metal כתב:
כאשר הפועל תל אביב להתחיל לשחק שלהם, את הצעת המחיר עבור ליגת חה אל התואר ביום שני חג הפסחא, הזמן הישראלי אלופת-12 יהיה להסתכל על אדם אחד בפרט לפטר אותם לתפארת: טוטו תמוז.
23 בן מרושת מרשים 19 שערים במהלך העונה הרגילה הדף תרשימים הבקיע במדינה של שבעה מיליון תושבים. "אני חושב שיש לי עונה טובה, אבל עדיין יש מקום לשיפור", אמר תמוז ב בלעדית בראיון FIFA.com .
אלופי המכהן, אשר התחרו בשלב הבתים של ליגת האלופות העונה, סיים חמש נקודות מאחורי מנהיגי הליגה מכבי חיפה במקום השני. עם זאת, goalgetter הראשי שלהם הוא עדיין בטוח בצד שלו יכול לשמור את הגביע באליפות טענו בפעם הראשונה מזה עשור בשנה שעברה.
"יש לנו סיכוי טוב לזכות בתואר העונה", המשיך תמוז. "הייתי להחליף את עמדתי בתור מלך השערים של הכותרת בכל יום, כי הצוות הוא תמיד יותר חשוב מאשר בודדים כל אחד."
ילדות קשה
זה סוג של צניעות המילואים הוא בדיוק מה שהופך הניגרי יליד איש מול אופי כזה חביב. "טוטו", כמו עמיתיו מכנים אותו לסירוגין בשטח, היא תמיד מחייכת לכל הדעות אדם מרוצה מאוד, אם כי הגורל לא עסקו תמיד אותו יד הנדיב.
בגיל רק שני, צעיר עזב תמוז בניגריה עבור המולדת המאומצת שלו, כאשר אביו, לשעבר ניגריה הבינלאומי קלמנט Temile, חתם על בית"ר נתניה. עם זאת, כאשר המועדון נקלע לקשיים כלכליים, הוריו של תמוז היה לקבל את ההחלטה בלתי אפשרי לחזור ניגריה ולהשאיר את בנם מאחור עם אחד מחבריו של אביו.