תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 04:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלישע לוי "בלי הקיזוז אנחנו שלוש שנים אלופים"..
הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
סלקטר כתב:
אם הדרך שלכם להסכים איתי היא לקלל ולגדף אותי ואת אימי אז אני מקבל את הסכמתכם.

ההרגל שלך להתייחס רק למה שנח לך ולא להתייחס למה שלא נח לך הוא הרגל ילדותי, מניפולטיבי ועלוב.
וזו לא הפעם הראשונה...

אבל הוא צודק.
אין סיבה לקלל אותו ככה.
אפשר לענות ואפשר להתעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 17:10 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סלקטר כתב:

ההרגל שלך להתייחס רק למה שנח לך ולא להתייחס למה שלא נח לך הוא הרגל ילדותי, מניפולטיבי ועלוב.
וזו לא הפעם הראשונה...

אבל הוא צודק.
אין סיבה לקלל אותו ככה.
אפשר לענות ואפשר להתעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
סלקטר כתב:

וזו לא הפעם הראשונה...

וואלק, עם דיבורים כאלה חבל שנתנו לכם את האליפות הראשונה שלכם.
אשדוד עם תארים :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סלקטר כתב:

וזו לא הפעם הראשונה...

אבל הוא צודק.
אין סיבה לקלל אותו ככה.
אפשר לענות ואפשר להתעלם.

מגיע לו. הזין הזה בא, זורק פה את הרעל שלו פעם ב ונעלם לחור שלו.
העיקר הוא כותב פה ואוהדים אמיתיים מורחקים לקנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:

אם הדרך של האמא המסופלסת שלך לקבל תשומת לב זה למכור את עצמה בצומת וכתוצאה מזה להוליד יצור אוטיסט כמוך אז אני מצטער שהיא לא עשתה הפלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 17:22 
סלקטר- למה אתה כותב בפורום של אוהדי הפועל תל אביב??
ושוב- קיזוז- הוחלט עוד לפני שנתיים שזה מה שיהיה, יעקב שחר נתן את הסכמתו.
זה מה יש ועם זה תתמודדו!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר היקר,
זה לא שכל כך איכפת לנו מהדרך שאמא שלך פותחת את רגליה ברחובות שכונה קרית אליעזר הדוחה,
אלא יותר העצבים שאתה מביא עם התגובות התמימות עלאק שלך. מסבירים לך פה שאלמלא ישראל כהן מעניק לכם פנדל(אחרי 5 ניסיונות ללא הצלחה) היינו מארחים אותכם בסיבוב השלישי, ואולי כל העונה ההיא הייתה נגמרת בצורה שונה.
וזה מאוד דומה לטענה של אלישע. אם לא היה קיזוז כנראה שהעונה הייתה נגמרת אחרת.
מה שכן אפשר לומר בוודאות, שלא המכירה של ישראל כהן ולא הקיזוז הם אלו שהכריעו את האליפויות בעונות המדוברות. ב-2002 הפועל הגיעה לחיפה וקיבלה בראש, וב2010 הפועל הגיעה לחיפה ונתנה לכם 1-0 קטן.
משני משחקי העונה, והמשך העונה, יצאה אלופה אחת ראויה, שעשתה את שעליה לעשות.

ההבדל הקטן, והיחידי, שהוא דיי משמעותי,
הוא שמכירת משחק זה קצת יותר נורא מקיזוז.
הרי שעל הקיזוז חתם יענקל'ה שחר בשתי העונות האחרונות,
את משה תאומים לא עידכנו לגבי המכירה של כהן.

שבוע טוב, ואל תשכח לרגע,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 18:00 
האדס כתב:

שבוע טוב, ואל תשכח לרגע,

כל פעם מחדש - צמרמורת! :hapoel: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 18:44 
סלקטר חג שמח. תמסור גם לרוזנטל ולארמלי.
עכשיו תגיד, איזה קול תעקה היה קם? מה אנחנו אשמים שיש קיזוז? אנחנו המצאנו אותו? הוא נעשה כדי לעזור לנו?
האם הקיזוז, בצורה כלשהי, נעשה כד לפגוע במכבי חיפה? לעומת זאת, האם החוק שמותר לרשום 6 זרים נעשה במכוון כדי לעזור למכבי חיפה?
מעולם לא קיפחו אותכם, אז אתם תופסים משהו שנקבע מראש, בתמיכת הנשיא שלכם, כדי להראות שאתם סובלים מקיפוח?
הקיזוז דופק אותכם שנתיים רצוף, נכון מאוד, אבל הוא מקפח אותכם?! הוא לא מקפח אף אחת. אולי את בית"ר בעצם, כי הוא נעשה בזמנו כדי לעצר את ההשתלטות שלה. אבל אותכם? הוא דופק אותכם מכורח הנסיבות, אבל הוא בוודאי לא נעשה מראש כדי לקפח אותכם, ולא נעשה מראש כדי לעזור להפועל תל-אביב. נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 18:58 
יודע מה סלקטר, אני אשאל אותך שאלה אחרת
לפני שנה הרי, בעקבות האליפות שלנו בהפרש שערים, שונה התקנון ויש משחק מכריע. זה שינוי ראשון מסוגו בתקנון האליפות. תמיד הפרש שערים (ולפני זה יחס שערים) היה זה שהכריע.
העונה, הפרש השערים שלנו טוב בהרבה משלכם. אתה חושב שאם נסיים את העונה עם אתו מספר נקודות, ונגיע למשחק מכריע ברמת-גן, למרות שבכל שנה קודמת היינו כבר אלופים בלי משחק כזה, ונפסיד במשחק הזה, נבכה בלי הפסקה, נזיין תמוח שנה שלמה על שינויי שיטה, נגיד שקיפחו אותנו, נקלל את אבי לוזון (זה דבר שראוי ורצוי לעשות בלי קשר אגב) ואת ההתאחדות, נזיין את השכל לכל מי שרוצה לשמוע שהאליפות שלכם היא "עם כוכבית" ו"גנובה"? או שפשוט נקבל את הגלולה המרה ונשתוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
גולפיטק :HEART2:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 22:14 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סלקטר כתב:

וזו לא הפעם הראשונה...

אבל הוא צודק.
אין סיבה לקלל אותו ככה.
אפשר לענות ואפשר להתעלם.

וואי, אתה מתגלה כנודניק רציני שקופץ להגיב על כל דבר בלי ממש להבין את התגובה (כנראה).
הבן אדם פתח דיון. חלק קיללו (אויויוי, מסכן), חלק נתנו טיעוני נגד.
למה הוא התייחס? כמה מפליא- לקללות. כמה נח לברוח.
מה לא ברור פה?
ולא שאני בעד לקלל אבל נו באמת...נהיינו המורה דינה מכיתה ד'?

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 22:26 
מישהו שם לב לעובדה שאלישע מתבכיין על שלוש שנות קיזוז בעוד שזו השנה השנייה בלבד שהשיטה הזו מופעלת בה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 22:32 
ברגר כתב:
מישהו שם לב לעובדה שאלישע מתבכיין על שלוש שנות קיזוז בעוד שזו השנה השנייה בלבד שהשיטה הזו מופעלת בה?

אלישע בכיין אבל זה לא קשור למה שאמרת כי הוא כנראה התכוון שהוא היה לוקח 3 שנים רצופות אליפות בלי הקיזוז זאת אומרת הוא לקח ב2009 ואם לא הקיזוז היה לוקח ב2010 וגם ב2011 זאת הייתה הכוונה שלו...
אבל למי אכפת מה הוא אומר?להתבכיין מותר לו כמה שבא לו ואנחנו סיפקנו לו את הסיבות לדמעות אבל מצידי שבסוף שנה ישאר רק עם הדמעות.(מה שלא יקרה כנראה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 22:46 
גולפיטק היקר שלום רב, אשמח לתת את דעתי על שתי השאלות אותם שאלת.
ראשית, אני אציין בפעם ה5000 שאף אחד לא בוכה על זה שדפקו אותנו, אף אחד לא בוכה על זה שמחפשים את מכבי חיפה ואף אחד לא אומר שהקיזוז נועד לדפוק אותנו כי זה פשוט לא נכון, אבל בכל זאת קל לכם לסובב את זה כאילו אנחנו בוכים על זה שקיפחו אותנו. ואני שמח על כך שאנחנו מסכימים שהוא דופק אותנו כרגע, כמו שמחר הוא יכול לדפוק אותכם.
אנחנו מצרים על השיטה, לא על הקיפוח, וחבל לי שאתם לא מצטרפים למחאה נגד השיטה. אני זוכר פשוט איך היו נראות כאן התגובות שרק החליטו על השיטה, האמן לי ידידי, אלו היו תגובות שונות בתכלית. אז לא היו תגובות סטייל: "הקיזוז :HEART2: "

לשאלתך: אני בטוח שאם אתם הייתם נדפקים מהקיזוז כמו שאנחנו נדפקנו, אתם לא הייתם מניחים לאבי לוזון, הייתם מקימים קול מחאה כמו שאתם יודעים, עם מכתבים מעורכי דין על כמה שהוא לא חוקי וכדומה, ככה אני מכיר אותכם. תנסה לחשוב באמת מה היה קורה. אשמח לקבל תשובה כנה ואמיתית.

בקשר לשאלה השנייה לגביי שינוי חוק הפרש השערים וקיום משחק מכריע במצב של הפרש נקודות:
אני מעריך אותך גולפיטק, בניגוד להמון אנשים כאן, אתה מדבר לרוב דברי טעם ואתה מייצג את קבוצתך בצורה נאמנה.
אבל בחייאת רבאק- ברגע שכבר קבעו על קיזוז מחצית הנקודות, הגיוני וטבעי שהאליפות לא תוכרע על הפרש שערים. בלתי נתפס שהפרש שערים הוא זה שיכריע אליפות כאשר לנקודות יש משמעות פחותה. מילא שיקזזו את הפרש השערים בחצי, אבל מצב כמו שהיה כאן בשנה שעברה הוא בלתי נתפס בעליל. וד"א, למען הכנות, אני בטוח במיליון האחוזים, (לא שאני מאמין שזה יקרה אבל מילא) שאם אנחנו נגיע איכשהו למצב שלח משחק אליפות בו אנחנו ננצח, אני חושב
ציטוט:
שנבכה בלי הפסקה, נזיין תמוח שנה שלמה על שינויי שיטה, נגיד שקיפחו אותנו
זה בידיוק מה שיקרה!
ושוב, אני מקווה שיום יבוא ותרגישו את נחת זרועו של הקיזוז, אוי איך שהדברים יישמעו אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
העיקר בלאד ( :HEART2: )מורחק לחודש וחצי והחתיכת פליץ הזה פה וגם הגון גון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סלקטר כתב:

וזו לא הפעם הראשונה...

אבל הוא צודק.
אין סיבה לקלל אותו ככה.
אפשר לענות ואפשר להתעלם.

וואי, אתה מתגלה כנודניק רציני שקופץ להגיב על כל דבר בלי ממש להבין את התגובה (כנראה).
מה לא ברור פה?

.

יקירי,
הוא לא היחידי בפורום וגם לא באשכול זה שלא מתייחס לכל מה שנאמר ולא מגיב לכל דבר ניכתב.
ודיין אותו , ד"א לא רק, מקללים בגלל שהוא משתיירך ליירקת.
הביקורת לא צריכה במקרה זה להיות מופנית אליו אלא קודם לרמה התרבותית של המקללים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:
ראשית, אני אציין בפעם ה5000 שאף אחד לא בוכה על זה שדפקו אותנו, אף אחד לא בוכה על זה שמחפשים את מכבי חיפה ואף אחד לא אומר שהקיזוז נועד לדפוק אותנו כי זה פשוט לא נכון, אבל בכל זאת קל לכם לסובב את זה כאילו אנחנו בוכים על זה שקיפחו אותנו. ואני שמח על כך שאנחנו מסכימים שהוא דופק אותנו כרגע, כמו שמחר הוא יכול לדפוק אותכם.
אנחנו מצרים על השיטה, לא על הקיפוח, וחבל לי שאתם לא מצטרפים למחאה נגד השיטה. אני זוכר פשוט איך היו נראות כאן התגובות שרק החליטו על השיטה, האמן לי ידידי, אלו היו תגובות שונות בתכלית. אז לא היו תגובות סטייל: "הקיזוז :HEART2: "

לשאלתך: אני בטוח שאם אתם הייתם נדפקים מהקיזוז כמו שאנחנו נדפקנו, אתם לא הייתם מניחים לאבי לוזון, הייתם מקימים קול מחאה כמו שאתם יודעים, עם מכתבים מעורכי דין על כמה שהוא לא חוקי וכדומה, ככה אני מכיר אותכם. תנסה לחשוב באמת מה היה קורה. אשמח לקבל תשובה כנה ואמיתית.

בקשר לשאלה השנייה לגביי שינוי חוק הפרש השערים וקיום משחק מכריע במצב של הפרש נקודות:
אני מעריך אותך גולפיטק, בניגוד להמון אנשים כאן, אתה מדבר לרוב דברי טעם ואתה מייצג את קבוצתך בצורה נאמנה.
אבל בחייאת רבאק- ברגע שכבר קבעו על קיזוז מחצית הנקודות, הגיוני וטבעי שהאליפות לא תוכרע על הפרש שערים. בלתי נתפס שהפרש שערים הוא זה שיכריע אליפות כאשר לנקודות יש משמעות פחותה. מילא שיקזזו את הפרש השערים בחצי , אבל מצב כמו שהיה כאן בשנה שעברה הוא בלתי נתפס בעליל. וד"א, למען הכנות, אני בטוח במיליון האחוזים, (לא שאני מאמין שזה יקרה אבל מילא) שאם אנחנו נגיע איכשהו למצב שלח משחק אליפות בו אנחנו ננצח, אני חושב
ציטוט:
זה בידיוק מה שיקרה!
ושוב, אני מקווה שיום יבוא ותרגישו את נחת זרועו של הקיזוז, אוי איך שהדברים יישמעו אז.

פעם אחר פעם אני שומע את הטענה הזאת מאוהדי חיפה ומנסה להסביר להם - גם אם מקזזים את הפרש השערים בחצי, עדיין מי שיש לה הפרש שערים טוב יותר תהיה ממוקמת גבוה יותר.
חג שמח.
נ.ב. - לדעתי חשוב שתישאר - אני אוהב שאתה נותן לנו מדי פעם נקודת מבט של אנשים שהם לא אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

מה לא ברור פה?
.

אני מתגלה כנודניק רציני? כלומר זה מקונן אצלך לא מהיום? מעניין לדעת מה עשיתי שגרם לעוינות הזו.
בכל מקרה, כל מה שתאמר על סלקטר הוא כנראה נכון. הוא לרוב מתעלם מהשאלות הקשות. הוא גם יודע יפה מאוד לשחק לנו על העצבים.
עם זאת, צרם לי קצת לראות תגובות מלאות בקללות. אני לא רואה שום תועלת בכך.
מצטער שזה הציק לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 23:47 
בלה בלה בלה...
נשארו 5 משחקים. אין מגיע/לא מגיע.
מי שתיקח יותר נקודות עכשיו, במאני טיים, תהיה אלופה וכנראה שבצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:

אבל בחייאת רבאק- ברגע שכבר קבעו על קיזוז מחצית הנקודות, הגיוני וטבעי שהאליפות לא תוכרע על הפרש שערים. בלתי נתפס שהפרש שערים הוא זה שיכריע אליפות כאשר לנקודות יש משמעות פחותה. מילא שיקזזו את הפרש השערים בחצי, אבל מצב כמו שהיה כאן בשנה שעברה הוא בלתי נתפס בעליל. וד"א, למען הכנות, אני בטוח במיליון האחוזים, (לא שאני מאמין שזה יקרה אבל מילא) שאם אנחנו נגיע איכשהו למצב שלח משחק אליפות בו אנחנו ננצח, אני חושב
ציטוט:
זה בידיוק מה שיקרה!

אמרת הרבה ולא אמרת כלום.
ההסבר שלך על למה הפרש שערים כבר לא קובע הוא טיפשי לחלוטין. אבל הנקודה היא שזה לגיטימי בכל מקרה, כל עוד החליטו על זה מראש. זה בדיוק מה שאתה מפספס.
רוצים לקזז, שיקזזו, רוצים הפרש שערים, שיהייה. רוצים משחק אליפות, שיהייה. רק שיחליטו בהתחלה.
ההסבר שלך למדוע שינו את זה בכלל לא רלוונטי כי זה לא מעסיק אותנו, זה ניתן רק בכדי להראות לך את המציאות.

פרט להסבר הזה, הצלחת בהרבה מאוד מלל לקבוע שאנחנו נדע לבכות להקים אוהלי מחאה ולשלוח עורכי דין במידה והיינו במקומכם. אין לזה טיפת אחיזה במציאות, וכבר אמרתי את זה קודם, כנראה לא שמת לב(מרצון או שלא מרצון).

דבר אחרון. לא "נדפקתם" מהקיזוז. אין דבר כזה להדפק מהשיטה. זו השיטה ועם זה אתם מתמודדים. תשלימו עם זה כבר, לפחות לגבי השנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 00:03 
מה שבאמת מעצבן הוא שיש איזה אשליה שאם היו מקזזים את הפרש השערים חיפה הייתה אלופה ולכן הם אומרים "למה לא קיזזו את השערים"
לפני הפלייאוף היה +2 להפועל, קיזזנו. +1.(לעומת חיפה)
הפועל נתנה 4-0 לאשדוד במהלך הפלייאוף וסיימה את הפלייאוף ב +6 לעומת חיפה, אילו היינו מקזזים היה +5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 00:15 
אני מצטער "אדום נחמד", לא כל מה שהחליטו עליו מראש הוא לגיטימי בעיניי. הוא אמנם חוקי, אבל לא לגיטימי.
אם יחליטו בעונה הבאה שהקבוצה שהבקיעה הכי הרבה שערים היא האלופה, האם גם אז זה יהיה לגיטימי? כי זה נקבע מראש?
הורדת המשמעות מהפרש השערים היא לגיטימית ברגע שמשמעות הנקודות פוחתת.
קיזוז הנקודות שהושגו בהמלך עונה שלמה היא לא לגיטימית! כך לפחות אני חושב.
האם אתה באמת ובתמים, חושב אחרת? אם היית שומע על אותה שיטה במדינה אחרת, לא היית מתייחס לזה בלעג וזלזול?
כן נידפקנו מהקיזוז, כמו שאמרתי, מחר אולי אתם תדפקו ממנו. אלו החיים. גם הפליטים מדארפור נדפקים מהשיטה. או שלא? כי הוחלט עליה מראש...
אני מגיב רק על מה שמתחשק וקל לי? תענו לי אתם, האם השיטה לגיטימית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 00:19 
סלקטר כתב:
אני מצטער "אדום נחמד", לא כל מה שהחליטו עליו מראש הוא לגיטימי בעיניי. הוא אמנם חוקי, אבל לא לגיטימי.
אם יחליטו בעונה הבאה שהקבוצה שהבקיעה הכי הרבה שערים היא האלופה, האם גם אז זה יהיה לגיטימי? כי זה נקבע מראש?
האם אתה באמת ובתמים, חושב אחרת? אם היית שומע על אותה שיטה במדינה אחרת, לא היית מתייחס לזה בלעג וזלזול?
כן נידפקנו מהקיזוז, כמו שאמרתי, מחר אולי אתם תדפקו ממנו. אלו החיים. גם הפליטים מדארפור נדפקים מהשיטה. או שלא? כי הוחלט עליה מראש...

בפעם המיליון:
אף אחד לא מסכים על הקיזוז. כן, זו שיטה דפוקה מהיסוד.
מה לעשות, החליט היו"ר של ההתאחדות שככה משחקים העונה ואין יותר מדי ברירות.
הפועל לא אחראית לקיזוז! שנה שעברה אנחנו נהנינו מהקיזוז כי הוא עזר לנו לקחת אליפות בסופו של דבר (כמו שהוא היה יכול לעזור לכל קבוצה אחרת בליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:

ראשית, למה השתמשת ב"."? לא הייתי נחמד מספיק לטעמך?
לא הבנתי מאיזה שיטה הפליטים מדרפור נדפקו בדיוק..או איך זה קשור לנושא.
יש דבר שאני אומר אותו שוב ושוב. מותר לך לא לאהוב את השיטה. אין לי בעיה עם זה. לי יש בעיה רק עם הצמדת המילים חוסר ספורטיביות אליה.
יש המון סוגים של שיטות.
באן בי איי אתה עובד 82 משחקים בשביל לקבל יתרון ביתיות בפליאוף. הבדל של משחק אחד ויחיד. האם זה לא ספורטיבי?
השיטה בארץ הנקראת קיזוז היא פשוט לתת יותר משקל למשחקים שבסוף העונה.
אני יכול להבין למה תאמר שאין הגיון בלתת משקל גדול יותר למשחקים בסוף העונה, אבל באותה מידה אתה חייב להבין שיש אנשים שחושבים שזה בסדר בסך הכל.
שנה שעברה היה דיון שלם על זה שלפני שיטת 3 הנקודות הונהגה כאן שיטה של 2 נקודות לניצחון. לפי השיטה הזו, הפועל שנה שעברה אלופה בהפרש שערים. בלי קיזוז ובלי בטיח.
זה בא לומר לך שאתה יכול לבחור איזה שיטה בא לך, כל עוד היא מתקבל ע"י האנשים המרכיבים את הליגה, ובהנחה שאין שחיתות.
לגבי הפרש השערים. אני אישית לא רואה בעיה בלקבוע אליפות על הפרש שערים אחרי קיזוז הנקודות. אני גם לא רואה בעיה במשחק אליפות. הנקודה שהתעלמת ממנה באלגנטיות היא העובדה ששינו את השיטה בהתאם למכבי חיפה. אף אחד אחר לא חשב על זה פרט לשחר. זה הגיע ממנו בלבד. כמו גם אותו חוק יעקובו שגולפיטק ביקש ממך להתייחס אליו ולא קיבל תשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
יאללה יאללה, סקלטר השרמוטה וכל הסמרטוטים שמסנגרים עליו תשבו בשקט,
הדפקט הזה לא היה צריך להיות פה בכלל גם כי הוא אוהד של חיפה,
אבל במיוחד כי הוא עוד מעז להתגרות בנו אחרי והפסדים ולהשתחצן,
הוא אורח שייתנהג בכבוד, והוא לא עושה את זה,
אז ראוס יא בן אלף עוף לנו מהפנים.
אבל לפני זה, פינוק על חשבון הבית:

:LAGUH!: :LAGUH!: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:

אתה רציני?
אתה חושב שיש לי או למישהו אחר אינטרס לסנגר עליו? נראה לך שהוא מעניין פה מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר, קודם כל הנח לי להתנצל על איך שיצאתי עליך.
משום מה חשבתי שאתה כמו אוהדי חיפה אחרים שפה דוגמת ג'ון ג'ון ואבטיח.
נהוג לחלק את העניין לשני חלקים, טרם קבלת ההחלטה על החוקה, ולאחר מכן.
השיטה הזאת אכן פסולה, וקשה למצוא בן אדם כלשהו שמבין בכדורגל שלא יגיד שהשיטה פשוט מטומטמת.
אבל... והנה בא האבל הענקי, ההחלטה על החוקה כן התקבלה (בסיוע הנשיא שלכם כמובן), ולאחר שהיא התקבלה, צריך לשחק לפיה עד שהיא תשתנה (מה שאני מאמין.. יודע מה? אפילו מקווה שיקרה כבר בשנה הבאה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
HEADSHOT כתב:

אתה רציני?
אתה חושב שיש לי או למישהו אחר אינטרס לסנגר עליו? נראה לך שהוא מעניין פה מישהו?

אני זוכר אחרי ההפסד לאשדוד (?) שהוא כתב משהו מתנשא וסרקסטי שבא לרדת פה עלינו בעוקצנות,
אחרי שהוא עושה דבר כזה, יש לי כל זכות לקלל אותו עד שהאדמין פה ייתעורר כבר ויעיף אותו לקיבינימאט,
אם משום מה החלטת שלמרות שאתה לא אוהד הפועל אתה רוצה לגלוש בפורום פה כי אתה בנאדם משועמם ומסכן,
לפחות תתנהג בכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
סלקטר, קודם כל הנח לי להתנצל על איך שיצאתי עליך.
משום מה חשבתי שאתה כמו אוהדי חיפה אחרים שפה דוגמת ג'ון ג'ון ואבטיח.
נהוג לחלק את העניין לשני חלקים, טרם קבלת ההחלטה על החוקה, ולאחר מכן.
השיטה הזאת אכן פסולה, וקשה למצוא בן אדם כלשהו שמבין בכדורגל שלא יגיד שהשיטה פשוט מטומטמת.
אבל... והנה בא האבל הענקי, ההחלטה על החוקה כן התקבלה (בסיוע הנשיא שלכם כמובן), ולאחר שהיא התקבלה, צריך לשחק לפיה עד שהיא תשתנה (מה שאני מאמין.. יודע מה? אפילו מקווה שיקרה כבר בשנה הבאה).

השיטה לא פסולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: