה להתעלם מהעובדה שאם הוא לא היה עושה הצגה, פפה היה פוגע בו בלי ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:23 
האוהד נועם כתב:
שגילו כתב:

אמנם, האדום היה טעות.

זה צהוב הדבר הזה.
אופ"א חייבת לאמץ את קוד השיפוט בפריימר ליג.(גם הוא רווי בטעויות, אבל הכוונות שלו נכונות)
זה כדורגל לא בלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת,מה היה צריך אלבס לעשות כדי שפפה ייקבל אדום,לתת לו לשבור את הרגל?
וזאת לא הצגה ולא נעליים - אלא סה"כ מזל גדול של אלבס שהצליח לחמוק מההליכה של פפה לרגל שלו,שהייתה גומרת לו את הרגל,ומי יודע אם לא הייתה גומרת לו את הקריירה.
פפה לא צריך היה לגמור את אלבס בשביל לקבל אדום,ודווקא הקטע האחרון מיוטיוב שמוכיח שהוא חולה נפש,ובא לגמור את אלבס כמו משוגע צריך לגרום לכך שהוא לא יורחק ממשחק אחד,אלא יוענש יותר בחומרה על הכניסה החריפה הזאת שבנס הסתיימה איך שהסתיימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
וזאת לא הצגה ולא נעליים - אלא סה"כ מזל גדול של אלבס שהצליח לחמוק מההליכה של פפה לרגל שלו,שהייתה גומרת לו את הרגל,ומי יודע אם לא הייתה גומרת לו את הקריירה.
פפה לא צריך היה לגמור את אלבס בשביל לקבל אדום,ודווקא הקטע האחרון מיוטיוב שמוכיח שהוא חולה נפש,ובא לגמור את אלבס כמו משוגע צריך לגרום לכך שהוא לא יורחק ממשחק אחד,אלא יוענש יותר בחומרה על הכניסה החריפה הזאת שבנס הסתיימה איך שהסתיימה.

ההצגה של אלבס היא לא בבריחה מהנסיון לרצח של פפה.
היא בעובדה שהוא שכב על הדשא כאילו שברו לו את העצם ב4 מקומות.
זה מגעיל ולא ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:41 
קודם כל, הרחקה מוצדקת לחלוטין, כניסה כזאת לא מחפשת שום כדור, זה משחק מסוכן ברמה אחרת ובקלות הוא יכל לפרק לו את הרגל.

דבר שני, גם כל ההתבכיינות של מוריניו לא מורידה מהעובדה שפשוט נוח לו לבוא אם אותה גישה שתמיד מרחיקים לו שחקן והוא מקופח למרות שעד עכשיו כל ההרחקות (חוץ מטיאגו מוטה) היו מוצדקות לחלוטין. שלא נדבר על זה שבגביע פפה היה צריך לצאת במחצית באדום והיום סרחיו ראמוס קיבל צ'ופר מהשופט שהוא סיים את המשחק.
לא היה ספק שמוריניו ישתמש בקו הזה של להאשים את השאר במקום לבוא ולהגיד תכלס שהוא נתן הוראה להרביץ והופ זה מה שקורה שמרביצים יותר מדי.
בלי קשר לזה שברסה היו יותר טובים ב11 על 11 גם וריאל יכלה לחפש מצבים רק עם רונלדו היה מתחיל עם מישהי ביציע.

דבר שלישי, אני חושב שאפשר היום לשים חותמת סופית על ההשוואה המגוכחת בין רונלדו למסי, הם שני שחקנים לא באותה רמה בכלל, לא אותו כדורגל, וההבדל ביניהם ביכולת הוא כמו ההבדל בין זידאן לאבוטבול, רונדלו יותר באזור של שחקנים כמו טבס, קאקא ודי מריה ומסי יותר בשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

ההצגה של אלבס היא לא בבריחה מהנסיון לרצח של פפה.
היא בעובדה שהוא שכב על הדשא כאילו שברו לו את העצם ב4 מקומות.
זה מגעיל ולא ראוי.

ראוי מאוד.
זה לא היה רחוק מלקרות לו אם לא היה מתחמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
joshsoos כתב:
אאם לוקחים את התמונה הזו חצי שניה אחורה לא נראה את הרגל של אלבס גבוהה יותר, של פפה נמוכה יותר, והכדור קצת יותר למעלה. מדובר במשחק מסוכן של שניהם, גם אם זה של פפה ( באמת שחקן טיפש ) יותר. הרחקה מגוחכת, שמצטרפת לשורה של החלטות שערוריתיות עבור קבוצה אחת בלבד בשלב חצי הגמר משך כמה שנים.
משהו לא מסתדר עם הגיאומטריה של התיאור שלך. האם אתה אומר שחצי שניה לפני הרגע המצולם, שני השחקנים היו עם רגליים מושטות קדימה איש לכיוון רעהו, כשהכדור ביניהם, אלא שבשבריר השניה האחרון דני אלבס הסתובב והפנה את הרגל אל הכדור שנע הלאה, בשעה שפפה המשיך בתנועה המקורית?
מעבר לעובדה שזה לא נתמך בוידאו, הרי שגם לשיטתך, אפילו אם אלבס היה מסוגל לכזה מהלך, הכרטיס האדום מוצדק. כששחקן הולך עם הרגל קדימה לכוון שחקן אחר, הוא מסתכן בכרטיס אדום כי זה משחק מסוכן, לא סתם בהגדרה פורמלית אלא במובן הפשוט שזה יכול לשבור עצם או לגרום לנזק קשה אחר. אם אלבס הצליח לבצע את הפירואט הוירטואוזי שאתה מייחס לו, אזי בכך הוא הפסיק להיות בחזקת עבריין. מותר להניף רגל קדימה, רק לא לכיוון שחקן אחר. פפה, השלימזל, לא שינה כיוון ולכן זכה בצדק בכרטיס אדום.
joshsoos כתב:
פעם אחת זה מקרי, שלוש פעמים ברציפות זה דפוס.
נכון, אבל הדפוס הוא לא בהכרח בקשרים אפלים של ברצלונה עם תבריזי. אם קבוצות בוחרות במשחק אגרסיבי כפתרון לעליונות הטכנית של ברצלונה, אזי גם בעולם נורמלי ונטול קונספירציות, זה אמור (בסבירות גבוהה) להתבטא בכרטיסים בכל מיני צבעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
הנה הגיע חסיד אומות העולם. "האדם" שמבין בחוקים ובהתנהגות נאותה. קיבלת שחרור מבית הדין טינופת?
יאללה סע לכלוב שלך בגן החיות התנ"כי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון,
תכתוב מכתב לברצלונה ותסביר להם איך לערוך קליפ שיראה שהם צודקים.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:53 
Officer Barbrady כתב:
red-toro כתב:
הוא כ"כ רצה לנצח עם היצירתיות של אוזיל וקאקה, עד שהוא הוציא את אוזיל במחצית ולא נתן לקאקה לשחק.
אולי אתה קנית את השקר הזה שהוא התכוון להכניס את קאקה. מה הוא היה מוציא? קשר אחורי?
מוריניו בא להוציא תיקו בברנבאו. תגיד לי, בתור אוהד ריאל, מתי זה קרה בפעם האחרונה (חוץ מלפני שבועיים)?
ריאל מדריד, מועדון הכדורגל הגדול בהיסטוריה (למרות שלבוקה ולמילאן יש יותר תארים בינלאומיים..), צריך לחפש ניצחון בבית תמיד. בסופו של דבר, שופט או לא שופט, בארסה הייתה עולה אם היא לא הייתה מפסידה בחוץ.
שתי הקבוצות היחידות ששיחקו את הכדורגל הרגיל שלהן כל הטורניר, הן אלה שהגיעו לגמר.

מה אתה רוצה שהמועדון הגדול בעולם יעשה? יעלה עם 10 חלוצים וקשרים קדמיים ויחטוף 8? כדי להיות המועדון הגדול בעולם, צריך להפיל את הקבוצה הטובה בעולם. אתה עושה את זה בעזרת המאמן הטוב בעולם והשחקנים הטובים בעולם. חסר רק נעלם אחד במשוואה הזאת וזה השופט. אתה לא יכול לסיים את מלכות ברצלונה כשהשופטים תוקעים לך מקלות בגלגלים. אני מאמין שבסופו של דבר זה ייגמר, ומאמנים לא יצטרכו לתרגל הרכב של עשרה שחקנים כל השבוע כשהם מוגרלים נגד ברצלונה.

מה אני רוצה? שיבואו לנצח בבית.
הרי גם אתה וגם מוריניו אומרים (אתה יודע מה אומרים?) שברצלונה צריכה שופטים כדי לנצח את ריאל. אז אם ברצלונה לא כזו טובה, למה לבוא להוציא תיקו? כדי להעיף את ברצלונה צריך לנצח אותה בבית. רק לפני פחות משבוע ריאל באה עם ההרכב השני למשחק חוץ קשה בוולנסיה (קבוצת בית מובהקת, שגם יונייטד וגם ברצלונה התקשו מולם) ופירקה להם את הצורה. אתה יודע למה? כי הם באו לשחק כדורגל ועלו עם קאקה והיגוואין. איך שההגנה של ברצלונה נראית השנה, ריאל הייתה יכולה וצריכה לנצח בבית.
למוריניו הכי קל להאשים את השופט, אבל הוא צריך להסביר איך יכול להיות שבתקציב הכי גדול בעולם, הוא מעלה הרכב בלי חלוץ, במטרה לחלץ תיקו בבית, שגם ככה לא היה מספיק לגומלין.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 10:56 
red-toro כתב:
Officer Barbrady כתב:
red-toro כתב:
הוא כ"כ רצה לנצח עם היצירתיות של אוזיל וקאקה, עד שהוא הוציא את אוזיל במחצית ולא נתן לקאקה לשחק.
אולי אתה קנית את השקר הזה שהוא התכוון להכניס את קאקה. מה הוא היה מוציא? קשר אחורי?
מוריניו בא להוציא תיקו בברנבאו. תגיד לי, בתור אוהד ריאל, מתי זה קרה בפעם האחרונה (חוץ מלפני שבועיים)?
ריאל מדריד, מועדון הכדורגל הגדול בהיסטוריה (למרות שלבוקה ולמילאן יש יותר תארים בינלאומיים..), צריך לחפש ניצחון בבית תמיד. בסופו של דבר, שופט או לא שופט, בארסה הייתה עולה אם היא לא הייתה מפסידה בחוץ.
שתי הקבוצות היחידות ששיחקו את הכדורגל הרגיל שלהן כל הטורניר, הן אלה שהגיעו לגמר.

מה אתה רוצה שהמועדון הגדול בעולם יעשה? יעלה עם 10 חלוצים וקשרים קדמיים ויחטוף 8? כדי להיות המועדון הגדול בעולם, צריך להפיל את הקבוצה הטובה בעולם. אתה עושה את זה בעזרת המאמן הטוב בעולם והשחקנים הטובים בעולם. חסר רק נעלם אחד במשוואה הזאת וזה השופט. אתה לא יכול לסיים את מלכות ברצלונה כשהשופטים תוקעים לך מקלות בגלגלים. אני מאמין שבסופו של דבר זה ייגמר, ומאמנים לא יצטרכו לתרגל הרכב של עשרה שחקנים כל השבוע כשהם מוגרלים נגד ברצלונה.

מה אני רוצה? שיבואו לנצח בבית.
הרי גם אתה וגם מוריניו אומרים (אתה יודע מה אומרים?) שברצלונה צריכה שופטים כדי לנצח את ריאל. אז אם ברצלונה לא כזו טובה, למה לבוא להוציא תיקו? כדי להעיף את ברצלונה צריך לנצח אותה בבית. רק לפני פחות משבוע ריאל באה למשחק חוץ קשה בוולנסיה (קבוצת בית מובהקת, שגם יונייטד וגם ברצלונה התקשו מולם) ופירקה להם את הצורה. אתה יודע למה? כי הם באו לשחק כדורגל ועלו עם קאקה והיגוואין. איך שההגנה של ברצלונה נראית השנה, ריאל הייתה יכולה וצריכה לנצח בבית.
למוריניו הכי קל להאשים את השופט, אבל הוא צריך להסביר איך יכול להיות שבתקציב הכי גדול בעולם, הוא מעלה הרכב בלי חלוץ, במטרה לחלץ תיקו בבית, שגם ככה לא היה מספיק לגומלין.

צודק
גם האדום מוצדק
ושימותו הקנאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:01 
אישטוון כתב:
joshsoos כתב:
פעם אחת זה מקרי, שלוש פעמים ברציפות זה דפוס.
נכון, אבל הדפוס הוא לא בהכרח בקשרים אפלים של ברצלונה עם תבריזי. אם קבוצות בוחרות במשחק אגרסיבי כפתרון לעליונות הטכנית של ברצלונה, אזי גם בעולם נורמלי ונטול קונספירציות, זה אמור (בסבירות גבוהה) להתבטא בכרטיסים בכל מיני צבעים.

ראשית, סלח לי שלא אתייחס לפעלוליך המילוליים באשר לעבירה. אני את שלי ראיתי וכתבתי, את מדעי הגיאומטריה אני משאיר לשכמותך.
באשר לטיעון הנ"ל, הוא נחמד, רק מה בדיוק הקשר שלו למציאות? מה הקשר בין משחק אגרסיבי של יריבותיה של בארסה ולצהוב שני שערוריתי של ואן פרסי, הרחקה של טיאגו מוטה אחרי הצגה של הכלב הברזילאי המתחזה, ול1505 ( :HEART2: ) פנדלים שלא נשרקו לצ'לסי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:10 
רוי האדום כתב:
נועם שחם כתב:
רוי האדום כתב:
ריאל יצאה בזול .

מי דיבר על הצורה בה היונייטד משחקת ?
אני דיברתי על המנג'ר הבכיין והמלוכלך שלה .

מנג'ר מלוכלך הוא זה ששולח את השחקנים שלו לשחק משחק אלים ולעשות הצגות כדי לקלקל ליריבה. זו האשמה שאי אפשר לייחס לפרגוסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2011, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
גם אוהדי היונייטד המושבעים ביותר יתקשו להסתיר את העובדה שאת המוטיבציה הפלאית שמחדיר פרגוסון לשחקניו הוא מייצר פעמים רבות בזירת התקשורת.
את מה שפרגוזון המציא, מוריניו שיכלל לדרגת אומנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: