http://sports.walla.co.il/?w=/157/18174 ... mid=111713מה צריך לעשות ערן זהבי כדי להיות שחקן העונה?
לא יותר מידי, בעיקר לחזור ליכולת שהציג ברוב העונה. זהבי אולי הדוגמא הטובה ביותר למה שקורה בהפועל בתקופה האחרונה. עד המשחק נגד חיפה נתן עונה מדהימה, אחראי להכי הרבה שערים בליגה, בעל הבית על המגרש, הכל עובר דרכו, מוציא לפועל ומספק הווינריות לקבוצה. מאז המשחק נגד חיפה הוא כבוי על המגרש, נעלם ברוב דקות המשחק ואיתו כל הקבוצה.
המפתח לאליפות העונה יהיה ערן זהבי, ולא גילי ורמוט כמו שרבים חושבים. מספיק שזהבי יתעורר ויציג יכולת שהציג רק לפני כמה מחזורים, והפועל על המסלול לאליפות.
לא רק בקריית אליעזר, אלא בכל משחק מעכשיו, הוא צריך לקחת את המושכות ולדהור עם הפועל לאליפות. המבחנים החשובים יהיו נגד חיפה ובדרבי, אבל גם בשלושת המשחקים האחרים הוא צריך להיות במיטבו. חמישה משחקים, פוש אחרון, לא יותר.
לא נראה שגילי ורמוט הולך להתעורר בקרוב, וזה לא צריך להדאיג אותנו. מספיק ששחקן העונה(ומי שמשווה אותו לרפאלוב, שנתן רק בישול אחד העונה, הוזה) יחזור ליכולת הרגילה שלו, ושוב נזכה לראות שחקנים רבים עם באדיר על הצלחת.