Adom Bdam כתב:
אנטיגונה כתב:
Adom Bdam כתב:
יש לי שאלה:
אם אני מזמין ל5ב' , איך אני יכול לאסוף את הכרטיס? אמרו לי שאצל מכבי חיפה יש אפשרות הדפסה , זה נכון?
כנראה שתצטרך להשיג קודם מנוי של מכבי חיפה בכדי להתחרות על הכרטיסים ל-5ב'.
ואם תשיג, זאת תהיה הבעיה האחרונה שלך איך ומאיפה לאסוף אותו.
ראיתי שעונה שעברה לא היה צריך מנוי של חיפה בשביל זה.
אצלי דווקא אפשרויות האיסוף זה בעיה , אין סיכוי שההורים שלי נותנים לי לנסוע עם הכרטיס אשראי שלהם לחיפה בשביל הכרטיס .
ציטוט:
מהפכה במשחקי הבית בקרית אליעזר
הקץ לתורים בקופות
מעתה ניתן להזמין כרטיסים באינטרנט, להדפיסם בבית (כמו כרטיסי טיסה), ולהיכנס איתם לאצטדיון בשערים האלקטרוניים.
אין צורך לעבור דרך הקופות או דרך משרדי גרבר לפני המשחק
כל שעליכם לעשות הוא להזמין כרטיסים באתר, לסמן בעמוד הפרטים האישיים, בשורת ה"משלוח":- "הדפסה בבית" ולהמשיך לעמוד התשלום.
לאחר סיום התשלום, יופיע בתחתית עמוד פרטי ההזמנה לחצן "הדפסה". לחיצה על הלחצן תדפיס את הכרטיסים מיד.
בנוסף לכך תקבלו לדואר האלקטרוני שלכם אישור על ההזמנה בצירוף קובץ אותו תוכלו להדפיס בבית.
מומלץ להדפיס את הכרטיסים על נייר איכותי ובמדפסת לייזר. אם הברקוד "נמרח" על הדף ואינו חד מספיק, נא לנקות את ראש ההדפסה. אם הברקוד קצר ומאוזן או שאינו מופיע בהדפסה – נא להשיב למייל שקיבלתם ואנו נסייע בפתרון הבעיה. בכל מקרה שהברקוד איננו מופיע או שהוא מאוזן ולא מאונך מומלץ לפתוח את הקובץ באמצעות דפדפן אקספלורר.
על גבי כל כרטיס מודפס ברקוד המתאים לו בלבד. כניסה למגרש עם צילום הכרטיס תגרום באופן מיידי לחסימת המקור וכל העותקים הנוספים. שימוש לרעה בכרטיס הינו עבירה על החוק ויטופל בהתאם.