חמור מאוד שהאשכול הגיע לעמוד 2... אני אעדכן על תחילת העונה שלי עם רומא כדי להקפיץ אותו קצת (עונה 4 בכללי, 2 ברומא).
אחרי האליפות הדרמטית מהעונה שעברה קיבלתי תקציב חיזוק של 20 ומשהו מיליון יורו. שחררתי כמה שחקנים (סרחיו רומרו-11 מיליון יורו, ג'ון ריסה-גמר חוזה, בורדיסו+קורצ'י-3 מיליון יורו כ"א, סילבה-חזר מההשאלה, דיוריץ' [סתם שחקן מיותר]-3 מיליון יורו) והבאתי חיזוק לא קטן (שתי מציאות מדהימות בחינם- סרחיו אסנחו ואלברטו פאלושי, בנדיקס הוודס משאלקה ב20 מיליון יורו, דניס אאוגו ב13 מיליון, פרדריקו מאקדה-15 מיליון, אנדריי סקיולין (שוער מחליף-2 מיליון)
המערך מהעונה שעברה נשאר (4-1-1-2-2 עם קשר אחורי, מרכזי ו2 שחקני כנף) כשההרכב שאמור להוביל הוא אסנחו, שיימוס קולמן, מקסס, הוודס, אאוגו, סנדרו, דה

רוסי, גוברטי, ג'רמי מנז (פפיסטר*), ווצ'יניץ', מאקדה (פאלושי\בוריילו)
*פפיסטר זה שחקן בן 17 שעלה לי מהנוער (היה גם בעונה שעברה בבוגרים אבל שיחק מעט מאוד), ווינגר טבעי בשני הצדדים עם פוטנציאל של 4 כוכבים ששיחק ב3 המשחקים הראשונים בגלל פציעה של מנז וקיבל ציון ממוצע 8.8, ולכן הוא הולך להיכנס חזק מאוד לרוטציה בהמשך העונה
בינתיים פתיחת העונה מדהימה, כשמלבד פפיסטר גם ווצ'יניץ' וגם מאקדה לא מפסיקים לכבוש ודה רוסי המצוין ששיניתי לו רול כובש, מבשל ומה לא. אחרי 7 משחקי ליגה אני עדיין מושלם (כולל נצחונות 1-0 בבית על אינטר, 3-0 בבית על פאלרמו ו3-0 בחוץ על גנואה).
בצ'מפיונס קיבלתי בית די נוח (בארסה, טולוז וטימישוארה), ניצחתי במחזור הראשון 1-0 את בארסה בחוץ אחרי בונקר שלא היה מבייש את חומה ומגדל ואחרי זה 3-2 את טימישוארה בבית בכמעט פדיחה שווצ'יניץ' מנע בדקות הסיום