גולפיטק היקר שלום רב, אשמח לתת את דעתי על שתי השאלות אותם שאלת.
ראשית, אני אציין בפעם ה5000 שאף אחד לא בוכה על זה שדפקו אותנו, אף אחד לא בוכה על זה שמחפשים את מכבי חיפה ואף אחד לא אומר שהקיזוז נועד לדפוק אותנו כי זה פשוט לא נכון, אבל בכל זאת קל לכם לסובב את זה כאילו אנחנו בוכים על זה שקיפחו אותנו. ואני שמח על כך שאנחנו מסכימים שהוא דופק אותנו כרגע, כמו שמחר הוא יכול לדפוק אותכם.
אנחנו מצרים על השיטה, לא על הקיפוח, וחבל לי שאתם לא מצטרפים למחאה נגד השיטה. אני זוכר פשוט איך היו נראות כאן התגובות שרק החליטו על השיטה, האמן לי ידידי, אלו היו תגובות שונות בתכלית. אז לא היו תגובות סטייל: "הקיזוז

"
לשאלתך: אני בטוח שאם אתם הייתם נדפקים מהקיזוז כמו שאנחנו נדפקנו, אתם לא הייתם מניחים לאבי לוזון, הייתם מקימים קול מחאה כמו שאתם יודעים, עם מכתבים מעורכי דין על כמה שהוא לא חוקי וכדומה, ככה אני מכיר אותכם. תנסה לחשוב באמת מה היה קורה. אשמח לקבל תשובה כנה ואמיתית.
בקשר לשאלה השנייה לגביי שינוי חוק הפרש השערים וקיום משחק מכריע במצב של הפרש נקודות:
אני מעריך אותך גולפיטק, בניגוד להמון אנשים כאן, אתה מדבר לרוב דברי טעם ואתה מייצג את קבוצתך בצורה נאמנה.
אבל בחייאת רבאק- ברגע שכבר קבעו על קיזוז מחצית הנקודות, הגיוני וטבעי שהאליפות לא תוכרע על הפרש שערים. בלתי נתפס שהפרש שערים הוא זה שיכריע אליפות כאשר לנקודות יש משמעות פחותה.
מילא שיקזזו את הפרש השערים בחצי , אבל מצב כמו שהיה כאן בשנה שעברה הוא בלתי נתפס בעליל. וד"א, למען הכנות, אני בטוח במיליון האחוזים, (לא שאני מאמין שזה יקרה אבל מילא) שאם אנחנו נגיע איכשהו למצב שלח משחק אליפות בו אנחנו ננצח, אני חושב
ציטוט:
שנבכה בלי הפסקה, נזיין תמוח שנה שלמה על שינויי שיטה, נגיד שקיפחו אותנו
זה בידיוק מה שיקרה!
ושוב, אני מקווה שיום יבוא ותרגישו את נחת זרועו של הקיזוז, אוי איך שהדברים יישמעו אז.
פעם אחר פעם אני שומע את הטענה הזאת מאוהדי חיפה ומנסה להסביר להם - גם אם מקזזים את הפרש השערים בחצי, עדיין מי שיש לה הפרש שערים טוב יותר תהיה ממוקמת גבוה יותר.
חג שמח.
נ.ב. - לדעתי חשוב שתישאר - אני אוהב שאתה נותן לנו מדי פעם נקודת מבט של אנשים שהם לא אוהדי הפועל.